Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Lineage 2

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 189

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
mano tai klanas kol kas 1 lvl , truksta SP , seip priimam visus norincius jai ka kol kas esam 3 28lvl archeriai , klano pavadinimas myg0t ...nzn jai nori PM'ink man
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDeSerT, Jan 22 2006, 06:53 PM, pasakė:

Nelosiu beyonde :( Kas tas l2 sor?

l2 sor = servas :] http://www.l2-sor.ten.lt/

Reitai nemazi tik tiek kad lagas jaucias snd dar ir su dwarf iki 49lvl uzkeliau db turiu Human 53lvl Elff 75 Orc 64lvl ir Dwarf 49lvl :] Zmoniu buna gan nedaug losia tiek lietuviu tiek rusu tiek kitu saliu

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Jan 22 2006, 10:13 PM, pasakė:

mano tai klanas kol kas 1 lvl , truksta SP , seip priimam visus norincius jai ka kol kas esam 3 28lvl archeriai , klano pavadinimas myg0t ...nzn jai nori PM'ink man
1. Kox tavo nikas kd PM galeciau?
2. Jau buvau pas warehouse keapery kd mano klana ishtrintu, tai tuoj tureciaw varyt y tavisky
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
mano nick tox pats koltasXxX ysidek y friend lista /frieninvite ar
/invitefriend
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kol tu ne zaidime tai as negaliu ysimest taves
Nuotrauka

Guest_AiroN_*

• Svečiai
Lošiu BeyondC3 serve ,turiu 25 lvl elven rangeri.

koltasXxX

• Išbaninti
0
as neseniai risau , gal kam reikia ~30 lvl d.elf lankininko su D bestais (pagal mane dar C best armorai yra)?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Pastebejau, kad zaidziantis MMORPG buna kaip narkomanai priklausomi ;) draugo klasiokas loshe L2, pakviete mama, sako turi blogu naujienu, jis pagalvojo, kad intikas dings, mama pasake, kad senelis gavo sirdies infarkta, jis ramia sureagavo ir toliau nuejo zaist :) Apskritai jie keisti zmones, susiranda bendramiciu, istisai su jais vaiksto, keistai, nesuprantamais zodziais sneket pradeda, visaip bando pinigu gaut ant kompashkiu ;) Dar dabar koltas: "as nesenai risau..."

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
nu ir nera cia ko kabinetis. jau senai sakiau - mmorpg zaidejai - fanatikai
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
o kas cia blogo su pasakimu risau -_-. Seip zmones per daug pasineria ir gyvena tuo savo zydru pasauleliu ir ten kiekviena netekty per rimtai priima, o nuo tikro pasaulio nustolsta
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu nzn as tai kazkaip taip manijakiskai neisitraukiu, losiu kai neturiu ka veikt ir tiek, nu kai kada buna pasinesu tai zaidziu nemazai, bet man akis ir galva pradeda skaudet kai per ilgai sedziu -_-

Guest_AiroN_*

• Svečiai
Nu aš kažkada buvau šioks toks mmorpg fanatikas ,bet po kiek laiko susiprotėjau ir pagalvojau kam visa tai? Nuo to laiko mmorpg žaidimus lošiu kai nėra kas veikt.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
seip tai jo mmorpg yra kablys ir belenkokia liga. Kartais prisedi ir nepastebi kaip laikas pralekia. Atsisedi ryte baigi nakti. Zodziu seip baisus dalykas.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Ziauriai baisus, kaip narkotikai :) As tai jau skaitau, kad meciau :D O draugas tai beldzia kazkur 15 valandu per para, per nakti, px sule ar ne O_O
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
kaip ir visi zaidimai :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

RazieL_

• nMo nariai
0
nu ne. tik mmorpg toki efekta daro. paaiskinimas: per mmorpg grajus ciuvakai juos zaidziantys nori kuo labiau tapti geriausiais serveryje , ar tarkim gauti geriausius sarvus ir zaidzia noredami aplenkti kitus ir po to buti "kieciausiais" , o jei tau yra taip su visais zaidimais kad nesveikai maniakiskai juos zaidi , tai reiskia, jog esi visiskas maniakas ir tau reikia dideliu atostogu nuo pc..
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
o ant paprastu zaidimu norisi pereiti misija , suzinoti kas po to bus ir taip be perstojo tad ir ten ir ten yra priklausomybe
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

RazieL_

• nMo nariai
0
nu bent jau man tokio noro nera , nes nera kur skubeti ir zinai kad galesi pereit ta misija rytoj. beje , nenorek visa zaidima be perstojo pereit. jei nori, tai tau reikai atostogu nuo pc o_O
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Man niekad nera noro pereit, pamatyt kas toliau bus :) nu tik labai ant keliu geimu taip buvo, pvz FFX ar RE4. O del online, pats pastebejau, kad lengva tapt priklausomu, pvz zaidziu SVR06 online, noriu patekt i geriausiu europos top100, pradejau daugiau zaist, kelias dienas is eiles po 5-6 valandas losdavau :D dabar jau 4 dienas nezaidziu, laiko nera, bet manau savaitgali keliom valandom prisesiu :(

koltasXxX

• Išbaninti
0
nu ce tik kelios numones , gi buna zmoniu kur naktim nemiega o tik grajyja , tai galima priskirt prie tu paciu MMO maniaku
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
ash wakar pradejau bc4 losht tai lvl 15, rase dwarfas, gamintojas busiu, nick in game: MazhasBetKietas
Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
JEi ka parasykit man ,losiu Beyonde ,nikas MoX ,galesim party kur nors ar seip ;)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Playing L2 in Dragon-Network.Net server, ten yra 8 gal servai o ash pliekiu Shadow x10 serve. Nick inGame En3mY. siaip ten pasirinkimas nemazas yra x1 rates servas,x5,x10x,15,x30,x50 :rolleyes: tik vnz lieva kad q rewardas tik1x visuose servuose
Nuotrauka

Guest_TcUnami_*

• Svečiai
Ten specialiai padaryta Q x1, bent as losiu jau l2 ~2metus ir taj mano nuomone pats geriausiais servas is visu bandytu :D, patariu uzsukti ;)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
visi kas losia L2 ir gerai moka pvp parasykit man i pm ;)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0