Sveiki ponios ir ponai, prieš pora savaičių amžinasis čempionas žengė dar viena žingsni pirmyn, link savo svajonės tapti pirmuoju ir paskutinių Fusion čempionu, tačiau mano švente per Pick your poision sugadino ne kas kitas, o Maniac kuris tai pat kaltas buvo dėl ganėtinai nevykusio mano debiuto šioje federacijoje. Pripažinkim niekas nenori pralaimėti savo debiutinės kovos, nesvarbu kad tai tag team mačas ir dėl tavo nesėkmes yra kaltas tavo oponentas, tačiau statistika lieka statistika ir Fusion metraščiuose mano vardą terš dviguba gėdos žyma, pirma kad aš pralaimėjau, na o antra, kad toks garbingas kovotojas buvo priverstas vienoje komandoje kovoti su prieštaringos reputacijos asmeniu. Tačiau šio verslo magija ir slypi tame, kad ankščiau ar vėliau kovotojų keliai susikerta ir už visas šunybės tenka sumokėti labai brangiai, patikėkite ką jau ką bet aš tai tikrai žinau
Maniac iš pirmo žvilgsnio mes skiriames, kaip diena ir naktis, aš 80's sekso simbolis, prostatos medikamentų veidas, plakatų berniukas, pinigų darymo mašina ir nenuginčijamas amžinasis čempionas, na o tu eilinis wrestleris, kuris per klaida kažkada tapo čempionu. Tačiau pažiūrėjus giliau mes esame labai panašus, mes esame abu šikniai, abu mėgstam karštas pupytes, abu mėgstame apeiti taisykles, abu užsiimam politikavimu ir abu kategoriškai atsisakome pripažinti pralaimėjimus. Tai ką tu pasiekiai šioje federacijoje mane žavi, neiškovojus nei vienos svarbios pergalės, pralaimėjus kova dėl titulo suktis main evente ir dar gauti sau palankų mačą yra ne kas kita o GENIALU. Net mano geriausiais šikniškumo metais nepavyko to pasiekti, tiesa sakant praktiškai aš to negalėjau pasiekti, nes niekada nepralaimėdavau savo maču, bet nepaisant šios mažos smulkmenos aš tau spaudžių dešinia. Galėčiau aš užbaigti šią kalba būtent šio šauniu neverbalinės komunikacijos gestu, tačiau iškilo viena problemėlė, kuria turbūt jau visi pastebėjote, kad būtent šis genijus yra mano sekantis varžovas per Pain for Pride I iPPV. TLC mače, kuris be abejonės man nepatinka
Jeigų sakyčiau kad dalyvavau tūstančiose TLC mačų meluočiau, jai sakyčiau kad laimėjau šimtus TLC mačų tai pat meluočiau, jai sakyčiau kad išviso esu dalyvavęs TLC mače tai pat meluočiau, tai bus pirmas mano kartas šiame mače, aš net nežinau ar sugebėsiu užlipti kopėčiomis nesutraukus mano kojų mėšlungiui. Tačiau žinau vieną, kad aš greičiau sau išsidursiu akis nei stebėsiu, kaip Maniac bando savo purvinom rankom nukabinti mano čempiono diržą. Per Pain for Pride mes matysime tradicine šio verslo situacija, kai jaunas kovotojas pasižymintis žymiai geresniais fiziniais duomenimis už Šeškių Pyzdeškių, turi visus kozirius savo rankose t. y. patirti tokio tipo mačuose, mažiau sužalota šio verslo kūną, geresnį šuolį ir žymiai didesni greiti, bet nepaisant šiu privalumu jis kažkaip sugeba pralaimėti amžinajam čempionui Šeškiui Pyzdeškiui. Kas nėra stipriausias, tas turi būti išmintingiausias. Tad jeigu jūs Fusion aistruoliai tikitės mane matyti beždžionės aplua, atlikinėjanti cirko lygio triukus, tai norėčiau aš jums pasiūlyti apsilankyti Baltijos cirke. Aš jums galiu pažadėti gyvuliška kova dėl išlikimo, kuria mes kovojame kiekvieną diena, siekdami geresnio darbo, geresnės algos sotesnės mūsų ir mūsų vaikų ateities. Ko nesugeba atlikti mano silpnas kūnas, ta sugebės padaryti tvirta dvasia. Dėka savo stiprios valios ir principų aš esu šimta procentų pasiruošęs žengti ten kur dar niekada nebuvau. Gi vis vien viskas vyks klasikiniame ringe, kuriame aš subrendau kaip imtynininkas, gi vis vien visi smūgiai iš armatūros strypo, kėdžių ar kopėčių bus tiek pat veiksmingi kiek jie buvo veiksmingi ir prieš tūkstanti metų. Gi vis vien žmogaus kūnas gali atlaikyti tiek pat skausmo kiek ir anksčiau, vienintelis skirtumas tas, kad ši karta nereiks skaičiuoti iki trijų, užteks užkopti kopėčiomis ir nusegti pelnytai man priklausanti čempiono diržą. Apibendrinant mes esame tokie patys žmonės kokie būname kasdieniniame gyvenime ir visiškai nesvarbu kokioje aplinkoje reikia kovoti dėl savo išlikimo ar tai vidurinė mokykla, ar studentų bendrabutis, ar tai jūsų darbo vieta. Kiekvienoje aplinkoje būna laimėtojas ir pralaimėtojas, na o aš Šeškius Pyzdeškius visada buvau laiminčiųjų pusei, todėl man visiškai nesvarbu kokiame mače ir prieš ką teks kovoti, tikslas vienas išsaugoti čempiono diržą, na o norint tai daryti amžinai reikia išmokti protingai improvizuoti. Dėkui už dėmesi susitiksime per Pain for Pride I iPPV, na o kol esu čempionas reikia pasinaudoti čempiono privilegijomis ir nemokamai pašėlti artimiausiame striptizo klube
Prisijungti
Registruotis

Į viršų