Peršokti prie turinio

Bound For Glory IV

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 31

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

SAMOA JOE © vs. STING
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): STING ©
RATING:
***1/4

KURT ANGLE vs. JEFF JARRETT
THE GRUDGE MATCH / SPECIAL ENFORCER: MICK FOLEY
Nuotrauka
WINNER(S): JEFF JARRETT
RATING:
***1/2

THREE WAY MATCH
BOOKER T VS. CHRISTIAN CAGE VS. AJ STYLES
Nuotrauka
WINNER(S): BOOKER T
RATING:

THE RETURN OF THE STEEL ASYLUM MATCH
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP TITLE SHOT
Nuotrauka
WINNER(S): JAY LETHAL
RATING:
**3/4

BEER MONEY © vs. TEAM 3D vs. LAX vs. ABYSS & MORGAN
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP / FOUR WAY MONSTER'S BALL MATCH
SPECIAL REFEREE: STEVE "MONGO" MCMICHAEL
WINNER(S): BEER MONEY ©
RATING:
***1/4

SHEIK ABDUL BASHIR © vs. CONSEQUENCES CREED
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): SHEIK ABDUL BASHIR ©
RATING:
**1/4

SIX PERSON INTERGENDER TAG TEAM BIMBO BRAWL MATCH
RHINO, RHAKA KHAN & ODB VS. THE BEAUTIFUL PEOPLE & CUTE KIP
SPECIAL REFEREE: TRACI BROOKS
WINNER(S): RHINO, RHAKA KHAN & ODB
RATING:
*

TAYLOR WILDE © vs. AWESOME KONG vs. ROXXI
TNA WOMEN'S CHAMPIONSHIP / TRIPLE THREAT MATCH
WINNER(S): TAYLOR WILDE ©
RATING:
*3/4

- Ivertinimai pagal Wade Keller

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
nelabia cia ir koks spoileris, jau pries kelis menesius beveik buvo aisku kad bfg main eventas bus joe vs sting, gaila kad trecius metus is eiles teks velm matyti stinga ME, daug labiau noreciau Joe vs Aj styles.
pataisyta: paskelbti nauji macai.

THE RETURN OF THE STEEL ASYLUM MATCH (cia teror dome macas, tik su mandresniu pavadinimu)
Several X Division superstars battle inside the steel dome to try to escape!

TAG TEAM INVITATIONAL TOURNAMENT
Featuring Abyss & Matt Morgan, Team 3D and more names to be announced

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-09-19, 19:50

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Na manau paskutinis macas kuris bus anonsuotas per bfg bus cage vs styles vs booker T del galimybes kovoti su cempijonu kitame PPV. foley kiek suprantu bus ikistas kaip special guest referee, arba seip priziures tvarka mace, kaip buvo 06 bfg kur jahretas su stingu kovojo, tai kurtas buvo tvarkos priziuretojas. Beja jai kas nezinot sio metu paskelbta yra:

* Samoa Joe vs. Sting for the TNA Title
* Jeff Jarrett vs. Kurt Angle (with Mick Foley involved)
* Sheik Abdul Bashir vs. Consequences Creed for the TNA X-Division Title
* Taylor Wilde vs. Awesome Kong vs. Roxxi for the TNA KnockoutsTitle
* Beer Money Inc. vs. LAX vs. Team 3D vs. Abyss & Matt Morgan in a TNA Tag Team Titles Monster's Ball match
* X-Division Steel Cage Asylum match

Macu yra kur kas maziau nei pernai per BFG buvo, net jai prisides Aj vs cristina vs booker T macas kovu bus dvejomis maziau nei pernai. Ir kas svarbiausia cardas isisverte be Fight for the right turnyro :? tikekimes kad nesumastys paskutinia akimirka ikisti to turnyro :D

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-09-28, 10:41

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Ne į temą
Tokio event'o kaip Bound For Glory 2008 nera! Yra tik Bound For Glory IV, butu gerai jei pakeistumet :P

Resilient

Baltas diržas

• Nariai
  • 12 Pranešimai:
0
shit, gan nusivyliau kad Kong imesta i women's title matcha. as kaip mazas vaikas iki paskutines minutes naiviai tikejausi jos Monsters' Ball'e :) ta prasme, Russo jau megino ja gan nevykusiai pastatyti kovoti su vyrais per sacrifice, bet cia butu gan idomu paziureti Kong vs Abyss match-up'a ;) gaila, db Monsters' Ball bus nieko vertas.
Ne į temą
BTW, ar as vienas taip manau, ar istiesu Matt Morgan yra gerokai pervertintas siuo metu? na, nes kol kas nieko ypatingo jame nepastebejau, o pushinamas jis gan aktyviai, stai ir Monsters' Ball ji matysime

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąResilient, 2008-10-02, 01:19, pasakė:

Ne į temą
BTW, ar as vienas taip manau, ar istiesu Matt Morgan yra gerokai pervertintas siuo metu? na, nes kol kas nieko ypatingo jame nepastebejau, o pushinamas jis gan aktyviai, stai ir Monsters' Ball ji matysime

Ne į temą
Ir manau bus pushinamas dar labiau ;) 1-ma priežastis be abejo būtų jo gabaritai, čia žinoma prisideda tas, kad nebesirodant ReliK, Judas Messias(nžn kaip tiksliai parašyt) ir kt. Morganas su Abyssu kaip ir vieninteliai tokie "monstrų" tipo kovotojai lygoje (neskaitant Rhino gal tik, bet jis labai epizotiškai dabar pasirodo) 2-a priežastis manyčiau būtų ta, kad Morganas ne vien TNA mėgsta šmėžuot, Amerikos Gladiatoriai šiuo atveju būtų pavyzdys, tai taip bešmėžuodamas tuo pačiu daro Impactui reklamą, tad laikyti jo midcard'e, kol yra vietos kur kitur jį padėt tai kaip ir neapsimoka :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-10-02, 13:19, pasakė:

Ne į temą
Ir manau bus pushinamas dar labiau :D 1-ma priežastis be abejo būtų jo gabaritai, čia žinoma prisideda tas, kad nebesirodant ReliK, Judas Messias(nžn kaip tiksliai parašyt) ir kt. Morganas su Abyssu kaip ir vieninteliai tokie "monstrų" tipo kovotojai lygoje (neskaitant Rhino gal tik, bet jis labai epizotiškai dabar pasirodo) 2-a priežastis manyčiau būtų ta, kad Morganas ne vien TNA mėgsta šmėžuot, Amerikos Gladiatoriai šiuo atveju būtų pavyzdys, tai taip bešmėžuodamas tuo pačiu daro Impactui reklamą, tad laikyti jo midcard'e, kol yra vietos kur kitur jį padėt tai kaip ir neapsimoka :D
Na jo poshinimas manau bus tokio lygio kaip Tomko, ar Kaz - geras push'as, beveik idealiai visur viskas suplanuota, o paskuj.. Staigus "stop" ir prisijungimas prie kitu likimo broliu :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
nu ka cardas atrodo neblogai, viska gadina tik bimbo brawl, galejo tna issiversti be sio maco. Paskelbus sia kova is anksto pasidare aisku kuri kova bus BS of the night. Na o visa kita atrodo puikiai, mano manimu pasistengus visi like 7macai gali ispaust minimum 3 zvaigzdutes. zinoma labiausiai domina du main eventai. jie ganetinai gerai subuldinti, ir laimetoja atspeti yra sunkoka. Nu ka laukiam bfg ir vilkimes kad siu metu bfg bus visa galva pranasesnis uz pernyksti.

Nuotrauka

Resilient

Baltas diržas

• Nariai
  • 12 Pranešimai:
0
Right, na PPV ziurejau tiesiogiai per stream'a, kadangi laiko skirtumas nebuvo toks baisus (-5 GMT), o ir paskaitos ne per anksciausiai, o P2P universiteto tinkle blokuojamas, tad pateiksiu savo mintis apie PPV ir atskirus matchus per spoileri, NESKAITYKITE kol kas:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Resilient: 2008-10-13, 13:33

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
nu ppv buvo geras wrestlingo prasme, bet kai kuriu kovu finisai man nepatiko. Pirmaiusia x-div, mano manimu reikejo duoti daugiau laiko siai kovai, ir finisa padaryti normalu. toliau kova del moteru dirzo, tikejausi is sio maco daugiau, per anksti jis baigesi, ir vel finisas suckino. Na ir finalinis finisas kuris mane labiausiai sunervino tai Nesho isikisimas. Nezinau ka masto tna bukeriai, bet geresnes progos Joe padaryti dar didesne zvaigzde turbut nebebus. Kam stingui dirzo? jis jau 50metu senukas, tna tapo jau trecia kart cempijonu, jis ir be titulo yra super populiarus tarp fanu ir jo hylu padaryti neimanoma. Kad ir ka ruso darys, bet stingas liks face visada :) Na o toliau viskas patiko. Monster ball buvo fantastiskas, spotai, linksmos situacijos ir garbingai nesvari Beer Money pergale :D
Steel asylum irgi geras, ko tikejosi is sio maco zmones ta ir gavo, puiki kova atidaryti PPV.
aj vs cage vs booker T buvo labai gera kova, man viena is geriausiu per si PPV. Kas svarbiausia isvengta sharmel isikisimu ir to lagaminelio panaudojimu.
Angle vs jahrett po aj vs cage vs booker kovos atrode gan letokas, zinoma kova buvo gera, bet as juos nevadinciau geriausia PPV kova. Jahretas sugryzes i ringa atrode gerai, kurtas kaip visada viskas puiku, bet didzioji dalis emociju jau buvo islieta pries tai buvusiose kovose.
Na ir kontraversikasis main eventas, joe atrode kovoje puikiai, beziurint ji kovojant galejai pagalvoti kad is tikro jis nekencia stingerio, bet stingo lupimas sufleravo bloga pabaiga, na ir taip buvo, smugis su beisbolke stingo finiseris ir senukas tampa 3kart tna cempijonu, per didziausia tna PPV. Ir kas svarbiausia bent jau siais metais kas jau kas, bet stingeris tikrai neturejo laimeti pagrindinio dirzo. Nu ka laukiam impact filmavimu, kai bookeris permes stinga ir taps champu visgi lagamineli mistini jis turi :D
Bendrai PPV buvo puikus, zinoma kai kur laimetojas netenkina, bet visas show buildinimas buvo geras. Mano asmenine nuomone sis BFG buvo geriausias bfg is visu. gavome 5 macus kuriems drasiai galima duoti virs ***, minimaliai buvo BS. viskas butu buve tobulai jai joe butu apgynes dirza, ir visas main event butu issivertes be pensininko nesho isikisimo. visa ppv vertinu 9 balais.
p.s Kazkaip keista siame PPv buvo isvengta chanto Fire Ruso :D

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-10-13, 16:08

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Kaip visad, įžanginis žodis - PPV patiko. O dabar nuo pradžių...

Steel Asylum matchas buvo tinkamas opener'iui. Daug gražių spot'ų, gera eiga, tik gal nenorėjau Machismo pergalės. Sirgau už Petey, kaip ir minia. Neskaitant to, viskas suėjo gerai.
Bimbo brawl nepateisino savo vardo. Bendrai, jo čia nereikėjo. Tik užėmė laiką, kurio ir taip trūko.
X matchas buvo vidutinis. Trūko laiko, finish'as bukas. Pamačiau dirty pin'ą, tai nei nudžiugau, nei nusinervinau. Reakcija buvo "wtf...?" O tai yra blogai. Creed'ui reikia push'o, jis turėjo laimėt.
Moterų three way buvo vidutinis. Daug nekomentuosiu, nes nesu didelis women's wrestling fanas. Nustebau tik, kad Wilde retaign'ino.
Dar prisiminiau tą, kad tarp šių metchų, buvo rodoma daug bullcrap, kas tikrai mane siutino. Ir taip maža laiko, bet vistiek, rodo, kaip pusė roster'io peza su Foley, o Cornette šūkauja "Biggest night of the year". Mano laimei, su sekančiu matchu tas šūdas pasibaigė.
Monster's ball - Total Awesomeness. Stipriai jautėsi 3D indėlis į šį matchą. Taip, tokie kaip Abyss reikalingi pasvilti per matchą, tačiau jo metu naudoti visokius ginklus yra didesnis talentas. Nebesuskaičiavau, kiek kartų skambėjo chant'as "We Want Tables". O kai pagaliau gavom jų - tai gavom kaip reikiant ;) Finish'as, kad ir purvinas, patiko ir buvo tinkamas. Svarbu, kad nelaimėjo Morgan ir 3D. ***1/2 nuo manęs.
Three Way, IMO, taip pat galėjo būti ilgesnis. Buvo ką rodyti, tačiau ir tiek užteko. Gera eiga, nebuvo bullcrap'o. Nesitikėjau Booker'io pergalės, nors kita vertus, tai jam kaip ir nieko neduoda.
Angle vs. Jarrett - MOTN. Nėra ką pakomentuoti, tik kad puikus, techniškas, kokybiškas wrestling'o one-on-one matchas. Minia šiek tiek labiau pop'ino Angle, bet nieko tokio. Cactus jam ranką sugrūdo ir viskas baigės gerai :) Duočiau ****.
MAIN EVENT. Čia, buvo įdomus matchas. Visų pirma, nemažai veiksmo buvo už ringo, kai tai tebuvo paprastas matchas be stipuliacijų. Antra, buvo beveik squash'as. Trečia, Joe šį kart buvo visai kitoks. Vienu metu muša rankomis, kitu fokus rodinėja. Bet man toks Joe patinka. Jo belt'o nuėmimas nemanau, ar yra blogai. Gal tai gali reikšti jo heel turn'ą? Man labiausiai Joe patiktų kaip tweener'is, kuris toks su laiku taptų gan gerai pop'inamas. Todėl, kad nebeturės titulo, ir žiūrovai jo nebelaikys Cena. Nash'o įsikišimas jau buvo užuodžiamas ir stipriai nepakenkė.

Ką vėl galiu pasakyti, tai kad TNA matchai vertinimuose skriaudžiama eilinį syk, kaip kad WWE overrate'inama. Aš pats, kaip jau rašiau, vertinčiau aukštesniais balais. Šiame PPV, tikėjausi daugiau wrestling'o, bet jį atstojo gera matchų atmosfera, netikėti įvykiai ir siurprizai. Visgi, iš PPV tikėjausi čiut daugiau. Viskas atrodė tikrai blizgančiai einant link BFG IV, bet deja... Koją pakišo vienas dalykas - laiko trūkūmas. Dameskit pusvalandį grynai matchams - turėtųmėm puikų PPV. Dabar, vertinu šį event'ą 8,5/10.
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Tai va, vakaryksti ivyki ka tik paziurejau, todel ispudziams dar neatvesus, noreciau pasidalinti nuomone.

