Rubai man aktualus dalykas. Gal kiek i bobas uznesu del to, kad spintoje megstu tureti kazka grazaus ;D Seip issirinkti man rubus nera sunku. Apsiprekinu labai greitai, nes visada zinau ko noriu, o rubu tureti megstu. Mano stilius? Hip Hop. Priklausau kulturai tad ir turiu atitinkamai atrodyti.
Pagrindas:
Dzinsai (Lenarai, platus)
Ilga, plati (man patogi) taip pat stiliu atitinkanti maikė.
Nemazokas dzempas.
Skateshoes'ai.
Cia toks pagrindinis apsirengimas. Seip labai megstu marskinius. Turiu astuonerius marskinius ir ziemai ir vasarai. Tris ilgom rankovem, penkis vasariskus. Megstu juos keistis ir jie labai ivairus. Languoti, dryzuoti, spalvoti, vienspalviai.
Turiu keleta sortu. Vieni tokie padorus i shule eiti, kiti tokie beach, spalvoti labai ir pan.
Aprasinejant kiekviena aprangos detale atskirai.
Batai: 3 Skateshoes'ai ir vieneri zieminiai k1x batai.
Kelnes: Turiu dvejus lenarus skirtus stiliui mano ir vienus klasikinius skirtus tam, kad galeciau i koki oficialesni rengini nueit, kadangi reikia kartais nuo stiliaus atshokti

Sortai: Dveji tokie proginiai ir vieni isgeiniai prie juros ir pan.
Maikes: Tai megstamiausia mano aprangos detale. Maikiu turiu belekiek. Net pats negaliu suskaiciuoti. Turiu 6 pagrindines maikes. Keturios stiliui pritaikytos labai dideles ir pora tokiu siek tiek trumpesniu, siauresniu. Megstu isskirtines, nestandartines maikes.
Dzempai/Megztiniai: Trys dzempai prie stiliaus ir trys megztiniai irgi tam tikrai progai.
Cap'ai: dabar beturiu pora fullcap'u ir ju uztenka.
Esme tokia, kad laikausi visada savo Hip Hop stilaus. Nemegstu zmoniu, kurie HH stiliu ima is lempos, ne pagal savo kultura ir pan. Mados visiskai nesivaikau, o tik atrodau pagal savo stiliu. HH visada prilaikau daugiau ar maziau, taciau galiu apsirengti klasiskai kai buna koks gimtadienis oficialesnis ar einu i kluba ir reikia atrodyti biski vyriskiau ir pan.

Nevengiu ryskiu spalvu ir pan.
Turiu savo megstamiausias parduotuves: Street Wear pirmoje vietoje

Toliau eina CroppTown'as ir House'as. Butent daugiau niekur kitur ir nesiperku

nu Sportland'e kartais pasizvalgau, bet ten pinigeliu padedu nedaug
Nesijuokit labai ;D
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-06-08, 22:31