pasirodo refresh be muzikos (reklama jam nerupi) ir jis sneka :
Sveiki , kaip matete , as nusprendziau paslinksminti savo kovoje su kede. Ir taip atiduoti pergale Maniac , nes daugiau zmoniu kurie butu galeja jam paispriesinti toje kovoje nebuvo. Nes kaip matete kai kovojau as Maniac niekaip nelaimejo , vos as gavau DQ maniac iskart laimejo , reikia dar irodymu? Bet kas buvo prazuvo , o sia savaite , The Enemy kovos su kazkokiu Hedge ir jo pasirinktu priesininku. Noreciau , kad jo draugas butu FnT , tureciau galimybe paklausti koks jausmas buti apjuoktam pries visa federacija.. Zinoma butu taip pat molonu susikauti pries ji ir parodyti , kad jis nevertas buti championu. Bet kazin ar Hedge pasirinks pasirinks FnT , nes nei vienas nei kitas nieko nesugeba. Ateina laikas kai turi pazvelgti mirciai I akis ir lipti I ringa , kovoti , kovoti ne subetkuo , o Su manimi , Refresh! Taip Hedge jau si penktadieni tu zvelgsi mirciai I akis. Praeita savaite as nelaimejau nei vienos kovos , bet del to per daug neliudziu , kodel? Nes paprasciausia , as norejau pasilinksminti , ir padaryti show ir man tai pavyko! Zmones juokiasi is FnT , zmones dziaugiasi kai as su kede dauziau kitu galvas.. Bet dabar atejo laikas , kada tejo surimteti! Kai pradedame kalbeti apie titulus visi juokai baigti! Si penktadieni jus isvysite toki Refresh , koki jus esate iprate matyti! Jis nelinksmins ziurovu , jis nekovos del reitingu, jis tiesiog sutraiskis savo priesininka ir pasims pergale! Tiesa nereikia pamirsti Mr.Hardcore kuris man padetis spardyti Hegde ir jo draugo subine. Hedge nezinau , kas bus tavo draugas , galbut tai bus stiprus , legendinis kovotojas , galbut tai bus nieko vertas naujokas. Rinktis tau , bet , kad ir ka tu issirinksi , as nesigailesiu nei taves , nei tavo draugo! Vienintelis budas ivekti The Enemy yra.. Jo nera! Taip paprasciausia tokio budo nera! The Enemy nesustabdys niekas! Me sesame pasiruose padaryti viska del pergales ir shanso kovoti del Tag Team titulu! Mes esame pasirenge padaryti viska , kad iamzintume The Enemy varda prie Tag Team championu vardu. Kai kurie kovotojai po tokiu pralaimejimu , kuriuos as patyriau praeita savaite , jau butu palike ringa visiems laikams. Bet tik ne as ! As galiu pralaimeti viena , du nors ir desimt kartu! Bet as nesu bailys , as visada kovosiu iki galo ir net po daugybes pralaimejimu as sugebesiu atsitiesti ir kovoti is visu jegu! Praeita savaite man nebuvo sekminga nors as ir linksminausi keldamas reitingus , as negalejau susitaikyti su pralaimejimu ir uz tuos du pralaimejimus , teks atsimimti vienam zmogui.. Taip tai bus Hedge! Zmogus ant kurio as isliesiu visa savo inirsi , visa savo nepykanta , visa savo jega. Niekada neturejau savo idealo , niekada nieko nekopijavau as tiesiog buvau unikalus. As esu vienintelis ir nepakartojamas! BWE federacijoje yra pilna talentingu vyruku.. Taip pat ir netalentingu! Kur matyta , kad kazkoks kovotojas is gatves kovotu del Tag Team dirzu? Jordon Derek sis vyrukas visada pralaiminedavo ir viena karta per stebukla laimejo ir jis gavo kova del Tag Team dirzu! Bet nieko dar savaite ir viskas bus sutvarkyta i savo vietas! Vasario 13 , penktadienis , tai bus mano vakaras , tai bus mano show , as tau parodysiu kas cia bosas! Po sio show tavo kreive kris zemyn! Jai tu dar isvis galesi kovoti! Tad juokai baigti metas rimtai kautis! The party is Over!
Temoje nėra atsakymų
2009-02-08, 20:36
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų