Peršokti prie turinio

You Think You Know Me?

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 18

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Suskamba IR-Snake pit ir E-BRING Ibeges ir ringa pasiima mikrofona.

Visų pirma norėčiau prisistatyti,taigi esu E-BRING ,naujokas šioje lygoje,šį penktadieni įvyks mano pirma kova,ir patikėkite
aš jūsu nenuvilsiu,beje netik jūsu ,bet ir mano "mielūjų" opponentu...Taigi,žiurim ka turim Ronnie,žmogus grįžęs is kaleimo.
hmm..nesistėbečiau jai jis palaužtas kaip penkiametis vaikas,atsiskyręs nuo mamos dideliame prekybos centre,vertinu jo
drąsa stoti į tokia sporto šaką kaip imtynės,tačiau neisivaizduoji kaip kvailai padarei,ypač kai kovosi prieš mane,E-BRING.
o taip ,negalima pamiršti ir mano tag team partnerio,kaip ten jo vardas,ak taip YOUR END,deja apie tave nieko nežinau,
girdėjau ,kad buvai palikęs BWE ,bet grįžai?Na tikiuos per mača susipažinsim ir tikiuosi tu manęs nenuvilsi(bei aš tavęs)
Taigi pakalbėkime apie antrajį opponentų komandos narį HEDGE,hmm,hedge,hedge,hedge,šis vardas skamba mano galvoje nuo tada
kai buvau priimtas i BWE,hehe,tu net neisivaizduoji kaip as laukiau šios kovos su tavimi,as nežinojau kada ir kaip,
bet buvau isitikinęs ,kad su tavim tikrai susikausiu,deja GM mum paskyre tag team mača ,kad ir kaip norėjau one on one
to neivyko,na ka ,juk visko iškarto negausi...net nežinau kodėl,bet tau hedge turiu begales respect,ir tikiuosi kai
būsime tame ringe,liesime prakaita ir krauja,tu prieš mane stosi visu 100% procentų!!!!!!O jai,mane nuvertinsi Hedge,
tau teks patirti kartų pralaimėjima,pries milijonus žiūrovas ir tai galioja visiem kurie bandys stoti prieš mane
ir galvoti,kad as esu,niekas, tik šlapia bala...su tokiu nusistatimu,jum reiktu begalės sekmės ,kad iš jūsu liktu kas nors
daugiau negu šlapia bala..

Ne į temą
jai kas nesupratote,tai apie visus pakalbejau tik siaip sau,iskyrus hedge,gal koki feuda padarys gm ;)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-02, 22:08

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Suskamba Guns 'N' Roses Wrlcome To The Jungle ir Iseina HEDGE!(publika palaiko Hedge,bet ne per labiausiai)Nagi Nagi Nagi!!!Ir stai ko as nusipelniau?Kazkokio Naujoko?Na gera zinia bent ta,kad Laimejes tag team match'a su Ronnie tapsiu Tag Team Championu!Kazkokie sudziai susivienije ismeta mane per ringo virves per viena savrbiausiu ppv sioje kompanijoje,atima sansa i Pagrindini titula,o po to dar duoda kazkokius piemenis man.Na gerai Your End as zinau is seniau todel siam subingalviui galiu parodyti biski pagarbos(Hedge nusimauna kelnes ir rodo plika uzpakali)Tu E-Bringe man sakai,kad as turiu tave ivertinti?Tokiam kaip tu mano vertinimai tokie-nuspiri i kampa,isspardai vilciu kupina subine ir
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
.Isidemek lygiai taip viskas klostysis penktadieni,nesvarbu ar as tave nupinninsiu ar Ronnie!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Suskamba IR-Snake Pit,supykes E-BRING grieba mikrofona.

Ak štai kaip hedge?Vis dėlto nepaklausiai "piemens" patarimo.O gaila ,galvojau mano pirma kova bus ispūdinga ir išskirtine,
deja ja sugadins lengva pergale ir tavo nejudantis kūnas ringe...Hmm,galvojau ,kad tu protingesnis HEDGE ,manau man nereikia
kartotis kas taves laukia si penktadieni.Deja Hedge ,net jai jūsu vargana komanda sugebėtu praeiti pro mane ir Your End,
jus netaptumet čempionais,jus tik galėtumete keliauti kovoti su čempioniais ,o juos nugalėti jum bus lygiai tiek pat šansu
kiek ir jums nugalėti mus..na isduosiu paslapty,JOKIŲ ŠANSŲ!!!!Eilini Karta ,Hedge atsimsi už savo kvaila klaidą ir
kvaila nusistatyma...Po Šios Penktadieno kovos galėsi graužtis nagus,kad ne tu...ne ,tikrai ne tu keliausi i TAG TEAM
Titulo kova ,o taip,man bus malonu žiureti ;) (E-BRING užsimerkes pasimegauja) aišku neapgolvojau kito varianto,YOUR END
gali nenorėti su manim likti tag teame po mūsu pergales,todel YOUR END,Rinkis dabar,ar po mūsu pergales keliausim kovot del
titulu,ar skirsimės ir tiktai džiaugsimės saldžiu pergalės skoniu?
Beje Hedge ,šį penktadieni suprasi kam yra reikalingi piemenys,OGI GANYTI TOKIAS AVIS KAIP TU!!!

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-02, 23:39

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
Uzgroja Nelly-Steel the show,ir pagrojus keliems akordams iseina Ronnie,sis letu zingsiu nueima prie ringo,apsidairo ir iciuozia i ji,paema mikrofona ir kalba:
-Kagi kagi,ka cia matau,E-bring ir Hedge,beje sweikas Hedge(pasisveikina su Hedge),pasiruoses laimeti tag match'a?Ir veliau pacius tag titulus(sypsosi),E-Bring,kur tavo komandos partneris dingo?Suzinojes sio show anonsa susikrove daiktus ir isvaziavo kuo toliau nuo cia?Kaip pats Hedge sake,jums nera prosvaisciu laimeti sios kovos,zinai kodel?Dabar tikrai neimsiu ir tau cia nepasakosiu kas bus,nes niekam tai nebus idomu,E-bring,na ir kas kad as buvau kalejime,esu pajautes ir gero ir blogo, uztat nesu toks smikis,is saldainiu pardutuveles atejas kovoti, NE!To tikrai nebus,kad tokis kaip tu nukautum musu komanda,nepasakok koks cia tu esi "kietas" ir laimesi sia kova.... Nu dabar manau pradesi sakyti kad ir as cia naujokas bla bla bla... bet zinok sitas naujokas taip ismals tavo snuki,kad ir zvaigzdes akyse rodysis!Nesvarbu ar gausi X5 ar Hedge Surface,tai yra nesvarbu,jus vistiek pralaimesite... Dar nemanote apie pasitraukima?(juokiasi) Ir E-Bring, is tavo pirmuju zodziu supratau,kaip jusu "komandoje" yra labai puikus sutarimas(juokiasi) atsiprasant ir kiekvienas kvailys gali buti paskirtas tag team match'ui, bet ne kiekvienas gali gerai isnaudoti komandini darba, kuri mes su Hedge tikrai isnaudosime,ne taip kaip jus......

Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-02-03, 14:22

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Uzgroja IR-Snake pit E-BRING si karta jau daug ramesnis paima mikrofona.

