Žmogus darbe: Herojus iš serialo Heroes.
Photo: Jūsų pasirinkta
Siutimo pabaigos terminas: Lapkričio 30 diena, Sekmadienis 19.00
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-12-01, 16:04
Skorpio, 2008-12-01, 11:17, pasakė:
|
Ne į temą | bet jai tas darbas atrodo dauk linksmiau uz kita? tie visi marginimai ps yra nuobodybe, dazniausiai i jos net neziuriu, nes jie nieko neisiskiria, na o dabar zmogus turejo ideja pavargo kelias minutes bet padare darba i kuri pirmiau atkreipiau demesi. Zmogus parode savo gera humoro jausma, ir manau tai reiketu gerbti. |

Skorpio, 2008-12-01, 11:17, pasakė:
|
Ne į temą | Tu man dabar paaiškint tada GFX kas yra ir kodėl čia turi būti darbai vertinami būtinai iš techninės pusės ir neatsižvelgiama į originalumą ar kitokį priėjimą prie darbo, jeigu Seimas2 darbas būtų buvęs vien nevykęs karpinys tai niekas už jį nebūtų balsavę, aš nuoširdžiai galiu pasakyti, kad pamatęs tą darbą tramdžiau juoką ~2 min, kodėl aš už jį dabar negaliu balsuot? Kas kaip moka tas taip pateikia, čia ne kokios olimpinės žaidynės ir apskritai prizų jokių nėra už laimėjimus taip, kad nesuprantu ko čia putojiesi, pats sakei, kad čia atėjai parodyti ką moki, tai prie ko čia "nesąmonių šou" ir t.t.? Patinka GFX'int tai ir GFX'ink, jei tu žiūri į šitą kaip į kažkokį darbą tai nereikėjo apskritai rašytis į turnyrą |
|
Ne į temą | žinau, kad pareis procentų, bet tiek to, neradau kitų žodžių kilusioms emoicjoms išreikšti... |
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-12-01, 15:50

|
Ne į temą | Ką aš galiu nuo savęs pasakyt, tai kad aš šioj vietoj esu už Skorpio. Primusas, Valhalas ir visi kiti knowy-know smarty-pants gali nepasakoti savo pasakų su tom išsireiškimo laisvėm. Taip, tai visur galioja, bet viskam yra riba. Pavyzdžiui, dėl laiko trūkūmo ar dėl kitų problemų greituką susuki "komedijinį" tam, kad tas originalumas atstotų technisškumą. Bet dabar... Čia tikrai yra tiesiog pasityčiojimas. Man, asmeniškai, kaip ne Photoshop pradinukui, tas paveiksliukas sako "turėkit ragą, aš sumakliavau kažkokį gaidį su paint'u ir dabar tipo čia su prikolu laimėsiu ir būsiu kietas seimas". Žmonės, neužsiimantys grafika to nesupras. Nesupras, kaip turi šiuo atveju jaustis Skorpio. Aš pilnai jį suprantu ir turbūt jo vietoj būčiau padaręs tą patį. Jau turiu patirties iš rpaeito turnyro, kai pralaimėjau primą kovą prieš Nervą dėl to, kad pas mane "atsirado antras orton'as ir nebuvo nMo logo". Bet tai buvo niekas palyginus su šiuo šedevru. Kaip jau sakiau, yra ribos. Gerai, pasijuokit jei patiko, bet balsuoti už jį vistiek yra tiesiog nesąžininga. Visgi, tai yra, bent palei mano supratimą, turnyras, kur laimi profesionalumas, techniškumas ir SVEIKAS originalumas. Dabar čia tiesiog buvo pajuokavimas... |
Valhalas, 2008-12-01, 13:12, pasakė:
|
Ne į temą | Tu man dabar paaiškint tada GFX kas yra ir kodėl čia turi būti darbai vertinami būtinai iš techninės pusės ir neatsižvelgiama į originalumą ar kitokį priėjimą prie darbo, jeigu Seimas2 darbas būtų buvęs vien nevykęs karpinys tai niekas už jį nebūtų balsavę, aš nuoširdžiai galiu pasakyti, kad pamatęs tą darbą tramdžiau juoką ~2 min, kodėl aš už jį dabar negaliu balsuot? Kas kaip moka tas taip pateikia, čia ne kokios olimpinės žaidynės ir apskritai prizų jokių nėra už laimėjimus taip, kad nesuprantu ko čia putojiesi, pats sakei, kad čia atėjai parodyti ką moki, tai prie ko čia "nesąmonių šou" ir t.t.? Patinka GFX'int tai ir GFX'ink, jei tu žiūri į šitą kaip į kažkokį darbą tai nereikėjo apskritai rašytis į turnyrą |

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2008-12-01, 18:25
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0