Peršokti prie turinio

Christian SD or RAW? Or Still ECW.

Temoje atsakymų: 14

Apklausa: Christian Drafts (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kaip manote kur bus isdraftintas Christian??

1. RAW (14 balsai(-ų) [29.17%])

Balso procentinis santykis: 29.17%

2. SmackDown! (27 balsai(-ų) [56.25%])

Balso procentinis santykis: 56.25%

3. Po Draftu jis liks ECW (7 balsai(-ų) [14.58%])

Balso procentinis santykis: 14.58%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Kaip manote ar Christian bus isdraftintas??? As manau kad ji apsimoketu ileisti i RAW.Galetu feudinti su kokiu HBK ar pns.

Šį pranešimą redagavo emouTe: 2009-02-13, 00:27

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Itariu eis i SD, bet noreciau kad eitu y RAW. ECW manau jam ner ko veikt.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Kaip jau minejau ECW diskusijose jei nebus draftinami MainEventeriai tai turetu eiti i RAW bet jei pajudins Edge'a ar koki Takeri tai visko galime tiketis.Nors Edge kaip ir turi savo "zmona" Smackdown'e ir gal jo niekas nejudins.HHH irgi gerai sedi Smackdowne.ECW jis manau jo niekas nepaliks.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Na manau i SD jai nepajudins pvz edge..nors gal dar ir hardziu nepajudins,nors nemanau ,kad taip bus.Na zodziu manau vis dar wwe suka koki nors storyline su E&C.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Aš manau, kad palankiausia Cage būtų eiti į SD, pasibaigus Hardžių feudui, tada Matt galima būtų gražinti atgal į ECW ir pradėti feudą Edge+Cage vs Hardy ar Edge vs Cage vs Hardy, jei nuspręs jį face palikt.

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 54 Pranešimai:
0
Ash galvoju kad jis po draftu eis y SD. Nes RAW tai kazkaip visi wrestleriai uzimti, reiskia Christianui nebutu su kuo feudinti. O ECW dbr mid'carderiu division. Nebeliko ten normaliu wrestleriu su kuriais Christian galetu feudinti. Nemanau kad tiek ilgai lauktas jo gryzimas pasibaigs tuo kad jis WWE taps eiliniu mid'carderiu :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Aš būčiau patenkintas dviem scenarijais (dėl Captain Charisma):

1. Jis eina į SmackDown! ir feudina su Jeff Hardy arba sudaro tag-team su Edge.

2. Į ECW išdraftinami pora upper-midcarderdių arba net main-eventerių ir sukamas feudas tarp Christian ir kurio nors naujoko.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Galėtų dabar jau į SD įmesti. Visai įdomu būtų pamatyti Jeff Hardy & Christian vs Matt hardy & Edge. Epic feud`as būtų, nebent Vince McMahon pafantazuotų ir būtų Epic fail.

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Manau,kad Christian ECW ilgai neuzsibus,ko gero po draftu iskeliaus i SD,nebent per WM taps ECW cempionu,tada jau nebutu labai logiska po 8 dienu ji issiusti i kita branda.Vis del to manau,kad Christian nelaimes ECW titulo ir bus nudraftintas i SD,kur butu labai idomu pamatyti jo ir Edge feud'a.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
BoXiX nušvilpė mano mintį :) :)
man būtų daug įdomiau (pa)matyt Edge&Matt vs Christian&Jeff feudą. Bet jaučiu, kad Vince vėl prisiskaitęs prognozių paliks jį ECW ir ten kankins mus nuobodžiais feudais... (vis gi baigsis kažkada su SFaggeriu). Tik dar reiktų nepamiršt, kad Dreamer buvo pareiškęs, kad jei nelaimės iki kažkada ECW titulo, baigs karjerą, todėl gali būt, kad Christian išpieš iš title picture ir jis bus laisvas kitiem veiksmam.

Nuotrauka

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 66 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-02-13, 15:16, pasakė:

Manau,kad Christian ECW ilgai neuzsibus,ko gero po draftu iskeliaus i SD,nebent per WM taps ECW cempionu,tada jau nebutu labai logiska po 8 dienu ji issiusti i kita branda.Vis del to manau,kad Christian nelaimes ECW titulo ir bus nudraftintas i SD,kur butu labai idomu pamatyti jo ir Edge feud'a.

Dėl Dreamer'io mana, kad jis laimės MITB, o tada išsikešins, bet nelaimės. O titulą laimės po deadline'o ir baigs karjerą, kaip ECW champas. Bent taip galėtų padaryt. O kas link Christiano protingiausią būtų jį perkelti į SD, kur jo jau lauktų JEFF, MATT ir EDGE. Vat tada prisimintumėme senus laikus. Tačiau aš tuo abejoju, nes per draft'us tikriausiai kažkuris iš šios trijulės tikrai pereis Į RAW. Ir manau, kad tai bus MATT. Jeigu netęs feudo prieš Jeff'ą. Tokiu atvejus Matt'as vs Christian gražus feudas šviečiasi. Bet žinant kas yra WWE tai daug nesitikiu. :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Nice.. Dreamer - MITB winner - FTW~!
Manau si ironija puikiai atpasakoja skirtuma tarp kolegos fantaziju ir realaus pasaulio :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 66 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-02-24, 22:05, pasakė:

Nice.. Dreamer - MITB winner - FTW~!
Manau si ironija puikiai atpasakoja skirtuma tarp kolegos fantaziju ir realaus pasaulio :)

Šiaip aš irgi nemanau, kad taip bus, bet tai tikrai yra tik fantazija. WWE kartais primena visišku dundukų organizaciją, kuri nesugeba sugalvoti kąnors orginalesnio. Visada geros tag team susipyksta ir tarpusavį daromas feudas, ypač jei tai yra heel'ų tag team. Taip manau darys ir su The Miz ir Morrison, tikriausiai iki draft'ų darys kokį feudą ir per draft'us išskirs.

deep

1000

• Naujokai
  • 126 Pranešimai:
0
Mano nuomone Christian bus nudraftintas i SD , manau ten gal wel sudarytu tag team su edgu ir tapti hellu , o gal net eis priesh edge ir liks toliau face . Ir tikrai bus ME smackdown'e

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-03-20, 20:23

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimądeep, 2009-03-20, 20:21, pasakė:

Mano nuomone Christian bus nudraftintas i SD , manau ten gal wel sudarytu tag team su edgu ir tapti hellu , o gal net eis priesh edge ir liks toliau face . Ir tikrai bus ME smackdown'e

"Tikrai bus ME Smackdown'e." Nesupratau, iš kur tu viską žinai, gal koks booker'is esi? Aš asmeniškai abejočiau jo buvimu ME, jei būtų jis nudraftintas į SD, nebent keletą kartą gautų mačus main-event, bet pagrinde jis vis tiek manau būtų žemiau Edge, Triple H, Jeff Hardy. Aš asmeniškai dabar nelabai jo norėčiau matyti SD, jau geriau lieka ECW.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0