Peršokti prie turinio

Refresh vs Hardcore vs FnT

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 5

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Pasigirsta Papa Roach - Alive ir be jokiu ceremoniju pasirodo Refresh (reklama jam nerupi) ir jis taria :
You , you , Hello Motherfucker , seniai nemaciau jusu veidu , jusu supuvusiu snukiu , bet nenumaldomai arteja PPV , ir tai ne betkoks renginys kurio pardavimus butu galima suskaiciuoti , ant vienos rankos pirstu , tai didziausias BWE PPV! Diena kai visu akys nukrypsta I BWE televizija , tai renginys kurio visi laukia , renginys I kuri patekti yra garbe , tai renginys del kurio zmones kraustosi is proto.. Niekada niekas negalejo pagalvoti , kad butent cia , geriausiame BWE PPV su Refresh susitiks , ne kas kitas , o Mr.Hardcore ir FnT. Bet nei apie viena , nei apie kita nesu pasirenges kalbeti Jie tieiog nera verti eterio laiko ir juo labiau , kad as naudociau savo branges minutes kalbant apie juos. As negyvenu is wrestlingo wrestlingas gyvena is manes ir iki siol buvusias mano kovas galima vadinti blusu kutenimu. Kelkite I virsu nykcius , kas norite gauti I skura , nuo Refresh. Pagarba visiems kurie kovoja ar kovoja ir tiem zmonem kurie isileido wrestlinga I plauti lyg oro gusni , lyg paskutini maisto kasni. Daug kas sako , kad as isgarsejau per viena nakti kai laimejau DWE titula ir as visu 100% sutinku su tuo , taciau iki tos nakties as daugybe dienu sunkiai dirbau , kad galeciau isgarseti per viena nakti. niekada nebuna dideliu darbu , be milzinisku sunkumu.. Daug kam as jau atsibodau , yra zmoniu kurie mano , jog man metas baigti karjiera , bet as iskart jiems galiu pasakyti keleta graziu zodziu , nes as kovoju ne del kitu , o del saves , bei titulu! Lazybu kontoros visada skirsto I Favoritus ir ne Favoritus , taciau mano zodyne tokio zodzio nera yra tik Stiprus ir silpnas , spekite kuriai grupei priklauso mano priesininkai? Daug kas mano , kad Continent titula buvo labai lengva iskovoti , taciau jei titulai lengvai gaunami tai liaudis nei tu aksciausiu nei jokiu kitu nevertina , kad ir kiek butu aviu (FnT , , Hardcore) vienas vilkas jas vistiek visas isgasdins , tikriausiai del sios priezasties mano priesininkai dar nepasirode? Kai kurie kovotojai ilga laika kalba , kad jie geriausi , kad ateina ju era , bet tai tik zodziai , o zodzius reikia irodyti darbais , taciau kaip permainu nematau taip nematau , vos pasirodes BWE kovojau prie MH jis sake , kad ateina jo era , kad greitai jis taps championu , taciau ant jo peties vis dar nematau titulo , o stai as galima sakyti nesakiau nieko ir ka dabar turime? As esu daukartinis Continent titulo savininkas! Galbut as nenuejau kur norejau ir nepasiekiau savo tikslo tai yra neiskovojau visu championu titulu , taciau as sustojau ten kur norejau , prie Continent dirzo.. Visi konors bijote lyg paprasti kovotojai , taciau visi konors trokstate lyg championai. . Net pats geriausias saulys kadanors nepataiko I taikini , taip ir as pralaimejau viena karta FnT , taciau ar prisimenate , bent viena pralaimejima FnT po to PPV? Zinoma ne , nes geras saulys niekada neprasauna dukart..

Ne į temą

Meginau siektiek kitoki rasymo stiliu ( po visu tu atsibodimu) Tad butu neblogai jai pakomentuotumet (Geriau i PM) is anksto dekui pakomentavusiems , jai tokiu isvis bus :)

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2009-03-28, 15:01, pasakė:

Ne į temą
Pasigirsta Papa Roach - Alive ir be jokiu ceremoniju pasirodo Refresh
Zodis ceremonija netgi mano , o siaip toks entrance isvis neorginalus labai , galutum ir tai pakeisti , tau daug ka apskirtai reiktu keist jei nori kad pasidarytum kaskam kaskuo idomesnis

:DDD As prasiau kalba pakomentint , o ne ectrance :) Ectrance pointsu prie pergales neprideda.. O jai sakai , kad daug ka reiktu keisti , tai pasakyk , ka nes jai nesakai tai tokie komentarai beverciai.. Tas pats as pasakyciau Yva gerai dainuoja ir nepsakyciau kodel..

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Ne į temą
Kam jau kam , bet apie nuoboduma nereiktu tau kalbeti ypac charo , nuo tavo sutikimo FEE tavo chare nemaciau jokiu ryskesniu pokyciu.. Neskaitant vardo keitimo.. Na bet nereikia daryti offtopic per daug , nes poto is dvieju psl bus tik keletas postu vertingu..

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Taigi nenumaldomai arteja PPV , Laisvu vietu jau seniai nebera, zmones jau dabar piesa plakatus su savo didvyriais , herojais.. Kiekvieno kovotojo svajone yra sudalivauti metu PPV , O dar didesne svajone sudalyvauti metu PPV Main Event , deja si mano svajone neissipilde ir jus negalesite matyti purvinojo Refresh ringe svarbiausioje metu kovojoje , taciau jus mane isvysite ne ka prastesneje kovoje ir ne betkokioje kovojo , o kovoje del Continent titulo. Ir visi puikiai zino pries ka man reiks kovoti , pries Mr.Hardcore (nors as ji pavadinciau , vardu kopijuotoju) ir FnT.. Abu kovotojai man puikiai pazistami , su abejais teko stoveti ringe , pries FnT kovoti teko daugiau , daugiau islieta prakaito bei kraujo , taciau sioje kovoje viskas prasides is naujo , praeitos kovos netures jokios itakos , si kova lyg naujas gyvenimas , naujas gyvenimas kuriame as turiu titula , titula kuris jau dabar padaro mane geresniu uz savo varzovus..

Galbut sis penktadienis yra paskutinis penktadienis kuomet as laikau titula , galbut tai yra paskutine diena kuomet i kovotojus be titulo , galiu zvelgti is auksto.. Taciau tai tik GALBUT ivyks..Skirtumas tarp čempiono ir labai gero kovotojo yra tas, jog čempionas privalo pakelti skausmą ir susidoroti su visais sunkumais, turi juos nugalėti ir laikyti titula , as tuos sunkumus iveikiau , per praeita PPV mano krutine buvo atsidurusi vielos spigliuose , zinoma FnT irgi daug kentejo , taciau jis isejo , be titulo , nes po milzisku kanciu ir pasiaukojimo , titulas buvo MANO! Paziurek i mano idirbi ir pagalvok ar tau darosi juokinga , kai dar nebuvo ginklu, kai visi buvo lygus , ringe nesvarbu lietuvis tu ar rusas bokso ringe visi lygus istvermes uzgrudintas as niekada nepasiduodu , bet kovoju , nes mano tikslas nugaleti tuos kas maisosi po kojom ir taip iki championo dirzo.. Paskutinei mano smugiai sminga tau tiesiai i sirdi ir jai noresi grizti , galesime tai padaryti , nes as vel laimesiu!

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Užgroja muzika, įeina FnT. , po arena laksto Mėlynos - baltos šviesos.Sustoja prie titantrono.Nubėga i viena rampos puse, iškelia rankas.Nubėga i kita rampos puse ir padaro tapati.Eina i ringa, duoda žiūrovams po 5, įčiuožia i ringa, užlipa ant Turnbuckle ir tauntina.

Sveika publika, na ir tu refresh... Liežuvis sunkiai verčiasi tai sakant.Tik čia tau atėjus matosi, koks tu psychas.Sveikiniesi su niekuom, rėkauji apie vilkus, aveles ir dar kažkokį brieda.Visuos šitus tavo žodžius tikriausiai ne vienas kovotojas jau yra girdėjas, o gal net mintinai išmokes.Kitiem, greit ausys pradės kraujuot, nuo tavo kalbų.Ir tikriausiai, ne aš vienas galiu tai patvirtinti.