Na Sveikas Ronnie,pagaliau susitikome ,tu nieko vertas mešlo gabale :) Vis delto tikrai atrodai ne iš stipriujų,manai ,kad
TU toks "kietas"? viskas ka iš tavo burbėjimo po nosim supratau ,kad viska sukrauni ant hedge,vis kalbi apie komandas,ir komandas
.Man višiskai nesvarbu ar tai tag team mačas ar visas suknistas 30man rumble!!!! Man tereikėjo progos susikauti...nugalėti
hedge..O jeigu vis delto man teks stoti prieš tave,tereikės pažvelgti tau i akis,ir tu apsiašarojęs bėgsi pas savo partneri
duoti jam "tag".O dėl tavo "viliojančio" pasiūlymo pasitraukti...na ka galiu pasakyti...Susikišk tu jį sau kur saulė nešviecia
(o patikėk tokių vietų yra daug )Kadangi esu draugiškas,leisiu jum pasitraukti kol dar nepervėlu,ir jai pasitaikys proga
prašysiu GM ,kad galėčiau asmeniškai,one on one mače iskaršti bjauria HEDGE subinę!!!!O kalbant apie mano partneri
YOUR END,jis tikrai nesiruošia trauktis,aišku su juo aš apie tai nekalbėjau ,tačiau net penkiametis vaikas neišsigąstu tokio
snargliaus kaip tu RONNIE,beje net jai YOUR END kokiomis nors aplinkybėmis negalėtu dalyvauti mače ,aš su mielu noriu
vienas išdaužyčiau jūsu purvinus snukius ,dėl visa ko pakartosiu protiškai neįgaliems(ranka parodo į HEDGE ir RONNIE).
Aš(parodo i save) galiu susikauti su jumis (parodo i hedge ir ronnie) šiame ringe(parodo ir ringa po kojomis) ,bet kada(parodo į vieta kur turėtu būti rankinis laikrodis)
,kadangi jūsu mažos galvelės supras ka aš pasakiau tik po keliu dienų(parodo i jų galvas),todėl aš nesivarginsiu ,baigsiu savo kalba,išeisiu iš
šio ringo(parodo kaip pirštais eina ore) kuriame penktadieni jus gulėsit leisgyviai(užverčia akis atgal),ir leisiu jūsu smegenim pailsėt(parodo i smilkiny),todėl astalavista gudruoliai :)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-03, 15:38

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 375 Pranešimai:
0
Papa Roach- Last Resort. ir Your End jau arenoj. atejas link ringo, sustoja ir paziurejas i visus stovincius ringe, pats i ji ilipa, ir paemes mic'a, nuo kazkur ( :) ) prasneka.
- Sveiki, ar ne gi puiku ? gryzti ir iskart gauni kova, ne paprasta o del title-shoto, ok, dbr prie reikalo. E-Bring, nesijaudink galesiu kovot, nes labai noriu siu mulkiu subines ispardyt, Ronnie, nesuprantu kodel tave iliedo cia, cia juk ne Aborigenu krastas kuri ileidzia kazkokius dundukus, kurie devi storus kailinius, nors cia ne ziema tau dabar, galvojai kad pabijosiu taves, damn it!, po sio show tu su Hedge keliausi tiesiai i operacine, ir reksi: Mama padek!!, tuoj mano subine ispardys. o vat jusu prosvaisciai laimet lygus kazkur 0,0. (sypteli), nes jusu abu net nepadarytum net Punch veiksmo, nes jusu skillai lygus 0!, zinau jums gera komandos pavadinima: Du Kvaileliai, jeigu jus istikro kvaili kaip asil**, zinokit nesistebesiu jei pabijosit pasirodyt arenoj, o Saldainiu parodtuvej :) , galesit kimst ir ziuret kaip mes su E-Bring isenam turintis title shot'a. ir po to nepamirsim iskovot tag titles, o jus galesit dziaugtis Sokoladinais Tag Team titles :D, gausit mano abu finisherius ir galesit lyg po zeme uzkasti, nors gal ne ispradziu Hedge gaus 630 Senton, ir gales raitytis lyg koks aborigenas, o Ronnie gales su sulauzyta nosim sau laimingas Nu ir i artimiausia siukslyna galesim imest, ne Ronnie zinok ne galvojam apie pasitaukima, tai jus jau galesit galvot apie pasitraukima, sugebetum pereit labirinta Hedge, galvoju kad ne, nes kad taip nieko nemoki normaliai nes tave Maniac sugeba nugalet, galeciau laimet pries tave be kovos. nors istikro net neverta juk be savo draugo net namu nenueitum, juokauju tik ziek nepridirbkit abu i kelnes, nes dar arenoj nepasirodysit, greiciau jus po kovos isnyksit is sio pasaulio, ir atsidursit abu pas dinozaurus :), tik neziekit kad jusu neskramtytu piettums, ir nuleksit lyg kokie sturciai. be Ronnie tu labai keistai atrodai, zinau ko tau truksta, Smegenu, nes kaip kalejme prasedejai valgiai kose su nafta, ir gerei babatuka sau laimingas, o tu Hedge, ko stovi ir ziuri kaip koks apsiperdes abredukas?, turbut labai nori sokoladiniu titulu :D, ir beja gausi mano Put You On The Game, ir tu galesi gulet ligonines palatoj su koma, o Ronnie galima bus imest i siukslyna ir uzkast , ir nepamirsk pelytem linkejimu perduot, galima paskaiciuot jusu ir musu sansus laimet title shot'a i Tag Titles, Musu0 95% Jusu- 0,1%, tai va galit net nesvajot apie tag-titles, kurios mes laimesim (nusijuokia), bet jei laimesit tag titles ziekit neapakit nuo jo aukso nes dar galesit abu Akla Vista lost, "put pu dak" :D, Ronnie negazdink su savo X5, juk jo no juo nieko nebutu, bet jai gautum mano 630 Senton, tada galesit pajusit kas yra tikras veiksmas. dar ir skausmo galesit pajusit.
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Oooo,YOUR END,malonu,malonu pagaliau ir susipažinom...Žinoma mes net nesūkure strategijos ,nugalėsim šiuos vabalus
kurie vadina save wrestleriais,haha,bet YOUR END,per daug neįsijausk per mača ,palik ir man šiek tiek,būk jiem is pradžiu
atlaidus,gal trenk pora kartu per ranka,na nieko ,paverks ,paverks ir praejs (XD) aišku mačas nėra per didelis išūkis mums,
tačiau vis dėlto,nedarom greit pino...kaip galvoji ,gal koks smūgis kakton ir pažaidžiam su jų atsijungusiais kūnais :)?
Bent galėsime parodyti kokiu prijomu mokamė su jū kūnais lyg manekenais,nors ne ,t manekenai turi daugiau šansu užpininti mus
nei HEDGE ,apie ronnie kalba išvis neeina,tau RONNIE belieka melstis,ir tikėtis ,kad tave nutrenks mašina prieš mūsu
penktadieno kovą,gal bent taip išgelbetum savo nieko verta subinę.O dėl tavęs HEDGE,haha dėl tavęs pasimelsiu,kad ateitum
sveikas ir gyvas i šio penktadieno kova,su tavim man reikia išspręsti pora reikaliuku,beje YOUR END taip pat nori
pramankštinti raumenis su tokiu kvailiu kaip tu,nors tikrausiai reikėtu 12tokiu kaip tu,kad bent apšiltume...klausyk
aš čia galvojau,gal turi kokių broliu iš savo ultra nevykėliu giminės?na jei turi,tai parsivesk koki kita..Mes su YE turėsim
užsiemimo kokiom 5sekundėm po tu 5sekundžiu per kurias tau padarysim K.O .. Bet kokiu atveju ,prižadu ,kad jūs paraugausit
Bring It Kick arba E-BRING METEOR,bei Air End ar Put you on the game!!!!Aišku mes galime būtu labai dosnūs ir leisime
jum paragauti jų visų..kaip manote ,nuostabi idėja ar ne dundukai? taip ,taip krykštaukyt kvailiai,Dėdė E-BRING ir YOUR END
jum bus dosnūs ..Labai dosnūs.(E-BRING Su YOUR END skardžiai nusijuokia)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-03, 23:23

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
-Your End,nieko idomaus cia nepasakiai,iskyrus viena dalyka,kad tau labai patinka aborigenai,oi dar pasakiai kad tavo veiksmai yra absurdiski,o tu E-Bring,geriau cia nenusisnekejas,kalbek ka reikia,arba keliauk kur veziai ziemoja,nes tokiu kaip tu cia nereikia,Your End, ka tu cia norejai pasakyti,neminint tu tavo "aborigenu" , nes visiem tavo draugai nera idomus,o atvirksciai jiems jau jie atsibode,nebeidomu ka tavo aborigenai veikia, suprask, jeigu nori buti geras kovotojas kalbose nebeminek savo "aborigenu" kompanijos,baigiam apie tavo draugus kalbeti,geriau pakalbesiu apie rimtus reikalus, tuos ir penktadienis,tuoj ir pats show,tuoj bus ir musu su Hedge pergale,o tu E-Bring,neissigask manes arba Hedge,nes iskart visas ringas tavo slapimu pasmirs.O tu Your End,ka gali padaryti be 2+2=4 atsakymo pasakymo?O gi nieko,tu nesi protingesnis uz pati pirmoka,nors tai nesvarbu,o kur kas svarbiau yra ka tu sugebesi padaryti ringe,ar nepasiklysi einant?ar reikes paciam E-Bring palydeti tave?(juokiasi)O gal jus abu kaip gejai susikibe uz rankuciu ieisite i ringa?O labiausiai imanomas dalykas yra kad jus isvis nepasirodysite ringe,issigande manes arba Hedge,O apie jusu finisherius as isvis patylesiu,nors galima pasakyti du zodzius apie juos:worst moves!Ir beje norejau jusu abieju smikiu paklausti,ar jus zinote ka reiskia "tag team" kova?Jeigu prisiminsite mano zodzius gal ir atsakytute normaliai, ne taip kaip jusu dabartinis atsakymas,o jis turbut skambetu taip:tag team match yra kova(juokiasi)Hedge(atsisuka i ji)Zinau kad musu kova bus kaip mums lengvoka,bet visgi lets have some fun!

Ne į temą
NevermanO_O Kiek paziurejau tavo profilyje,tavo gimmick'as yra face,bet kalbose tai net nepanasu,patarciau kalbas rasyti pagal gimmick'a nors taisyklese tai nenurodyta,bet visgi jeigu renkames face tegu buname toki kaip face,ir dar kai ka pastebejau,kai antra karta rasau kalba neberasyk uzgroja .......,tai rasoma tik pirma kart pasirodant arenoje ir pan. :)

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
O Ronnie vis dėlto moki kalbėti...na tave blogai įvertinau,oficialiai tave skelbiu protingu kaip balandžiu,žinok jūsu tag teamui tai didelis pasiekimas,ypač kai HEDGE intelektas sieka net priešistorinio žmogaus...Kiek girdėjau sakei ,kad mes nieko gero nepasakėm ane ronnie?na tokiu atveju tu kartu stumi ne tik ant mūsu,bet ir ant savęs,bet jai nepastebėjai tu kaip užprogramuotas robotas perašei ka mes pasakėm,kai kur net ne kitais žodžiais.Tai kaip tau Ronnie linkiu toliau kilti intelekto laptais,o taip ir tau Hedge linkiu to paties..galėčiau jum užsakyti privatų mokytoja..ne ,nebijokite,mokymuisi jūs turėsite laiko užtektinai ,kai po penktadieno kovos gulėsite reanimacijoje..na žinoma jai išvis atsigausite.Žinoma pagalvojus kodėl toki jauni ...vaikai,pateko i wrestling federation,tikrausiai išėjo iš mokyklos ir perėjo i wrestlingo mokykla kur jų taip pat nepameeme..na tikriausiai padėjo jūsu turtingi tevėliai :) pora milijonu ir jau jau wrestling mokykloje,o poto keliasdešimt milijonu ir jus jau show.Na po mūsu kovos pinigai nepadės,daktarai neims ir netaps NUOSTABIAIS HYLERIAIS vien dėl to ,kad gaus apvalia sumele,tikrausiai pažiureje į pagalvos ,kad koks valkata paliko šiuksles ir išmes jus į konteinerį kaip ir minėjo YOUR END.Ai taip pastebėjau ,kad tave irgi šiek tiek traukia aborigenai,nes puse tavo "ULTRA NEREALIOS" kalbos buvo kalbėjimas apie aborigenus...hmm įdomu,gal ateis diena kai galėsime tai panaudoti prieš jus...nors ne ,nereikės ,jūs esate patys sau didžiausi priešai,ir viskas tik dėl to ,kad jus buvote visiški idiotai ir atejote i BWE,ir GM tikriausiai tai suprato ,ir paskyre mus su YOUR END išvalyti tokias šiukšles kaip jūs,HAHA,nenustebčiau GM jau planuoja E-BRING ir YOUR END ,kova prieš TAG TEAM CHAMPIONS,ir jau užsisakė paslauga,kad mano ir YOUR END vardus išgraviruotu ant TAG TEAM CHAMPIONS BELT.Todėl nebesiūlysiu daugiau pasitraukti,jūs praleidote savo šansą tai padaryti,o jai pabėgsite,aš jus iš po žemių ištrauksiu jus bailios žiurkės ,todėl pasimatysime penktadieni ,ir ten mes su YOUR END will KICK YOUR ASSES!!!!

