tiesiog padiskutuokime apie grupes kad nereiktu kurti atskiru topic
Temoje atsakymų: 30
2005-10-21, 16:53
Pantera man nelabai patinka, kažkada klausiau per sunkus metalas buvo, bet dabar reiktų pabandyt, nes anksciau ir Slipknotai buvo per sunkūs
2005-10-21, 19:45
Tiesą sakant, nei tų laikų, nei šių laikų disko nesu klausius ;D
O ką apie tūc tūc tūc manot? ;DD
Čia tipo bus visokios technūškės, damenbeisai, namai ir industrial (na čia irgi savotiškas tūc tūc tūc).
Šiaip aš pati asmeniškai tai klausau tik industrial ir tai gryno nemėgstu tik industrial rock, metal ir folk (kitaip neo folk).
Iš žymesnių tai industrial yra Nine Inch Nails ir Manson'as (na man jo asmeniškai tik kelios dainos patinka ir kolkas jis yra komercinis industrial metal projektėlis), Rammstein dar gal.
O ką apie tūc tūc tūc manot? ;DD
Čia tipo bus visokios technūškės, damenbeisai, namai ir industrial (na čia irgi savotiškas tūc tūc tūc).
Šiaip aš pati asmeniškai tai klausau tik industrial ir tai gryno nemėgstu tik industrial rock, metal ir folk (kitaip neo folk).
Iš žymesnių tai industrial yra Nine Inch Nails ir Manson'as (na man jo asmeniškai tik kelios dainos patinka ir kolkas jis yra komercinis industrial metal projektėlis), Rammstein dar gal.
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2005-10-21, 19:49
Saulašarė pasakė:
Tiesą sakant, nei tų laikų, nei šių laikų disko nesu klausius ;D
jei nori galiu uploadint viena rinktini albuma
zinai visai nieko
senu laiku disko buvo tirkasis o dabar disko vadinasi muzika kuri groja diskanuose ir visi purtosi pagal ta popsa
seniau,ka tu koks ritmas kokie rubai kokios sukuosenos , kokie batai
2005-10-21, 19:52
hm, nu pats klausau rap'o, metalo, rocko (ivairiu sub-stiliu ir tingiu juos wardint
) bet daugiausia metalo ir rocko
o apie tuc tuc tuc, tai mano nuomone (no offence), kad tai tiesiog grynas forsu muzonas (nu ju dar ir rusiskas popsas
) kitaip sakant "uzsitiunini golfiuka, insimeti gera radijo skrynia ir snioksc muzonas i draskais puo gatwike"
o apie tuc tuc tuc, tai mano nuomone (no offence), kad tai tiesiog grynas forsu muzonas (nu ju dar ir rusiskas popsas

2005-10-21, 21:18
Winston pasakė:
hm, nu pats klausau rap'o, metalo, rocko (ivairiu sub-stiliu ir tingiu juos wardint
) bet daugiausia metalo ir rocko
) kitaip sakant "uzsitiunini golfiuka, insimeti gera radijo skrynia ir snioksc muzonas i draskais puo gatwike" 
Dėl tuc tuc tuc sutinku su Winston, nes nepazystu normalaus žmogaus kuris klausytų techniuškę ar kitą panašū dalyką.
2005-10-21, 22:07
Saulasare paziurek sita saita gal suzinosi kazka apie disko
http://www.70disco.com
jei truksta informacijos parasyk duosiu geresniu linku
http://www.70disco.com
jei truksta informacijos parasyk duosiu geresniu linku
2005-10-24, 16:19
[kurt pasakė:
]Bardu muzikai, tai dainuojamoji poezija. Ir netik butent apie liutsirdzius 
Turiu mašinoje kasetę ir PC kelias dainas. Praeitais metais teko svečiuotis Vilniuje, dainuojamosios poezijos festivalyje. (:
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų