Peršokti prie turinio

Atnaujinam nMo banneri.

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 30

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Sveiki, gerbiami nariai. Atejo laikas atgaivinti musu senaji banneri (t.y. daikta su keturiais veidais forumo virsuje) ir nusprendeme duoti jums sia privilegija. Sioje temoje mes rinksime tik du veidus PW pusei (is desines), tai reiskia, kad buve veidai negalioja balsavimui: Kurt Angle ir Steve Austin.

! Pabreziu dar karta, visiems potencialiems proto bokstams, STEVE AUSTIN ir KURT ANGLE rinkti antrai kadencijai negalima!

Toliau prasau atideti jusu favoritiskuma i sali, kadangi renkame ne jusu megstamiausia wrestleri, o zmogu, kuris jusu nuomone nusipelne verslui. Pavyzdziui as nebalsosiu uz Bill Goldberg, nors esu jo fanas. Aisku, cia ne kazkoks grieztas draudimas, o siaip prasymas visiems Lix'ams, kad nekistu CM Punk. Antras dalykas, tai, kaip matote, Austin/Angle kombinacijoje buvo islaikyta kazkokia "in-ring worker & entertainer" kombinacija (cia ne spjuvis Austin, kuris tikrai savo metu buvo fenomenalus ringe, bet niekad nepriligs Kurt). Vel gi, cia tik jusu sazinei - ribojimu ir gincu cia NEBUS. Todel niekas jums nedraudzia kisti non-wrestlerius, kurie jusu nuomone nusipelne verslui (promoteriai, manageriai).

Citata

- Petras Petraitis
- Vardenis Pavardenis

^ This ain't rocket science. Is jusu tereikai dveju vardu. Abiems bus suteiktas po 0,5-2,25 tasko (priklausomai nuo jusu dirzo), taigi kokai seka jos parasysite, nera svarbu. Penktadieni 23:59 as uzdarisiu tema ir kai netingesiu, suskaiciosiu taskus. Nugaletojai bus paskelbti cia.

Kad bendrai atgaivinti jusu mintis, siulome jums sarasiuka vardu, kurie gali buti verti jusu demesio (nebutinai rinkti tik sios vardus):

Hulk Hogan, The Rock, Vince McMahon, Triple H, Sting, The Undertaker, Shawn Michaels, Bill Goldberg, Brock Lesnar, Bret Hart, Chris Benoit, Ric Flair, Jeff Hardy, Randy Orton, Randy Savage, The Ultimate Warrior, Kevin Nash, Eric Bischoff, Eddie Guerrero, AJ Styles, Samoa Joe, John Cena, Batista, Chris Jericho, Antonio Inoki, Frank Gotch, Rikidozan, Mick Foley, Rey Mysterio, Andre The Giant, Edge ir kiti.

Dabar jusu balso svoris:

Nuotrauka 0 = Be Dirzo
Nuotrauka 0,5 = Baltas Dirzas
Nuotrauka 0,75 = Geltonas Dirzas
Nuotrauka 1 = Oranzinis Dirzas
Nuotrauka 1,25 = Zalias Dirzas
Nuotrauka 1,5 = Melinas Dirzas
Nuotrauka 1,75 = Violetinis Dirzas
Nuotrauka 2 = Rudas Dirzas
Nuotrauka 2,25 = Juodas Dirzas

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
- Hulk Hogan
- Chris Benoit

Manau, jei mes daveme pirma bannerio vieta Austinui, savo metu, tai likome skoloje pries Hulksteri. Zmogus legenda, tas kuris grazino PW i main-stream'a, tas kas pastate ta WWF, kuria matome siandien. Vienas pagrindiniu personazu WWF/WCW epochoje ir galbut auksciausio lygio sekme mega babyface <=> mega heel transformacijoje versle. Kas liecia Benoit, tai man visada buvo apmaudo, kad tie nepateisinami veiksmai, kuriais jis baige savo gyvenima, uzmeta milziniska sesli ant jo karjeros ir pasiekimu. Man sunku rasti emocionalesni momenta PW istorijoje nei WrestleMania XX pabaiga. Jis buvo vienas tobuliausiu darbuotoju ringe ir jo pedsakas pro-wrestlingo istorijoje neturi buti istrintas.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
This post may contain some ROH spoilers, reader discretion is adviced:

