Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kurt Angle'o padetis

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 33

efka00

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0
manau kad tai ka parasiai yra visiska tiesa ir RAW lygos tikrai nera kovotojo kuris dabar butu vertesnis buti champu negu Kurt Angle

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
O pvz HBK?

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąBeef, Dec 19 2005, 09:37 PM, pasakė:

As sakau, kad jis raumenu nepriaugo, o ju dabar tik maziau palyginti su anksciau, kad isteslejo as net nesiginciju, o netgi pritariu, todel kita karta isiskaityt pabandyk.
Taj tu irgi skajtyk... Kur ash sakiau kad raumenu priaugo??? Ka? Bl che jis man ajshkina skajtyt, kaj pac neskajto

Nuotrauka
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 20 2005, 12:59 AM, pasakė:

Taj tu irgi skajtyk... Kur ash sakiau kad raumenu priaugo??? Ka? Bl che jis man ajshkina skajtyt, kaj pac neskajto

Tai as ir klausiau koki svori turi omenyje, o pabaigiant sita diskusija noreciau tave pasiusti po velniu ir palinketi linksmu kaledu :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
1) Nu ka, mataw prisiejo ishbandyti warningu sistema...:) Be savajme suprantamos priezhasties shiam dalykuj, seka shios:
2) Tu esi vienintelis zhmogus, kuris:
--- arba zhino kad Kurtas ryja steroidus, be to ant jo kuno nepastebi
--- arba nezhino kad Kurtas ryja steroidus (o jis ta pac yra pripazhines)
3) Tu neklausaj patarimu ish zhmoniu, kurie taj zhino ar mato - gi sakiau - pazhiurek viena ish pirmuju kovu (patixlintaj netgi nurodzhiau lajko intervala), ir pazhiurek viena ish jo paskutiniu kovu.

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąefka00, Dec 19 2005, 09:38 PM, pasakė:

manau kad tai ka parasiai yra visiska tiesa ir RAW lygos tikrai nera kovotojo kuris dabar butu vertesnis buti champu negu Kurt Angle

YES!!!! raw LYGA... Jau buvau pradejes pasiilgti sio termino :)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
Fortaz jau antra karta susikertam ir si karta velei del steroidu, prisipazinsiu, kad nesuprantu ka tu man bandai irodyti, ar kad jis priaugo lasiniu nuo steroidu ar dar koki velnia, o dabar as matau, kad tik prisipisineji prie manes ir bandai irodyt ta kas man nekelia abejoniu. O jei jau warningai dedami del izeidinejimu ir nepagarbos tai nepagailek ir sau ju, nes tavo diskusijos pusiau varymas gaunasi

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBeef, Dec 20 2005, 04:55 PM, pasakė:

Fortaz jau antra karta susikertam ir si karta velei del steroidu, prisipazinsiu, kad nesuprantu ka tu man bandai irodyti, ar kad jis priaugo lasiniu nuo steroidu ar dar koki velnia, o dabar as matau, kad tik prisipisineji prie manes ir bandai irodyt ta kas man nekelia abejoniu. O jei jau warningai dedami del izeidinejimu ir nepagarbos tai nepagailek ir sau ju, nes tavo diskusijos pusiau varymas gaunasi

Tru jau isbanintas :D Gal kas nors supras ka norejau pasakyti :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
1) butent Tru:)
2) Beef, kas tau nepatiko? Kad pasakiau kad aklas? Nu jej nepastebi, taj kaip kitaip pavadinti?:/ Ir skirk du dalykus - kaj ash del ajshkiu priezhaschiu ivardinu tave kaip akla, ir kur tu siuntineji kazhka kazhkur... Nes jej tu to neskiri, taj pazhiurek i pirma punkta...

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0