Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-05-17, 16:40
ko jus skundziates del popso eurovizija bent jo buvo kategorijoje pop dainu konkursas xD cia laimi dauguma, bulgarija man primine su tais bugnais kazko ruslana, kai nakti pamaciau ta suome wos ne kedes nenusivoliojau xD, mano balsas buvo gruzinam.
kiekvienais metais eurovizija laimedavo kokia faina daina kur galedavai klausyt dar pora menesiu, bet dabar wtf??? didele ir grazi lempa...
Ir prieko turi laimeti alternatyva? o.O
kiekvienais metais eurovizija laimedavo kokia faina daina kur galedavai klausyt dar pora menesiu, bet dabar wtf??? didele ir grazi lempa...
Ir prieko turi laimeti alternatyva? o.O

2007-05-17, 20:06
Man labai patiko Gruzijos atstove. Mane tai nervina, kad visi kaltina balkanus. Sutinku, kad jie balsuoja uz kaimynus, bet visos salys pirmiausiai duoda balsus kaimynams. Lietuva irgi visada duodaa balsu latviams, baltarusiams ir rusams. Seip sita eurovizija man nieko gero. 4fun gerai pasirode, bet nieko ypatingo. Pats geriausias daiktas eurovizijoje buvo Apocalyptica

2007-05-18, 08:27
girlscancry, May 17 2007, 06:06 PM, pasakė:
Man labai patiko Gruzijos atstove. Mane tai nervina, kad visi kaltina balkanus. Sutinku, kad jie balsuoja uz kaimynus, bet visos salys pirmiausiai duoda balsus kaimynams. Lietuva irgi visada duodaa balsu latviams, baltarusiams ir rusams. Seip sita eurovizija man nieko gero. 4fun gerai pasirode, bet nieko ypatingo. Pats geriausias daiktas eurovizijoje buvo Apocalyptica 
lenkai ne tasko lietuviam nedave, zhechospolita my ass!

pilnametis...
2007-06-10, 15:40
Siu metu eurovizija man pasirode nei gera, nei bloga. Visi zinome kad per Eurovizija kaimynai balsuoja uz kaimynines salis, taciau siais metais man tas savuju balsavimas pasirode stipresnis negu bet kada. Buvo tikrai neblogu dainu, nebuvo tokio dalyko kad visur vienodas formatas. Ir gailiuosi kad Ukraina nelaimejo, nes ju daina patiko labiausiai.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų