Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

eurovizija

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 139

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
as tai eurovizija ziurejau tik del LT UNITED ir del LORDI :P o siaip tai ten daug kas suda male!! pvz. rusia nieko neparode.. kazkoks lopelis kazka spiege ir paskui is fortepijono boba islindo... :P nesamone......
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Dar prisiminiau, kai komentatorius sakė, kad Lordi tipo didelę įtaką padarė Kiss, Alice Cooper ir Marilyn Mansonas ;DD

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBam, May 21 2006, 06:53 AM, pasakė:

Dar prisiminiau, kai komentatorius sakė, kad Lordi tipo didelę įtaką padarė Kiss, Alice Cooper ir Marilyn Mansonas ;DD
bet užkuraitis, kaip varė ant LT United. sako: po LT united pasirodymo turbūt Lietuvoje 3.5 mln. nuomonių.

čia tipo bando gražiai pasakyt, kad šūdas. :X jam gi bosnija ir hercogovina patiko. kažkokia melodrama ;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
nu kad Kiss padare itaka tai tikrai matos... visu pirma ju kostiumai :P antra ju lyricai ir muzika labai uznesa i Kissus
Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBam, May 21 2006, 06:53 AM, pasakė:

Dar pusfinalyje sake ,kad vaikai iki 7 metu geriau neziuri lordi pasirodymo ar kazka panasaus :P
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, May 21 2006, 07:02 AM, pasakė:

nu kad Kiss padare itaka tai tikrai matos... visu pirma ju kostiumai :P antra ju lyricai ir muzika labai uznesa i Kissus

Nu del iswaizdos man panasu, kad ir Rob zombie itakos turejo..

O seip gerai, kad si kart lt neapsisiko ir uzeme normalia wieta..
Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Citata

Dar pusfinalyje sake ,kad vaikai iki 7 metu geriau neziuri lordi pasirodymo ar kazka panasaus

perspejo kad paskui neprisisapnuotu maziesiems LORDI :P
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
mr.Lordi po pergales dainawo we are the winners :P

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
čia gi eurovizijos nugalėtojų himnas ;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, May 21 2006, 11:00 AM, pasakė:

mr.Lordi po pergales dainawo we are the winners :P

Tai buvo nufilmuota? Labai idomu butu pamatyt kaip jie ten riaumoja :P

Nu man Lordi irgi turbut buvo geriausia, bet siaip isvaizda ju nera jau tokia originali, ir siaip ten ne hard-rockas, o pop-rockas. Nu eurovizijai to ir reikejo.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
fainas konkuras , neblogas vieta, galejo juk toerishkai ir 4 but , butu zuteke , kad nors vinea salis ar 12 balu butu dave , bet yra kaip yra ir nieko nepakeisi. Vistiek lordi daina man nepatiko o tik yspudingas pasirodymas, be kostiumu manau jie butu kazkur per vidury, na bent kitais metais nereix pusfinaly dalyvaut , tia bent 24 vieta uzhtikrinta :P
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Taigi labai dziaugiuosiu,visu pirma sesta vieta-geriausias rekordas,po to,kad nelaimejo rusai,o laimejo LORDi,o daina gera parsisiunciau ir vis klausau,klausau,klausau.....:P

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Hard Rock Hallelujah uzhsiwezhiau ir ash ;)) nu shiaip konkursas nuobodokas tik LORDI ir Lt United su savo weeners o weeners rejshkia penis ar deshrele nu kazhkas tokjo... ;)
Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Cia dar biski pasiskaitykit is seniau straipsni apie lordi : http://www.ferrum.lt...ge=news&id=2062

Zvengti galima gerai :)

EDIT: Islande isprotejo :D ---> v/NVdf7KrevF0
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Lietuva pavare :) Mldc pradzioje ant to GOOOoooooo Taip uzveza :D ,dar Lordi patiko:) netradiciskai

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Jau greit Lietuvos finalas, nes sestadieni antras pusfinalis ir tada jau finalas. Ar ziuryte ir jei ziuryte kas patinka. Man tai patinka Ashtrey, 4fun, Auguste. Manau bent kuris is situ atlikeju nepadarytu gedos Lietuvai. Dar man patinka Sweetness theory, bet as ju nesiusciau, nes jiem dar reiketu Lietuvoje pakoncertuoti, bet dziugu kad tokiu naujoku atsiranda ne vien popsa grojanciu.
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Na man tai dar sunku apsispresti, kas butu geriausia Eurovizijoj. Bet bendrai finale turetu buti neblogu dainu. 4Fun, Ashtrey, Slapjack, Pilvelyte, Sciogolevaite, Auguste, Sweetness Theory visi sitei atrodo tikrai neblogai ir turetu prasimust i finala, kur jau nuspresiu uz ka paaukoti balsa ;)

koltasXxX

• Išbaninti
0
man tia siais metais visi nepaitko dalyviai, ner skirtumo kurie praeis nieko gero neuzhims, nes kiek ziurejau per TV visi pasirodymai buvo tragishki ir tiktu nebent dangaus savaites finalui
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
man tai patiko 4 fun, Pilvelyte, Ruta S., Saules kaliosas :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Geriausi tai buvo tie kur su sunim :D :D kur apsigobe gobtuvais ir dainavi su LABAI stipriu rusisku akcentu :D :D zvengiau daug daug daug :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Jo ten tai dievai, Dikaja Zemlia :DD
Nuotrauka

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Pagal pusfinaliu rezultatus atrodo arsiausia kova vyks tarp 4fun ir Sciogolevaites gerbeju. As si sestadieni jau buvau beissigandanti, kad mano favorite Auguste nepateks finala. Taigi atrodo bus idomus finalas, nes laimetojo negaliu nuspeti
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
;)

http://www2.omnitel..../neteisybe.html

Man siaip tai nebuvo didelio skirtumo kam is tu triju reiks vaziuot i Eurovizija, nes visi atrode neblogai, bet esme, kad LRT eilini karta susimove :lol:

koltasXxX

• Išbaninti
0
jo kai pasake tris finalininkus irig maciau kad skirtumo nera shiaip ar taip bus lithuania one point ir gana
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

piLvuzas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Busim vel paskutiniai, 4FUN daina gal ir nieko, taciau su ja tikrai nieko gero nepasieks,
nes tai eiline pop balade, kuri nieko neissiskiria is kitu :lol: abejoju ar greitu laiku kas nors pagerins arba
bent prilygs LT United sekmei ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0