ANDERSON SILVA © vs. THALES LEITES
UFC MIDDLEWEIGHT CHAMPIONSHIP BOUT
WINNER: ANDERSON SILVA ©
VIA: UNANIMOUS DECISION
TIME: 25:00
CHUCK LIDDELL vs. MAURICIO RUA
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: MAURICIO RUA
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 04:28
KRZYSZTOF SOSZYNSKI vs. BRIAN STANN
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: KRZYSZTOF SOSZYNSKI
VIA: SUBMISSION
TIME: 03:53
CHEICK KONGO vs. ANTONI HARDONK
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: CHEICK KONGO
TIME: 07:29
STEVE CANTWELL vs. LUIZ CANE
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: LUIZ CANE
TIME: 15:00
ELIOT MARSHALL vs. VINICIUS MAGALHAES
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: ELIOT MARSHALL
DENIS KANG vs. XAVIER FOUPA-POKAM
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: DENIS KANG
JASON MACDONALD vs. NATE QUARRY
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: NATE QUARRY
TIME: 02:27
DAVID LOISEAU vs. ED HERMAN
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: ED HERMAN
MARK BOCEK vs. DAVID BIELKHEDEN
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: MARK BOCEK
VIA: SUBMISSION
TIME: 04:57
RYO CHONAN vs. TJ GRANT
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: TJ GRANT
SAM STOUT vs. MATT WIMAN
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: SAM STOUT
Temoje atsakymų: 21
2009-03-10, 14:59
2009-04-19, 14:47
LUIZ CANE vs. STEVE CANTWELL - na pagaliau UFC atsirado zmogus, kuris nuvilko Cane i trecia raunda. Noriu pagirti Cantwell, nes po pirmo raundo man susidare tvirtas ispudis, kad jis bus baigtas antrame, bet beveik ligiai antram raundui ipusejus jis pereme iniciativa ir, stebetinai, kaip jam pasake jo kampas - pereme is Luiz agresoriaus vaidmeni ir priverte pastaraji atsitraukineti. Bet vistiek, jie pasidalino ta antra raunda lygiai po puse, taigi ten negaliu jo atiduoti Cantwell. Trecias raundas buvo toks pat kickboxo matchas kaip ir pirmi du, tiesiog Cane ji pasieme del savo jegos, kurio padave daugiau zalos. Istikruju net idomu buvo ziureti kaip Steve smugiai pirmame raunde net negasdino brazilo, bet kiek jegos Cane ikraudavo i savo, priversdamas amerekieti atsitraukineti visas pirmas 5 minutes. Kagi, dabar Luiz yra neoficialus WEC Light Heavyweight Championas (tas dirzas buvo farsas). Beje, mane labai nustebino, kad Steve per visa kova tik viena vieninteli karta pabande atlikti TD.
Mano raundu ivertinimai: R1 Luiz Cane 10-9, R2 Draw 10-10, R3 Luiz Cane 10-9.
CHEICK KONGO vs. ANTONI HARDONK - as vos neapsisikau is juko, kai pristatomajame klipe Antoni pasake "I also see a submission victory there"
Pabusk. Kova pliginamai nuobodi - pacioje pradzioje Kongo parode labai daug pagarbos (gal net perdaug) Antoni striking'ui ir buvo vos neisigandes, kai Hardonk privare ji nugara prie Octagon sienos. Veliau, praejus geresnei pirmo raundo daliai, Cheick igavo savim pasitikejimo ir visa likusi pirma raunda, o veliau antra - po takedowno ismusdavo sau pergale su neitin agresiviu GnP. Siaip man malonu, kad Kongo arteja prie title-shot'o po truputi, nes jei Brock dar bus championu (o jis jo bus;) tai dirzo ginimas pries Cheick butu pasivaiksciojimas po parka. O kas liecia Hardonk, as nezinau ka jis daro MMA ringe/narve - sutelk 100% demesio i kikboksa ir gal su Ernesto Hoost savo kampe, jis pasiektu siokiu tokiu aukstumu K-1 organizacijoje.
Mano raundu ivertinimai: R1 Cheick Kongo 10-9.
BRIAN STANN vs. KRZYSZTOF SOSZYNSKI - musu karo dydviris iseian po AC/DC "Warmachine". Mano akyse, cia jau pliusas jam. Krzystof iseidamas net pabuciavo Lenkijos veliava. Pakankamai trumpa kova - Brian pirmas kovos minutes neblogai pasirode stovesenoje, pradedamas apdirbti viena ir ta pati Krzysztof vidiens kojos dali su spiriais ir keliais (clinche), bet kai tik kanadietis atliko takedowna, viskas pradejo redeti nuo kalno Stannui. Jis dar padare pora scramble bandimu - beje, vinas buvo ispudingas, kur jis brutalia jega nustume Soszynski nuo saves, bet pastarasis iskart atliko dar viena TD ir is half-guardo surakino savo megstamiausia Kimura. Beje, jis beveik gavo ta kimura net is tos pozicijos, bet galu gale ideliai viska atliko is side-mount pozicijos. Deja, Stann yra labai prastas grappling pasaulyje - sepjau uz ji, kadangi galvojau, kad Greg Jackson stebukladaris ir pades jam maksimaliai efektiviai isnauduoti jo KO jega, bet net jis ne visagalis.
CHUCK LIDDELL vs. MAURICIO RUA - Fuck You, Rua. Fuck You Hard. Sunku net prisiminti kazka apie kova, nes sedejau kaip ant adatu ir rankos drebejo. Zinau tik tai, kad kai Shogun vos nesurakino ta heel hook - galvojau ten jau pabaiga. Siaip kiekvienas smugis is Rua mane gasdino (kazkaip spiriai man nekele nerimo, nes neziurint i low kickus is Keith, Chuck provaiksciojo visa ta UFC 76 kova) ir neveltui, tas hookas pabaigoje man vos sirdi nesustabde. Jei man Mauricio nepatiko iki siol - dabar as visa sirdim sirgsiu pries ji betkokioje jo kovoje, nes pries tuscia vieta. As tikios tu patenkintas, Lix. Kaip mane zudo tokie etapai, kai mano favoritai krenta - Frank Shamrock, Chuck Liddell... Kas dabar? Brock numeta dirza su dar viena kneebar? Nenoriu as, kad Chuck pasitrauktu - aisku, po sio pralaimejimo net as negaliu fanatazuoti apie grizima prie dirzo, bet vien jo vardas ir pasiekimai, nepriklausomai nuo 1-4 paskutiniuose penkiuose kovuose, as manau, turi leisti jam kovoti co-main-eventuose kol Liddell pats nenuspres baigti (o ne Dana uz ji). Jis iki siol tures daugiau drawing power nei 90% visu kompanijos kovotoju, iki siol gauna viena didziausiu, jei ne didziausia pop'u aenoje + UFC jam skolinga. Dabar gal net norieciau, kad Forrest pralaimetu Thiago Silvai (kas, deja, nebus), nes taip mes turetume sansa isvysti Griffin/Liddell, nes nera zmogaus pasaulyje, kuris itikintu mane, kad del kazkokiu "L" ju recorduose, zmones nenoretu pamatyti siu dveju batalija.
ANDERSON SILVA © vs. THALES LEITES - truputi Guns N' Roses su Leites isejimu. Kaip gerai, kad as nemegstu Silva - taip man jo pasirodimas nebuvo nusivilimas
Is esmes net nezinau ka komentuoti, nes jei paimti visa realu veiksma, kuri gavoem per 5 raundus, tai iseiti gal tik 2 minutes action'o. Vel jo kazkokie issidirbinejimai, kurie man tik atrodo kvailai - kumsciai i kelius? Front side kick i kelia? Kazkokie sokio judesiai? Aisku, jis nepralaimejo nei vieno raundo (cia akmuo i dveju teiseju darza, kurie atrodo tokius raundus), bet jis tikrai neatrode ispudingai, jis gal net dar labiau pakenke savo traukiamajai jegai, kuri iki siol neblizgejo. Ir blogiausia, jis paliko bloga ispudi pas kanadiecius - man tai tik buvo smagu girdeti "BULLSHIT" ir "G-S-P" chantus, bet manau Dana nebuvo ypatingai patenkintas tokia sudeties pabaiga - vienintelis geras dalykas kuri atradau sioje situacijoje, tai jei St. Pierre nugales Alves (ko jau nebeesu tikras, nes mano favoritai krenta kaip muses pastaroju metu), tai potenciali Anderson/Georges kova ismus dar labiau emociju (t.y. antipatijops The Spider adresu) is ziurovu, nes jie troks, kad ju berniukas nurautu brazilui galva nuo peciu. Beje, nors skirtingai nuo Rogan ir Goldberg, as skiriu daug kritikos championui, as sutiksiu su komentatoriais dalinai - Leites istikruju irgi nenorejo veltis i apsikeitimus, BET tai ne jo kalte. As retai kada tai darau, bet cia Joe SIlva ir Dana White kalte - buvo is anksto aisku, kad Thales nera ka veikti viename narve su Anderson, tai tada kokio velnio jus ji ten ikisote? Jis negalejo nei paliesti Silvos, jam truko reach, jam truko technikos - pabaigai jam net truko cardio. Jis net negalejo atlikti takedowno! Aisku jam belieka atsigulti ant nugaros ir prasyti The Spider atsigulti i jo guarda. Tai jau antra pamoka UFC bookeriui - Silva dar su Cote parode, kad ji negaliam deti i kovas pries can'us, nes kartojasi situacija kaip su Leites - Anderson oponentai siose mismatch'uose bijo jo. Hendo nebijojo pulti championo, Franklin vare i ji su savo boksu. Silva oponentai turi atnesti kova pas ji arba gausis tai ka turejome pirmame raunde - isvis beveik jokio kontakto daugiau nei puse raundo. Laukiam Georges, nes atejo laikas nukarunuoti brazila. Neziurint i visa kritika, as noriu pabrezti, kad neabejoju, jog Silva istikruju vienas is p4p geriausiu MMArtistu pasaulyje, tiesiog ko stambesniu tampa jo legacy, to maziau jis pats rizikos piktnaudziaudamas agresija, jei "kara" pas ji neatnes zmones kaip Dan ir Rich.
Mano raundu ivertinimai: R1 Anderson Silva 10-9, R2 Anderson Silva 10-9, R3 Anderson Silva 10-9, R4 Anderson Silva 10-9, R5 Anderson Silva 10-9.
Mano raundu ivertinimai: R1 Luiz Cane 10-9, R2 Draw 10-10, R3 Luiz Cane 10-9.
CHEICK KONGO vs. ANTONI HARDONK - as vos neapsisikau is juko, kai pristatomajame klipe Antoni pasake "I also see a submission victory there"
Mano raundu ivertinimai: R1 Cheick Kongo 10-9.
BRIAN STANN vs. KRZYSZTOF SOSZYNSKI - musu karo dydviris iseian po AC/DC "Warmachine". Mano akyse, cia jau pliusas jam. Krzystof iseidamas net pabuciavo Lenkijos veliava. Pakankamai trumpa kova - Brian pirmas kovos minutes neblogai pasirode stovesenoje, pradedamas apdirbti viena ir ta pati Krzysztof vidiens kojos dali su spiriais ir keliais (clinche), bet kai tik kanadietis atliko takedowna, viskas pradejo redeti nuo kalno Stannui. Jis dar padare pora scramble bandimu - beje, vinas buvo ispudingas, kur jis brutalia jega nustume Soszynski nuo saves, bet pastarasis iskart atliko dar viena TD ir is half-guardo surakino savo megstamiausia Kimura. Beje, jis beveik gavo ta kimura net is tos pozicijos, bet galu gale ideliai viska atliko is side-mount pozicijos. Deja, Stann yra labai prastas grappling pasaulyje - sepjau uz ji, kadangi galvojau, kad Greg Jackson stebukladaris ir pades jam maksimaliai efektiviai isnauduoti jo KO jega, bet net jis ne visagalis.
CHUCK LIDDELL vs. MAURICIO RUA - Fuck You, Rua. Fuck You Hard. Sunku net prisiminti kazka apie kova, nes sedejau kaip ant adatu ir rankos drebejo. Zinau tik tai, kad kai Shogun vos nesurakino ta heel hook - galvojau ten jau pabaiga. Siaip kiekvienas smugis is Rua mane gasdino (kazkaip spiriai man nekele nerimo, nes neziurint i low kickus is Keith, Chuck provaiksciojo visa ta UFC 76 kova) ir neveltui, tas hookas pabaigoje man vos sirdi nesustabde. Jei man Mauricio nepatiko iki siol - dabar as visa sirdim sirgsiu pries ji betkokioje jo kovoje, nes pries tuscia vieta. As tikios tu patenkintas, Lix. Kaip mane zudo tokie etapai, kai mano favoritai krenta - Frank Shamrock, Chuck Liddell... Kas dabar? Brock numeta dirza su dar viena kneebar? Nenoriu as, kad Chuck pasitrauktu - aisku, po sio pralaimejimo net as negaliu fanatazuoti apie grizima prie dirzo, bet vien jo vardas ir pasiekimai, nepriklausomai nuo 1-4 paskutiniuose penkiuose kovuose, as manau, turi leisti jam kovoti co-main-eventuose kol Liddell pats nenuspres baigti (o ne Dana uz ji). Jis iki siol tures daugiau drawing power nei 90% visu kompanijos kovotoju, iki siol gauna viena didziausiu, jei ne didziausia pop'u aenoje + UFC jam skolinga. Dabar gal net norieciau, kad Forrest pralaimetu Thiago Silvai (kas, deja, nebus), nes taip mes turetume sansa isvysti Griffin/Liddell, nes nera zmogaus pasaulyje, kuris itikintu mane, kad del kazkokiu "L" ju recorduose, zmones nenoretu pamatyti siu dveju batalija.
ANDERSON SILVA © vs. THALES LEITES - truputi Guns N' Roses su Leites isejimu. Kaip gerai, kad as nemegstu Silva - taip man jo pasirodimas nebuvo nusivilimas
Mano raundu ivertinimai: R1 Anderson Silva 10-9, R2 Anderson Silva 10-9, R3 Anderson Silva 10-9, R4 Anderson Silva 10-9, R5 Anderson Silva 10-9.
2009-04-19, 15:16
Ka gi, paziurejau ir as..
Nors niekur ir neminejau, taciau tikejausi Rua pergales pries Liddell. Atejo nauju, lankstesniu kovotoju karta, ir tokie kaip Liddel, Silva ir dalinai Rampage su savo itin vienpusisku puolimu yra stumiami i prazuti jaunesniu kovotoju. Net White pristatomajame filmuke sake, kad Liddel jau visi perprato. Ir ka Liddel naujo parode sioje kovoje? Jis tik buvo agresyvesnis, nei visiskai liudnoje kovoje pries Keith.
As pilnai irgi sutinku, kad ji reiketu leisti kovoti. Ne tik todel, kad jis nori, ne tik todel, kad jis turi, kaip `MK` sake (ir as su tuo sutinku) didesni draw, nei ~90% kitu UFC kovotoju, bet vien todel, kad visi akli tiketojai pagaliau isitikintu, kad Liddel yra over-the-hill
Tegu varo iki tol, kol paskutines 10 kovu (jei varzovai ne CAN'ai), bus 1-9. As uz - tegul kaip pro-wrestling'e pushina jaunesnius 
Silva.. As nesuprantu kodel visi pyksta ant Silvos. Jis pasirinko konservatyvia taktika, nerizikavo, ir tvarkingai pasieme W. Komentatoriai, ir `MK`, ir daugelis kitu, turbut uz tai pyksta, kad jis is esmes ejo tik "W" pasiimti, o nepadaryti Show. Norit show, norit kazko ispudingo? Duokit jam Wanderlei Silva
Cia grynai bookeriu kalte, ir niekeno daugiau del tokio rezultato. Jei Wandy pasiims W savo sekancioje kovoje, manau turesime lygius sansus isvyst arba GSP vs Spider, arba Spider vs Axe Murderer. Bet kokiu atveju turetume senaji Spider, o antruoju atveju irgi irodyma, Wandy prisideda prie Chuck pensininku klubo 
Del Kongo "W" - man jis iki siol nepalieka ispudzio. Manau juos dar turetu sumesti tarpusavyje su Shane Carwin, del No1 Contender.
p.s. `MK`, Lesnar su GSP prie klubo "nors ir pralaimiu, bet manau, kad esu geras" dar ilgai neprisides
Nors niekur ir neminejau, taciau tikejausi Rua pergales pries Liddell. Atejo nauju, lankstesniu kovotoju karta, ir tokie kaip Liddel, Silva ir dalinai Rampage su savo itin vienpusisku puolimu yra stumiami i prazuti jaunesniu kovotoju. Net White pristatomajame filmuke sake, kad Liddel jau visi perprato. Ir ka Liddel naujo parode sioje kovoje? Jis tik buvo agresyvesnis, nei visiskai liudnoje kovoje pries Keith.
As pilnai irgi sutinku, kad ji reiketu leisti kovoti. Ne tik todel, kad jis nori, ne tik todel, kad jis turi, kaip `MK` sake (ir as su tuo sutinku) didesni draw, nei ~90% kitu UFC kovotoju, bet vien todel, kad visi akli tiketojai pagaliau isitikintu, kad Liddel yra over-the-hill
Silva.. As nesuprantu kodel visi pyksta ant Silvos. Jis pasirinko konservatyvia taktika, nerizikavo, ir tvarkingai pasieme W. Komentatoriai, ir `MK`, ir daugelis kitu, turbut uz tai pyksta, kad jis is esmes ejo tik "W" pasiimti, o nepadaryti Show. Norit show, norit kazko ispudingo? Duokit jam Wanderlei Silva
Del Kongo "W" - man jis iki siol nepalieka ispudzio. Manau juos dar turetu sumesti tarpusavyje su Shane Carwin, del No1 Contender.
p.s. `MK`, Lesnar su GSP prie klubo "nors ir pralaimiu, bet manau, kad esu geras" dar ilgai neprisides

2009-04-19, 17:29
Labai dziaugiuosi Shogun pergale-niekada nemegau Liddello,todel dziugu ji matyti antra karta is eiles galingai nokautuota.Dabar,net nesuprantu ka sau galvojau kai spejimuose staciau ant Iceman.Na man po kovos su Coleman nemazai nerimo kele Rua istverme,taciau sikart kova nenuejo ilgos distancijos,todel manau Shogun stamina bukle vis dar lieka neaiski.Visgi,kad ir kaip nemegciau Chuck'o sutikciau su tuo,kad reikia leisti jam kovoti,nes kiekiena karta idomu matyti ji kovojanti ir buna dar maloniau jei jis dar karta pralaimi.Na cia jau aisku sarkazmas
.Kas liecia Silva/Leites kova,ji manes visiskai nedomino,kadangi nemegstu nei Silvos,nei to,kad jam paskutiniu metu yra numetami akivaizdziai per silpni varzovai kurie IMO nera verti title shot'o.Na,kadangi Wanderlei leidziasi i MW diviziona tikiuosi vis del to pamatyti Silva vs Silva,nors vargu ar,tai ivyks.

2009-04-19, 19:33
Na Chuck sakyčiau skill'ai kaip ir vietoje, bent jau mano akimis, sprendžiant iš gana aktyvaus puolimo ir neblogo scramble, bet kūnas jau nebe tas - kalbu apie reakciją ir atsparumą smūgiams. Tas Shogun kumštis IMO nebuvo kažkoks žiauriai "devastating" , remiantis šituo ir kova vs Evans drįsčiau tegti, kad The Iceman chin'as apgailėtinos būklės ir vien jau dėl šitos priežasties nžn ar jam verta dar žengti į octagon, nebent prieš kokius "jaunius" , kaip Fortaz minėjo.
Kas liečia "The Spider" tai galiu suprasti jo atsargumą, tačiau 4-pabaigoje/5tame raunde manyčiau jau galėjo be per didelės rizikos "sprogti" , nes Leites praktiškai jau tada IMO buvo žlugęs, bent jau morališkai.
Kas liečia "The Spider" tai galiu suprasti jo atsargumą, tačiau 4-pabaigoje/5tame raunde manyčiau jau galėjo be per didelės rizikos "sprogti" , nes Leites praktiškai jau tada IMO buvo žlugęs, bent jau morališkai.
2009-04-19, 19:38
Cane vs. Cantwell - grazi, techniska kova. Aisku ne FOTN, bet palyginti geras kikbokso matchas ir matosi, kad kovotojai ieskojo kombinaciju ir tiksliu smugiu, o ne aklai puole. Cane didziaja kovos dali buvo tikslesnis, agresyvesnis ir atrode, lyg jo kumsciai buvo su daugiau jegos. Zodziu nedominuojanti, bet uztikrinta pergale, KO AS IR TIKEJAUSI
Dabar butu idomu pamatyti Cane vs. Vera kova, nes jie kovos stiliumi man atrodo labai panasus.
Kongo vs. Hardonk - Takedown -> Ownage. Ir as, ir komentatoriai ir daug kas to tikejosi. Hardonk neatrode pajegesnis nei stand-up kovoje, bet Kongo pasirinko protinga sprendima. Bet siaip nesu didelis Cheick gerbejas ir nesuprantu kodel jam pastoviai maitinami varzovai, kurie ant popieriaus net negali dorai pasipriesinti. Matau ji pralaiminti pries visus dabartinius elitinius HW, ypac kuriu stiprioji puse imtynes arba BJJ.
Stann vs. Soszynski - KAIP IR MANIAU, Soszynski tiesiog perkele kova ant grindu ir submittino Stann'a. Siek tiek isgasdino Greg Jackson'as Stann'o kampe, bet pasirodo per trumpa laika ir jis nesugebejo isvystyti visapusisko kovotojo is Brian. Na bet sis Marine dar gali pasiekti vidutinioko lygi, jei ir toliau tobules. Lenkas irgi nemanau, kad kils aukstai UFC, taigi siek tiek piktino, kad si kova uzima tokia vieta card'e. Na bent jau gavome grazu submission'a, taigi is dalies atsipirko si pozicija.
Liddell vs. Rua - Pagaliau! Redemption! 2008 metai man buvo tragiski - Mirko savo pasirodymuose atrode prastai, Wanderlei laimejo 1 is 2 kovu, Nogueira beviltiskai pralose, Shogun isvis nekovojo, Frank'as pralose + pastoviai laiminejo nemegstami Lesnar, GSP, Penn ir kt. Taigi nuo pat praeitu metu Geguzes laukiau sio jausmo, kai laimi megstamas kovotojas ir laimi dominuojamai. Is tikro pergales nuojauta mane aplanke jau vakar, visu pirma gerbiamas Performify savo mmajunkie.com spejimuose prognozavo Rua pergale, po to YouTube'e video pavadinimu "Liddell's Last Stand" ir visa tai sukure nuotaika, kad per UFC 97 tikrai bus paskutine Chuck kova, nors man labiau rupejo tai, kad Rua laimes. Pati kova buvo gana lygi, nors turbut Mauricio laiminejo ja net iki to KO. Gaila negavome heel hook'o, nes `MK` buvo pazadejes suvalgyti savo bata, jei Chuck'as pralaimes via submission. Beje as irgi nemanau, kad Chuck'as turi baigti savo karjera... nes SUPRANTATE - pries Jackson jis pralaimejo, nes nebuvo pakankamai nusiteikes, be to padare klaida su tuo body shot, pries Jardine jis pralaimejo, nes nemokejo apsiginti nuo spyriu, be to tai buvo labai lygi kova, pries Evans jis pralaimejo, nes... "He got caught!" o siaip laiminejo kova, o pries Rua jis pralaimejo, nes nemokejo atsitraukinedamas apsiginti nuo left hook'o, be to "He got caught!", o kova buvo apylyge. Taigi, gal kai Liddell pasieks 1-9 streak'a, jis ismoks apsiginti nuo kumsciu is visu kampu ir bus NENUGALIMAS
O jei rimtai, tai as nesuprantu kokia teise turi Dana spresti kam retirint, o kam ne. Jeigu Chuck nori, tegu kaunasi, niekas neturi teises jam to uzdrausti. Na gal dar ir grys uz meteliu ar dvieju, kaip Couture. O si Rua pergale mums parode, kad jis turi ir tikslu Muay-Thai, kuriuo anksciau garsejo, ir BJJ igudzius, o del cardio nesuzinojome, bet as tikiu, kad vistik profesionalus kovotojas turejo suprasti savo cardio problema ir pagal visus straipsnius, jis buvo nusisamdes cardio treneri, rupinosi savo maitinimu, be to jau dabar tapo apsiprates octagon'e ir palikes savo keliu traumas uznugaryje. Taigi, tikiu, kad jis greit gali grizti #1 LHW gretas ir manau, kad jam dabar truksta vienos pergales iki title shot'o.
Silva vs. Leites - nezinau kodel, bet man si kova buvo idomi ir tikrai greitai praejo tie 5 raundai. Kova ziurejau jau atsiputes, be itampos. Tai buvo protinga kova is Anderson puses, nors sveiko agresyvumo jam truksta, nes Thales ypac paskutiniuose raunduose manau buvo mesa, kuri galejo but sutriuskinta. Leites, kaip ir buvo visiems zinoma, yra skirtingo lygio kovotojas, kuris per atsitiktinuma gavo title shot'a ir niekas jo neipirko kaip gresmes. Taigi, sutinku su `MK`, kad uzteks jau kisti Silvai nepavojingus kovotojus. Bet siuo metu Silvai reali gresme butu tik Marquardt. Maia'os neiperku, nes gautumeme tokia pacia kova kaip pries Leites. Tikiuosi sekanti title shot'a gaus Hendo/Bisping nugaletojas, bent jau butu idomus challengeris. Aisku GSP/Silva butu dar idomiau, nes noriu pamatyti GSP pralaiminti, o manau, kad Anderson ji tikrai sutriuskintu
Kongo vs. Hardonk - Takedown -> Ownage. Ir as, ir komentatoriai ir daug kas to tikejosi. Hardonk neatrode pajegesnis nei stand-up kovoje, bet Kongo pasirinko protinga sprendima. Bet siaip nesu didelis Cheick gerbejas ir nesuprantu kodel jam pastoviai maitinami varzovai, kurie ant popieriaus net negali dorai pasipriesinti. Matau ji pralaiminti pries visus dabartinius elitinius HW, ypac kuriu stiprioji puse imtynes arba BJJ.
Stann vs. Soszynski - KAIP IR MANIAU, Soszynski tiesiog perkele kova ant grindu ir submittino Stann'a. Siek tiek isgasdino Greg Jackson'as Stann'o kampe, bet pasirodo per trumpa laika ir jis nesugebejo isvystyti visapusisko kovotojo is Brian. Na bet sis Marine dar gali pasiekti vidutinioko lygi, jei ir toliau tobules. Lenkas irgi nemanau, kad kils aukstai UFC, taigi siek tiek piktino, kad si kova uzima tokia vieta card'e. Na bent jau gavome grazu submission'a, taigi is dalies atsipirko si pozicija.
Liddell vs. Rua - Pagaliau! Redemption! 2008 metai man buvo tragiski - Mirko savo pasirodymuose atrode prastai, Wanderlei laimejo 1 is 2 kovu, Nogueira beviltiskai pralose, Shogun isvis nekovojo, Frank'as pralose + pastoviai laiminejo nemegstami Lesnar, GSP, Penn ir kt. Taigi nuo pat praeitu metu Geguzes laukiau sio jausmo, kai laimi megstamas kovotojas ir laimi dominuojamai. Is tikro pergales nuojauta mane aplanke jau vakar, visu pirma gerbiamas Performify savo mmajunkie.com spejimuose prognozavo Rua pergale, po to YouTube'e video pavadinimu "Liddell's Last Stand" ir visa tai sukure nuotaika, kad per UFC 97 tikrai bus paskutine Chuck kova, nors man labiau rupejo tai, kad Rua laimes. Pati kova buvo gana lygi, nors turbut Mauricio laiminejo ja net iki to KO. Gaila negavome heel hook'o, nes `MK` buvo pazadejes suvalgyti savo bata, jei Chuck'as pralaimes via submission. Beje as irgi nemanau, kad Chuck'as turi baigti savo karjera... nes SUPRANTATE - pries Jackson jis pralaimejo, nes nebuvo pakankamai nusiteikes, be to padare klaida su tuo body shot, pries Jardine jis pralaimejo, nes nemokejo apsiginti nuo spyriu, be to tai buvo labai lygi kova, pries Evans jis pralaimejo, nes... "He got caught!" o siaip laiminejo kova, o pries Rua jis pralaimejo, nes nemokejo atsitraukinedamas apsiginti nuo left hook'o, be to "He got caught!", o kova buvo apylyge. Taigi, gal kai Liddell pasieks 1-9 streak'a, jis ismoks apsiginti nuo kumsciu is visu kampu ir bus NENUGALIMAS
Silva vs. Leites - nezinau kodel, bet man si kova buvo idomi ir tikrai greitai praejo tie 5 raundai. Kova ziurejau jau atsiputes, be itampos. Tai buvo protinga kova is Anderson puses, nors sveiko agresyvumo jam truksta, nes Thales ypac paskutiniuose raunduose manau buvo mesa, kuri galejo but sutriuskinta. Leites, kaip ir buvo visiems zinoma, yra skirtingo lygio kovotojas, kuris per atsitiktinuma gavo title shot'a ir niekas jo neipirko kaip gresmes. Taigi, sutinku su `MK`, kad uzteks jau kisti Silvai nepavojingus kovotojus. Bet siuo metu Silvai reali gresme butu tik Marquardt. Maia'os neiperku, nes gautumeme tokia pacia kova kaip pries Leites. Tikiuosi sekanti title shot'a gaus Hendo/Bisping nugaletojas, bent jau butu idomus challengeris. Aisku GSP/Silva butu dar idomiau, nes noriu pamatyti GSP pralaiminti, o manau, kad Anderson ji tikrai sutriuskintu
2009-04-19, 20:01
Lix, 2009-04-19, 20:38, pasakė:
nes SUPRANTATE - pries Jackson jis pralaimejo, nes nebuvo pakankamai nusiteikes, be to padare klaida su tuo body shot, pries Jardine jis pralaimejo, nes nemokejo apsiginti nuo spyriu, be to tai buvo labai lygi kova, pries Evans jis pralaimejo, nes... "He got caught!" o siaip laiminejo kova, o pries Rua jis pralaimejo, nes nemokejo atsitraukinedamas apsiginti nuo left hook'o, be to "He got caught!", o kova buvo apylyge. Taigi, gal kai Liddell pasieks 1-9 streak'a, jis ismoks apsiginti nuo kumsciu is visu kampu ir bus NENUGALIMAS 
Lix, 2009-04-19, 20:38, pasakė:
Bet siuo metu Silvai reali gresme butu tik Marquardt. Maia'os neiperku, nes gautumeme tokia pacia kova kaip pries Leites. Tikiuosi sekanti title shot'a gaus Hendo/Bisping nugaletojas, bent jau butu idomus challengeris. Aisku GSP/Silva butu dar idomiau, nes noriu pamatyti GSP pralaiminti, o manau, kad Anderson ji tikrai sutriuskintu 
2009-04-19, 20:19
|
Ne į temą | GSP ir Silva tarpusavio kovoje svoris jau butu The Spider puseje, taigi GSP manau sugebetu takedowninti Anderson'a kelis kartus kovoje, bet negaletu pereiti jo guard'o, o striking'o kova laimetu Silva ir taip pasiimtu raundus arba tiesiog surastu ta KO. Aisku, tai butu idomi taktine kova. |
2009-04-19, 20:35
2009-04-19, 20:50
|
Ne į temą | Na as skaiciau, kad Anderson cuttina is 220, nors manau realiai tai apie 205-210. As gi ir sakau, kad GSP galetu takedowninti Silva, kaip tai dare Sherk ant Hughes, bet pergales tai jam neatnese. Tiesiog GSP vaiksciojo per pozicijas Penn kovoje del didelio svorio skirtumo, o kovoje pries Anderson svoris vistiek butu ne jo puseje, kad ir nedidelis. Ir realiai nemanau, kad GSP keltu kazkokia gresme budamas virsuje. O Anderson stand-up kovoje turetu pranasuma ir mano manymu tai jam atnestu pergale. |
2009-04-19, 21:25
|
Ne į temą |
Na as skaiciau, kad Anderson cuttina is 220, nors manau realiai tai apie 205-210. As gi ir sakau, kad GSP galetu takedowninti Silva, kaip tai dare Sherk ant Hughes, bet pergales tai jam neatnese. Tiesiog GSP vaiksciojo per pozicijas Penn kovoje del didelio svorio skirtumo, o kovoje pries Anderson svoris vistiek butu ne jo puseje, kad ir nedidelis. Ir realiai nemanau, kad GSP keltu kazkokia gresme budamas virsuje. O Anderson stand-up kovoje turetu pranasuma ir mano manymu tai jam atnestu pergale. |
2009-04-20, 16:49
Na jei Silva ateis taip pat "motyvuotas" derintis prie aplinkybiu kaip sestadieni + GSP isliks tame ritme, kokiame yra (ir, kaip `MK` sake, parodys ant Thiago, kad svoris ne esme), tai GSP ramiai susirinks taskus. Nes GSP - ne Leites, ir atsigules i parteri nekvies - jis ten nusives 
p.s. `MK`, reiketu po avataru zinute pakeist. Jei nuotrauka nori pasilikt, bet prierasui fantazijos ner - as keleta ideju tureciau
p.s. `MK`, reiketu po avataru zinute pakeist. Jei nuotrauka nori pasilikt, bet prierasui fantazijos ner - as keleta ideju tureciau

2009-04-20, 17:00
Fortaz, 2009-04-20, 17:49, pasakė:
2009-04-22, 09:04
Fortaz, 2009-04-21, 22:26, pasakė:
p.s. nepamenu kur, bet skaiciau nebloga issireiskima, kad Rua pergale nieko nereiskia, kaip nieko nereiske ir Danny Williams ir Kevin McBride pergales pries Tyson... 
