Peršokti prie turinio

Apranga

Temoje atsakymų: 14

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Kaip megstate rengtis?Kokiuose parduotuvese perkate drabuzius? Kokius drabuzius laikote gerais/prastais :) ? Geriau grazumas ar patogumas? Visos diskusijos cia! Butu gerai jai idetumet foto.

Mano kadangi fotikas po paskutinio pasibuvimo su draugais suskilo ir is 10pixkeliu liko koks 1 tai nusifotkinti negaliu :) Tad dedu fotke su daugiau zmoniu :)

Pirmas is kaires. Dazniausiai vaikstau tokiu stilium , kaip jum atrodo grazus ne ? :)

P.S. as ne tck
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Asmeniškai nedomina "gražumas" ar kitaip sakant mada. Apskritai mažai kreipiu dėmesį į žmonių drabužius. Pats paprastai nešioju džinsus, maikes - "maišus" ;q ir apskritai prioritetą teikiu laisvesniems rūbams. Beveik viską perku iš turgaus/bazės("papigiaj"), išskyrus batus(sportbačius, "vaikščiojimo" (nžn kaip kitaip pavadint, angliškai rodos taip ir vadina)) - vienintelis dalykas ant kurio nevengiu suploti 2-4 šimtus, nes realiai tai vienintelė aprangos dalis, kur bent jau man kokybė yra aiškiai jaučiama ir suteikia komfortą. Dar galėčiau pridėt, kad dažniausiai renkuosi juodą spalvą, bet karts nuo karto, mainly vasarą, nevengiu iš spintos išsitraukti ir spalvingesnį rūbą. Tai tiek :)
P.S. nuotraukų naujų neturiu.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-06-06, 00:04

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Jei pagal stilių save vertinčiau tai būtų "normalus" arba dar žinomas kaip neutralus. t.y. džinsai ir megztinis ar džemperis. Spalvų gama labai įvairi, juodų/baltų iki oranžinės. Kaip ir Valhalas, perkuosi rūbus bazėj (retkarčiais turgui, nors kuo toliau tuo rečiau), ir taip pat kaip Valhalas esu pirkęs keletą porų batų firminėse parduotuvėse. tik ne dėl to, kad man jie turi būt super patogūs, bet tiesiog bazėj/turguj kažkaip sunkiau rast gerą kainos/kokybės santykį šiai prekei.
p.s. kaip ir dera tikram kauniečiui turiu ir treningą, tačiau juo "pasipuošiu" tik į parduotuvę ar panašiam neoficialiam reikalui :) Foto irgi neturiu, bet manau įspūdį susidarėt :)

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
  • 164 Pranešimai:
0
conversai hi abrba low, skateshozai, vansai, dzinsai juodi arba tamsus, t shirtai su grafika, dzemperiai su kapisonu. shopai pagrinde cropptown, pull and bear, bershka. :)
nenesioju megztiniu, marskiniu, batu odiniu visokiu, nu zinot ka turiu omeny.
esu kaunietis bet treningo neturiu, na siaip turiu kazkoky turginy adidas, bet geda man jy detis viesai, beto suplyso kisenes kelniu abieju, neisivaizduoju kokiu budu :)
tai tiek.

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-06-06, 04:03

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Na apranga yra man gan svarbi žinant, kad skate'inu. Jau vienoje temoje sakiau kaip rengiuosi dabar pilna ft:Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Marskiniai neblogai atrodo , dzinsai padoriai nesimato del apsvietimo, bet cj paprasti tokie. Tik toks patarimas apskirpk :) :)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-06-06, 13:08, pasakė:

Marskiniai neblogai atrodo , dzinsai padoriai nesimato del apsvietimo, bet cj paprasti tokie. Tik toks patarimas apskirpk :) :)

O kam jam apsikirpt? Tai aš tau galiu pasakyt tau patarimą: plikai nusiskusk :) keistai skamba, ane?

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
aprangos stilius na nezinau casual ;D Siaip stengiuos derint spalvas nes mano nuomone zmogus daznai nezino kas jam gerai ir apsivilka kas daugmaz "limpa". Kaip sakiau stengiuos derint spalvas, nesirenkt to kas visiskai nedera, pats megstu ryskesnes spalvas, megstu paeksperimentuot, garderoba atnaujintu retai, bet norisi nusipirkt vis ka nors naujesnio ar iskirtionio, nereik but pilkos mases dalimi. Taip pat vadovaujuosi keliomis taisyklemis kurios daug kartu patikrintos ir veikia. O siaip neseku visu naujienu ir nebandau eiti zingsnis y zingsny su mada, nes net ir patys garsiausi dizaineriai nusigrybauja, o ir nezinomu firmu rubai kartais buna tiesiog tobuli Tau.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3
Mano klaseje daug kas nesioja tuos dzemperius su kapisonais, placias kelnes, visokius skateshoes. Jie nera skateriai, jie is vis neturi jokios pakraipos. Paprasciausiai cia toks apsirengimo stilius. As tokio nemegstu, nes kazkaip ne man toks reperius primenantis stilius. As rengiuosi kaip Refresh ir jo draugas toje foto. Nezinau kaip ivardinti sita stiliu.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Marškiniai trumpom rankovem( arba maike), džinsai (arba bridžai) ir kedukai ar šiaip ,kas patogu nešiot ;] Taipat niekada nenusiimu sidabrinės grandinėles nuo rankos ir pakabuka ant kaklo kur egiptietiškais rašmenim užrašytas mano vardas.Tai va ;D

