Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

eurovizija

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 139

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu kokie ispudziai po Eurovizijos?Manau Serbija laimejo tik del Balkanu balsavimu,bet ir pati daina nebloga buvo,bet mano nuomone laimeti turejo Bulgarija,nes tai buvo vienintele alternatyva Eurovizijoje

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na buvo neblogu dainu, bet buvo ir sudu. Nieko per daug issiskiriancio ir ta Serbijos daina buvo viena is daugelio, aisku laimejo tik todel, kad balkanuose. As tai prabalsavau uz Suomija ;)

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Suomijos daina buvo popsas.Bet keista,kad ji tiek mazai balsu gavo,as jau buciau skires ~5 vieta

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
taj eurovizija visa ne pop'sas? nu iskyrus gruzinu,nes ten misinys buwo

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu pvz Serbijos,Bulgarijos dainos buvo ne popsas

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
ko jus skundziates del popso eurovizija bent jo buvo kategorijoje pop dainu konkursas xD cia laimi dauguma, bulgarija man primine su tais bugnais kazko ruslana, kai nakti pamaciau ta suome wos ne kedes nenusivoliojau xD, mano balsas buvo gruzinam.
kiekvienais metais eurovizija laimedavo kokia faina daina kur galedavai klausyt dar pora menesiu, bet dabar wtf??? didele ir grazi lempa...
Ir prieko turi laimeti alternatyva? o.O

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
balkanai balsuoja vieni uzh kitus... nieko nauja....
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Man labai patiko Gruzijos atstove. Mane tai nervina, kad visi kaltina balkanus. Sutinku, kad jie balsuoja uz kaimynus, bet visos salys pirmiausiai duoda balsus kaimynams. Lietuva irgi visada duodaa balsu latviams, baltarusiams ir rusams. Seip sita eurovizija man nieko gero. 4fun gerai pasirode, bet nieko ypatingo. Pats geriausias daiktas eurovizijoje buvo Apocalyptica :)
Nuotrauka
Nuotrauka

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man tai nepatiko tas Apocalypticos pasirodymas.Durni Europieciai,neisrinko Papulayos i finala

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, May 17 2007, 05:40 PM, pasakė:

kai nakti pamaciau ta suome wos ne kedes nenusivoliojau xD

Aha, daina skamba geriau kai jos nematai. Bet ka tada kalbeti apie Micheal Jackson'a :)

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLix, May 17 2007, 10:06 PM, pasakė:

Aha, daina skamba geriau kai jos nematai. Bet ka tada kalbeti apie Micheal Jackson'a :)
Manau niekas ir neziuri i Jacksona,kai jis dainuoja.Bet zmogus susigadino save,ka padarysi

Lix

• Administratoriai
36
na tai ka Jacksonas nori pasakyt koncertu nedares? :)

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dares,bet is toli nesimato jo "rozhytes"

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimągirlscancry, May 17 2007, 06:06 PM, pasakė:

Man labai patiko Gruzijos atstove. Mane tai nervina, kad visi kaltina balkanus. Sutinku, kad jie balsuoja uz kaimynus, bet visos salys pirmiausiai duoda balsus kaimynams. Lietuva irgi visada duodaa balsu latviams, baltarusiams ir rusams. Seip sita eurovizija man nieko gero. 4fun gerai pasirode, bet nieko ypatingo. Pats geriausias daiktas eurovizijoje buvo Apocalyptica :)

lenkai ne tasko lietuviam nedave, zhechospolita my ass!
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Siu metu eurovizija man pasirode nei gera, nei bloga. Visi zinome kad per Eurovizija kaimynai balsuoja uz kaimynines salis, taciau siais metais man tas savuju balsavimas pasirode stipresnis negu bet kada. Buvo tikrai neblogu dainu, nebuvo tokio dalyko kad visur vienodas formatas. Ir gailiuosi kad Ukraina nelaimejo, nes ju daina patiko labiausiai.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0