Peršokti prie turinio

WWE vs. TNA

Temoje atsakymų: 43

Apklausa: Kas labiau patinka? (73 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas labiau patinka?

1. WWE (48 balsai(-ų) [65.75%])

Balso procentinis santykis: 65.75%

2. TNA (17 balsai(-ų) [23.29%])

Balso procentinis santykis: 23.29%

3. Nelygintini dalykaj (8 balsai(-ų) [10.96%])

Balso procentinis santykis: 10.96%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Na ka, imetu balsavima.
"Kas labiau patinka".

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Na ir ash pac balsuoju uzh 'nelygintini dalykaj'. Nes bevejk tiek kiek WWE populiarus sunkiasvoriai (t.y. kiek roosteryje procentu sudaro sukiasvoriai, ir dar svarbiau, kiek kurie karde gauna gero ir daug lajko), tiek TNA populiarus lengvasvoriai. Dar kardo virshuj yra TNA title, bet chia tik tam, kad dauguma vis tiek nori sunkiasvoriu, o dauguma garantuoja populiaruma... Na taj tiek;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
Esu entertainment megejas todel pirmenybe teikiu wwe, tiesa, TNA maciau nepakankamai, kad galeciau objektyviai vertinti, bet siuo metu WWE man nr. 1 (ypac kai uzbaige kai kuriuos idiotiskus feudus).

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
nelyginsiu:
TNA puikios kovos
WWE puiki istorija (kartais) , seip buciau balsaves uz TNA , bet kad kazkaip neturi jie jokios ugneles , ziuri kova ir ner skirtuma uz ka tu sergi
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 519 Pranešimai:
0

koltasXxX pasakė:

nelyginsiu:
TNA puikios kovos
WWE puiki istorija (kartais) , seip buciau balsaves uz TNA , bet kad kazkaip neturi jie jokios ugneles , ziuri kova ir ner skirtuma uz ka tu sergi
Pritariu ziurint wwe kazkaip ysijauti o tna lb grazios kovos bet kol sulauki main event tai atsibosta
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Manau sunku lyginti, pats žiūriu ir TNA ir WWE. TNA patinka dėl įspudingų kovų, veiksmų ir pan, bet ten siužeto normalaus beveik nėra, WWE žiūriu dėl to, kad galima pažvengt iš wrestlerių, ir šiaip siužetas įdomesnis, buna prikolų (pvz The Masturbate vietoj masterpiece ar flairo pasilinksminimai limuzine) daug linksmiau žiūrėt, nes TNA backstage shootai kiek apgailėtini :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Mane dabar tikriausiai nelabai supras zmones... As balsoju uz WWE - bet ne todel, kad manau jog WWE tobula - ne. As pukiausiai suprantu kad TNA dabar turi geresnias kovas ir stipru/talentinga cruserweightu diviziona, kurie surengia MOTY ir t.t. BET as kaip zmogus esu labiau konservatorius ir tradiciju, istorijos salininkas. O istorijos as daugiau matau WWE puseje, nes ten ir patirtis ir stiprus/neopalauzomas savininkas. Esu daugiau WWE produkto gerbeja dar del to, kad man asmeniskai daugiau patinka heavyweightu divizionas. Tiesiog as esu galingesnes/vyresnes federacijos puiseje. Va taip va... :wink:

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
3 variantas ner ka lygint tikrai

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
neltgintini dalykai
TNA wrestlingas unreal WWE reiktu pradziai nustoti daryti nesamones su moves tada jau galetu nenublankti pries tna wrestlinga
WWE entertaiment,istorija sie du dalykai kuriais mane zavi WWE nesuklysiu sakydamas jok tai pati garsiausia wrestlingo kampanija per visus wrestlingo metus nors wwe ir nebeziuriu siais dviem dalykais jie stipriai lenkia TNA , tiesa dar lenkia uzdirbamu pinigu kiekiu
taigi isvada: kuri nors kampanija kada nors vistiek zlugs bet kolkas artimiausiu laiku tegu lieka sios dvi figuruojancios wrestlingo kampanijos pasaulyje vis idomiau , abejos stengsis pritraukti daugiau ziurovu o tai reiskia kad prades daryti idomesnius macus ir t.t. tiesiog reikia pasitempti kai kuriose srytise

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
WWE - nors paskutinieju jie daro gan nemazai nesamoniu bet as vis dar prie wwe.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Siaip man numeris vienas nera nei TNA, nei WWE, bet jei jau reikia is siu dvieju rinktis, tai be abejones - TNA.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

TruBaller pasakė:

Siaip man numeris vienas nera nei TNA, nei WWE, bet jei jau reikia is siu dvieju rinktis, tai be abejones - TNA.
taip tikejausi kazkokio ispudingo didelio "palyginamojo" posto ir se tau kad (:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Skorpio pasakė:

TruBaller pasakė:

taip tikejausi kazkokio ispudingo didelio "palyginamojo" posto ir se tau kad (:

Nelabai supratau, ka norejai pasakyti :P

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Jis mane kad tu parasysi dvieju puslapiu kalba kodel tau labiau patinka TNA negu WWE arba atvirksciai.
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Wwe,nes tna neziuriu (tik zinau,kad ten Jeff hardy sedi).

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

DeSerT pasakė:

Jis mane kad tu parasysi dvieju puslapiu kalba kodel tau labiau patinka TNA negu WWE arba atvirksciai.
ne dvieju puslapiu :P bet seip ilgesne :D su priezastim

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
as balsuoju uz tna nes tiesiog geresnis wrestlingas ir man asmeniskai labiau high flyeriai prie sirdies :)
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Na man TNA ar WWE irgi nera nr1 promotion o tarp ju tai man geriau TNA del daug geresnes matchu kokybes palyginus su wwe... taip wwe segmentai ir wisokios dramos geriau, bet man tai dideles reiksmes nedaro, todel tiesiog man tna geriau
Nuotrauka
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0
Man geriau WWE. Amerikietiskas wrestling'as nera vien tik imtynes, tai, ir entertainment, ir daugiatukstantines minios, ir fejerverkai bei kiti specialus efektai. Taip pat ir wrestleriai, kurie yra dideli bei charizmatiski, o ne tik gerai wrestlinantys :) . Jei norit paziureti tikrai gero wrestling'o reikia ziureti japonus arba ROH, o ne TNA.

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Wilkins pasakė:

Man geriau WWE. Amerikietiskas wrestling'as nera vien tik imtynes, tai, ir entertainment, ir daugiatukstantines minios, ir fejerverkai bei kiti specialus efektai. Taip pat ir wrestleriai, kurie yra dideli bei charizmatiski, o ne tik gerai wrestlinantys :) . Jei norit paziureti tikrai gero wrestling'o reikia ziureti japonus arba ROH, o ne TNA.

Gero wrestlingo galima pamatyt ir TNA.... iswis sakai ROH galima gero wrestlingo pamatyt o TNA ne? tai TNA jau ir taip turi nemazai gero ROH talento (arba TNA talento kuris yra ir ROH) pvz Daniels, Joe, AJ, Aries, Strong ir tt. Taip pripazystu TNA HW matchai ne tokie geri kaip ROH ar japonu, bet del CW matchu tai TNA gali pamatyt ir beweik tokiu pat kaip ROH ir seip daugelis matchu cw ROH geresni uz tna taip.. bet TNA irgi turi matchu geresniu nei ROH ir skirtumas ne toks jau ir didelis (kalbant apie CW)
Nuotrauka
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0
Tai aisku, kad galima TNA gero wrestling'o pamatyt, bet jie dabar bando su WWE konkuruot feud'us kurti ir t.t. Beje, paskutiniam TNA impact AJ kova 5 minutes truko. ROH ar japonijoj visada svarbiausia yra kovu kokybe, o TNA pirkadama Nash, Hall, DDP ar Macho Man Randy Savage tiesiog tikisi padidinti populiaruma, bet tikrai nepagerinti kovu kokybes. Todel as ir sakau, kad WWE geriau, o TNA tik bandymas kopijuoti WWE su truputi geresniais match'ais (bent jau tai, ka jie daro dabar).

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Wilkins pasakė:

Tai aisku, kad galima TNA gero wrestling'o pamatyt, bet jie dabar bando su WWE konkuruot feud'us kurti ir t.t. Beje, paskutiniam TNA impact AJ kova 5 minutes truko. ROH ar japonijoj visada svarbiausia yra kovu kokybe, o TNA pirkadama Nash, Hall, DDP ar Macho Man Randy Savage tiesiog tikisi padidinti populiaruma, bet tikrai nepagerinti kovu kokybes. Todel as ir sakau, kad WWE geriau, o TNA tik bandymas kopijuoti WWE su truputi geresniais match'ais (bent jau tai, ka jie daro dabar).

Tai cia per ju debuta buwo tokie matchai, kad pristatytu wwe fanam wisokius AJ , monty brown ir tt kokie jie galingi todel tik 5min joba padare. Feudus jie turejo jau senai, taip jie perka ir nelabai gerus wrestlerius, bet jie samdo juk ne tik juos, jie dar wisai neseniai pasamde Aries ir Strong
:) nu taip jie bando dabar pereit ir biski prie entertainmento, kad itiktu wwe fanam. Ir turbut TNA irgi darys klaidu, nes jau manau, kad Strong tikrai newertas jobbint 5min matcho, o pushins jau wwe fanam labiau zinomus wrestlerius tokius kaip Nash, Hardy ir tt :)
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_the crusker_*

• Svečiai
tna nors nesuvaidinta

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

the crusker pasakė:

tna nors nesuvaidinta

nu krc... nieko negaliu pasakyt tik : tu idiotas....

eik pasiskaityk pro-wrestlingo technika ir kaip tai wyksta
Nuotrauka
Nuotrauka

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
  • 90 Pranešimai:
0
Tiek WWE, tiek TNA yra tas pats Pro-Wrestling'as.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0