Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Metalas

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 39

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na as niekada nesiginciju del muzikos kam patinka tas tegu kaluso, bet man maloniau klausyt koki oldskulini roka ar panasiai, kitaip tariant guitar hero muzonas gerai :)

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-05-08, 20:55, pasakė:

Na as niekada nesiginciju del muzikos kam patinka tas tegu kaluso, bet man maloniau klausyt koki oldskulini roka ar panasiai, kitaip tariant guitar hero muzonas gerai :)
Nu matai, Guitar Hero yra visokiu dar ir visokiu Disturbed, The Killers, Slipknot ir panasaus stiliaus, man tas ir nepatinka, kad ten yra ivairaus roko, galetu but vien klasikinis :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-08, 20:53, pasakė:

Kaip tu gali sakyti, kad metalas valdo jei klausai tokio, atsiprasant sudo, kaip MCR ar FOB?

Supranti as klausau ivairiu grupiu ir System Of A Down ir Killswitch Engage, Mercyful Fate, AFI ir pan. As klausau Roko, Altern, Prog, Indy Rock, Metalcore, Hardcore ir pan. Negalvok, kad vien MCR ar FOB klausau yra ivairiu ir Megadeth ir Muse ir 30 Seconds To Mars ir Kaiser Chiefs, Good Charlotte ir pan. Ir siaip nevaryk ant muzikos kurios klausausi. Visu skoniai skirtingi.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Megstu metala ir dauguma jo atmainu, mano manymu tai geras muzikos stilius.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Na šiaip nieko nesakau ant to metalo, bet man nlb patinka, per sunki muzika :rolleyes: Labiau rokas jei reiktu rinktis.. O šiaip klausau Techno, trance, electro, hardstyle erm.. Dar HH, rap , R&B.

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-07-19, 19:56

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
patinka....nes ta muzika kaip ir rockas padaro atmosfera tokia malonia...galima pasitaskyt... ;) isilieji....

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Metalas,hard rock'as man patinka,nes tokia muzika ziauriai uzveda
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Metalas nera mano stilius.. ;] neklausau as jo.. nekraunu ant zmoniu ir toleruoju kurie klauso ta stiliu.. i viska ziuriu is salies.. keistai atrodo zinoma kai paciam nepatinka o kiti tashkos pagal ta muzika, taciau nesigilinu tai tiesiog ne man ir tiek.. :) o kitiems tai gyvenimas.. ;]

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
man patinka metalas, jei klausaus muzikos tai tik jos. Megstamiausi stiliai yra Nu Metal, Heavy Metal ir Trash metal :?
Gal kas zinot apie Black Metal?
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąsnypas, 2008-09-27, 22:27, pasakė:

man patinka metalas, jei klausaus muzikos tai tik jos. Megstamiausi stiliai yra Nu Metal, Heavy Metal ir Trash metal :?
Gal kas zinot apie Black Metal?

Neklausai kartais Megadeth arba Iron Maiden?

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
nzn :P as tiesiog isijungiu Last.FM suvedu kokios rusies metala noriu pradeda grot ir as einu lost konors ar po neta vaiksciot
Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
labai mėgtu metalą (ar roką ir t.t)... :D mėgstamiausios atmainos būtų rapcore, nu metal, heavy metal, alternative :D nzn gal nemoku pasakyt bet kai tokios muzikos klausau tai jauciuosi lyg skraidyciau, jauciuosi issilaisvines, issilieju (nelabai randu reikiamu zodziu) man si muzika tapo kaip narkotikas, negaliu be jos ;)

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-09-29, 21:35

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Brutal Metal FTW.
\m/ mytals valdo lietuva!
Truw Metalistas.

Unbroken

• nMo nariai
26
Ka manot apie metalo atmaina Hardcore? Jei nezinot kas per daiktas tai pvz. butu Killswitch Engage.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
ka manote apie Brutal Metal? Vo cia tai Truw Metal \m/

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0