Visu pirma, noriu pasakyti nepradejus kovoms, ziurint visas reklamas, intro ir t.t. is karto jauciasi kad stebi kazka epinio. Tada ir atejo tas jausmas - neaisku ar tai bus geras event'as, ar puikus, ar nuvils, taciau abejoniu nekyla - i must see this! ;)

Arena pasirode gana didele - nezinau, ar TNA yra rengusi savo event'us didesneje arenoje, nezinau kiek zmoniu stebejo si show, bet per viena house show rekordas buvo virs 6 tukstanciu, tai cia turejo but siek tiek daugiau. Kai tokia publika skanduoja "TNA, TNA" iskart kitaip skamba :)

X-Division Steel Asylum
***1/4

Visu pirma manau, kad sis match'as buvo netinkamas kaip openeris - tempas greitas, linksmas, atpalaiduojantis spotfest. Pagal mane, tokie turetu buti show viduryje. O renginiui atidaryti IMO butu labiau tikes Daivari/Creed. Kas apie pati match'a, tai teisingas TNA sprendimas visus wrestlerius sukisti i bendra entrance, taip paciam veiksmui ringe lieka daugiau laiko. Apie match'a labai daug negaliu pasakyti. Jo pliusai - visa gausybe kokybiskai atliktu, originaliu spot'u, gera match'o eiga, kaip tokios svarbos match'ui duota pakankamai laiko. Minusai - per daug spot'u, o to pasekmes dvi - match'ui einant i pabaiga buvo maziau dziaugsmo juos stebet, nes akis prie ju priprato. O antroji - operatoriai negaledavo tu spotu kartoti, nes bekartodami dar neparodys nauju spot'u. Paprastas filmavimas irgi nebuvo pats geriausias - keliu spot'u nepavyko normaliai pamatyti. Laimetojas (Lethal) tinkamas, taciau bent pora variantu tikrai geresniu buvo:
1. Suicide - butu buve smagu pamatyti kazka inovacinio ir siaip butu labiau atsipirkes tas gimmick'inio match'o hype'as
2. Curry Man - is tiesu, match'o pabaigoje galvojau kad jis ir laimes, kai buvo labai arti islipimo. Ir tada pagalvojau - visai gerai galima butu tai subookinti - Daivari nugali Creed'a ir apgina savo X-Div titula, tada netiketai atlekia Curry Man ir isnaudoja titleshot'a. Per match'a jam "netiketai" nuima kauke, paaiskeja, kad tai Daniels'as, publika ekstazeje ji palaiko, o Fallen Angel uzsivedes kovoja ir susigrazina titula po ilgos pertraukos.
Match'a vertinu ***1/4, siek tiek geriau nei pirmasis sio tipo match'as, bet iki geresnio reitingo reikejo keliu dalyku - maziau zmoniu, maziau spot'u, ilgesnes trukmes.

Po to buvo backstage segmentas Jim Cornette ofise. Kadangi as kaip NME bookeris tokio tipo backstage labai megstu, tai NME Heat'uose tokiu pilna buna :D Todel ji vertinu teigiamai.

Six-Person Bimbo Brawl
*

Iki pat atsidarydamas Bound for Glory IV.avi (ar kaip ten jis vadinasi) faila, as naiviai tikejausi, kad si is kitu potencialiai geru sio PPV card'o match'u laika atimanti kvailyste bus dark match'as, bet ne nafik! Kalbet daug nenoriu apie si match'a, man nebuvo idomu i ji stebeti, bet kaip ir kokia Wrestlemania - ziurejau neprasukinedamas tik is pagarbos siam didziuliam show. Gerai, kad bent greitai baigesi, tik pagal match'e ginklu nenaudojima nereikejo jam duoti tokio Russorific'inio pavadinimo. Koks match'as, toks ir ivertinimas

Po to turejom Consequences Creed interviu, pirma karta matau ji rimtai snekant (neskaitant tu visokiu Rough Cut). Kaip pirmam kartui gal ir nieko, bet jei jau kalbi apie savo tevynes, tai balse didesnes ugneles noretusi.

X-Division: Bashir© vs. Creed
**

Kas cia per BS su tuo serzantu? Amerikieciui gal ir perejo siurpuliukai, bet likusiai daliai pasaulio neturejo buti kazkas grazaus. Tipiska Amerikos politika - "musu salis geriausia, graziausia, stipriausia, laisviausia; mes geri, kiti blogi". Man nuo to bloga. Taciau tai neliecia wrestleriu, nes jie savo darba dare puikiai siame feud'e. Creed turbut buvo labai malonu gauni toki milziniska pop'a, nors tai ne jo nuopelnas, taciau vis tiek - didziausias overness karjeroje. Pats match'as smagiai ziurejosi. Pradzia labai smagi, "spot'iska". Bet veliau kaip ir buvo galima tiketis, Daivari pademonstravo savo WWE palikima. Turiu galvoje WWE stiliaus wrestlinima, kuris tikrai gadino match'a - smagi greita pradzia, po to su submission'as visiskai suletina match'a. As suprantu, kad greituose match'uose yra reikalingi rest-hold'ai, taciau kam reikia daryti ilga submission'a, irish-whip'a, counter'inta i kita submission'a over'n'over again! O kai dar pats match'as yra neilgas, tai is jo tikrai daug atima. Finish'as BS irgi atima, taigi kova vertinu **, reikalavimu tikrai neivykde.

Sekantis buvo dar vienas promo su Foley backstage, irgi patiko :) Graziai The Rock ipyne :)

Knockout: Taylor© vs. Kong vs. Roxxi
**3/4

Match'o dalyvemis esu patenkintas, visgi wrestlingo prasme tai ko gero geriausia, ka TNA moteru divizionas dabar gali mums pasiulyti, truksta tik Cheerleader Mellisos (Raisha Saeed). Match'u esu patenkintas, kazin ar realiai galejau kazko daugiau tiketis. Aisku subookinti geriau buvo galima, taciau nevarysiu Dievo i medi, nes malonu matyti bent jau tai, kad isejus Gail Kim, moteriskiu divizione dar liko kazkas gero. Tik va laimetoja manes visiskai netenkina, verkiant reikejo title-change'o. As nezinau, kuo Taylor taip zavi TNA Creative team'a. Puikiai ji ringe atrodo, taciau nejaugi lipdyti prie jos titula ir taip mazinant titulo verte yra vienintelis budas is Taylor padaryti antraja Gail? Manau, kad ne. Griztant prie match'o, tai pritruko laiko, nes tai, ka maciau man labai patiko.

Treciasis segmentas su Foley irgi patiko, bet to ir uzteko :D

Tag Team Championship - Monsters Ball

Sudas! Nematch'as, o laimetojai. Is tiesu ziuredamas si match'a neparasiau cia nieko. Nes jis buvo pasakiskai idomus, tikrai puikiai issisuko siemet TNA su siuo tradiciniu BFG match'u. Double Chokeslam ant degancio stalo! Mmmm, delikatesas mano akims! Pabaiga irgi gerai subook'inta. Tik kaip minejau laimetojai sudas. Ir kodel gi? O todel gi, kad visa si puiki mesmale tapo pointless! Visas sis gimmick'as tapo nereikalingas, jei joks naujas angle nepradedamas ir cempionai lieka tie patys. Akivaizdu, kad 3D turejo laimet, sitam match'e jie jautesi kaip zuvys vandeny, as uz juos ir sirgau. Mano akimis, tai buvo geriausias 3D match'as TNA per pastaruosius 2 metus. Ta parode ir tai, kad nors siame match'e dar buvo 2 face'u komandos, jie buvo labiausiai pop'inami is visu sio match'o dalyviu. Ir tik prasom nesakyti, smarkai, kad tai parodo, jog jie heel'int nemoka. Dar ir kaip moka! Kai jie kalba, yra rimtai nusvilpiami, taciau cia jie ovaciju nusipelne darbu ringe. Gal ir per daug juos liaupsinu, but i don't give a f*ck! Zinoma, pagarba Abyss'ui uz prisiimta toki spot'a, tikiuosi rimtu apdegimu jis nepatyre, nors neturejo - iskart ji stengesi uzgesinti. O aplamai pagyrimu verti visi sio match'o dalyviai, visi svariai prisidejo prie match'o eigos. Ir zinau, kad mano **** ivertinimas yra tikrai per didelis, bet as esu taip entertained, kad vadovaujuosi dabar emocijomis. Veliau, gal pakeisiu reitinga, bet dabar sakau taip. Tik nekaltinkit manes, as tik PW ziurovas, man klyst galima :D Zinoma - noreciau matyti si rematch'a per Turning Point :)

AJ Styles vs. Christian Cage vs. Booker T
***3/4

Visada sakiau, kad per BFGIV noriu Styles/Cage singles match'o. Gavau kazka arti jo. Kas pakenke siam match'ui, tai rimto build-up'o nebuvimas, mane kaip AJ mark'a tai ypac veikia. Laimetojas man nepatiko, tai nelogiska, Bookeriui push'o nereikia, jis ka tik buvo PPV main event'uose. Sakyciau geriausia butu buve duoti pergale Christian'ui, jis gali palikti TNA, tai push'as galejo buti svarus argumentas jam likti. Bet match'as labai smagiai ziurejosi, panasaus lygio kaip No Surrender main event'as, o kaip treciam match'ui pagal svarbuma PPV event'e, manau tai yra gerai, taip kad kaip tada, taip ir dabar, vertinu ***3/4

Po to, Angle ir Jarrett'o interviu pries ju kova. Angle nieko naujo nepasake, Jarrett is esmes irgi, taciau jo buvo idomiau klausytis, vis tiek bent jau savo zodziu neatkartojo.

