Peršokti prie turinio

Oblivion vs. IKLi

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19
Suskamba Skillet - Monster ir į areną įžengia IKLi. Su lengva šypsena veide jis eina link ringo ir sumuša rankomis su fanais, užlipa laiptais ir štai jis jau ringe, iškelia ranką ir aplinkui sužaižaruoja įvairiaspalviai fejerverkai. Jis paima mikrofoną ir pradeda kalbą:

- OuOuOu Sveiki atvykę į IKLi šou. Taigi šia linksma gaida mes pradėsime aptarinėti mano gėjiškai stilingą ateinančio šou oponentą, pasikėlusį, negailestingą Oblivion. Taigi, dauguma jūsų žinote, kad su šiuo asilu per praėjusį PPV, ne savo noru turėjau būti vienoje ringo pusėje. Prsisipažinsiu veikiau tikėjausi sulaukti Billy Boy, nei šio "stileivos" pagalbos. Suskambus jo muzikai ir jam išėjus į areną iš fanų reakcijos pamaniau, jog čia iš tiesų Justin Bieber, OMG aš buvau taip "maloniai" nustebintas, bet galų gale nusivyliau pamatęs ne POP scenos dievuką, o tik jo brolį dvynį, nevykusį Oblivion. Kovos eigoje priėjau išvados, jog man butų daugiau šansų laimėti vienoje komandoje su teletabiais nei su šiuo nevykėliu. Bet, kad ir kaip bebūtų gaila, neišvydau savo dievukų. Ech... buvau toks nusivylęs, beeeeeeeeeet mano nuotaika gana greit pasitaisė, nes sužinojau, kad kausiuosi su žmogumi lėle, Oblivionu ateinančiame šou.

Žmogus IKLis padaro pertraukėlę, kurios metu fanai tiesiog šėlsta. Jis iškelia mikrofoną prie lūpų ir tęsia kalbą:

- Gerai... Gana paikų šnekų. Šiandien į šį ringą aš atėjau su misija. Su misija atsiprašyti jūsų visų ir paprašyti jūsų dar vienos galimybės pasitaisyti. Prieš kiekvieną savo kovą aš žadėjau jums, kad per ateinančią kova aš tikrai laimėsiu ir aš visada susimaudavau. Aš pripažįstu, kad per dažnai pervertindavau savo jėgas, per dažnai pasitikėjau savo įniršiu ir jėga ringe, bet atėjo laikas pokyčiams, rimtiems pokyčiams. Nuo ateinančios kovos aš mėginsiu jums įrodyti, kad nesu tik dar vienas paikas kovotojas, o esu kažkas, kad esu "The ring master". Toks kokį dar gilioje vaikystėje įsivaizdavau tobulą kovotoją. Sumanus, klastingas, bet kartu ir garbingas, tikslus, bet kartu ir be galo stiprus.... toks kokio jūs, fanai, tikites. Savo praeitoje kovoje aš pagaliau supratau, kad aš tapau tokiu, kokiu gyvenime nenorėjau būti. Žiauria, nemąstančia wrestlingo mašina - tokiu, kokius jūs matote "Jakūzas". Tą akimirką, atleiskite man už išsireiškimą, aš supratau, kad turiu kovoti ne tik tam, kad jums būtų smagu, o ir dėl to, kad įrodyčiau sau, kad galų gale išmokau valdyti save. Pirmas valdymo savęs etapas buvo prieš kelias savaites įvykęs akibrokštas, kai aš sumaniau girtas ateiti į šį ringą ir apsimesti blaiviu. Pripažinsiu, tai buvo viena didžiausiu kvailysčiu, kokias tik buvau iškrėtęs, bet pažadu, šį kartą tikrai pažadu, kad jūs, žmonės, nebepamatysite IKLi "The ring master'io" girto ar nors lašelio išgėsusio, nuo šiol mano kūnas bus mano šventykla. Tai bus švari, šventa vieta, tokia pati, kaip budistų vienuolynas, kažkur aukštai kalnuose, Azijoje. Aš supratau, kad atėjo laikas pakeisti pasaulį ir tam, kad ji pakeisčiau turiu pasikeisti aš pats ir po galais aš pasikeičiau ir pažadu, pabrėžiu, AŠ PAŽADU, kad RING MASTERIS galų gale pakeis pasaulį ir tai jis pradės daryti jau nuo ateinančio sekmadienio, kai sunaikins vieną iš sudedamųjų "Yakuza" dalių, mažąjį Oblivionuką, mieląjį pasiuntinuką. Ir tebus tai pamoka jam ir visiems kitiems nedorėliams, kurie drįs man draskyti akis ir aiškinti, jog alkoholis ar kokios kitos nedorybės yra kelias į gerį pasaulyje. Vienu žodžiu, fanai, wrestleriai ir visi kiti Dievo ar šetono kūriniai saugokites, nes "Šventasis" jus saugo.

IKLis numeta mikrofona ir grojant teminei dainai palieka areną.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0