Sviesos uzgesta.. Po keliu akimirku vienas sviestuvas apsviecia ieima i ringa. Staiga du vienuoliai uzsidenge gaubtuvais ir nulenke galvas sustoja ties ieima. Uzgroja The Doors - Strange Days. Vienuoliai paeina kelis zingsnius i prieki. IS po titantrono islenda dar vienas zmogus, tik sis apsivilkes kunigo apsiaustu. Jis rankose laiko mikrofona ir pradeda sau panosiai kalbeti 'Teve Musu'. Ziurovai jau supranta kas eina link ringo ir pradeda boo'inti. Rampa uzsidega pilka sviesa ir taip kazkiek dar labaiau apsviecia. Jie eina link ringo. Muzika skamba toliau. Prieja prie ringo vienuoliai dingsta nezinomu budu. The Silencer sako:' Tai atgamtiskos gales.. Mes galime viska". Jis eina link laiptu ir nepradejas lipti kalba: "Pirmas laiptas tai mano atsiradimas NME, tai lyg stebuklas. Antras laiptelis tai mano laimeto kovos!. Ir treciasis laiptas tai mano atejimas iki pagrindiniu metu turnyro Masters Of Waaar!!!" Jis uzlipa letai laipteliai. Perlipa ringo virves atsistoja ringo viduryje.. Pradeda ziureti i ziurovus, kalba: 'Telaimina jus - raupsuotosius Dievas! Telaimina Dievas St.Wallerio! Ir Telaimina Dievas busimus mano oponentus Gerda ir Impaler! Woooo!!!' Sita istaria ties viena ispudinga dainos vieta. Ir muzika paskambejus dar pora desimt sekundziu nutyla. Sviesos taip pat isijungia.. Matome The Silencer su pleistru ant kaktos. Jis atsised ant turnbackle ir pradeda kalbeti:
- Stai.. Praejo manau viena svarbiausiu mano NME karjieros kovu.. Jos vel buvo lygiosios. Vel su Gerdu neissiaiskinome jegu. Suprantu, as stiprus, jis gal dar stipresnis.Bet lygiosios yra lygiosios. Matyt Dievas taip nuleme. Marcus Ulivieri skire Triple Threat kova. Be jokio specialaus maco tipo. Taip neidomu. Tikejausi kazko ipatingo.. O dabar, stai, specialiai Impaleriui net atskira iseima sukuriau.. Turetum buti laimingas?? NEs bus taip.. Susitiko trys 'draugai'.. Vienas buvo cempionas, jie kovojo kovojo ir kovojo, kol visi suprato, kad neverta kovoti toliau su THE SI-LEN-CER! Viskas aisku?? Ne daug cia is jusu esate patyre jausma, kaip esi labai arti cempiono titulu! Kai lengvai gali sutalzyti pati cempiona! Kai esi pagrindinio metu turnyro pagrindineme mace! Ar esate jaute ta jausma! Raupsauotieji??! Tai tik vienas zingsnis. Vienas zingsnis ir gali likti nugaletas, ar buti paskelbtas naujuoju cempionu. bet nenoriu dar daug reikstis, neisgirdes ka pasakys mano varzovai.
Prisijungti
Registruotis

Į viršų