Kurt Angle vs. Jeff Jarrett
***1/2

Pradzia WWE stiliaus - irish-whip'as, takedown'as, headlock'as...4 kartus is eiles...As to nemegstu. Veliau siek tiek smagiau ziurejosi. Publika labai gera buvo, pasidalino mazdaug per puse abieju wrestleriu fanai, abu labai over buvo. Siaip jautesi apieju wrestleriu patirtis, psichologija labai gera - po atitinkamu stipriu veiksmu suletedavo tempas, po koju lauzimu (Ankle ir Figure 4) sell'inimas buvo geras, skaudancios kojos "priverte" slubuoti ir t.t. Match'as geras, vertinu ***1/2, gal buciau ir daugiau daves, bet nesvari pabaiga ir nepatikusi pradzia ateme 1/4*.

Samoa Joe© vs. Sting
***1/4

Nusivyliau tuom, kad Joe neatsiveze su savim tu sokeju, kurie ypatingomis progomis buna pries entrance'us. Kaip ir tikejausi, Sting'o pop'as buvo siek tiek didesnis, kai abu wrestleriai eina face/tweener statuse, tai jau legendos statusas padaro savo. Maloniai netiketai pradzia buvo greita, bet aisku paskui viskas suletejo. Bet kam reikejo jiem nueiti i fanu tribunas? Tam, kad vienas kito galvas patrankytu i turekla? Cia ne sumautas Falls Count Anywhere match'as! Nors tiesa, Rock/Austin match'uose irgi tas budavo, bet...kam taip rizikuoti, kai nezinai ar match'as gausis geras ji gadinti? Aisku patiko Joe spot'as (Stingo irgi butu patikes, bet Joe bootch'ino ji priimdamas), bet ji galima ir kazkur prie entrance rampos padaryt, o dabar iejimas ir isejimas i fanu tribunas ateme daug brangaus laiko, kurio ir siaip wrestleriai daug neturejo. Kam reikejo Joe taip ilgai aiskintis su Hebner'iu kai laiko ir taip buvo labai mazai like? Kam reikejo kist ta Nash'a? Kad sumazintu Joe credibility, nes Joe neva pats nesugeba apsiginti nuo Stingo su beizbolo lazda? O juk ne per pagrindinio metu PPV main eventa turi buti tokios titulus kainuojancios isdavystes! Jau geriau Sting'as butu pats savarankiskai heel'iskai pasukciaves ir laimejes. Dar gal galima tai daryti, kai match'as vyksta 25 minutes, bet ne kai tik 15! Laimetoju as patenkintas - Joe dar tures tu titulu, o Stingas kadangi ko gero po metu jau baigs karjera, tai grazu jam buvu paskutini TNA titula duoti. Vis tiek ilgai cempionu jis nebus - house show kazin ar patems grafika (nors visgi ne WWE, bet vis tiek). Match'as neblogas, turbut gerai zinant ka galima istraukti is Sting'o, pastarasis padirbejo gerai pagal savo galimybes, o Joe gerai dirbo, kad jo varzovas atrodytu stipriai. Taciau kaip PPV (net neziurint i tai, kad didziausio) main event'as, atrode silpnai, mano vertinimas ***1/4

OVERALL:

All in all, PPV buvo labai geras, be komentaru geriausias is to, ka TNA siais metais mum dave. Speju, kad jis labai patiko tiems, kas i ji dideliu vilciu nedejo, o tokie kaip as, kurie tikejosi susikto sedevro, turbut liko siek tiek nusivyle, mat buvo dalyku, kur buvo galima subook'inti geriau, pakeisti laimetoja, ismesti viena kova lauk (Bimbo brawl), kovoms duoti daugiau laiko ir t.t. Taciau zvelgiant objektyviai, palyginus su tuo, ka gaunam is WWE/TNA si pusmeti, tai zinoma geriausias event'as. Mano akimis is JAV mainstream'o, tai buvo antras geriausias metu PPV, zinoma nusileisdamas 24-ajai Wrestlemanijai. Mano ivertinimas butu 9/10. Gal kiek pervertinu, taciau nepaisant nepuikiu dalyku, tai ka maciau buvo tikrai solidu. Tikekimes, ta pacia smagia nata ir Turning Point turetu pavykti tikrai neprastas :)

Bye, see 'ya in Turning Point'08 topic!

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-10-13, 19:53

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
X-Division - Steel Asylum Match:
Mačas visai patiko, gerai atidarė visą PPV, nors tikrai galėjo būt 5kart geresnis. Blogas finishas. Viršuje pabaigoje atsidūrė abu prieš tai feudinę wrestleriai. Sumažėjo įtikinamumas. Suprantu, kad Chris Sabin ir Alex Shelley turėjo bene mažiausius šansus laimėti. Juk jie tag-team ir jiems manau (pagaliau) bus ruošiamas feudas. Jeigu Christopher Daniels būtų Christopher Daniels būčiau patenkintas jo pergale, tačiau kaip Curry Man jis man nepatinka. He's out. Maybe Sonjay Dutt deserves the Titleshot? Naah... Jis neseniai jau buvo gavęs pusho, o dabar šioks toks revenge įvyko Machismo naudai. Rock nemanau, kad būtų geras No.1 Contenderis X-Div titului. Apie kitus participantus nešnekėsiu. Kas belieka. Petey Williams. Tačiau nelaimei jis manau bus įtrauktas į kokį nors lievą feudą.

Six-Person Bimbo Brawl:
DUD

Booooring.... Booooring.... I hate Cute Kip. Mačas neįdomus. Kodėl į jį buvo kišamas Rhino? Hate it.

X-Division: Bashir© vs. Creed
**1/4
Consequences Creed was nice, bet Bashir gadino mačą. Reikia kuo skubiau nuimti nuo jo titulą. Taip galima sukurstyti Iraką ir JAV dar labiau. Buvęs Daivari tikrai suckino visą mačą. Gale 1,2 ir viskas. Replay, Roll-up and he sucks.

Knockout: Taylor© vs. Kong vs. Roxxi
**1/4
Na ką, kaip divos pasirodė neblogai. Nors minusų tikrai daug galima rasti. Žinoma nelabai tikėjausi, kad Taylor išlaikys titulą.

Tag Team Championship - Monsters Ball
****1/2
Jėėėgaaaa..... Brutal ice cream, arba kvepiančios kojinės - taip turbūt pavadinčiau šį mačą. Man patiko, kad "Aliukai" išsaugojo diržus, nes manau feudas dar vystysis. Žinoma suklydo TNA įmesdami ten Special Guest Referee - Da Flegmatick. Nors visa kita buvo awesome. Pastebėjau, kad to labiausiai nenorėjęs Abyss tapo didžiausia mačo auka. Dar pagalvojau, kad jį kas nors "išgelbės", bet niekas nepasirodė. Ne iš pirmo karto užgesino vargšą. Patiko ir 3D, bet sirgau uz El Ei Ix - LAX. Šiaip puikus mačas su daug kvapą gniaužiančių momentų. Beje jie nuo manęs nusižiūrėjo naudoti keistus ginklus. Pvz - šakutę :). Aš tai puodelius daviau The Silencer. Just kidding. ;) Žodžiu - aš be žodžių.

AJ Styles vs. Christian Cage vs. Booker T
***1/2

Neblogas mačas, bet nenorėjau, kad Bookeris maišytūsi. O jis dar ir laimėjo. Weekly Top Five??? CC ir AJ atidirbo, o Booker T tiesiog pasiėmė viską nuo lėkštutės.

Kurt Angle vs. Jeff Jarrett
Geras mačas. Nepykčiau jai jis būų ME. Jarretas puikiai atrodė. Patiko kažkodėl jo atliktas Superplex. Nors ir lėtokas mačas, bet wrstleriai ne to stiliaus, kad taškytūsi po ringą.

Samoa Joe© vs. Sting
***1/2
Mačas pradžioje greitas vėliau lėtejo. Ilgokai užsibuvo už ringo. Stingui balls skaudėjo.
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Viskas tuo pasakyta. Top OLDHEELBABYFACE is the winner. Esu patenkintas jo pegale. Nežinau tik kodėl.

PPV: 9/10
Yra kur tobulėt, bet PPV yra geras. Keep going Russo.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-10-13, 21:01

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąBottom, 2008-10-13, 20:19, pasakė:

Ką vėl galiu pasakyti, tai kad TNA matchai vertinimuose skriaudžiama eilinį syk, kaip kad WWE overrate'inama..
Na nekalbek taip pavirsutiniskai, kaip "vertinimuose", buk atsargesnis su zodziais, nes as garantuoju, kad yra ir tokiu zmoniu (eiliniu PW ziurovu), kurie irgi raso match'u vertinimus ir pas juos zemiausias match'o ivertinimas yra pvz **** :)
Taip kad kalbek pavardemis - PWTorch apzvalgininkas Wade Keller neretai TNA PPV match'u ivertinimus nemazai apkarpo, remiuosi ne tik savo paties ir jo nuomoniu del match'u skirtumus, bet kur kas svarbiau - kitu apzvalgininku/ekspertu.
Taciau si karta as skriaudimo tikrai neizvelgiu - gal poroj vietu ir galetu buti +1/4*, taciau siaip man malonus netiketumas buvo tai, kad si karta mano ir Kellerio vertinimai buvo netradiciskai panasus :) O nemazai kitu zmoniu ivertinimai yra ir smarkiai didesni nei mano, kas man yra siurprizas, nes TNA match'ams per PPV as dazniausiai simpatizuoju labiau nei dauguma ekspertu.

O kad sis post'as butu labiau i tema, pateikiu Larry Csonkos kovu ivertinimus is jo PPV apzvalgos 411mania puslapyje ;) Jo ivertinimai irgi didesni nei mano (suprise)

Citata

Steel Asylum ***1/2
Bimbo Brawl *
Bashir/Creed **1/2
Taylor/Kong/Roxxi **
Monsters Ball ***1/2
Styles/Cage/Booker ***
Angle/Jarrett ****
Joe/Sting ***1/2

Gaila, kad Dave'o Meltzer'io ivertinimai dazniausiai pasirodo tik mazdaug uz poros savaiciu :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Yes..
WrestleMania of TNA..
Ir ka gi daro bookeriai? Aisku net nebekalbesiu apie tai, kad main event'as butinai turi turet ta shudina Jeff Jarret main event brawl-through-the-crowd shuda.
Didziausia savo zvaigzde, kuri yra lyg ir face (nes kovoja pries heel'u kruva) privercia jobinti neitikinamam pensininkui, kuris yra lygiuojamas kartu su heel'ais.
Visiskas bullhit. Toj vietoj, kur Joe neselino Stingo jam padaryto muscle-buster'io reikejo daryti vien tik Sting'o sutrypima ir visiskai svaria pergale.
Apmastykime rezultata: kadaise stipriai bookintas champ'as yra Cena lygio - bookinamas kaip face, bet nepalaikomas.
Sting - bookinamas kaip heel, fanu palaikomas, dirza laimi chytindamas, lygiuojasi su heel'ais (nieko neprimena? like.. new blood? )
Nash - neva nepasirashe su TNA. Islenda, pasirodo+sushika reikalus. Nuo tada, kai atime lazda is Stingo - 1000% buvo aisku, kad ja panaudos taip, kad sushiktu nuotaika bet kam, kas nori kad stirpiai butu bookinamas Joe).
Krc beveik visas show (o taip, beveik visas, mr-TNA-go-to-the-toilet-Fortaz said so) buvo subookintas normaliai, bet main-event'o, nuo Joe vs Angle laiku jie, durniai, asilu galvos ir debilai (pac uzsidesiu warninga). ir dar madafakeriai, nesugeba normalaus subookinti???
krc.. turi nerealu talenta - Joe. Turi vienintele savo tikra legenda - Stinga. Turi didziausia PPV. Turi puse velnio build'a. Tai ka cia, bl (uzsidesiu, uzsidesiu warninga), bl, bl, ka cia dar mastyt ir isvedinet nenusisekusio New-Blood-Wcw feudo liekanas? Asilai, asilu asilai.. Jau galvojau bent Joe nepritaikys tos teorijos "subuildinkim, isjobinkim, pamirskim", bet, nors ir ne Kaz, ne Tomko ir ne Eric Young lygyje, tauciau sito galim laukti.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
*** Insert Russo joke here ***

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Ne į temą

ok: Why in da blue hell should I book company's nr1 wrestler strong? No, no, no no no.. Let's make him look week and stupid. Yes. ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-10-13, 22:24, pasakė:

Yes..
WrestleMania of TNA..
Ir ka gi daro bookeriai? Aisku net nebekalbesiu apie tai, kad main event'as butinai turi turet ta shudina Jeff Jarret main event brawl-through-the-crowd shuda.
Didziausia savo zvaigzde, kuri yra lyg ir face (nes kovoja pries heel'u kruva) privercia jobinti neitikinamam pensininkui, kuris yra lygiuojamas kartu su heel'ais.
Visiskas bullhit. Toj vietoj, kur Joe neselino Stingo jam padaryto muscle-buster'io reikejo daryti vien tik Sting'o sutrypima ir visiskai svaria pergale.
Apmastykime rezultata: kadaise stipriai bookintas champ'as yra Cena lygio - bookinamas kaip face, bet nepalaikomas.
Sting - bookinamas kaip heel, fanu palaikomas, dirza laimi chytindamas, lygiuojasi su heel'ais (nieko neprimena? like.. new blood? )
Nash - neva nepasirashe su TNA. Islenda, pasirodo+sushika reikalus. Nuo tada, kai atime lazda is Stingo - 1000% buvo aisku, kad ja panaudos taip, kad sushiktu nuotaika bet kam, kas nori kad stirpiai butu bookinamas Joe).
Krc beveik visas show (o taip, beveik visas, mr-TNA-go-to-the-toilet-Fortaz said so) buvo subookintas normaliai, bet main-event'o, nuo Joe vs Angle laiku jie, durniai, asilu galvos ir debilai (pac uzsidesiu warninga). ir dar madafakeriai, nesugeba normalaus subookinti???
krc.. turi nerealu talenta - Joe. Turi vienintele savo tikra legenda - Stinga. Turi didziausia PPV. Turi puse velnio build'a. Tai ka cia, bl (uzsidesiu, uzsidesiu warninga), bl, bl, ka cia dar mastyt ir isvedinet nenusisekusio New-Blood-Wcw feudo liekanas? Asilai, asilu asilai.. Jau galvojau bent Joe nepritaikys tos teorijos "subuildinkim, isjobinkim, pamirskim", bet, nors ir ne Kaz, ne Tomko ir ne Eric Young lygyje, tauciau sito galim laukti.
Ne į temą
Na nenoriu buti as teisingumo balsu, bet Fortai pagalvok koki tu pavizdi budamas adminu rodai kitiem forumo nariam?
zinoma susiko main eventa kai kuriu zmoniu atzvilgiu, tarop ju ir mano, bet gal reiketu savo emocijas suvaldyti ir netersti sitos temos demonstruojant savo "graziosius" zodelius
p.s adminas visada teisus sako sio forumo auksine taisykle, bet matydamas tokius "grazius" admino zodelius as negaliu tyleti.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-10-13, 23:08

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Ne į temą
Taip, jisai rodo pavyzdi. Jei tu keiksies ir niekinsi bookerius, gausi warninga. Galbut nereiktu tuo piktnaudziauti, bet tikrai nepasakytum, kad Fortaz kiekvienam savo poste pazeidineja taisykles.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Ka gi radau laiko paziureti Bound For Glory ir trumpai parasysiu savo nuomone:

PPV pradedamas Steel Asylum'u-nemanu,kad,tai geras sprendimas,nes kaip openeriui si kova netinka.Siaip pati kova buvo puse velnio,bet daugiau nei *** neduociau,gal net nedaugiau kaip **3/4.Pritruko man kazkokiu geresniu spotu,rizikingesniu veiksmu is wrestleriu ir dar nugaletojas-Jay Lethal.Kam reikejo jam duoti pergale?Juk Machismo dar visai neseniai laike X-division belta,juk galima buvo pergale duoti Sonjay Dutt'ui kuris jos tikrai labiau nusipelne ir ka tik laimejo pries ji fjuda.Toliau...Bimbo Brawl.Prasukta.X-division championship-nedaug tikejausi i sio matcho,nes nei vienam is wrestleriu nesimpatizuoju.Nedaug ir gavau.Galbut duociau **,bet tikrai nedaugiau.Koks tolkas buvo palikti titula Bashirui?Buvau beveik isitikines,kad laimes Creed,nes dbr jis lyg ir gauna pusho.Ir stai BFG,didziausias metu PPV,amerikos dievukas kaunasi pries amerikos priesa ir pralaimi?Nesuprantu tokio bookinimo.Juk vistiek anksciau ar veliau Creed neabejotinai atims belta is Bashiro,tai kodel to nepadarius per BFG?Na ir kas,kad Bashiras laiko titula dar tik apie menesi,juk nelabai jis ir yra jo vertas.Knockouts Championship.Prasukta.Toliau Monsters Ball-neabejotinai geriausia viso PPV kova.Gera kovos eiga,puikus spotai malonu buvo ziureti.Sis matchas tikrai nustebino,nes nedaug is jo tikejausi,bet jis tikrai pranoko lukescius-fantastiskas 3D pasirodymas siame matche,galima sakyti ju deka sis matchas ir tapo tokiu geru.Tik pabaiga kiek nuvyle,nes jau tikrai tikejausi,kad 3D paims pina,bet deja...IMO Monsters Ball tikrai verta****.3 way dance-pusetina kova,aisku patiko AJ moonsault'as,bet nesuprantu kam i sia kova reikejo kisti Booker T?Cage vs AJ per BFG atrodo tikrai idomiai,bet Booker T ten is viso ne i tema ikistas.Toks jausmas bookeriai tiesiog neturejo kur ji ikisti ir ikiso i sia kova.Toliau-Angle vs Jarret.Mano labiausiai laukta BFG kova.Per paskutinius impactus buvo puikus ju segmentai,matchas turejo gera build-up'a.Galiu pasakyti,kad matchas pateisino mano lukescius-nei blogiau,nei geriau,viskas taip kaip mazdaug ir tikejausi.***1/2 pagal Kelleri-visiskai sutinku su tokiu vertinimu.Matchas geras,neprastas moveset'as buvo pademonstruotas,neblogi spotai,ir aisku Foley isikisimas pabaigoje.Ir pagaliau ME-Joe vs Sting...Na IMO *** butu tinkamas ivertinimas siam matchui.Kaip BFG main eventui kiek permazai tikrai tikejausi kazko geresnio.Ir aisku pabaiga kaip visa laika "nereali"-is niekur islenda Nashas kuris apskritai neaisku ka cia veikia,atima is Stingo lazda,bet veliau ja panaudoja pries Joe,turninasi heelu,Sting atlieka savo finisheri ir tampa HW champ'u...To tikrai nelaukiau.Dbr bus idomu pamatyti iMPACTA ir kas vyks toliau.

Viska apibendrinus galiu pasakyti,kad PPV pateisino mano viltis,bet tikejausi kazko dar geresnio.Be abejo nenuvertinant PPV galima pasakyti,kad nuo WM 24,tai bbuo geriausia ka maciau ir jei reiketu vertinti,tai mano vertinimas butu 8-8,5/10.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Taigi. Pradėsiu TNA Bound for Glory apžvalgą. Ir pirmą kartą istorijoje naudosiu žvaigždutes reitingui ;)

Steel Asylum match:

Na manau, kad šis matčas nebuvo per geriausias. Aišku tai mano pirmas matytas išvis Asylum'as, bet vistiek - didelio įspūdžio nepaliko. Buvo ir gerų spotų ir t.t. bet vistiek. Man rodos dėl to, kad nebuvo gerų kovotojų. Tokie visi mid-carderiai. Na vnž. Kaip pirmam matytam tokio tipo matčui duodu: ***

Bimbo Brawl:

It sucks. Na šitas matčas stipriai suckino. Man nedaeina kaip toks kaip Cute Kip gali sumušti Rhyno? Na neprasukinėjau todėl blogi įspūdžiai liko. Vertinimas : 1/4*

X-Division Championship Bashir vs. Creed:
Šitas matčas buvo lėtas ir man neįdomus. Nei vienas nei kitas kovotojas nieko gero neparodė. Bashir kaip visad papraščiausiai brawlinosi. Creed'as šiek tiek pakėlė matčo lygį tačiau vistiek. Na nežinau ko visi taip nustebote, kad Bashir laiko titulą toliau. Juk jis jį iškovojo tik visai nesenai, nemetas būtų jį atiduoti. (Žinoma tada nemetas buvo title pasiimti). Vertinimas : **3/4

Knockouts Championship Taylor vs. Kong vs. Roxxi
Hmm, nežinau nei ką apie šitą matčą rašyt. Jokių intrigų nebuvo. Nieko gero nebuvo. Nieko nebuvo. Vertinu : *1/2

Monsters Ball Match:
Wow Wow Wow!!! Na čia tai matčas. Čia buvo hardcore. Šakutės, tarkos, stalai, degantys stalai... Matčas man puikiai suėjo ir labai labai patiko. Neesu labai hardcore mėgėjas, bet šis buvo tiesiog LIUKS. Pabaiga neįdomi, ir vėl Beer įslinko ir laimėjo. Reikėjo kaip nors prisidėti prie finisho, tada būtų gerai. Palyginus Mick Foley kritimą ant degančio stalo ir Abyss, Mick buvo truputį įspūdingesnis. Aišku nesakau, kad ir šitas buvo neįspūdingas. Kiekvienas toks kritimas būna Ohoho!!! Abyss'as spėjo ir apdegt neblogai. Žiaurus jausmas turbūt. Gerbiu jį, kad leidosi į tokį spotą. Na ir šeip visi kovotojai parodė gerą kovą. Patiko 3D ant stalo/thumbtacks'ų. Buvo tikras saldumėlis o ne matčas :) Vertinu : ****1/4

AJ Styles vs. Christian Cage vs. Booker T:
Visą matčą daugiausia vedė Styles ir Cage, nes čia labiau jų feud'o matčas. Booker buvo nei vertas pergalės nei ką. Jam pusho užtenka, jau reik pailsėt nuo jo. Man reikėjo CC pergalės, tai būtų reiškę, kad feud'as vystytųsi toliau su priežastim. Tikiuosi, kad jis ir toliau vystysis, bet be pašalinių. Abu Styles ir Cage buvo nuostabūs šitam matče. Styles kaip ir visada puikūs veiksmai, spotai, skrydžiai. Christian irgi pasirodė puikiai. Vienu žodžiu šitas matčas man labai patiko. Jei nebūtų Booker būtų gavęs ****, tačiau dabar Vertinimas: ***1/2

Kurt Angle vs. Jeff Jarett:
Po tokio puikaus pasiskraidymo, šitas matčas buvo crap. Na aišku buvo gerų spotų ir visko, gal kai pažiūrėčiau jį darkartą jis man paliktų didesnį įspūdį, bet dabar. Sorry, Vertinimas: **1/2

TNA World Heavyweight Championship. Sting vs. Samoa Joe:
Taigi. Stingeris čempionas. No no no no, thats wrong! Stingo kaip čempiono buvo tiesiog negalima daryt. Stingas kovojo dėl RESPECT o ne dėl titulo. Jis turėjo susquashinti Joe gale with DQ. Tikėjausi, kad jis tą padarys. Ir buvau beveik įsitikinęs, ligi tol kol Nash atėmė lazdą. Ne ne ne! To negali būt. Pradžia tiesiog suckino ir tiek. Išėjimas pas žiūrovus buvo visiškas crap. Nereikėjo to daryti. Juk tai BFG ME. Ne paprastas revenge. To tikrai nereikėjo daryti. Stingas buvo visiškai susquashintas. Ir mintis, kad jis ims titulą net nekilo. Na ištikrųjų, būtų geras matčas jei Stingas būtų įvedęs tvarką su savo lazda. Reikėjo DQ ir nieko kito. Thats wrong man, wrong... Vertinimas ***1/2

Reziumė:
PPV buvo saldainis. Jį gadino tik visokie bullshitiniai dalykai, atrodo smulkmenos. Sugadino Booker T, sugadino Bimbo Brawl, sugadino Stingerio titulo iškovojimas. Damn... Ištikrųjų man PPV labai ir labai patiko, tik prisiminus tokius "Thats wrong" segmentus balas krenta. Viskas buvo puiku. Tikrai liuksiškas PPV. Vertinimas : 8,5/10

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Nervai, nepyk, bet man labai nepatiko tavo "apzvalga". Pagal nerasyta nMo taisykle, negalima kabinetis prie kito nuomones. Replikuoti galima tik kai pasakoma yra nesamone. O cia tokiu tikrai buvo

Citata

Steel Asylum match:
... Buvo ir gerų spotų ir t.t. bet vistiek. Man rodos dėl to, kad nebuvo gerų kovotojų. Tokie visi mid-carderiai.
Ouch! Galima daryti tokia prielaida, kad:
Main eventer'iai - geri kovotojai, o midcarder'iai - prasti kovotojai? Mhm, su tokiu poziuriu i wrestler'ius toli nenueisi. Juk ne wrestlerio push'as nulemia kovotojo geruma! Ir pats turetum suprast, kad pagal tai prasti wrestleriai "turetu" buti tokie Steel Asylum dalyviai kaip Petey Williams, Sonjay Dutt, Alex Shelley, Chris Sabin, Jay Lethal, Curry Man (Christopher Daniels, po velniu!).
As speju, kad galbut tu turejai galvoje labiau push'inamus wrestlerius, taciau kita karta malonek aiskiai ir rasyti.

Citata

X-Division Championship Bashir vs. Creed:
Šitas matčas buvo lėtas ir man neįdomus. Nei vienas nei kitas kovotojas nieko gero neparodė. Bashir kaip visad papraščiausiai brawlinosi. Creed'as šiek tiek pakėlė matčo lygį tačiau vistiek.
Leisk man tiesiog pacituoti XEUS is vieno jo straipsniu "nMo rekrutu paruosime", kad abejoniu del tiesos nekiltu:

Citata

Brawler:
– šio stiliaus wrestlerių esminis skirtumas nuo kitų yra tai – jog jų movesetą sudaro pagrinde smūgiai (tiek rankomis, tiek kojomis). Šio stiliaus wrestlerius reikia atriboti nuo power stiliaus wrestlerių, kurie savo movesete turi metimus bei skiriasi dar vienu požymiu nuo brawlerių t.y. iš wrestlingo psichologijos pusės – power-wrestleriai naudoja mažiau veiksmų ir jų veiksmai turi būti labiau sellinami, nei bet kurio kito tipo wrestlerio – tai sukuria problemą apie kurią ir pakalbėsi
Tai nejaugi tu, Nervai, rimtu veidu manai, kad ta Daivar'io submission'u (daugiausiai Sleeper hold'u) banga buvo brawl'inimas? ;)

Citata

Knockouts Championship Taylor vs. Kong vs. Roxxi
Jokių intrigų nebuvo. Nieko gero nebuvo. Nieko nebuvo. Vertinu : *1/2
Jei esi kategoriskai nusistates pries moteru wrestling'a ir ju match'us prasukineji, tai arba tai pripazink, arba nesakyk nieko. As sutinku, kad tai nebuvo labai geras match'as net kaip moterim, taciau tai ko gero buvo geriausia main-stream'o kompaniju moteru kova paskutinius ~3 menesius. Reikejo tik duoti daugiau laiko ir skirti normalu finish'a ir butu buve tikrai grazu. Na bet cia jau daugiau ko gero yra mano nuomone, per daug kibt negaliu.

Citata

Monsters Ball Match:
Wow Wow Wow!!! Na čia tai matčas. Čia buvo hardcore. Šakutės, tarkos, stalai, degantys stalai... Matčas man puikiai suėjo ir labai labai patiko. Neesu labai hardcore mėgėjas, bet šis buvo tiesiog LIUKS. Pabaiga neįdomi, ir vėl Beer įslinko ir laimėjo. Reikėjo kaip nors prisidėti prie finisho, tada būtų gerai.
Veikiausiai, todel, kad neesi hardcore megejas, tau sis match'as ir paliko didziuli ispudi. Esu isitikines, kad tikriems hardcore fanams, toks main-stream'o hardcore'as atrodo tiesiog "skudurinis". As nesakau, kad match'as buvo prastas, mat pats ji labai gerai ivertinau, taciau tikrai ne del kraujo ar dvieju spot'u ant stalu, o del geros match'o eigos, publikos (ir manes taip pat) uzvedimo, o del to ir atsiradusio overness match'e bei visu 4 komandu pastangu is gimmick'ines kovos isspausti tai, kas mum tikrai patiko.

Citata

AJ Styles vs. Christian Cage vs. Booker T:
Visą matčą daugiausia vedė Styles ir Cage
Kad ir kaip nebutu keista ziurint i mano avatara, bet as pilnai isitikines, kad match'a tempe vienas AJ Styles - vaikinas "bust'ino" savo subine kaip kokiais 2005-aisiais! Bet velgi, kadangi siaip atsakau i tavo post'a, tad placiau savo subjektyvios nuomones nedestysiu.

