Temoje atsakymų: 22
2008-06-24, 22:01
Staiga saleje uztemo,pasigirsta muzika pradeda sviesti sviesos ir iseina Hardcore!!Zmones ploja naujokui.HC eina link ringo,geria alu ir ziuri i zmones.Paeme mikrofona,uzlipo ant ringo ismete i publika alaus skardine ir pradejo kalbet:Vouv!!Sveiki visi cia esantis zmogiuksciai!(HC ziuri i zmones)Na va,gryzau po ilgos pertraukos po tu ilgu metu!Ir kaip jus manot ko cia atejau?Parodyt ka tikrai sugebu ir iveikt visokiu atseit galinguolius!Hmm titulai mane domina nes uzjuos reik pastovei kovot,bet kol esu naujokas nemanau kad as ji greit gausiu!O siaip as atejau ir noriu paprasyt GM kad duotu man kova su kuom nors!Noriu tikrai parodyt ka sugebu ir parodyt kad neveltui cia atsivilkau.
2008-06-24, 22:36
Užgroja Limp Bizkit - My Way ir arenoje išsišiepęs pasirodo Plain, ir iškart pradeda savo kalbą:
-Sveikas atvykęs! Dar vienas nevykėlis NME... Mano nuomone tu apskritai nieko nesugebi. Nori kovos? Tu ją gali gauti, ir net ne prieš bet ką, o prieš mane. Taip kovą turėjau tik vieną, tačiau aš nekaltas, kad dėl nesuprantamų priežaščių negaunu daugiau mačų iš GM. Kaip bebūtų, savo mačą aš laimėjau, ir žinoma noriu laimėti dar vieną. Apie titulus gali tik pasvajot, juolab, kad neturi jokių šansų prieš mane, nors aš ir be diržo.. Kol kas.. Taigi, linkiu sėkmės gydomaisiai tepalais tepant kūną po mūsų kovos.
-------------------
Apie machu negavima kalbejo Plain, o ne ash
. Ash jokiu pretenziju neturiu.
-Sveikas atvykęs! Dar vienas nevykėlis NME... Mano nuomone tu apskritai nieko nesugebi. Nori kovos? Tu ją gali gauti, ir net ne prieš bet ką, o prieš mane. Taip kovą turėjau tik vieną, tačiau aš nekaltas, kad dėl nesuprantamų priežaščių negaunu daugiau mačų iš GM. Kaip bebūtų, savo mačą aš laimėjau, ir žinoma noriu laimėti dar vieną. Apie titulus gali tik pasvajot, juolab, kad neturi jokių šansų prieš mane, nors aš ir be diržo.. Kol kas.. Taigi, linkiu sėkmės gydomaisiai tepalais tepant kūną po mūsų kovos.
-------------------
Apie machu negavima kalbejo Plain, o ne ash
2008-06-24, 22:47
Lyncaz, 2008-06-24, 23:38, pasakė:
no offence, bet man atrodo, kad yra atvirkščiai 
nah, blogai atrodo
baker3, pazhiuresim kaip tas kalbas laistysi
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-06-24, 22:48
2008-06-24, 22:49
Lyncaz, 2008-06-24, 23:45, pasakė:
kaip su tokia kalba gali gaut mačą? manau reik tikėtis kad Walleris bus geros nuotaikos kai skaitys kalbą 
nu nzn kiek buvau kituose e fed tai naujokai rasydavo maza kalba ten prasymas gm kad duotu su kokiu nors naujoku kova ir kai turi kova tada ir rasyneja dideles kalbas..
2008-06-24, 22:52
baker3, 2008-06-24, 23:49, pasakė:
nu nzn kiek buvau kituose e fed tai naujokai rasydavo maza kalba ten prasymas gm kad duotu su kokiu nors naujoku kova ir kai turi kova tada ir rasyneja dideles kalbas..

2008-06-24, 23:05
Yup, ash ir pastebejau, kad chia rimtai zhiurima i tai kiek idedi pastangu i savo "wrestler'i", tad norint kazhko pasiekt NME reik stengtis, o ne prirashyt daug postu ir laimet titula ar pnsh. Walleris rimtai zhiuri i savo pareigas, stengias, todel nori, kad ir mes stengtumemes.
2008-06-25, 20:31
|
Ne į temą | o tryju eiluciu kalbos normalu? |
Šį pranešimą redagavo vilius: 2008-06-25, 20:32
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2008-06-25, 20:35
as kalbiu apie praeiti ne dabarti..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų