Peršokti prie turinio

Phenom talks.

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 13

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 375 Pranešimai:
0
Netiketai suskambus Metalica-So Fucking What, pasirodo The Phenom, letu zingsniu daejas iki ringo sustoja, ir paziurejas i viena ziurova kuris laiko plakata "Phenom 4 life", kazka jam pasako ir tada ilipes i ringa. papraso mic'o ir ji gaves prasneka:
-Sveiki... *fanai cheerina*, gryzau dar karta i si ringa, pasakyti kad Sub-ZeRo nebebus, nes jis tapo The Phenom ir ruosiasi bet ka sumalti i miltus kas jam pasitaikys po kojom *sypteli*, kaip matot siandien esu puikios nuotaikos, nors nesirodziau nMe ringe menesi bet nieko tokio, esu sveikas kaip ridikas (:mellow:), o dabar einu iskart prie reikalo *priejas prie ringo atsiremia i ji* atsimenat mano kova su TH per praejusi Heat, kuria as laimejau ir tada atejo kazkokie dundukai Naciai ir manes atjunge, *T-P atsuka veida i kamera* nors esu vienas kaip pirstas, :) geraja prasme sakant suspardysiu. :), na viska as jum pasakiau o dabar iseinu. uzgrojus Metalica- So Fucking What, The Phenom su sypsenele veide palieka arena.

Šį pranešimą redagavo Sub_ZeRo: 2008-09-07, 13:49

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Kalba tai superine.. Tave i main eventa kist reiktu (ironija)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-07, 13:34

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
o mane uzknisa kai zmones tyciojasi is kalbu.. man svarbu kad zmogus meigna bent parashyti kalba o ne kad kai kurie isvis ju neparaso

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Tai teul steniasi.. O ne atmestinai raso kalba.. PEr kancias i sove kaip sakoma.. O su tokiomis kalbomis.. Nemanau, kad labai aukstai kils.. alejo bentpsistengti.. nes pastangu cia nematau. Stengtusi, o ne apie kokletus kazkokius kalbetu..
Nors cia jam presti, ko jsi nori is efedo. Ar pakvailioti visiskai be rysio.. Ar atiduoti bent kiek linksmo laisvalaikio NME.. Tad no offence Zygi.. Kiekvienas turime savo nuomone (:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
na as jau kaip sakiau zmogus bent jau parase kalba o ne isvis kad jos neparaso.. bet gal tai ir tiesa.. reiktu deti daugiau pastangu.. na bent jau low-card'e butu.. jeigu rasytu daznai ir butu aktyvus.. o ne kad isvis nieko nerasytu

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Plutoni, gauni zodini ispejima, uz ka, manau ir pats, kad supranti. Jei nepatinka kalba, atsikirsk pagal gimmick'a, o ne kazkokias pasaipas daryk. Jau galeciau tau dabar deti +20%, nes jau nepirma karta tokius dalykus matau is taves, taciau si karta apsiriboju tik zodziu, kitas kartas jau bus warn'as :)

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
tik dabar uzejau i sita tema. (po lino komentaro kas mane nervuoja temoj). tai pautoni ko tu lendi prie visu ? gal savo kalbu pirmuju nepameni? as tave iveiksiu..................tau nera sansu............. ir t.t. championu tapai tau jau kietas? nieko greit nuleisim :) ir siaip nusileisk ant zemes.
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Blyn Piviau.. Skaityk puirma heat tema ir tada sita.. Gal tada viska suprasi.. Dabar paimkim ir kiekvienas prilipkm prie manes kaip muses prie sudo ir erzinkim visa likusi laika, kol busiu nme.. Bus labai labai niceee... Pfff..

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-08, 19:07

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
as galiu tiesiog pasakyti tiek.. visada prie cempionu kabinejamasi yra ;D tai teko jau patirti :) visi nekencia cempionu ;D nori is jo atimti ta titula.. tokia cempiono dalia.. atsikirtineti..

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-09-08, 19:30

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2008-09-08, 20:30, pasakė:

as galiu tiesiog pasakyti tiek.. visada prie cempionu kabinejamasi yra ;D tai teko jau patirti :) visi nekencia cempionu ;D nori is jo atimti ta titula.. tokia cempiono dalia.. atsikirtineti..
šį kartą kabinėjamės ne prie The Silencer, o prie PlutoniX. nes jis gerokai peržengė ribas...

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Kiek galima? Ka as zinau.. Ok.. NA dar kas pasakis kazka panaus?Juk visi megsta vienas kita medzioti kaip bezdziones.Vienas pasake.. Paskui Walleris paaskino.. Nusirminau ir peace.. O cia blyn visi pus burbula lyg tai butu metu ivykis.. Atsimerkyt ciuvai

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Ne į temą
Taip ir yra, tavo nesupratimas, kad perdaug sau leidi ir ant kiekvieno ish eiles stumi, yra gan didelis dalykas, nes taip save pervertinanchiu zhmoniu bent iki shiol man sutikt tiek realybeje tiek internete teko nedaug. Panaudosiu tavo paties zhodzhius ir pasakysiu kad tau pachiam atsigaut reiktu.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Na dar kiek tokiu bus? O gal gana? Issiaiskinom mes su Walleriu.. Nebukit jau tokie, kurie teisia, kai paskelbta taika ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
Ne į temą
Ash bent jau, tai padet stengiaus, o ne teist (H)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0