Pries aprasydamas si event'a noriu pasakyti, kad jis man atrode visai neblogas, siek tiek geresnis, nei tikejausi is jo paziurejes visus iMPACT!'us ir siek tiek blogesnis nei galvojau perskaites analistu apzvalgas.
Event'as kaip TNA netradiciskai prasidejo be jokiu kosminiu filmuku, kaip antai W.Churchill'o citatos, J.F.Kenedzio kalbos ar senovines NASA raketos i kosmosa paleidimas. Turejome 3 kovu mazus build-up'us, kurie siaip ispudzio nepadare, nes vis tiek buvo matyti per kazkuri iMPACT!
Po to buvo "interviu" su Sting'u, kazko panasiai lievo ir buvo galima tiketis, vienintelis dalykas, kurio man pritruko, tai kad pries izengiant i pastata jis galejo pasiusti nafik ta Lauren ar kaip ji ten.
Po to buvo tu reperiu koncert'as. Siaip repo nemegstu, bet ispudi nebloga paliko vien del to, kad gyvai skambejo labai panasiai kaip ir irase. Nors ta daina joks ne sedevras, taciau pasikartosiu, kad gerai kai PPV turi specialiai sukurta theme, priesingai nei WWE nusiperka kokia nezinomos rock'o grupes daina ir ji tampa theme, nepaisant to, kad su paciu show ta daina nieko bendro neturi
Event'a pradejo X-Div championship'as. Visai patiko. Petey pademonstravo nebloga technika, o Creed atsake savo suoliu ir akrobatiniais sugebejimais. Eilini karta Petey gavo daugiau pop'o uz savo varzova. Taigi metas Russo mastyti, arba turnint ji feisu arba bandyti bookinti, kad Petey butu dar ziauresnis, nes kazin ar jis patenkintas, kad Petey toks populiarus heel'as. Siaip publika siame buvo labai over, ypac ant Petey. Tik nezinau kaip tai vertinti, ar gerai kai midcard'eris yra taip stipriai palaikomas, o gal ir blogai, kad heel'as yra pop'inamas labiau nei tada, kai buvo feisas. Anyway, publikos overness tikrai pralinksmino match'o ziurejima, kuri as vertinu ***1/4, Petey pergale mane tenkina, o jo didziulis pop'as tik parode, kad jam reikia skirti daugiau laiko. Buvau nusiteikes duot vos vos daugiau, bet numinusavau 1/4* uz Daivario isikisima. Ka as galiu apie ji pati pasakyt, tai esu isitikines, kad TNA jis bus geresnis nei WWE vien del to, kad jau gali sneketi angliskai, o jo promo per iMPACT! man visai patiko, tikekimes per match'us nebus taip pabreziamas jo gimmick'as tuom apribojant jo galimybes, kaip buvo daroma WWE.
Po to Joe ir Nash'as backstage, pati Joe kalba buvo tokia eiline, labai feisiska ir su per daug rekimo, bet tokios kalbos jau Joe vizitine kortele. Dalykas, kuris man siame segmente patiko, tai kad pamaciau jog Nash'as dar visai neblogoj formoj, nera super raumeningas, bet ir nesuglebes kaip Sting ar Undertaker.
ODB/Gail/Taylor vs. Angelina/Velvet/Kong, pries si match'a buvau skeptiskas, bet kova gavosi nebloga. Pradzioje bajeriai su kvepalais patiko, nors kazkam galejo pasirodyti ir BS, bet man buvo juokinga. O kova tokia nebloga, kaip moterims, aisku man labiau patikdavo singles match'ai, bet reikia ir silpnesniu kovu, kad geros atrodytu dar geresnes

Publika buvo tikrai over, maziau nei show openeryje, taciau kaip moterims tikrai pakankamai, WWE divos vis tiek tokio overness nesusilaukia niekada. Kong jau kelinta PPV is eiles gauna nemazai pop'o. O kova vertinu **1/2, aisku balai siek tiek pakelti, nes kovesi moterys. Dar finish'as prastas, Taylor visus match'us laimi su cheap pin'ais, tai jau bent jau tokia varzove kaip Angelina tikrai galejo su solidziu pin fall'u po finisher'io . All in all, manyaciau match'as buvo vertas PPV laiko.
Po to 3D promo

Jega

Bubba Ray eilini karta prajuokino, jo personazas darosi siek tiek panasus i Santino Marella, tik maziau komiskas ir labiau rimtesnis, bet funkcija panasia atlieka.
Sekantis buvo LAX/Beer Money match'as. Smagi kova

Match'as turejo gera psichologija, LAX stiprioji puse ringas, Beer Money - heel'inimas, todel pradzioje LAX demonstravo savo moveset'a, o po to Beer Money (ypac Roode) labai gerai atidirbinejo su Homicide. Finish'as neblogas, laimetojai irgi patinka, aplamai HJ buvo babyface'u triumfas (Petey laikykime feisu, jis buvo pop'inamas taip, kad galetu pavydeti ir kai kurie main event'eriai), tai si Beer Money pergale buvo tarsi atsvara. O kova labai idomiai ziurejosi, nezinau ar labai mark'iskai pasirodysiu, bet sia kova vertinu ***3/4
Stingo ir Nash'o trumpa kalba turejo kazka reiksti, nors tokie segmentai man patinka, tik jis buvo per trumpas
Up next, The BS of the Night....Belieka tik visiskai sutikti su Larry Csonka, kuris pasake, kad siam match'ui buvo duota per daug laiko ir jis vis tiek buvo prastas. As sia kova pasijauciau kaip ziuredamas kokia WWE nesamone, tik skirtumas tas, kad tai budavo siek tiek idomiau, kai tokiam sudinam match'e dalyvauja kokia legenda, pvz Dusty Rhodes. Nors pati kova lyg ir nebuvo labai prasta, bet tos taisykles durnos, dar visai is kayfabe suprantama ta grandine, taciau nafik tie kostiumai? Ir galu gale, jei si durna gimmick'ine nesamone buvo ruosiama dar pries Victory Road, tai jau tada per Victory Road reikejo daryti gera match'a tarp ju. O dabar, is So Cal Val isejimo speju, kad sis feud'as lyg ir nebaigtas, taciau i ji jau nebeidomu ziureti, nes tesiasi jau 2 menesius, apima 2 PPV (neskaitant Slammiversary) ir kas svarbiausia -
vis dar nepadovanojo mum ne vieno gero match'o! Antroje puseje publika jau skandavo "BOOOORING", o po to ir...."FIRE RUSSO", tik kaip "keista", kad komentatoriai apie ta chanta nutylejo

Is manes ivertinimas butu *1/4.
Bookerio promo buvo neblogas, bet siaip panasus i tuos, kuriuos jis daro nuo heel turn'o.
Sekantis match'as 3D vs. Cage/Rhino, buvo visai neblogas, per daug kovota publikoje, aisku jei esi ziurovas arenoje tai labai smagus dalykas, bet ziurint per PC tai nusibosta. Kova vertinu ***, buvo neblogu vietu, bet galejo buti ir siek tiek geriau.
Po to, AJ interviu....ech....kaip as juom zaviuosi ringe ir kaip man pasidaro geda per jo promo del jo prastu mic skill'u...Jam ju uzteko buti Angle's bitch, bet kai reikia buti rimtu feisu, gaunasi snipstas. As vis viliuosi, kad Styles'as pagaliau susiprotes, kad per promo jam netinka buti piktam kaip Joe ir rekauti, kur kas geriau jis skambetu snekedamas ramiai, tyliai, subtiliai, su ironiska sypsena veide. Tai ispildes jis galetu sneketi ne ka prasciau uz koki HBK. Ir geriau tegu jis padirba prie to, nes jo geriausi metai kaip in-ring performerio uz keliu meteliu baigsis ir reikes kazkuom tai kompensuoti.
Na ir zinoma laukiamiausias PPV match'as - co-main event Angle/Styles. Kazkodel jis nebuvo Last Man Standing, o buvo panasiau i Texas Death Match. Turbut priezastis, kodel jo is pat pradziu taip nepavadino, manau ta, kad Texas Death Match turetu buti hardcore kova, o ji tokia nebuvo, bet nuo to buvo tik geresne. Kai Kurtas atliko Somersault Plancha isvis nuo kedes pasokau....koks visgi puikus ir universalus wrestleris jis yra...ir drasus, zinant koks popierinis jo kaklas, taip rizikuoti yra galimybe ne tik karjera bet ir sveika gyvenima i invalido vezimeli iskeist...Su Top Rope DDT irgi rizika didziule, tik cia jau kazin ar buvo verta, nes pats veiksmas neatrode taip ispudingai. Match'a vertinu ****1/4, tiek pat ivertinau ir pirmaja kova, tik supratau, kad tada pervertinau, reikejo duoti ****. O siaip po match'o susimeciau ir nesuprantu ko noriu - ar Ironman match'o per No Surrender Kurt/AJ ar geriau jau garantuotai laimetas AJ feud'as (turbut svarbiausias karjeroje) ir pradeti nauja su Sting'u. Turbut pasitvirtins antrasis variantas, nors pagalvojus, tai man tai nepatinka, nes ko gero per BFG bus Joe-Sting, o tokiu atveju per No Surrender AJ butu isjobb'intas ir nugaletas.
Na ir zinoma main event....Viltis pateisino....nes ju beveik neturejau. Tikejausi BS, gavau geriau. Match'a ziurejau jau pavarges, nes visas show atrode gana ilgas, o ir siaip buvau nedidelej ekstazej po puikios Styles/Angle kovos. Galvoju vis apie ta match'a ir tik po to...."OOO, tai gi jau ME vyksta"

Pabaiga man patiko ir tai, kad Jarrett'as gris - irgi. Dabar jau irgi jis bus susijes su BFG ir galbut Joe kovos ne su Sting'u, o pries ji. O ir siaip laimetojo kitokio but ir negalejo, teisingai Primusas pasake, kad BS duoti titula zmogui, kuris dar TNA neturejo ne vieno puikaus match'o. Gal ir turejo neblogu, bet **** dar tikrai neturejo ir titulo neuzsidirbo. Match'a vertinu ***, geresnis nei Victory Road'e, turbut is Booker'io buvo nemazai isspausta, thumbs up 4 Joe
Show rating: 8/10
MOTN: Angle/Styles
BSOTN: Lethal/Guru
P.S. Gaila, kad MK neidejo Kellerio vertinimu, idomu, prie ko si karta sis saliskas mark'as prisikabino, turbut Angle-AJ match'a ivertino **3/4
P.P.S. Zmones, jei jau rasote bent kiek labiau isplesta nuomone, tai parasykit ir kovu bei show ivertinimus (show dar p*, bet svarbiau kovu), nes dabar net nesupranti normaliai nuomones kai zmogus vienur pasako "patiko kova", o kitur "neblogas match'as" ir neparaso ivertinimu ir nezinai, kuri is siu kovu jam atrode geresne.
O tu, T-N-Z, jei specialiai neziuri PPV, tai ir nerasyk kazkokios "nuomones" apie show, nes ji tokiu atveju buna sudo verta. Tai arba savo "nesiusiu ppv" skelbk shoutbox'e arba eik i games.lt ir ten labai puikiai pritapsi prie tokiu sutverimu, kurie po kiekvieno WWE PPV sako "nu ppv dar neziurejau, bet is rezultatu parasysiu apie kovas: 1) gerai, kad laimejo, man anas nusibodo; 2)sudas, man jau atsibodo to push'as", etc.
P.P.P.S. Pats susiradau Wade Keller ivertinimus, jei kam idomu, kopijuoju cia:
1 -- PETEY WILLIAMS (w/Rhaka Khan) vs. CONSEQUENCE CREED -- X Title Match ***
2 -- THE BEAUTIFUL PEOPLE (Angelina Love & Velvet Sky) & AWESOME KONG vs. TAYLOR WILDE & GAIL KIM & ODB **1/4
3 -- BEER MONEY INC. (James Storm & Robert Roode w/Jacqueline) vs. LAX (Homicide & Hernandez w/Hector Guerrero, Selinas) **
4 -- "THE GURU" SONJAY DUTT vs. "BLACK MACHISMO" JAY LETHAL - Tuxedo Strip Match *1/4
5 -- TEAM 3D vs. RHINO & CHRISTIAN CAGE -- Jersey Street Fight *1/2
6 -- A.J. STYLES vs. KURT ANGLE -- Last Man Standing Match ****
7 -- SAMOA JOE vs. BOOKER T (w/Sharmell) -- TNA World Title match in a cage with weapons **3/4
Mano akimis nuvertinti LAX/Beer Money bei 3D/Rhino&Christian.
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-08-12, 14:53