Fortaz, Jan 28 2006, 03:41 PM, pasakė:
taj kur chia kas vadina ji silpnaprochiu???? Ish kur tu chia ishtraukej? Gal che Hidden kazhkur pavaryta? Nesuprantu Niekaip? Chia tik sakoma, kad jis nesugalvos tokio ar anokio dalyko kaip mes norim - kur tu chia izhvelgi silpnaprotyste nu niekaip nesuprantu://///////////
Pagal tave gaunasi, kad jej ashpasakaw: 'tu nesugalvosi padaryt to ir to' - taj tu chia jau sugalvosi, kad ash tave silpnaprochiu ash tave vadinu? Bro, chia paranoja vadinama:)
Dabar paaiskinsiu, kodel as taip suvokiau tos zodzius. Vincent K. McMahon - zmogus, kuris vadovauja kompanijai jau ne vienerius metus, o gera savo gyvenimo dali. O cia sedi kas? Fanai, kuriems vos sukako pilnemetistes (na yra ir vyresniu). Ir mes dristame sakyti, kad "nemanau, kad Vincas ka nors tokio sugalvos" - zmones, argi jus tai rimtai? Argi nemanote, kad Vince'as svarsto RR laimetoja pakankamai ilgai ir isnagrineja visas realian kandidaturas? Taigi, taip, as priemiau tos zodzius, kaip vaizdojima Vince'a silpnaprociu.
P.S. Ir iskart atskau i galima busima tavo klausyma, Fortaz - ne, Vince'as asmeniskai man neskae, kad nagrinejo Rey'u;)
Del reitingu... Daug skajchiavaj, bet ne i tema, ir ish esmes bevejk be rejkalo. Del dvieju dalyku:
1) Ash pasakiau kilimas matosi tokiu metu lajku (o ne butent sausi). Na suprataj jau dabar turbut, kad sausis nera metu lajkas.
2) Ash nepasakiau, bet turbut rejkejo susivokt, kad kalbama apie reitingus nuo WCW mirimo. Tajgi jej nori - perskajchiuok, manaw rasi butent ta ka sakiau, nes ash kazhkaip tuo kas rashoma 411mania pasitikiu shiek tiek...
1. Siaip ar taip, vistiek didziausi ratingai yra Pavasari.
2. Tai, atsiprasau, bet as "negalejau susivokt", nes esu ne Fortaz, o `MalioK` ir ka tu norejai pasakyti, bet pamirsai - zinoti negalejau

Bet velgi - perskaiciavau nuo WCW panaikinimo paimdamas 2001 metus, po to nepaimdamas ir vistiek Pavasari ratingai didziausi.
Taigi as irgi pasitikiu 411mani.com, bet sau as visada pasitikiu daugiausiai.
Dar del reitingu...
Gal ash ir perdaug a1 nuo a2 ackyriau, bet jau taip suplakt kaip tu taj tikraj nerejketu...
Ypach tapatinimas Raw Reitingu kilimo su Angle padarymo chempijonu (Smackdowne)!!!!!!!!!!! Kas chia bendro?
As? Ne, cia jau tu kazka supainiojai;) Mano RAW statistika (nes SD! tiesiog nepakako uzsispirimo suskaicioti) buvo skirta vienai tavo klausimo dalei (apie si metu laika), o argumentas apie Kurt'a - visai kitai (apie a1 ir a2). Taigi Kurt'as ir RAW toje mano kalbos vietoje nepinasi;)
Ish viso, ish kur tu zhinaj nuo ko rejtingaj kyla?
Tu chia zhymiai labiau (ir ash ir visi kiti forume) zhiuri su didesniu susidomejimu WWE, nes dabar chempijonaj moka wrestlint. O ka tu zhinaj del ko ten tupi amerikiechiai zhiuri? Gal del kazhkokiu shustru intarpu ir t.t. Taj jej taip, taj kaip gali tejgt "Pvz. sprendimas padaryti Kurt'a championu. Juk tai buvo gerai ne tik smark'ams - bet ir mark'ams ir rating'ai pradejo kilti.". Nuo ko kyla rejtingaj nej tu nej ash nej pac Vincas tixliai nezhino.
Tiksliai mazai isvis ka galima zinoti. Bet argi tu dabar man aiskinsi, kad Championu pakeitimas neitakoja betkokiu (ir amerekieciu ir musu) ziurovu susidomejimo? Taip, as manau, kad Championship'u keitimas i Kurt'a ir Edge'a teigiamai itakavo rating'us, net "tupu amerekieciu" susidomejima.
"Aisku as kreipiausi i biznesso atzvelgi - nes nei vienas verslininkas nedaris nieko, kas gali jam kainuoti pinigu." - bl chia taj nustebinaj? Taj tu zhiuri WWE ir labiau dzhiaugiesi tuo kad reitingaj dideja=> Vinco kishene pilneja, o ne priimami protingi sprendimaj norinchiu gero wrestlingo zhmoniu atzhvilgiu???? Nemanaw kad taip yra. Taj jej taipnera, taj kam kishti taj i savo zhodzhius?

Manaw, kad tau kaip ir man:
Man taj nusishikt, tegu nors i 1.0 buna Raw rejtingas, bet tegu padaro 5 gerus matchus per vakara - man bus daug geriau, ir ash lajkysiu va toki Vinco poelgi, protingu MANO atzhvilgiu.
Tau gal ir nusisikt - bet Vince'as nera sushiktas altruistas ir as ji laikiciau durnu, jei jis darytu tai, kas man butu gerai, o ne tai, kas jam atnestu pinigu. Gal as isvis noreciau, kad WWE uzsidarytu ir Kurt'as ir kt. iseitu i TNA - tai ka, siulai man laikyti McMahona protingu, jei jis uzdaryti kompanija ir leistu tam ivykti?
Bullshit!
Apie Vinco protinguma, jej nesuprataj ir buvo butent taip kalbama - kiekvieno zhmogaws atzhvilgiu (niex nekalbejo apie jo protinguma jo kishenes atzhvilgiu, kol tu pac to neuzhvedej) TAIP KAD IR NEREJKETU NUKRYPTI NUO SHITO I SHALI, TAIP TARSI NENORINT PARODYT KAD ESI NETEJSUS.
Tai zmogus proting'as jei jis daro viska, kas tau gerai? Velgi -
BS! Jei jis daris viska, ka nores fanai - tai kils chaosas ir kompanija zlugs - tai jis butu debilu debilas. O jis daro viska ka reikia, kad kompanija klestetu, orientodamasis i ziurovu dauguma - va tai protinga. O jei tu nepastebejai - mes (kuriems butu gerai "5 gerus matchus per vakara") yra mazuma;)
EDIT: Gal mums kurnors sukurti atskira tema "Fortaz & `MalioK` gincai" - ten galima butu metiti kiekvieno musu ginco postus - kad ne floodinti temu?