- Austin Aries
Spoiler'is

- Chris Benoit
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-08-03, 15:11

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Beje, galite laisvai betkokiu metu (iki Penktadienio 23:59) redaguoti savo vardus jei persigalvojote. Be to, niekas nedraudzia jums, parasyti pora sakiniu, paaiskinanciu jusu pasirinkima, jei turite nora.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Brock Lesnar

ir

Sting

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
- AJ Styles (nes favoritas, zinau kad nenusipelne)
- Shawn Michaels

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
  • 106 Pranešimai:
0
1.The Rock
2.Shawn Michaels

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
CM Punk (Screw `MK`)
Chris Jericho

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132
- Bret Hart
- Eddie Guerrero

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Randy Orton(tiesiog mano favoritas ir man nesvarbu,kad yra labiau nusipelniusiu)
Shawn Michaels(uz viska ka jis dave PW pasauliui,pradedant nuostabiais match'ais,puikiais feud'ais ir puiku entertneinmenta,aisku galima butu cia deti ir Chris Jericho,bet HBK man atrodo vertesnis)

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-08-03, 15:41

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
- AJ Styles
- Chris Jericho

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
- Shawn Michaels - ne tik mano favoritas, bet ir nusipelnęs ir t.t.
- Edge - už visus nuopelnus, kurių tikrai daug, be to jis ir fotogeniškas, gražiai atrodytų baneryje :lol:

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Aj styles (zmogus kuris vis dar skatina mane ziureti TNA)
Hbk (tiesiog esu dekingas jam uz gerus macus ir tiek, ir seip neigrises jo veidas, pamatai HBK ir tik teigiamos emocijos aplanko)

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0
AJ Styles ir Edge, priezhastys del abieju tos pachios. Ne tik, kad nemazhai jau padare ir atidave PW (Edge ypatingai, nes ilgiau tuom uzhsiima), bet dar ir nemazhai nuopelnu nusimato, jei tik sveikata ir kitos aplinkybes leis.

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0
Taker ir Benoit.

Stabdys

Baltas diržas

• Naujokai
  • 78 Pranešimai:
0
-The Undertaker
-AJ Styles

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
- Chris Jericho. Tai atstos vieną iš pagrindinių main-stream'o superstar'ų, kalbant ir apie darbą ringe, ir prie mikrafono. Galvojau apie Cena, tačiau Y2J ringe tikrai kitame lygyje ir manau jo veidas banner'yje atspindės šio forumo "rimtumą".
- AJ Styles. Kaip kažkas apie AJ kalbėdamas, jį pavadino TNA praeitimi, dabartimi ir ateitimi. Taigi tikėkimės, kad jis tikrai bus ateities veidas ir dėl to jam priklauso vieta. Taip pat tam, kad būtų žmonės ne vien iš WWE.
Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
- Shawn Michaels
- Chris Benoit
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 889 Pranešimai:
0
-The Undertaker
-Vince Mcmahon

Ne į temą
Be manes niekas daugiau Nmo Light temos nenaudoja?

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-08-03, 18:12

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
-Edge
-The Undertaker

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
-Edge.Jo vardas beveik visada uztikrina:Gera match'a,Promo,Feuda.Jis tikrai daug nusipelne Pro Wrestlingui,todel manau,kad jis vertas buti nmo.lt bannerije.
-The Rock.Taipogi geras entertaineris,bei wrestleris.Dauguma su mielu noru isvystu ji ringe. :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
-Edge
-Shawn Michaels

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-08-03, 20:24

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
* The Undertaker
* Shawn Michaels

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Mano nuomone, paskutiniaisiais metais WWE tempė keturi žmonės: Jericho, Edge, HBK ir Undertaker. Pasirinkau tuos 2, kuriems labiau simpatizuoju ir noriu matyti ant bannerio. Tai yra Undertaker ir Edge. Būčiau mielai paėmęs Angle, bet jis yra ant dabartinio bannerio, tad mano taškus gauna tik WWE wrestleriai.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
- Shawn Michaels
- Edge

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0