Citata

...Styles kaip ir visada puikūs veiksmai, spotai, skrydziai.
Jei jau taip kalbi, tai as taves kaip oranzinio dirzo nesiotojo noreciau paklausti, kuo skiriasi suplanuotas ringe atliktas veiksmas, nuo spot'o? Ogi niekuom, tai yra vienas tas pats, kodel tai gretini kaip 2 dalykus? Tai galima prideti ir "skrydziams", nes juos galime apibudinti "high-spot'ais", o zodi "spot'ai", kuris apjungia visus veiksmus jau paminejai. Kaip pats reaguotum, jei as pasakyciau, kad: "I arena atejo net keli zmones: Triple H, The Game, Paul Levesque, King of Kings, o po ju ir - Cerebral Assassin :)"

Citata

Kurt Angle vs. Jeff Jarett:
Po tokio puikaus pasiskraidymo, šitas matčas buvo crap.
No, my fella, you're crap! :) As suprantu, kad aerialistinius veiksmus ir wrestlerius megstanciam bei i match'o psichologija nesistengianciam gilintis zmogui galejo sis match'as ir nepatikti. Man mazdaug pries pussantru metu ko gero jis irgi nebutu patikes. Taciau sakyti "crap", kaip fakta...blah...krenti mano akyse ir ko gero ne tik mano...

Citata

TNA World Heavyweight Championship. Sting vs. Samoa Joe:
....Jis turėjo susquashinti Joe gale with DQ. Tikėjausi, kad jis tą padarys. Ir buvau beveik įsitikinęs, ligi tol kol Nash atėmė lazdą. Ne ne ne! To negali būt. Pradžia tiesiog suckino ir tiek. Išėjimas pas žiūrovus buvo visiškas crap. Nereikėjo to daryti. Juk tai BFG ME....Na ištikrųjų, būtų geras matčas jei Stingas būtų įvedęs tvarką su savo lazda. Reikėjo DQ ir nieko kito...
Tu man baigi infarkta ivaryti. As gerbiu zmogaus nuomone, kad nesamone PPV main event'e daryti didele dali kovos ziurovu tribunose. As tai ir ta atleidziu jiems, del poros geru spot'u - Joe Diving Leg Lariat'o nuo tribunos zemai ant laiptu buvusiam Stingeriui, arba Stingerio crossbody ant Joe, kuris griuvo ant kedziu kruvos. Taigi cia skonio reikalas, to nepamegima as galiu suprasti. Bet kitko as negaliu suprasti - aplamai DQ pabaiga kovoje yra laikoma non-finish. O pagal tavo zodzius, galiu suprasti, kad tavo pozicija, jog "didziausiame kompanijos metu (o gal net ir egzistavimo laiko) renginio main event'as, kuliminacija turejo buti non-finish". Wow, tu genijus, po tokio subookinimo tikrai nieks neskanduotu "FIRE RUSSO" ar "BS".

Pabaigai noreciau tau pasakyti, kad atidziau ziuretum i tokius post'us. Zinoma, tai tik tavo reikalas, bet jei jau nesioji oranzini dirza, irodyk, kad esi jo vertas, atsargiau rink zodzius, neziurek i tokias apzvalgas kaip i "zodziu kaip sakos per vandeni perbraukima". Jau geriau pasakyt maziau, bet atidziai ir stengtis teisingai, nei tam, kad rasyti. Apgailestauju, jei tau nepatiko, ka as parasiau, bet patikek, tiek man, tiek speju forumo valdziai (nes forumo valdzia isprususi) nepatikko tai, ka tu parasei.

P.S. Taip pat mano nuomone uz visus angliskus keiksmazodzius nesismulkinant deretu tau uzdeti +20%, visgi taisykle nesikeikti yra paryskinta raudonai ir aiskiai nurodyta, kad i tai ieina ir angliski keiksmazodziai. Galiu tau ir as uzdeti, bet kadangi cia NME valdos, palieku tai nuspresti administratoriams.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-10-14, 20:39

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Šį kartą vertinimų nerašysiu, tik pasidalinsiu keliomis mintimis... :) Realiai iki co-main event ir main-event tikrai jaučiausi lyg žiūrėčiau TNA PPV of the year, gal šiek tiek nuliūdino tik, kad Roxxie nelaimėjo titulo, žmogus tikrai to nusipelnė ir jau niekada nebebus geresnė progos tą titulą gauti - Roxxie dabar tikriausiai turi daugiausiai pusho nei bet kada savo TNA karjeroje, yra palaikoma fanų ir šiaip su titulu daug geriau atrodytų už Taylor, kuri niekam nerūpi ir ši pergalė jai nei credability, nei dar ko nors neduos - mediocre buvo ir mediocre liko be jokių perspektyvų ateičiai. Anyways, kaip jau minėjau daugiau nei pusė PPV man patiko, match of the night tikriausiai duočiau Monsters Ball mačui - vien degantis stalas ko buvo vertas :) Three way irgi neblogas, neskaitant to, kad Bookeris pabaigoje vėlavo savo finisherį paleist, kas labai hype'ą numušė, daug daugiau buvo galima išspausti iš Steel Asylum matšo, Bimbų matšas - pusė bėdos, X div championship irgi patenkinamas. O dabar apie PPV "pažibas" pirmiausia - Angle vs Jarret - realiai gana neblogas matšas - nieko ypatingo, tačiau nieko ir per daug baisaus iki jo pabaigos. Naiviai vis tikėjausi, kad Foley taip ir liks ten stovėti prie ringo, vilties nepraradau net tada, kai referee gavo "bump" , bet deja, deja - here comes the socko, here comes the guitar! Na ir kam man sakykite, mielieji, taip reikėjo daryti? Ar ne geriau būtų buvę padaryti švarų finišą, be jokių nesąmonių, ramiai pasiimti tą **** ir tiek, o dabar... Pff... Na ir dabar eime prie "ME" - jau nuo pat jo pradžios buvo galima jausti koks "gardumynas" bus patiektas vainikuoti šitą šou - galbūt sėdintiems minioje ir buvo įdomu, na o aš po kelių daugiau neapgalvotai pavojingų, nei kuo nors įspūdingų spotų turėjau viską prasukti, iki kol veiksmas grįžo į ringą, tačiau čia gi reikalai nepasitaisė, Stingo squashinimas su crossface atrodė bukai, finisherių neseelinimas atrodė bukai, Joe flip off'ai atrodė bukai, tačiau čia ne blogiausia - tai aš dar galėjau toleruoti, tačiau kai išgirdau "here comes Kevin Nash" pasakysiu atvirai - susiėmiau už galvos. Čia juk ne koks eilinis PPV, kad būtų galima daryti tokias nesąmones, mačų ant vardų vien nepastatysi, siaubas, tikras siaubas... Po šito rimtai susimąsčiau ar nederėtų man apskritai mesti TNA, deja, per daug mėgstu jo midcard'ą, kad galėčiau tai artimiausiu metu padaryti ;) Tai tiek...
P.S. Russo, I don't like you anymore.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-10-14, 20:54

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Ne į temą
Sunumeravau, kad aiskiau butu ;)

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-10-14, 21:51, pasakė:

1. Na ir kam man sakykite, mielieji, taip reikėjo daryti?
2. Ar ne geriau būtų buvę padaryti švarų finišą, be jokių nesąmonių, ramiai pasiimti tą **** ir tiek...
1. Nes tai Jarrett'o match'as TNA, tuom viskas pasakyta.
2. Gal but ir geriau, bet realiai mes neturim su kuo palygint, kai kaip buna kitokiais atvejas mes nematome, nes visi Jarrett'o match'ai per PPV (o jei dar del TNA titulo, tai isvis 100%) baigiasi ta pacia formule :) Taip buvo ir bus.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Waller,
viena yra pataisyti zmogu, ar papildyti jo nuomone pasakant savaja (kaip tai megstu daryti as, ir kas tave nervina), o kita yra ieskoti slieku ant asfalto (ne po lietaus):

Jej zmogus pasake: "...Styles kaip ir visada puikūs veiksmai, spotai, skrydziai."
tai as nematau nieko cia blogo.
jis nepasake "suplanuoti veiksmai, spotai, skrydziai", kaip tai interpretuoji tu, o to pasekoje pradedi isvedineti menamus sakinius apie HHH ir pan.
Manau pac puikiai supranti, kad ne kiekvienas veiksmas yra spotas, ir tuo paciu ne kiekvienas skrydis yra (wrestlingo) veiksmas.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0