←  Muzika

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

eurovizija

nuotrauka girlscancry 2005-12-21

Greitai jau prasides atrankiniai konkursai del dalyvavimo eurovizijoje. Ar siais metais ziuresite sita konkursa ir kas jusu nuomone sitais metais atstovaus Lietuva?
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-12-21

Neziuresiu ;D Niekad neziuriu. Bet siaip manau kad turetu kas nors is tu realybes sou siuo metu - is kelias i zvaigzdes arba dangus
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-12-21

nepatink ma tas konkursas
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-21

Niekada man eurovizija nepatiko :) tai nelabai ir traukia ziuret, tiesiog ne mano stiliaus muzika :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-12-21

Nu man idomu paziuret Eurovizija :) Ne del muzikos, o del to kelinta vieta nuo galo lietuva uzims :) Nu buna kai kada ir neblogu dainu, bet daugiausia tai visiskas meslas, todel idomiausia balsavimas :)
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-12-21

Rodyti pranešimąDeSerT, Dec 21 2005, 03:34 PM, pasakė:

Neziuresiu ;D Niekad neziuriu. Bet siaip manau kad turetu kas nors is tu realybes sou siuo metu - is kelias i zvaigzdes arba dangus

Is tu sou vienintele Vilija gali ten eiti, nes jau turi patirties ir zino kaip ruostis (as ir per praeita atranka eurovizijos nroejau, kad ji vaziuotu, bet tada nepastebejo jos niekas).
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-12-21

Tai kad Vilijai svarbiausia gera daina sukurt, o jau padainuot ne taip ir sunku :)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-21

Tai, kad jau baigesi pirmoji atranka. Kas nepadave prasymu, tas ant ledo :) Nu gal dar nesibaige, bet tokiu atveju liko gal pora dienu.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-21

Kad ir spetu, manau Vilija noretu pailset :)
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-12-21

Mane juoka ima eurovizijos konkursas,kai laura isrinko atstovaut visi sako I vieta GARANTUOTA nuo galo :)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-12-21

jauciu wel koki nors dalbajoba isrinks ir paiims 3 vieta nuo galo zinoma :)))
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-01-15

šeip tose atrankose Lietuvoje būtent būna gerų dainų. o žmonės dažniausiai išrenka pačią prasčiausią. ;]]
pavyzdžiui praeitais metais. išreklamavo tą Laurą. nu ir nifiga... ;]]
šiais metais galbūt tas LT United normaliai pavarys (Mamontovas, Mikutavičius, Diawara, Saulius Urbonavičius "Samas"..). bet čia irgi neaišku ar pateks... hm. Saulės Kliošas galbūt. Inculto daina prikolas. ;DD po to dar iš Dangaus Augustės "Million reasons" ar kaip ten. ;] zjbs ta. po to kas dar čia... aj praeitais metais dar dalyvavo neblogo rokelio grupė Caramel Members. su daina Sleep Well. su pižamom tokie. atrodė aišku jė. bet neleido jų o_O.
šikniai.
kas dar apie šiuos metus... Chošnau bandys vėl, Amberlaifas. o_O Amberio daina, tai tokia... nu aš biškį ją kažkada niuniavau, tai reiškia gerai įsimena, paprasta. tokios ir reik tokio lygio konkursui.

darom kada rokoviziją? ;D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-01-15

as dar biski pasireiksiu eee o as taj manau reikia issiust ka nors juokingo nebutinai graziai dainuojanciu svarbu kad juokinga butu i publika suzawet pvz kaip anais metais Bunica bate toba taigi zjbs buwo daina
Cituoti

bet jie ir dainavo jė. Šiaip Zdob Si Zdub daug sunkesnę muzika groja, nei Eurovizijoj grojo. ir visai tokią nieko, bet Bunika Bate Toba, buvo jėa. ;D
vienintelis toks nerealus gabalas, ten dainuotas.
Cituoti

o taj Vannila Ninja man taj lb patiko weze tas gabalas lb poto Norvegai in my dreams pusiau px paware :( wisai rokava buwo
Cituoti

Vanilla Ninja aš dar prieš Euroviziją paklausydavau. ;]]
toks lengvas rokelis. ;D
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-15

Siunciam Antana ;) Ji gi visi pamils tik pamate :)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-01-15

Cituoju Laura:"Bet kas gi ta eurovizija?Gi kaimieciai..."

O siaip paziurejus sestadienio muzikos sou net oda pasiurspsta. ;)
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-01-15

Koki dar sestadienio muzikos sou ?
Cituoti

Rodyti pranešimąMoX, Jan 15 2006, 05:39 PM, pasakė:

Koki dar sestadienio muzikos sou ?

Per ltv,sestadieni,21:00.
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-01-15

Tai cia Lietuvos dainu desimtukas ,o kas ten tokio vyksta ?
Cituoti

per tv3 tevai
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-01-15

Visais metais sako o dabar mes parodisim, bet iseina tiktai sh**, nes ten reikia dainuoti gyvai, o lietuviu atlikejai tik per eurovizija dainuoja gyvai. Beto norint sudominti Europa, reikia kazka idomaus parodyti, o lietuviai viska nukopijuoja, o ne kazka orginalaus padaro.
Cituoti

Rodyti pranešimąMoX, Jan 15 2006, 05:57 PM, pasakė:

Tai cia Lietuvos dainu desimtukas ,o kas ten tokio vyksta ?

Siuo metu eurovizijos atranka (dangieciai ir maziau zinomi atlikejai),o paprastai tai irgi maziau zinomi atlikejai ten varo, ir uz juos balsuojama.

Tevai Skorpio, as neturejau omeny PENKTADIENIO muzikos sou kuri ve da Riaubiskyte su Kucinsku. :?
Cituoti

nuotrauka XEUS 2006-01-16

Negaliu pakęsti Dangaus ir Kelias į žvaigždes vadinamųjų žvaigždžių išgarsėjusių naudojant plagiatus. O ir šiaip Eurovizijos atranką žiūrėjo mano brolis ir lūžo iš juoko mane vis pakviesdamas kas 10 min. pažiūrėti kokie ten atlikėjai pvz. viena trakietė dalyvavo muzikos mokyklą baigusi vienais penketais (mano brolis ją prisimena nuo tų laikų, kai lankė muzikos mokyklą). Taigi lygis tikrai žemas.
Cituoti