Taigi ar turite pravardę? Bent vieną? Kokia ji ir kaip ji atsirado?
Temoje atsakymų: 11
2009-09-02, 20:18
Turėjau pravardę "Žaibas"
. Čia ją gavau, nes vienas iš draugų visus kurie buvo geri jo draugai vadino žaibais. Tai mane pavadino ir kažkaip prilipo, kad ir kiti draugai taip pradėjo vadint mane. "Žaibas" ta prasme, kad ne koks ten "budulis"
, o tiesiog geras draugas. Bet su laiku nuslėgo ši pravardė. Pora savaičių vadino dar "Impact" mane. Čia aišku dėl mano nick'o. Na, o šiuo metu tiesiog vadina Edga. Tiesiog varda trumpina ir tiek.
2009-09-02, 20:34
Na mano pravarde tai kaip ir nick - SwedaS. O atsirado ji bezaidziant CS. Na nors po bisky kratausi jos bet vis dar yra draugu kurie mane taip vadina.

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-09-02, 20:45
Pravardes? Gal neturiu tokios jau. Istikruju kaip pridera man, mane vadina Garbanium, nes pasizymiu blondiniskom garbanom
siaip nieko pries. Man paciam net malonu kartais
Tada nuo vardo Danielius priklauso ir atmainos.
Dance (kaip raso taip tarias, manau visi supratot. Apsidrausiu). Sitos vengiu. Labai slyksti man.
Dane (per daug ipratau jau, tai nebekreipiu demesio)
Danis (cia jau is Klaipedos krastu mane kazkodel taip vadina :S)
O taip kad ten pravardes grinai neturiu, ir gan gerai. Nenoreciau, kad ten kokiu Buroku, kregzde ar panasiai vadintu
Dance (kaip raso taip tarias, manau visi supratot. Apsidrausiu). Sitos vengiu. Labai slyksti man.
Dane (per daug ipratau jau, tai nebekreipiu demesio)
Danis (cia jau is Klaipedos krastu mane kazkodel taip vadina :S)
O taip kad ten pravardes grinai neturiu, ir gan gerai. Nenoreciau, kad ten kokiu Buroku, kregzde ar panasiai vadintu

Priklausau Tinklui
2009-09-02, 21:08
Pravardė tokia pat kaip ir nikas čionai ty Šnypas. Ši pravardė man žiauriai prilipo, turiu ją gal nuo penktos klasės. Tik suaugusieji mane vadina vardu, na dar kaime, kurie nežino apie mano pravardę, visi kiti - Šnypai, Šnypui, Šnypą, Šnypai, Šnypas ir t.t. Dar yra kad kartais pavadina Šnapsu/Šnapsiu, o pravardė net nepprisimenu kaip atsirado. Krč, mano pravardė draugų tarpe pavirto mano vardu...
2009-09-02, 22:20
Kai buvau mazas senasis kiemas mane vadino peckinu, del ko nebepamenu. Na o kolegijoi igavau pravarde Kipisas, per laika sutrumpejo ir dabar mane vadina tiesiog Kipiu. Taip mane pavadino, nes karts nuo karto kipisuoju
Bandziau atsikratyti sios pravardes, bet nelabai pasiseke, tai tiesiog teko susitaikyti.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-09-02, 22:21

2009-09-03, 16:26
Kokios nors įpatingos neturiu, mane tiesiog vadina Aurium (Aurius - įpratau, todėl nei patinka, nei nepatinka
) ir labai nekenčiu, jei kas sako Aurimas, Auris... It sucks! Na, dar draugai kartais mane pavadina (be labai retai) nick'u Unbroken (dažniausiai kiek pašaipiai
)
.
2009-09-03, 20:39
Nebuvo tokios temos?
as ilga istorija turiu pravardziu, bet gi rasiau jau kazkur ;D tai gali buti cia arba 22.lt fore.. ;D seip mokykloje kai kurie kreipasi "Čėsas" o atsirado tai galim sakyt beveik is lempos. Esu turejes daug tu pravardziu "Konanas", "Šepetukas", "Daft'as", "Žvaigždute".

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų