Peršokti prie turinio

Rose vs FnT.

Temoje atsakymų: 5

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Užgroja 2Pac gabalas California Love ir Rosy išeina į eterį. Jis įlipa į ringą ir paprašo mikrafono.

-Yo, šiandien tikrai neturiu daug laiko, todėl eisiu iškart prie reikalo. Sekmadienį aš kausiuos prieš FnT. Žmogų, kuris buvo Continent čempionu. Žmogų, su kuriuo jau esu kovęsis. Skirtumas tik tas,kad dabar mes esame priešingose pusėse. Aną kartą laimėjome. Dabar abu laimėti negalime. Bus kažkuris vienas. Ir pagaliau tu susitiksi su žmogumi, kuris nėra kažkoks nusmurgęs piemuo kaip Ronnie ar E-Bring. Kuris nėra kažkoks vos bepavelkantis kojas senis Refresh. Tai esu aš. Nauja žvaigždė. O kadangi aš nauja ir dar jauna, tai krisiu negreit. Sprogt irgi nežadu. Kalbant apie Refresh. Tu jam pralaimėjai. Aišku tai nebuvo tikra wrestlingo kova. Tai buvo Hardcore. Tokiose kovose neįrodysi savo lygio. Tokiose kovose sveikas neišeisi. Kaip atsitiko ir tau. Tu pasibadei į vielą, kelis kartus lyžtelėjai grindis ir pralaimėjai. O poto tave išvežė su vežimėliu. Skirtingai nei tu,tai aš po kovos išėjau pats. Ir skirtingai nei tu, iš kovos aš išėjau kaip nugalėtojas. Toliau šnekant būtent apie mudu,tai aš prisipažinsiu,kad tave stebėjau. Esi talentingas vaikis, BET! Tu neturi kažko, ko neturėčiau aš. Tu neesi gudresnis. Tu neesi stipresnis. Tu neesi labiau patyręs. Tai kodėl tu turėtum laimėti? Tarkim sakykim jog mes lygūs, bet kaip tu dabar jautiesi? Pralaimėjęs savo titulą kogero kaip Chain kritai į alchoholio liūną? Praradai formą? Nuotaikos nebėra jau kelias savaites? Va va. O aš? Aš laimingas, sveikas, intensyviai ir pastoviai treniruojuosi. Aš laimėjau savo kovą ir gavau šansą į titulą. Kiek aš žinau tu turi teisę į rematch'ą. Nesupranti kodėl aš apie tai kalbu? Aš nemeluosiu. Šiai kovai neatiduosiu 100% savęs ir neaukosiu kiekvienos savo kūno dalelės. Taip, laimėti aš noriu, bet man būtų daug mieliau pralaimėti dabar, nei poto. Kai kausiuos dėl titulo. Tu kogero ateisi ir teigsi,kad šitie nusmurgę fanai tau yra svarbiausi ir tu žadi šokinėti nuo arenos viršaus ant mano pilvo? No way. Juk ir tu, ir aš esame profesionalai. Mes žinome,kad tu savo sveikatos netausosi vien dėl šito matcho. Tu neesi durnas. Juk jau sakiau,kad tave stebėjau. Ir aš net neabejoju, kad tu, kaip ir aš, patausosi savo jėgas Title Match'ui, kuriame stengsies atsiimti titulą. Nebijok, aš tavęs neapgaudinėju, neesu vienas iš tų. (California Rose pasižiūri į laikrodį) Nu va, man jau reikia bėgti, susitinku su savo nekilnojamojo turto agentu. Taigi, FnT, manau jau supratai, kad aš dėl tavęs sprando nusisukti nežadu, bet lengvos kovos gali tikrai nesitikėt. Jei supratai,tai šaunuolis. Sekmės, kary.

Užkala 2Pac - California Love ir Rosy palieka ringą.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
turiu prašyma... Gal galiu kalba parašyt rytoj, nes šiandien gymšas mano, neturiu kada parašyt ;\

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
Ne į temą
Visa savaite turejai kalba parasyti.....Todel pagal taisykles tavo kalba rytoj bus neiskaitoma

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Ne į temą
Pasakei tokiu tonu, lyg tu butum atsakingas :)

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Netycia double post pasidare.. istrinkit

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-03-07, 22:50

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1