Tiesa sakant labiausiai dėmesi kreipiu i batus, nes šjp pinigų negailiu ant jų.Buvau nusipirkes šaro kedus, nors jie ir nėra gražus, tačiau turbūt patogiausi kedai kokius tik esu turėjes ;]

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Aš ir vienas iš tų kurie nešioja džinsus, maikutę trumpom rankovėm/džemperį. Man patinka patogūs/gražūs rūbai.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Rubai man aktualus dalykas. Gal kiek i bobas uznesu del to, kad spintoje megstu tureti kazka grazaus ;D Seip issirinkti man rubus nera sunku. Apsiprekinu labai greitai, nes visada zinau ko noriu, o rubu tureti megstu. Mano stilius? Hip Hop. Priklausau kulturai tad ir turiu atitinkamai atrodyti.
Pagrindas:
Dzinsai (Lenarai, platus)
Ilga, plati (man patogi) taip pat stiliu atitinkanti maikė.
Nemazokas dzempas.
Skateshoes'ai.
Cia toks pagrindinis apsirengimas. Seip labai megstu marskinius. Turiu astuonerius marskinius ir ziemai ir vasarai. Tris ilgom rankovem, penkis vasariskus. Megstu juos keistis ir jie labai ivairus. Languoti, dryzuoti, spalvoti, vienspalviai.
Turiu keleta sortu. Vieni tokie padorus i shule eiti, kiti tokie beach, spalvoti labai ir pan.
Aprasinejant kiekviena aprangos detale atskirai.

Batai: 3 Skateshoes'ai ir vieneri zieminiai k1x batai.
Kelnes: Turiu dvejus lenarus skirtus stiliui mano ir vienus klasikinius skirtus tam, kad galeciau i koki oficialesni rengini nueit, kadangi reikia kartais nuo stiliaus atshokti ;)
Sortai: Dveji tokie proginiai ir vieni isgeiniai prie juros ir pan.
Maikes: Tai megstamiausia mano aprangos detale. Maikiu turiu belekiek. Net pats negaliu suskaiciuoti. Turiu 6 pagrindines maikes. Keturios stiliui pritaikytos labai dideles ir pora tokiu siek tiek trumpesniu, siauresniu. Megstu isskirtines, nestandartines maikes.
Dzempai/Megztiniai: Trys dzempai prie stiliaus ir trys megztiniai irgi tam tikrai progai.
Cap'ai: dabar beturiu pora fullcap'u ir ju uztenka. :)

Esme tokia, kad laikausi visada savo Hip Hop stilaus. Nemegstu zmoniu, kurie HH stiliu ima is lempos, ne pagal savo kultura ir pan. Mados visiskai nesivaikau, o tik atrodau pagal savo stiliu. HH visada prilaikau daugiau ar maziau, taciau galiu apsirengti klasiskai kai buna koks gimtadienis oficialesnis ar einu i kluba ir reikia atrodyti biski vyriskiau ir pan. :) Nevengiu ryskiu spalvu ir pan.
Turiu savo megstamiausias parduotuves: Street Wear pirmoje vietoje :P Toliau eina CroppTown'as ir House'as. Butent daugiau niekur kitur ir nesiperku ;) nu Sportland'e kartais pasizvalgau, bet ten pinigeliu padedu nedaug :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nesijuokit labai ;D

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-06-08, 22:31

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
pamatęs antrą nuo viršaus nuotrauką pagalvojau kad Tu žydras :mellow: nes ten nesimatė auskaro dešinėj ausy, bet kitose foto pamačiau :lol:
Nors HH stilius man svetimas, bet atrodai gerai :lol:

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
paskutiniu metu pripratau derint casual su klasikiniu :mellow: daug demesio skiriu aprangai :lol: laisvalaikio batai, dzinsai, marskinukai ir svarkas(ne tas sunkus "parodinis" bet paprastas svarkas vaiksciojimui belekur) o mano apranga priklauso nuo nuotaikos :lol: wakar buvau su treningais, ana savaite waiksciojau su apsmukusiais dzinsais sk8shoozais + nenormalaus dydzio maike, kazkuria savaite ana menesi juodi siauri dzinsai, juoda maike, odine striuke, juodi pusiau inkarai (H)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Angelica

Baltas diržas

• Naujokai
  • 37 Pranešimai:
0
Rengiuosi normalei istikruju,bent man taip atrodo ;] Aisku,kaip panom priklauso drabuziu spinta pilna ;D
Seip stengiuosi viska suderint nuo megstiniu iki kojniu ir panasiai,man svarbu,kad viskas deretu tarpusavyje.
Seip megstu labai ivairu drabuziu stiliu,galiu viena diena ateit su kablais,o kita diena atsitempt su nutrintais inkariukais,nuo nuotaikos priklauso.Daugiau maziau stengiuosi palaikyti moteriska stiliu,isryskinu savo privalumus ir panasiai ;].
Neturiu nei vienos poros treningu ;DDD
Dazniausiai visus savo drabuzius perku ZARA parduotuvei arba kokiam Stradivariui ;]

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0