Peršokti prie turinio

Nauju postu nesimatymas

Temoje atsakymų: 23

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu jau mane nerealiai uzpiso, ieini i foruma rodo naujus postus, nu gerai nueini i koki topica, po to atgal ir jau niekur neberodo kad yra nauju postu, nors pries tai rode. Tai bl turi pagal data ziureti i last reply ir sekioti kur kas naujo papostinta :evil: Taigi jei galit, pasistenkit istaisyti...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
o man taip yra kad nueini paziuret naujo topico paziuri ir vis tiek rodo kad isai neperziuretas ir taip kol viskas raudonai dega

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Skorpio pasakė:

o man taip yra kad nueini paziuret naujo topico paziuri ir vis tiek rodo kad isai neperziuretas ir taip kol viskas raudonai dega

tai jai tu paziurejes ta posta spaudi back, tai jo rodys, kad tu to posto nepaziurejes, kad taip nebutu reikia kai perziuri posta/tema spaust Pagrindinis puslapis
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
O man viskas gerai ir net neisivaizduoju, kas jums blogai ;)

O kas gali sutvarkyti ? :( Vot cia yra butent ta situacija, ka as jau ne karta sakiau, del niekieno nora kazka duoti forume ;)

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Gal eMCas galetu kazka paziuret jei sugebes apsilankyt forume?

PS: Winston, man ir taip buna kaip Skorpio kartais ir nepadeda kad refreshini, na bet cia dar nedidele problema...

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Man tai viskas ok o_O Gal del to, kad Opera naudoju?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu man ir WinstoN tai abiem sita problema. Bent jau as naudoju Firefox.

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
  • 117 Pranešimai:
0
Nu tai gal jus einat per domena ne per tikra adresa? ;) Buna daznai tokiu problemu , tai geriausiai eikit per wwe.vhost.lt/forum/ .

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Insect pasakė:

Nu tai gal jus einat per domena ne per tikra adresa? ;) Buna daznai tokiu problemu , tai geriausiai eikit per wwe.vhost.lt/forum/ .

as per sita ir einu :( , pas mane irgi FireFox, ir man nerodo kur nauji postai tik tada kai reik isnaujo prisilogint (kartais neweikia man tas automatiskas login ;) ) tada prisilogini parodo, kad Winston jau prisijunges nors as turiu 2 kart prisilogint ir tada jau neberodo nauju postu, o jai is 1 kart prisilogina dar rodo
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Ne, as einu per tikra adresa ir anksciau tokiu problemu niekad nebudavo. Cia atsirado gal pries kokia 3-4 dienas.

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
  • 537 Pranešimai:
0
Man kai FireFoxa turėjau tai ir budavo, kad kelis kartus logintis turėdavai, arba dingdavo 'mirksius', bet kai skorpio davė linka ir parsisiunčiau opera tai daba normaliai viskas, tik jai per rodykle gryžti nerodo tu postu... ;/

Grįžau?!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
www.opera.com:)
100% man viskas vejkia:) IE shita beda senaj turi, ir jos niex nesiruoshia tajsyt, ir chia ne tik musu forumuj jin yra... Firefox shiuo atveju yra artimesnis IE, o ne operaj, todel irgi krejvaj rodo...;)
tajgi, pasikartokime ka ishmokome - use Opera:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Bl nepatinka man ta Opera :( Vien kol susiconfiguruoji gal valanda, skinai negrazus, bookmarks skyrius kazkoks pagaidintas... Na cia sakau kaip man atrodo, taigi nepradekite diskusijos kam kaip labiau patinka ;) Nu bet turbut teks atsisiusti, paziuresim kaip veiks ;)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
nu man ir su opera buvo kelis kartus taip
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_[kurt]_*

• Svečiai
Pas mane visko kaip kada buna. Kartasi, kai parasau/paziuriu tema, vistiek raudonas dega, o kartais, kai paziuriu pm, neberodo nematytu temu

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
As tai pripratau prie operos ;) IS pradziu keistai buvo, dabar norm.
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
Man wiskas ok.

P.S naudoju Opera.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Cia laikina ar ne bet ant naujeme saite as isvis nematau postu..

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Taigi baltas rutulys reiskia naujus postus, juodas kad nera nauju. Jei tau rodo visus baltus, tai paspausk mark all forums as read tada kai kita kart ieisi i foruma ir bus nauju postu matysis.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
Jei kas vis dar susitaduriat su kazkokiom problemom tai galiu pasakyt kaip ja panaikinti. Kai padarot view new posts naujus langus pradarinejat su shift+click tada naujame lange perskaitot tema, uzdarot, o sarasas lieka. Jei norit paziuret ar neparase nieko naujo spaudziat F5 ant saraso.

Guest_GezaS_*

• Svečiai
Nu man kartais irgi rodo,kaip paziuri nauja topic vistiek rodo,kad nepaziurejai,o kartais net isvis rodo kad perskaites.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
nezinau, man viskas veikia puikiai, pabandykit naudot pvz firefox ar opera ar netscape :)

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Bet cia tokie bajeriai buna ivairiai. Pvz vienam forume as kai uzeinu bunu neprisilogines ir forumas nepasizymi kaip perskaitytas kol paspaudi 'mark as read only', nauju postu zymeklio nerodo, tai reikia paciam topice ieskotis. Tai turbut kai kurie ir cia turi tokias problemas, man bent jau ne :)

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
Reikia tureti gera narsykle pvz. opera ir viskas gerai veiks :) Cia jus tiesiog pasakojat kokia jusu narsykle bloga, o ne kad forume kazkas blogai ;)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0