Peršokti prie turinio

Sunday Night Fight

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 18

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

BWE Presents:
Sunday Night Fight

Uzgroja Rev Theory - Light it Up. Prasideda pyro show ir kamera sukasi aplink pilnas tribunas fanu.
Zmones selsta ir laukia artejancio Sunday Night Fight. Groja temines dainos priedainis pyro issprogineja ir kamera atsisuka i komentatoriu kuris sveikina visus atvykusius i Sunday Night Fight.

Answer locker room'as:
Spoiler'is

1.Kova:
Damane vs The Chain
Single Match
Non-Title Match

Spoiler'is

GM kabinetas:
Spoiler'is

2.Kova:
Naciai vs Sick Extreme Kyo
3 on 2 Handicap Match!

Spoiler'is

Rodomas E-BRING:
- Yeas. Pagaliau ir vėl gausiu mačą. Aš tam pasiruošęs. Parodysiu ką aš iš tikrųjų sugebu. Aš nušluosiu visus kurie maišys man ir mano karjerai. Aš buvau tikrai neįvertintas, bet jūs suprasite, kad šios federacijos deimantas būtent ir esu aš - E-BRING.

Main Event:
Jason Speed vs Maniac
Single Match
Winner goes to Unforgettable Main Event!

Spoiler'is

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
1 ir 3 kovos nevertinu , nes bukinau pats..
2 kova OMG!!!!!!!!!!!!!!! Sheskius is Back!!!! Kuo toliau tuo daugiau bombu!!! Unfogettable nusimato labai geras..
Backstage irgi labai geri!! Answer poelgis irgi patiko , galiu pasakyti , kad geriausias show turbut..
Kitu komentara butini !!! Ypac apie 1-3 kovas :)

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-03-15, 17:01

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Interesting, very interesting. Geri visi 3 mačai. Geri backstage. Vienu metu jau pamaniau, kad man Answer atiduos title shot'ą :), bet ne - jis atitekt turėjo būtent Manijakui :). Šiaip nesveikai geras show tik nežinau, mane asmeniškai pradeda užknisti tokie greti titlechange'ai. Na žoždžiu geras show visais aspektais - sunku ištart šiuos balus, bet nelieka nieko kito kaip duoti 10/10.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Specialiai ieskojau vieno unbroken komentaro..

Citata

Apibendrinimas: Buvo ir prastų mačų kurie Rock Bottomino balus žemyn. 7/10

Spekit is kur tas komentaras ? O gi is MOW.. Toks klausimas sitas Show tau geresnis uz MOW? :)

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-15, 17:05, pasakė:

Specialiai ieskojau vieno unbroken komentaro..
Spekit is kur tas komentaras ? O gi is MOW.. Toks klausimas sitas Show tau geresnis uz MOW? :)

Ne į temą
Supranti, čia du nepalyginami dalykai - PPV ir show. Taigi ir tikimasi iš PPV žymiai daugiau nei iš paprasto show.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-15, 17:08

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Uzknisa tie seniai su savo gryzimais :) siaipman sitas sou labai patiko. Kovos buvo neblogos, bet svarbiau kad pats sou buvo gerai suristas ir idomus.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
As nenoriu girtis ir seip, taciau manau, kad sis show yra geriausias koki bwe galejo padaryti bent jau kolkas :) kadangi turime daug staigmenu ir seip netgi pats parashes puse show kita puse padejo boxix ir refresh.. pora unbroken ideju ir pats paskaiciau netgi isnaujo ka parasiau as pats ir ka parase kiti netgi pats labai idomei isijauciau.. :) kaip jau minejau galiu teigti kad cardas galbut lenks netgi MOW :D taciau reikes stengtis carda isnaudoti ir unforgettable padaryti neuzmirstama :D sekite kitus show ir ziurekite kas toliau desis BWE federacijoje :D beje siandien vakare anonsai.

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Wow, labai suintrigavo sou, kazkaip ir tikejausi, kad kol bus Zygis GM bus ziauriai daug pasikeitimu, jeigu cia Zygis prikalbino nacius ir Primusa respect jam, jeigu ne vistiek respect jam, kad daro toki puiku e-feda i kuri grista tokios legendos. Sou labai puikus, viskas patiko, backstage irgi, su The Answer backstage irgi idomus buvo :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Danke, danke :D reikejo Zygiui pasistenkt, kad per unforgettable ir iki jo kazkas ispudingo butu :) :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Jeigu dar Silencer ir MJ tai jau Unforgettable carde vietu nebeliks :DDD beje zmones darykim konkursa.. kas galit patepliokit Unforgettable posteri.. nugaletojas kurio posteris bus isrinktas is e-federiu po 50tasku gauna ;D tinka toks dalykas visiems? ir pradesim jau anonsa rengti ppv.

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Ne į temą
bet jis dazniausiai tingi:D

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
parasyk anonsa Unforgettable ir tada as pabandysiu tam konkurse sudalyvaut :o

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Jesus fuckin' Crist!! What a show!
Lenkiu galva!!!
Kovos neypatingos, taciau zinoma neblogos.
Siurprizai nuostabus! Tik Answer, tikiuosi paaiskinsi savo istorija su Naciais, nes ne visi mes suprantam, kodel jus vienas kito nekenciat :o
Gerai, kad Sheshkius grizo. Bet tikiuosi, jo nekisit is karto i main eventa. Jis turi ten savo vieta uzsitarnauti. Jam special attraction vieta MOW carde nepakenks.
Aciu, kad dedat mane taip daznai i backstage. Varzovas mano sekantis tai baika :D juokauju, cia turbut su savo verkslenimais as ji prisisaukiau ir man ji uzdejot, kad uzciauptu mane :D

Ir beje, Unforgettable cardas dar neaiskus, taciau potecialo - ypac daug. Labai daug priklausys kaip ka subookinsit. Nesikoncentruokit per daug ant seniu, netaktit TNA nr.2. Ir baikit visi Unforgettable lygint su MOW. BWE rosteris yra tukstancius kartu geresnis, nei NME rosteris tuo metu, kai buvo daromas MOW, todel jum padaryti "stacked" carda yra lengviau. MOW gerumas buvo ne varduose, o paciam show. Unforgettable pagal vardus ispudingai atrodo, ziuresim kokios kokybes bus pats eventas.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Geras mano kovos kazkam patiko :o reiks dazniau bukint

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Įsivaizduokit, skaitau aš šou... nuo pradžių, viską nuosekliai... nieko neskipinu, kaip dažnai darau... šou nuo pradžių jau įdomus ir kuo toliau tuo įdomiau... nu, skaitau, jau pats galas, o emocijos žiauriai geros, nes šou nuostabus, ir čia ***t Manijako pralaimėjimas... nu tai kaip man dabar jaustis, ką? :D
Taigi, pasismulkint šį kartą nelabai išeis, nes viskas tikrai puiku. visos kovos geros (tikrai patiko, ne šiaip sakau :D ), visi tie įvykiai žiauriai įdomūs. :o tai čia Šeškius rimtai ateina į BWE? :D
tai pat dėkoju Answeriui už vietą, kuri ir šiaip man priklausė :D :D
tik buvo viena smuklmenėlė, t.y. kai Maniac kažkaip nuo virvių atšokęs atliko "frankensteiner". tai nelabai įmanoma, arba tai vadinas tiesiog "hurracanrana", nes Frankenstainer atliekamas nuo TB :D (kaip superplex) bet suprantama, Vilius nežiūri wrestlingo, tai gali ir nežinoti kaip koks veiksmas atrodo :D
taigi pirmą kartą duodu 10/10. kartelė pakelta į viršų, laukiam PPV ir kitų šou :D
(juk jeigu net TNZ ir Walleriui patiko, tai šou tikrai geras :D
p.s. prisidėsiu ir prie posterio kūrimo darbų :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-03-15, 18:38

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
kaip atliekamas Super Suplex zinau (maciau youtube) :o O del Frankenstainer zejau irgi per youtube , bet tikriausiai blogas pavizdys buvo :D

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Ne į temą
Frankensteiner gali būti atliktas ne tik nuo turnbuckles. Galima ir tiesiog stovint ant žemės. O skiriasi jis nuo hurracanrana skiriasi tuo, kad kenčia kaklas po Frankensteiner.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Kalbant apie mano pergale pries Nacius: Holy shit!!! Kaškada prieš juos nesvajojome laimėti nei po šimto legendų isiveržimų ,o čia Handicap kovoje...

Kalbant apie show: Sweet Motherfucker! Show buvo bomba Seskius,Answer pranesimas,kovos geros na Unforgettable tai tikrai atrodo puikiai. Truksta tik Silencer ir MJ ir mes atrodysime kaip jobberiai :o Bet kaip Walleris minejo visko i senius sugrust nereiketu. Taciau siaip Show geras! 9,5/10

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Nesiplėsiu, tik galiu pasakyt, kad tokio gero šou aš seniai neskaičiau (o gal išvis neskaičiau??) :o Na šou tikrai tikrai labai šaunus, intriguojantis. Patiko visos kovos, viskas čiki. Taip ir toliau!!! :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0