Taigi, mes ir vėl susitinkame.Vėl ringe, vienas prieš vieną.Tačiau dabar isimaišys dar vienas žmogus – Mr.Hardcore.Prieš jį aš patyriau trauma, tačiau greit ją išsigydžiau, ir grįžtu pilna jėga.Esu jau turėjes Continent titulą, žinau ką tai reiškia.Džiaugiaus kiekviena minute, sekunde tuo titulu...Kai jį praradau, atrodo, kad dingo motivacija kovoti.. Tačiau kai pamačiau, kad gavau kovą, vėl prisiminau, kai stovėjau ringe ir jaučiau, kaip mano venom teka adrenalinas, kaip kovoju dėl kiekvieno smūgio, dėl kiekvieno veiksmo, kad apsaugoti tą blizganti auksą.Na, laimėjau jį aš tavęs, vėliau pralaimėjau..Taigi dabar vėl laikas atsiimti titulą.Tačiau ši kova bus ne vien tik dėl titulo.Tai bus ir senų saskaitų suvedimas.Nebutinai su tavim, esu turėjes pykčiu ir su Mr.Hardcore, taigi čia yra proga nušauti du zuikius vienu šūviu.Bėje...Pameni Refresh, kaip aš sakiau, kad Mr.Hardcore galų gale nusigręš nuo tavęs...Kaip matai, taip ir atsitiko, mano žodžiuose buvo tiesos.Ir jūs, du buvusieji komandos draugai vėl kibsite vienas kitam i atlapus, o galų gale man tiesiog reiks sudėti taškus, ir prispausti vieno iš jūsų pečius prie ringo grindinio.Kaip tau tokia istorija Refresh? Spėju nelabai patinka, tačiau tai yra realybė...Tarsi dar vienas gamtos dėsnis, kurio tu negali atimti.Ir šiai kovai tavo knygoje bus skirta daug puslapių, tačiau gale vistiek bus parašyta – laimi FnT. Ir nesvarbu kiek tu teisinsies, kad tau skauda tą, aną, tai bus visiškai nesvarbu.Aš esu patenkintas, kad kova nebus koksnors No Dq, TLC ar koks kitas special match.Aš džiaugiuosi, kad galėsime išnaudoti tik savo jėga, o ne papildomus ginklus, ką labai mėgsta Mr.Hardcore, na tikriausiai ir tu Refresh.Na, o Refresh, apie tas Eras... Ar tik pats nešnekėjai, kad dabar jau „atejo tavo laikas“ ir kitas nesamones? Na, kad ir kaip ten buvo, tačiau per tave aš gavau ir viena apdovanojima... Geriausio Feudo apdovanojima... Tikriausiai vėl sakysi, kad tai tavo nuopelnas, kad tik dėl taves aš jy gavau, kad tu esi šios lygos žvaigždė, ir t.t., tačiau tai yra tik dar viena tavo nelaiku numesta frazė.Tu galvoji, kad esi visko, kas šioje lygoje Dievas, ar dar velnias žino kas.Tačiau kaip tu gyreis atėjes i lyga, nepasiekėi nei puse tiek.Šnekėjai, kaip laimėsi visus titulus, kaip visus nugalėsi ir t.t., tačiau nesimato nė trupučio to, ką tu šnekėjai savo kalbose.

Taigi, apie Refresh kaip ir viską pasakiau.Mr.Hardcore.... Su šituo vaikinu esame taipat apsipyke, turėjome keleta kovų, kurias aš pralaimėjau...Dabar mes abu žiūrime i vieną grobį – Continent titulą.Skirtumas tik tas,kad aš jį turėjau, o tu ne.Kolkas, tarpusavio kovose tu laimi, bet šioje kovoje, aš pasistengsiu, kad taip neivyktu.Ir jei padarysi nors viena netinkama veiksmą, nors vieną klaidą, tau teks už tai atsiimti, ir kitą kartą pagalvoti prieš darant.Tačiau, mes esame apsipyke ir ne tik Ringe, o ir Backstage... Dauguma žiūrovu tai nežino, gal ir visi, nes tai buvo gana uždara, tačiau taip.Mes su Mr.Hardcore buvome tikrai rimtai apsipyke, ir aš jam galiu pažadėti.Tie žodžiai kuriuos jis pasakė nepamiršti.Už juos tau teks kentėti.

Taigi, Refresh, Mr.Hardcore, tikiuos supratot, kad aš i PPV eisiu ne kojinių megzti, ir ne žaisti su pokemonais, o einu ivykditi savo tikslo – gauti Continent titulą.Jūs galėsite bandyti mane stabdyti, galėsite pulti du prieš vieną, tačiau aš padarysiu taip, kad jei jums ir per plauka pavyks laimėti kovą, ilgai laižysites žaizdas, ir daugiau nenorėsite keleta mėnesiu net žengti i ringą.Susitiksime Unforgettable, kuriame ir paaiškes visos šios istorijos pabaiga.

FnT. išeina iš ringo.Sustoja prie titantrono, pakelia prie lūpų mikrofona:

-Refresh, kad ir kiek tavo smūgių smigs man i krutinę, paskutinį smūgį kalsiu aš, o kas bus poto, tikriausiai visi žino.

Užgroja The Game - Hate it or Love it ir FnT. išeina.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.

Ir kas gi cia? Cempionas is didziosios R raides kaip jis pats save vadina Refresh ir FnT jaunas perspektyvus talentas, taciau visa gyvenima talentu nebunama, gal per Unforgettable ivyks FnT talento pabaiga? Tai yra mistinis klausimas, kuri tikriausiai suzinosime per Unforgettable. Man smalsu Refresh kaip tu galejai pries tokia minia zmoniu taip apsijuokt? Tu prasovei pasiules man tapti tavo komandos draugu, is sios istorijos galesi pasimokyt tuo, kad neatsuktum savo mirtinam priesui nugaros. Mano galvoje dabar sukasi kelios mintis? Kokia tai bus kova? I vienus vartus ar triju lygeverciu titanu, vienas uz kita geresniu wrestleriu dvikova? Man prie sirdies labiau antras variantas, nes as noriu, kad Unforgattable reitingai butu kuo didesni, aisku geras ir pirmasis variantas jai viskas eis neimano vartus. Si kova gali tapti epine, nes nuo jos gali prasideti triju zmoniu konfliktas, nors ir dabar jis yra taciau fanai pamate viename ringe visus siuos tris kovotojus prades osti, selti, klykti bilietas i sou kuriame viename ringe stoves FnT, Mr.Hardcore ir Refresh bus aukso vertes. Bet zinai Refresh? Tu kalbi, kad laimesi ir laimesi, taciau per daug neprisisvajok, nes tai tik ispustas muilo burbulas kuris kazkada sprogs kartu sutavimi. Kaip manai kas tu toks esi? Gal manai, kad tu sventasis? Gimes zmogumi dievu ar sventuoju netapsi. O gal i tavo kuna isikunijas velnias? Si kova man bus labai svarbi, nes i sia kova as sudesiu viska ka turiu, ir pastatysiu viska ant kortos, jei laimesiu tapsiu turtingu, jei pralaimesiu prarasiu viska. Refresh as pasistengsiu, kad tavo graziausias sapnas, taps tavo didziausiu kosmaru. As galvoju viena dalyka juk as dukartus kovojau del titulo, taigi juk sakoma trecias kartas nemeluoja. As kovosiu galbut sublyzgesiu gal ir ne, galbut tapsiu cempionu gal ir ne. FnT as suprantu, kad Refresh buvo kvailas, bet, kad tu tai nesitikejau, nors ir kovojom, apsizodziavom, taciau galvojau, kad tu normalus bachuriukas soki i ugni dar nenusvilai uzpakalio? Prasau nebuk kiskis drasuolis, nes tau nieko is to neiseis. Jus galvojat iskovoja titula jus kas nors sveikinins? Cia jums nekoks pageidavimu koncertas, tokiems "supermenams" nieks neploja. As suprantu ir realiai zinau, kad ir man gali neploti, gali net boointi, taciau jei tapsiu cempu, as irodysiu, kad nesu toks jau blogas kovotojas. Gal per Unforgettable as pasieksiu savo karjeros auksciausia taska? Gal per Unforgettable mano visas gyvenimas, karjera pasisuks 180 laipsniu kampu? Gal kovos pabaiga taps svarbiausia akimirka mano gyvenime? Gal mano brolis Thunder ir as laikysim po titula dviejuose skirtinguose federacijose? Daug klausimu taciau tik vienas atsakymas - Unforgettable. Taciau as noriu pasakyti tai, kad vienas zmogus gali nugaleti visa armija ir zinot ka? As ir tapsiu vieno zmogaus armija. Tad Refresh po kovos ziuresi i titula ir nesuprasi kas ivyko sauktai bus po pietu, o ivyks tai, kad pasikeis Continental cempionas, o FnT arba as tapsim cempionu. Tad triju zmoniu likimai spresis per didziausia PPV BWE Unforgettable.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-04-03, 22:46

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0