! P.S. JOKIU BUDU cia niek nieko neturi uzpulti del vietu suskirstimo, taigi nereikia cia tokiu repliku: "sis wrestleris nevertas pirmos vietos"... ir t.t. Gerbkime viens kito nuomone. NET, prasyciau sioje temoje neuzpulti ortoneciu... visgi reikia kiek tolerancijos
Dabar cia mano topas:
1. GOLDBERG - niekam nepaslaptis jog esu didziulis Goldbergo fanas Jo gimikas man labiausiai priimtinas - agresivus, stiprus, nepalauzomas ir nenugalimas. Labai tikios kad Billas dar gris i pro-wrestlingo pasauli.
2. STING - Jei nepamaticiau si wrestleri, tai nesu tikras ar kada nors susidomeciau wrestlingu. Tai puikus wrestleris, kuris pakele WCW entertainmenta i nauja lygi. Jo feudas su nWo iki siol yra vienas mano megstaiausiu. Kai jis buvo Blade Runneriu jis rodydavo puikias kovas - kai buvo "Crow" gimike - rode puiku entertainmenta.
3. STEVE AUSTIN - manau kad cia komentarai nera reikalingi. Tai pirmas wrestleris kuris noredamas buti visisku heel'u tapo vienu megstamiausiu sio biznio face'u - parodoksas. Jo feudas su McMahonu iki siol laikomas vienu geriausiu visu laiku feudu. Si zmogu nesustabde net kaklo trauma - jis vistiek rodydavo neitiketinus matchus.
4. BROCK LESNAR - talantas. Vienas zodis - talantas. Ir bukumas. Labai apmaudu, kad tokiam tobulam fiziskam wrestleriui, Dievas dave tokius mazus smegenis. Jei savo laikais jis nepasitrauktu is WWE, jis galetu tapti viena didziausiu sio biznio legendu. Jis turi didziuli potenciala ir neduok deve, kad Vincas dabar jam kersytu. Jis gali ismokti daug judesiu - jis lankstus, stiprus ir greitas. Turi puiku entertainmento talanta.
5. RIC FLAIR - Vienas geriausiu visu laiku heel'u. Sis zmogus man osacijojasi su raideis WCW. Savo laikais jis buvo vienu geriausiu pasaulio wrestleriu, nuolat rodydamas ****+ matchus. Net iki siol sis senukas rodo puikius matchus ir linksmina zmones. Visiskai atsidaves siam sportui. Amzinai liks WCW kompanijos veidu.
6. HULK HOGAN - nors sio metu jis dauguma zmoniu uzkniso - jis vistiek yra tas zmogus kuris nustate dabartini wrestlingo entertainmento lygi. Manyciau jis yra geriausias/talentingiausias sio biznio... tinginis! Ir dar entertaineris=)) Turiu prisipazinti, kai jis iseidavo i podiuma per Hall of Fame'05 - as pasidariau labai emocingas... visgi jis legenda (net Big Show verke). Sis wrestleris padare beveik neimano savo karjeroje - jis sugebejo tapti paciu mylimiausiu pasaulio face'u ir paciu nekenciamiausiu pasaulio heel'u. Cia jau talentas.
7. BRET HART - labai megstu WWF Breta. Bet kita vertus nekenciu WCW Breto! WWF kompanijoje jis buvo grinas babyface'as - puikus wrestleris mokantis pralinksminti publika ir pateikti jiems nuostabias kovas. Bet po Montrealo (ziauria isdaviste is artimo zmogaus puses) ir jo brolio mirties - bretas pasikeite... Jis pradejo daugiau skustis i viska - pasidare viskuo nepatenkintas - vienu zodziu jis ikliuvo i depressija kuri tesesi turbut iki siol. Gaila, kad sios jo givenimo nelaimes taip pakeite Breto charakteri.
8. VADER - praeita karta Vaderis buvo 7 vietoje mano tope (ir as sakiau kad jis mano topose veliau uzims garbingesne vieta=)) Kagi - as pamelavau. Bet tiesiog as neturejau laiko kad arciau susipazinti su Big Van'o matchais - taigi del nezinios as parasiau ji 8 vietoje. O siaip tai turbut talentingiausias superheavyweightas siame biznyje.
9. RODDY PIPER - sis zmogus mus linksmino=) Puikus komikas mokantis erzinti zmones. Taip, jo talentas - zmoniu erzinimas. Jis atejo i si sporta visai liesu berbiuksciu - kaip jis pats sake apie save jaunysteje: "Konan The Barrbarian I wasn't"=)) Jo Piper's Pit iki siol geriausias wrestlingo talk-show.
10. ERIC BISCHOFF - nors del jo mes turejome daug gincu siame forume - as vistiek esu isitikines, kad Ericas vienas talentingiausiu sio biznio manageriu. Man nemalonu dabar matyti kai Ericas dirba tam zmogui, su kurio pries keleta metu varzesi. WWF kadatais vos nezlugo nuo Erico anku. Tiesiog gerbiu ji.
Prisijungti
Registruotis

Į viršų