Ne į temą
joa zinau ,kad face,bet as paskutiniu metu pakejciau nuomone,ir nzn ar galiu paimti ir tiesiog parysiti heel,tai tiesiog parodysiu is kalbu ,kad as toks tweenie mazdaug :)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-04, 16:37

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
tu geriau ilgiau pasedėk prie kalbos, o ne kas 10min rašyk po kalbą...

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-02-04, 16:39, pasakė:

Ne į temą
tu geriau ilgiau pasedėk prie kalbos, o ne kas 10min rašyk po kalbą...
Ne į temą
tai man buna kai pamatau ,kad atrase kalba,iskart prisedu ir sugalvoju,aisku gaunas gal ir nekaip ,bet bent kolkas geriau nepadaryciau.zodziu pabandysiu parasyti kita kalba labai ilgai,tada paziuresiu atsiliepimus,as bent manau ,kad mano trumpesne kalbai bus tikrai geresne uz ilga.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-04, 16:42

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Ne į temą
O tai kam tau 20 kalbų?Užtenka kelių gerų.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Ne į temą
emouTe tau neatsibosta floodint? Fanatix parase ta pati ka tu tik tu perfrazavai. Beto pats pirmosioms savo kovoms rasei 4-5 eiluciu kalbas, Neverman zymiai geresnes kalbas raso negu tu kai pradejai.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Ne į temą
Neuzkraukit bookeriu per daug kalbu.. vistek daugiausiai tie kurie rasho 5-7 kalbas per savaite vien del kovos ima kartotis ir pasakoja ta pati per ta pati... uztenka is zmogaus isvysti po 2-3 geras kalbas ir aisku tampa kas yra nugaletojas.. o ne skaityti po 5-7 kalbas.. per daug darbo bukeriams.. ir maziau jie demesio skiria i tas kalbas tada o tik uzmetineja aky jeigu tu kalbu ten po 20-30 temoje.. jie to pacio per to pacio irgi nenori skaityti.

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-02-04, 18:25, pasakė:

Ne į temą
Neuzkraukit bookeriu per daug kalbu.. vistek daugiausiai tie kurie rasho 5-7 kalbas per savaite vien del kovos ima kartotis ir pasakoja ta pati per ta pati... uztenka is zmogaus isvysti po 2-3 geras kalbas ir aisku tampa kas yra nugaletojas.. o ne skaityti po 5-7 kalbas.. per daug darbo bukeriams.. ir maziau jie demesio skiria i tas kalbas tada o tik uzmetineja aky jeigu tu kalbu ten po 20-30 temoje.. jie to pacio per to pacio irgi nenori skaityti.

Ne į temą
na as pavyzdziui manau ,kad mano kalba tikrai patobulejo nuo pirmosios mano kalbos,tai bandau kajp nors parodyti,as dar nepilnai suprantu ta visa sistema...na zodziu,supranti.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-04, 18:38

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
Ne į temą
Jai dar ka turite rasykite :) nors kaip sake zygis tereikia 2-3 kalbu ,man smagu paskaitineti kalbas :)

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-02-04, 21:12, pasakė:

Ne į temą
Jai dar ka turite rasykite :) nors kaip sake zygis tereikia 2-3 kalbu ,man smagu paskaitineti kalbas :)
Ne į temą
hmmm,tai kaip ,vis dėlto galima rašyti daug kalbu :) nes kai pamatau ,kad aš nepaskutinis parašiau tai iškarto mano akyse visi šansai krenta XDDD tai žinok,jai priešininkai parašys tai tuoj ir iš manęs susilauksi kalbos :D

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 375 Pranešimai:
0
- Ronka baronka, maziau i aborigenus ziurek, nes i ji panasus daraisi, nepyk bet tai gryna tiesa zinok, o tu bekalbedamas neprivaryk i kelnes, nes dar visas smirdantis nespasirodysi arenoj. Tada bus 2 vs 1, Sestadienis arteja, ir tada show, ir mano sugryzimo kova del title shoto, Tag Team title shoto, kuriame reikes kautis pries situos ismatas Ronnie, kuris net nezino kiek 1+1, verciau Hedge neminesiu, nes dar isgirdes apsiverkes pabegs is arenos, zinok isivaizduoju musu pergale, o jusu pralaimejima, nes jus net neverti tu tag-titles, po to dar susipestutmet lyg kokie gyvuliai, O ka tu sugebesi ringe padaryt ? pabegt is jo, zinok, mielu noru tau kalciau i nosi, bet ne gaila, sulauzysiu nosi tai dar karta reiks sulauzyt. Speju net be Hedge nesugebesi nueit link ringo, abu rankutem susikabine, Juk net bijai i lauka iseit viena. ups vienas, 1. Tai jus nepasirodysit ringe. nes savo subines nesugebesit atvilkt iki ringo, 2. Jus didziausi nevykeliai visoj istorijoj. 3. YOU SUCK!, Ronnie, verciau butum ilgiau pasedejas kalejme, nes esi neisaukletas kvailelis, kuris tik savo kailinius pamalt ir pavaidint kietu, ir beja, gal po savaites ar dvieju, galesit ziuret i mus tag team champus: Your End ir E-Bring,jus galesit dziaugtis sokoladiniais titulais, ziekit tik nesukramtykit ju, dar uzspringsit, uztektu jums abiems 630 Senton, ir jus jau ligoninei galesit gulet, su sutraiskytais kaklais, tai dar nepamirsim imest i koki artimiausia siukslyna, ir i Siuksliu masina imesiu, ir beja nepamirskit pelytem perduot linkejimu, nes jusu jos ten lauks, po show, ir as ir E-Bring norim tag titles, todel nesimaisykit nes jus busit numesiti, arba kitaip sakant iskirsti nuo vaizdo, So We Gonna Kick Your and your candy ass!. (Last Resort skamba arenoj, ir Your End palieka arena.)
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąbooduliz, 2009-02-05, 23:39, pasakė:

- Ronka baronka, maziau i aborigenus ziurek, nes i ji panasus daraisi, nepyk bet tai gryna tiesa zinok, o tu bekalbedamas neprivaryk i kelnes, nes dar visas smirdantis nespasirodysi arenoj. Tada bus 2 vs 1, Sestadienis arteja, ir tada show, ir mano sugryzimo kova del title shoto, Tag Team title shoto, kuriame reikes kautis pries situos ismatas Ronnie, kuris net nezino kiek 1+1, verciau Hedge neminesiu, nes dar isgirdes apsiverkes pabegs is arenos, zinok isivaizduoju musu pergale, o jusu pralaimejima, nes jus net neverti tu tag-titles, po to dar susipestutmet lyg kokie gyvuliai, O ka tu sugebesi ringe padaryt ? pabegt is jo, zinok, mielu noru tau kalciau i nosi, bet ne gaila, sulauzysiu nosi tai dar karta reiks sulauzyt. Speju net be Hedge nesugebesi nueit link ringo, abu rankutem susikabine, Juk net bijai i lauka iseit viena. ups vienas, 1. Tai jus nepasirodysit ringe. nes savo subines nesugebesit atvilkt iki ringo, 2. Jus didziausi nevykeliai visoj istorijoj. 3. YOU SUCK!, Ronnie, verciau butum ilgiau pasedejas kalejme, nes esi neisaukletas kvailelis, kuris tik savo kailinius pamalt ir pavaidint kietu, ir beja, gal po savaites ar dvieju, galesit ziuret i mus tag team champus: Your End ir E-Bring,jus galesit dziaugtis sokoladiniais titulais, ziekit tik nesukramtykit ju, dar uzspringsit, uztektu jums abiems 630 Senton, ir jus jau ligoninei galesit gulet, su sutraiskytais kaklais, tai dar nepamirsim imest i koki artimiausia siukslyna, ir i Siuksliu masina imesiu, ir beja nepamirskit pelytem perduot linkejimu, nes jusu jos ten lauks, po show, ir as ir E-Bring norim tag titles, todel nesimaisykit nes jus busit numesiti, arba kitaip sakant iskirsti nuo vaizdo, So We Gonna Kick Your and your candy ass!. (Last Resort skamba arenoj, ir Your End palieka arena.)

Ne į temą
good your end,laiku parasei kalba :mellow: a jo beje,ne sestiadienis o penktadienis :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0