Peršokti prie turinio

Man pirma, o jiems paskutine kova.

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 11

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.

Tada nusisypso.

Pavaiksto po ringa ir sako:

- Sveiki dar karta. Pagaliau gavau savo pirmaja kova pries du siai lygai nuostolius nesansius kovotojus. Kausiuos pries kazkoki nepazystama nevykeli ir grandine.

Mister Hardcore pradeda juoktis. Po to vel sako:

- Tai kokie ju sansai?

Klausia publikos, o ji atsako 0%

- O mano?

Publika atsako 1000%

- Taigi jau savo debiutineje kovoje sioje lygoje sutriuskinsiu tuos mulkius. O po sios kovos jiems teks pasitraukti is sios lygos, o gal net is wrestlingo, nes as juos taip suluosinsiu, kad kautis negales dar bent 5 metus. Norit, kad papasakociau kaip viskas vyks?

Publika vienbalsiai atsako: Taip

- Nu jei norit tai papasakosiu Mister Hardcore uzlipa ant turnbuckle ir DropKick The Chain. Misteris Hardcoristas atlieka Running DDT The Unknown ir Sweet Hardcore Music. 1 ..... 2 ..... 3. Gongas kova laimi Mister Hardcore. Bet kas cia Misteris Hardcoristas ima kede ir atlieka P.I.N The Chainui. Po tokio savo varzovu sutriuskinimo jis isdidziai palieka ringa.

Mister Hardcore ironiskai nusisypso ir sako:

- Taigi ruoskites savo karjeros pabaigai.

Misteris Hardcoristas laukia savo varzovu.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-07-16, 14:53

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Visur pradeda šaudyti fejerverkai, kala muzika, apšvietimas mirksi kaip pašėlęs. Ant rampos su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heel‘as The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą.

Misteri Hardcoristai, sėkmės tau linkiu, nors ne. Negražiai kalbėjai apie mane todėl visiškai nelinkiu. Tu žadi mane suluošinti. Tik nekalbėk pievų. Kad tu galėtum mane suluošinti aš turėčiau būti 85 metų senelis. Tai ne tik tavo pirmoji kova, tai ir mano debiutas. Tai ir mano grandinės debiutas, tai ir mano riedlentės debiutas. Jeigu tu žadi sužaloti mane turėsi kaip niekad pasistengti. Nors aš žinau, kad tu nesugebėsi man net antakio praskelti. Tu neturėsi šanso, tu iškart būsi aptrankytas mano kumščių, nuo kurių ar taip ar taip nepabėgsi. Aš dar nemušiau tavęs, tu - manęs... Niekas dar nejautė mano kumščių skonio, tu neišimtis. Šeštadienį pajusi. Pažadu... Iš tikrųjų aš žiaurus, norėčiau tave sumušti, sužaloti, norėčiau kad tu jaustum visą mano jėgą, bet tu to negausi
. *Pauzė.* Kolkas negausi. Visi, nors ir neiškarto, bet pajus ką aš sugebu. Pajus mano ginklus, pajus mano smūgius. Pajus kraujo skonį. Tikrai pajus...

Nu aš laukiu,
Ne į temą
gi dar 2 days ligi Heat nu, rašykit kalbas! Kodėl po manęs nieks nerašo pastoviai

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-07-17, 10:15

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Misteris Hardcoristas pradeda juoktis ir sako:

- Aciu uz tai, kad palinkejai man sekmes tai mane dar labiau ikvepe ir dabar po to maco tu busi paliktas savo kraujo klane. Tu sakai mane suluosinsi?

Mister Hardcore nusijuoke:

- Kazin ar tu zmogu kuris nezino ka reiskia wrestlingas suluosintum. Jeigu tai tavo debiutine kova is kur tu gali zinot ar tu toks stiprus kaip as, kad gali taip sakyti?

- Na zinoma tu nori kilti i aukstumas, bet po sios trikovos tu ir The Unknown jus su juo krisit labai labai labai zemai.

Mister Hardcore nusisypso ir sako:

- Jeigu buciau GM tikriausiai atleisciau jus, nes tokie kovotojai kaip jus siai lygai tik nesa nuostolius.

- Tau ir The Unknown patariu isvis neateiti i arena, o jei ruosetes ateiti i ja iskarto atsinesk savo skeita, kad maziau skaudetu kai su juo dauzysiu tavo ir The Unknown makaules, jei neatsinestum skeita as turiu paruoses jums kai ka daugiau.

Misteris Hardcoristas rengiasi iseiti prieina prie entrance ir sako:

- A ir nepamirskit uzsisakyti lovas ligoninej, nes dar nebus ir iskart i karsta teks gultis. Ir sekmes tau ir The Unknown gaunant nuo manes i snuki.

Mister Hardcore patauntina meta mikrafona ir su fejerverkais palieka ringa.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-07-17, 11:34

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Jeigu būtum GM, jeigu būtum. Bet tu neesi, ir niekad nebūsi juo. Tu gali būti tik papraščiausias džioberis, geriausiu atveju low-carderis. Ir nevaidink kad tu esi tarp mūsų geriausias. Ne, tai aš. Aš žymiai žyyymiai stipresnis ir galingesnis už jus. Ir ko tu visad juokiesi? Tau labai juokinga? Pamatysim kaip tau bus linkma per kovą. Ringe tu gausi minimaliai 50 smūgių iš manęs, dar 50 iš grandinės ir dar po 50 iš kėdžių, riedlenčių, lazdų, šiuklšlių dėžių, kūjų, televizorių, kopečių ir dar ko velniai prisigalvosiu... Aš galiu sakyti, kad aš geresnis už tave nes aš tai žinau, aš matau, kad tu nepajėgsi manęs nė pargriauti, nepajėgsi nieko padaryti... O aš padarysiu, padarysiu viską kas tik įmanoma, kad tu sužinotum, pirmą kart pajaustum kas aš esu. Pamatysi tu, ir pamatys visi kiti, kad po kiek laiko aš būsiu gerbiamas, ir žinomas visų žmonių, kovotojų. Jie nenorės stoti man prieš akis, nes matė ką aš padariau tau ir kitiems. Jie papraščiausiai bijos manęs, ir tu būsi tarp jų. Tu tiesiog būsi pamirštas, nes tave įveikė Chain. Kas tik stos man į akis, visi jie bus pamiršti.

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-07-17, 12:01

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Titantrone pasirodo Mister Hardcore ir ironiskai nusisypso:

- O tu galvoji as noriu juo buti? As noriu buti geriausiu pasaulio wrestleriu ir atiduosiu visas jegas, kad tai padaryciau.

- Kaip man tokie kaip tu nepatinka, o kaip jus man nepatinkat sakot, kad tikrai laimesit nors taip nebus. Stai as uz pergale galiu atiduoti viska. Nors tu ir nelaimesi saunu, kad manai, kad gali laimeti. Tu pasakei, kad as taves neparvesiu tai kas tu toks gal koks Khalidas? Pimpilas Neparverciamas? - O gal Ahmedas ALI Ozkelis? Arba Avinelis Chmitadelis?

Mister Hardcore vel nusisypso:

- Tau nepatinka, kad as sypsausi? Kliuna kas? Kaip manai is ko as juokiuosi? - O gi is taves.

- Taip tikrai visi kovotojai nenores ziureti i tavo veida, akis, nosy, nes jie bus taip sudauzyti, nes tai bus labai kraupus vaizdas.

Misteris Hardcoristas vel ironiskai nusisypso ir sako:

- Del to mano pamirsimo tai tave visi pamirs.

- First you get Sweet Hardcore Music. Second P.I.N. Third you Lose.

Mister Hardcore patauntina, poto pasiima kede, ja sulanksto, trenkia i kamera ir ja sulauzo. Vaizdas titantrone uzgesta.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Ne aš nei Khalidas nei Pimpilas Neparverčiamas. Tu tiesiog nepajėgsi. Tu negalėsi ir neturėsi šanso man smogti. Po šeštadienio mūsų kovos visi juoksis ne iš manęs o tik iš tavęs. Tu gulėsi paslikas, ir vos galėsi pajudėti kai eisiu iš ringo, skambės mano muzika, ir būsiu kovos nugalėtojas *Pabrėžia paryškintus žodžius* Tu niekad nepakilsi aukščiau savo dabartinio lygio. O aš būsiu geriausias, ir turėsiu kurį nors titulą ant peties, tu galėsi tik varvinti seilę žiūrėdamas į jį. Bet tai ateitis. Mes kalbame apie dabartį, o dabartis bus šeštadienį. Tai bus kova kurią tu sapnuosi ir matysi save tik gulintį ant ringo grindinio - pralaimėjusį. Negalėsi susitaikyti su pralaimėjimu, vis galvosi ką būtum galėjęs padaryti kad laimėtum, ką būtum, bet nepadarei. Sudaužęs kamerą tu jautiesi labai kietas taip? Neišsigalvok, tu visiškai nesi kietas. Įrodyk, kad gali nugalėti nors vieną kovotoją, tada galėsi bent šiek tiek siekti garbės. Kurios tikiu - nepasieksi. Šeštadienis visai netoli, ir mano debiutinis mačas įeis į istoriją ne dėl tų prieš kuriuos kovojau o dėl to ką padariau tiems prieš kuriuos kovojau.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Titantrone rodomas Mister Hardcore locker roomas:

- Na man jau atsibodo tau aiskinti, kad tu tikrai pralaimesi. Apie tai kaip laimesi titula tai noriu pasakyti ta, kad tu tikrai iskovosi titula kai sulauksi 130 metu uz tai, kad buvai seniausiais kvailys pasaulio istorijoje. Tu nesi geriausias ir stipriausiais tu esi eilinis sios lygos nevykelis.

- Sudauzes kamera as nesijauciu labai kietas, as tik parodziau kas taves laukia si "Tavo suluosinimo Sestadieni". Garbes pasieksiu ir daug nugalesiu visus sios lygos kovotojus, susirasiu stipru komandos drauga ir ant savo peciu turesiu visus 3 dirzus, nors draugo man ir neprireiks as vienas nugalesiu visus kovotojus ir ieisiu i sios lygos istorija kaip zmogus vienintelis turejas visus 3 dirzus vienu metu. Taip as sapnuosiu kaip guliu ant ringo. Bet gulesiu nedel pralaimejimo, o is dziaugsmo, kad galejau tokiam l**h*i kaip tu isspardyti subine.

Mister Hardcore ironiskai nusisypso:

- Baigiam si pokalbi, nes su tokiu antrarusiu kovotoju net kalbet neidomu.

Titantronas issijungia. Visi mano, kad Mister Hardcore baige savo kalba, bet staiga jis vis isijungia ir Mister Hardcore sako:

- Taip pamirsau, kai ka pasakyti. Jau nupirkau jums karstus su auksu isgraviruotais The Chain ir The Unknown vardais.

Titantronas issijungia.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Kaip jau sakiau tu aukštumų tikrai nepasieksi. Aš matau, kad esi nepajėgus jų siekti. Po mūsų kovos tu pasiduosi ir jos nebesieksi. Tu neturi valios. Aš matau tai iš tavo akių. 3 titulus? Vienas? HA... Kaip sau nori, gali svajot nors ligi prisišikimo.
Aš irgi pasvajoju bet ne apie tokius neįmanomus dalykus kaip 3 titulai... Ačiū, kad nupirkai karstus, galėsiu nusivogt tą auksinį užrašą ir pasikabint vietoj diržo sagties. Atrodysiu klaaasiškai. Nebūk toks naivus. TU nieku gyvu nelaimėsi šeštadienio mačo. Tau nepavyks, ją laimėsiu aš ir negali būti daugiau kalbų. Tai aišku kaip dieną. Geriau slėpkis ir nelauk manęs ringe, nors aš ateisiu, tačiau kai ateisiu užvirs pragaras kuriame tu gyvas virsi, o aš būsiu velnias, kuris nesigailės tavęs ir visų kitų.

*Numeta mikrofoną, pakėlęs galvą išeina.*

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Pries pat The Chain isejima titantrone pasirodo Mister Hardcore:

- Cha Cha Cha!

Titantronas issijungia

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Dabar tu miręs, svolačiau. Neišsisuksi. Tau šeštadienis bus pragaras, ir tu daugiau nesijuoksi ir nesišypsosi. Gausi smūgį visa jėga, išbarškinsiu tau dantis. *prieš išeidamas apsivynioja grandinę aplink kumštį, jei kartais sutiktų Hardoristą, kad galėtų jam smogti*

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-07-18, 14:49

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Prie titatrono ateina Unknwn
Gana jum bartis abiem, vistiek abu pralaimėsit. Galėsit rietis po kovos, jei dar sugebėsit prašnekėt. Pasistengsiu kad po šitos kovos ilgą laiką tylėtumėt. Atrodo jau ir karstų apsipirkot, nemaniau kad taip greit pasiduosit, juk kova dar neprasidėjo. Na bet jei jau prisipirkot tai kam laikyt. O tu nusivyniok tą grandinę, šiais laikais vietoj grandinių žmonės naudoja kumščius.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
*atsisuka į unknown* Neaiškink tu, arba pats gausi į marmuzę tuoj. Atėjai čia kai visi jau išėję. Turbūt pabijojai, kad nebūtum primuštas. Bėk ir slėpkis, bėk ir slėpkis. Abu gausit ko nusipelnę.
*piktai nusisuka ir išeina ieškoti Mr.Hardcore*

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0