Peršokti prie turinio

Kreipiuos i Scarface...

Temoje atsakymų: 10

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Uzhgrojus Limp Bizkit - My Way arenoje pasirodo ir ramiai i ringa su mikrofonu rankoje ilipa Plain, kuris nori kazhka pasakyti:

- Scarface, kreipiuos i tave. Musu prashymas gauti macha del No.1 Conterdership buvo ishgirstas ir machas ivyks. Tenorejau ateit chia, palinket tau sekmes musu kovoje,o jos tau tikrai prireiks, ir taip pat pasakyt, jog ash zhinau, kad NME tu ilgiau uzh mane, ash zhinau, kad fanai tave geriau pazhista, ash zhinau, kad jie tave labiau gerbia... nors i zhiurovus man nusispjaut.. [Zhiurovai tokiu pareishkimu zhinoma nesidzhiaugia, pasigirsta kol kas gan tylus BOOO!] Tachiau, kaip bebutu, man nesvarbu, kad tu labiau patyres, ash zhinau ka galiu, ir ka sugebu, taip pat ash zhinau ka tu sugebi, stebejau ne viena tavo kova NME, kai pats dar nebuvau shios kompanijos dalis.. Tachiau tu apie mane nezhinai nieko! Nes NME ash galima sakyti kol kas nesikoviau, ir tu neturejai progos pamatyt ka ash subegu.. Nezhinomybe ir bus tavo pralaimejimo priezhastis, o tavo pralaimejimas bus mano kelio i shlove pradzhia. Ir nepamirshk, jeigu mane uzhtektinai supykdysi, galiu padovanot tau dar viena randa, randuotasis..

Plain laukia varzhovo atsakymo.

Edit, blin rankos susipyne, negerai varda parashiau, kodel neina temos pavadinimo redaguot?

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-05, 23:16

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Pasakyk, kokio reikia pavadinimo, as pakeisiu

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Tik varda teisingai parashyt :D : Scarface.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Uzgroja Limp Bizkit - Rollin, iseina Mister 369 letai arteja prie ringo, taipat pabendrauja su ziurovais. Tada uzsoka ant ringo, apvaiksto visas ringo virves ir atejas i vidury pakelia rankas i virsu ir pradeda saudyti fejerverkai.

Tada prieina prie Plain ir sako:

Atejau, cia pasakyti, kad neivienas is jusu nera vertas kautis pries Bottom, jus abu cia patekot tik delto, kad GM skire jums sia kova. Bet jeigu reiktu del No.1 Conterdership kovos susikauti tikrame ringe jus pries mane ar kitus neturetumete jokio sansu. Jei tokioje kovoje kaip si kautusi tokie nevykeliai kaip jus ji tikrai nebutu labai idomi ir fanai po kovos tiesiog jus nusvilptu. Taigi siulau GM padaryti Triple Threat kova kurioje kausiuos as, tu mulki ir kitas mulkis Scarface, va tada pamatysit tikra regini. Jei GM skirs tokia kova jis tikrai nenusivils, nes as jau savo debiutineje kovoje sioje lygoje, sutriuskinsiu siuos du nevykelius, o po dvieju savaiciu nugalesiu ir cempiona Bottom kuris bus visiskai sutrintas i miltus ir, bent jau puse savo gyvenimo pragules renimacijoj. Tai kaip GM? Sutinki padaryti tokia kova? Ar nenori pamatyti isties stulbinamo reginio kaip po dvieju savaiciu as Mr. 369 sutriuskinu NME Intercontinental cempiona?

Mr.369 atsiseda ringo kampe ir laukia koks bus GM sprendimas

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Kzkas, gauni ispejima uz tai, kad pazeidei kalbu rasymo taisykles, o kadangi i NME uzregistravai ka tik, tai atmintis turetu tas taisykles prisiminti, tai galima drasiai teigti, kad taisykliu net neperskaitei.

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Turbut pirma kart nuo to laiko, kai Plain atvyko i NME, jis yra supykes:

- Kas tu per vienas? Ka tu chia veiki? NME No1. conterdership machu bet kas negauna. Chia bet kas nediktuoja taisykliu.. I r beja, koki tu regini visiems siulai? Vaiku darzhelio lygio wrestling'a? Net jei ir gausi vieta shiam mache, nugaletojas spresis tarp manes ir Scarface, o tu tik gulesi ishmestas ish ringo ir lauksi kol medikai suteiks pagalba.. Taip pat labai juokingai nuskambejo tavo kalbos apie sutriushkinimus, manau, kai gausi pirmaja savo kova, liksi kvailio vietoj, nes tu busi sutriushkintas. Ish tavo sapalioniu galima sprest ish, kur tu chia atejai, turbut ish backyard'o lygu, ten galbut ir buvai kietas, bet chia surinkti rimtesni wrestler'iai ir tokie kaip buna nusodinami per pirmus du savo apgailetinus machus. Ir pabaigai, tau pachiam vienas klausimelis, kaip po velniu tu gali sakyt, jog tu vertas kautis priesh Bottom, jeigu tu katik chia atejai? Man juokinga, turbut busi dar vienas GM'o padlaizhys..

Plain shios kalbos metu, pirma kart per savo buvima NME susilaukia teigiamos zhiurovu reakcijos.

Walleri, per greit davei ta ispejima :D, nespejau atsakymo papostint :?.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-07, 12:14

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Suskamba Dre and Cube - Natural born killers i arena ieina scarface, jo zvilgsnis siek tiek piktesnis negu iprastai.

- OMG.... ka toks neapsiplunksnaves visciukas kaip tu gali man padaryti nejuokink. Igyk patirties poto imk kietesnius riesutelius kaip mane... nezinomybe? is kur ta nezinomybe, tu net pats saves nepazisti kaip gali man kazka irodineti. Gali buti ir stipresnis uz mane, bet kiek teko stebeti Impaler daznai laimi ne stipresnis o gudresnis... o gudrumu tu man dar negreit prilygsi.
Pries bottom kovoti ne tau, as tau padovanosiu shia kova leisiu tau isbandyti jegas su geriausiu, galesi pajusti ka reiskia tikra kova. Taip sakant pasidalinsiu su tavimi savo neikainuojama patirtimi... Hell... IC title man bus tik pradzia... jei tik man butu bent kiek nusisypsojusi sekme... kaip, kad bottom... pries tave dabar stovetu NME championas....
Scarface dar ruosiasi kazka pridurti, bet tik nusisypso ir numeta mikrofona... be muzikos pasisalindamas.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Ne į temą
Walleri nesupratau uz ka ispejimas

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-07, 14:02
tokius postus reikia rasyti po off-topic

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-07-07, 11:58, pasakė:

skaityk taisykles nes nuo manes dar +20 gausi

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-07-07, 14:58, pasakė:

Ne į temą
Ne į temą
Kalbu rasymo taisykliu 7 punktas yra pazeistas. O kadangi uzsiregistravai neseniai, todel uzmirsti taip greit negalejai, tai viskas aisku, kad taisykliu neperskaitei isvis. (pries rasydamas pirmaja kalba)

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
- Na jau, Scarface, per tiek laiko kiek chia esi, jeigu tu butum geriausias, tikrai bent viena titula jau turetum savo kolekcijoje, tachiau nei ankschiau, nei dabar, jokio titulo tu neturi.. Patirties kovoje su tavim zhinoma isigysiu ir tai tik i gera, tai pades man tapt dar geresniu wrestler'iu, o save ash puikiai pazhistu patikek, ir del to sakau, kad tau ic title nebus pradzhia, tau musu machas bus pabaiga, nes aukschiau tu taip ir nepakilsi..

Dabar jau ir Plain isheina lauk ish arenos.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0