Siaip, tai man nelabai patinka, kad visu ira beveik identiski. Nezinau, kaip jus, bet stai ko as (pabreziu zodi as, nes tai tik mano nuomone) mazdaug noreciau is bannerio. Pirmiausiai tai man nepatinka SD vs Raw logotipas, nes cia ne svr forumas. Toliau nepatinka ir paprasti Raw ir SD logotipai (turbut todel, kad esu labiau indie megejas nei wwe

). Mano manymu, butu geriau deti nMo logo, nei siuos.Kas del logotipe esanciu zmoniu, tai darant juos yra atsizvelgiama i to zmogaus, kuris kuria banneri nuomone, bet ne i visu likusiu. Aisku visu nuomones yra skirtingos ir ta optimalu varianta kazint ar galima rasti, tai bent jau as siulyciau tada deti divas, nes nemanau, kad yra tokiu, kurie labai nekestu vienos ar kitos merginos

Dar vienas pastebejimas, kad nereiktu deti wrestleriu su kokiais nors dirzais, nes jie juos gali prarasti, kad ir kita diena, todel banneris bus belabai tikslus. Todel, as manau, kad pic'u su wrestleriais, kurie laiko title reiktu vengti.
Taigi, cia kaip ir mano nuomone ir noriu pabrezti, kad jus jos neprivalote klausyti

Tiesiog cia mano pamastymas, kaip turetu atrodyti banneris