Mano bokso zinios nera gilios, bet kazkodel nemanau, kad Williams ar McBride dar pries Tyson kova buvo kada nors laikomi #1 boksininku savo svorio kategorijoj
2009-04-22, 11:05
Na as irgi neesu bokso zinovas, bet cia jau pernelig Chuck nurasai i atliekas su tokiais paliginimais
Tyson ejo i tas kovas be deramo pasiruosimo - vos ne nuo sofos ir pats buvo labai vokalus, kad jos skirtos tik saskaitoms apmoketi. Liddell ejo i sia kova labai rimtai nusiteikes ir kaip tik ne del pinigu, o del noro kovoti ir kazka sau irodyti + su daugiau nei deramu pasiruosimu, kuris net buvo paivairintas treneruotemis American Top Team stovykloje. Taigi si Rua pergale, nors ir nepriligsta pergalei pries Chuck kokiais 2005 metais, bet tikrai reiskai daugiau nei tavo paliginimas. As esu isitikines, kad UFC 97 matchas tik irode, kad Chuck iskrenta is 205 svaru elitos - as nemanau, kad ji dabar patvarkitu koks Bader, Hamill, Schafer ir panasiai.
2009-04-22, 11:55
Na Liddell prarado du dalykus - chin+reakcija.
Lygiai ta pati buvo prarades Tyson (na chin ne tokiu lygiu zinoma, ir siuo atzvilgiu Liddell yra netgi liudnesnis uz Tyson atvejis).
Todel gilintis i treniruociu giluma, valia ir pan - nelabai daug prasmes
Svarbu rezultatai, ne ju priezastys.
As irgi valios galiu daug turet, bet tai nepadarys manes ne apgailetino UFC narve
Del Lix argumento, kad tie "Williams ar McBride" nebuvo laikomi aukstai.. Ne esme kas BUVO - esme, kas irodyta kovoje, DABAR. O dabartine kova negali buti laikoma irodymu, nes Chuck tera LHW, kuris turbut teistengtu patvarkyti (anot `MK`) Bader, Hamill, Schafer (suabejociau). Ar tai jau parodo kazkoki Rua lygi? Vargu bau
Lygiai ta pati buvo prarades Tyson (na chin ne tokiu lygiu zinoma, ir siuo atzvilgiu Liddell yra netgi liudnesnis uz Tyson atvejis).
As irgi valios galiu daug turet, bet tai nepadarys manes ne apgailetino UFC narve
Del Lix argumento, kad tie "Williams ar McBride" nebuvo laikomi aukstai.. Ne esme kas BUVO - esme, kas irodyta kovoje, DABAR. O dabartine kova negali buti laikoma irodymu, nes Chuck tera LHW, kuris turbut teistengtu patvarkyti (anot `MK`) Bader, Hamill, Schafer (suabejociau). Ar tai jau parodo kazkoki Rua lygi? Vargu bau

2009-04-22, 12:32
Tai anot `MK`, Liddell jei kautusi toliau, tai butu LHW diviziono gatekeeperis. Rua nugalejo gatekeeperi ir dabar jau priklauso aukstesnio lygio LHW kovotojams. Na is dalies sutinku, kad kolkas negalima laikyti elitiniu LHW (o as elitu laikau Top 5), bet buciau linkes optimistiskai ziureti i Rua ateiti, juk jam dar tik 27 metai, o jis turi labai gerus MT igudzius ir vis tobulejanti BJJ + pagal pranesimus labai rimtai ir sunkiai dirba, turi gerus trenerius ir t.t.
2009-04-22, 12:50
Fortaz, 2009-04-22, 12:55, pasakė:
Na Liddell prarado du dalykus - chin+reakcija.
Svarbu rezultatai, ne ju priezastys.
2009-04-22, 17:08
1. Viska, kas pasakoma pries kova vardan kovotojo "stiprybes" as linkes nurasyti nenugirdomis, nes visuomet treniruociu metu kovotojas yra tik giriamas. Niekad neisgirsi is partnerio "jap.. Liddel nebeturi KO-Power savo rankose". Negi tu manai, kad Davis Jr galetu taip pasakyt? Net nesvarstant - tiesa tai, ar ne.
2. Nesupratau kuo tu grindi kad reakcija vis dar vietoje? Tuo, kad jis tiesiog nemoka gintis, ir reakcija cia niekuo deta?
I reakcija reiketu ziureti ne tik kaip i sureagavima (susigaudyma), bet ir i stagu samoji, kaip turi isvengti bedos. Sitas isvengimas, IMO, Liddell'ui su kiekviena kova atnesa papildoma delay'u
2. Nesupratau kuo tu grindi kad reakcija vis dar vietoje? Tuo, kad jis tiesiog nemoka gintis, ir reakcija cia niekuo deta?

2009-04-22, 17:57
Fortaz, 2009-04-22, 18:08, pasakė:
1. Viska, kas pasakoma pries kova vardan kovotojo "stiprybes" as linkes nurasyti nenugirdomis, nes visuomet treniruociu metu kovotojas yra tik giriamas. Niekad neisgirsi is partnerio "jap.. Liddel nebeturi KO-Power savo rankose". Negi tu manai, kad Davis Jr galetu taip pasakyt? Net nesvarstant - tiesa tai, ar ne.
Fortaz, 2009-04-22, 18:08, pasakė:
I reakcija reiketu ziureti ne tik kaip i sureagavima (susigaudyma), bet ir i stagu samoji, kaip turi isvengti bedos. Sitas isvengimas, IMO, Liddell'ui su kiekviena kova atnesa papildoma delay'u 
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų