Peršokti prie turinio

Lineage 2

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 189

Guest_TcUnami_*

• Svečiai
kad ten nera lb sunku, tiesiog reikia pasirinkti gera taktika ir protingaj mustis ;)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
tai man tutorialo pvp nereikia, man reik zmoniu masinem scenom
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Forsaken

Baltas diržas

• Naujokai
  • 18 Pranešimai:
0
As manau, kad L2 yra totalus mobu kalimas, nes susikuri veikeja ir eini mustis.Musi musi musi, ishimokai skillus pasikeiti ginklus, sarvus ir vel eini musti musti musti tas pats per ta pati.Ir isvis mano mieste labai daug kas zaidzia L2 tik del to, kad nera isbande kitu MMORPG tik Runescape www.runescape.com ir Adventure Quest www.battleon.com, manau todel ir jiem visiem taip patinka tas L2 rado kazka naujo ir pan.As to jum netaikau tiesiog manau, kad L2 baisiai monotoniskas.

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Tai ta visi zino :) L2 man tik pvp geras :D Be to pasirinkimo labai didelio nera
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
nebent esi didleio lvl , raid bosus kalt arba castle siege ;]. Man tia smagu kai man to zudymo nereikia daryt del boto , o kai einam ka nors fun paviekt tai visada bent su vienu draugu taigi monotonijos ir nebuna
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
va radau fellow botteri :)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_TcUnami_*

• Svečiai
ispudingiausias l2 pasaulyje yra castle siege :D cia taj unreal dalykas... o kaj buna clan war taj ir neblogal :)

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
Sorry, kad prikeliau topic'a. Bet va kazkaip padiskutuot sia tema ar ko dar noretusi.
Kad dar parasyciau i tema, tai zaidziu Beyonde, turiu 48 lvl Spoileri ir 35 lvl Dark Wizard (niekaip neprisiruosiu Q pradet vykdyt) =D.
Nuotrauka

The Monstro

Baltas diržas

• Naujokai
  • 6 Pranešimai:
0
As irgi zaidziu Beyonde

Turiu HE 56 lvl Nikas DragonHawk

Jeigu ka rasykit!

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
Siaip kiek girdejau Avalon i Interlude keisis, tai ten is Beyond'o gali zmoniu prieit... P.S. Gal zinai kiek mazdaug AOBA kainuoja? (be + ir be sa)
Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
na ka, as esu loses l2. na, db i kompa rasausi ji ir pradesiu lost xujonde (beyonde), taciau niekaip nesugalvoju ka kelsiui :D
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
kelk koki summoneri, nereiks daug pinigu, d grade, b grade galesi net nepirkt, zinoma jei jie tau prie sirdies :D
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Na šį žaidimą truputį žaidžiau c4 ir c6 galiu pasakyt tik tiek kad iš pradžių įdomu tačiau greit atsibosta. Žaidimo tikrai negalėčiau žaist ilgai nes jis man tikrai atsibosta žiauriai.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
summoneri keliau anksciau ir is tiesu gali ilga laika tiesiog vaikscioti su non ar d grade. Bet jauciu busiu necras arba sph.
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
L2 zaidziau gan ilgai ir labai gailiuosi. Sis zaidimas yra laiko svaistymas ir nerekomenduoju jo lost. 90% L2 sudaro grindas ,o grindas sucks. Vadinasi 90% L2 sucks. Visos klases labai panasios ir nuobodzios ,sudina pvp sistema ,nereikalauja jokiu igudziu ir mastymo. Labai monotoniskas zaidimas. Idomus nebent pradedantiems zaidejams ,zmonems ,kurie nezino geresnio laisvalaikio praleidimo arba azijieciams grinderiams.

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
grynai tau pritariu . galima nebent biski pasigincyti del pvp, bet visa kita tavo teisybe.
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Jei jau prakalbom apie pvp sistema ,tai ji niekuo nera ypatinga. Healeris ziuri party hp ir mygo healus ,buferis turi 2 bufu setus - magu ir dd ,na o visi kiti kala is eiles - robe ,tada light ir tada heavy. Zinoma laimi tie ,pas kuriuos yra daugiau zmoniu ir didesni lvl. Kas cia idomaus? Tas pats per ta pati. O kad pasiektum ta mass pvp lygi (tie visi clan wars ,castle siege) reikia DAUG DAUG grindint ,o grindinimas sucks ,vadinas griztam prie senos isvados - L2 SUCKS. ;)

Galbut vienintelis bent kiek linkmas dalykas yra PK ,bet jis irgi atsibosta ,taip pat tavo sunkiai keltas lvl ir pinigai nueina suniui ant uodegos.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Kažkada gal ir buvo smagu - kai tik pradėjo kurtis tie privatai LT, visi noobikai buvo, viskas nauja, grafika palyginus su kitais online rpg, kai daug kas nuo MU buvo arba apskritai nuo pikselinių single player atėję, pirmieji Castle Siegai, pirmieji turnyrai, mass ally pvp 200 vs 200 +++ t.t. O po to viskas žemyn nusirito, dabartiniu metu tikrai nerekuomenduočiau niekam nei pradėt, nei tęst :)

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Ja ,buvo visai smagu , kol viskas buvo nauja ,susirasdavau draugeliu ,kartu kalem leveli ,susiradom klana ,tobulejom ,klana i ally prieme ir bfd ekonomine policija supakavo ir WIPE :)
O kuo toliau ,tuo nuobodziau ,tas pats per ta pati.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Gal kas losiat? Jai taip kur?

As Avalone losiu, nick Kzkas rasykit :)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Tiesiai šviesiai aš esu dėjęs ant tų banalių MMORPG žaidimų. Negi nieko negalima sugalvot? Man tiesiog dabar vemt noris, kai eini žudai moba ir lauki kol užmuš, o dmg skaičiukai tik eina.. tipo įdomu? Suprantu yra pvp, tačiau kol iki to normalaus pvp daeini, apsivemt gali apsivemt. Šeip kalbu pusiau apie WoW, bet L2 grynai nekitoks, ir nemalkit man šūdo, kad yra kitiap. Patariu mest šitą žaidimą.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-04-16, 19:52, pasakė:

Tiesiai šviesiai aš esu dėjęs ant tų banalių MMORPG žaidimų. Negi nieko negalima sugalvot? Man tiesiog dabar vemt noris, kai eini žudai moba ir lauki kol užmuš, o dmg skaičiukai tik eina.. tipo įdomu? Suprantu yra pvp, tačiau kol iki to normalaus pvp daeini, apsivemt gali apsivemt. Šeip kalbu pusiau apie WoW, bet L2 grynai nekitoks, ir nemalkit man šūdo, kad yra kitiap. Patariu mest šitą žaidimą.

Ne į temą
Cia tas pats kas PW hateriai ateina i PW tema, paraso kad PW juos vercia vemt ir pataria uzsiimt kuo nors kitu, vietoj to kad ji ziureti. Jei sitam reikale nieko nesigaudai, tai ko isvis kisi cia nosi, putoji ir gadini kitiem nervus?

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Jeigu tu galvoji, kad tik musi mobus tai ziauriai klysti. Visokie rb, pvp, castle siegai, clan vs clan ir dar daugiau.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Losiu ta Lineage2 apie ~2-3 metus. Pradejau Lineage2 Elite serve, poto seke BeyondC3, BeyondC4.. Nu dabar apsistojas Avalon serve. Ka galiu pasakyti, kad su kiekviena diena vis maziau losiu ir esu laimingas :) Mano patarimas butu: Jei gali nezaist L2 - nezaisk, o jei nepradejas dar zaist L2 tai ir nepradek. Bevertis daug laiko uzimantis dalykas. Na nors kartais tikrai smagu ten buna... Bet kas perdaug tas nesveika. :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Reiskia nesi patyres endgame ir pvp malonumu, kai visas farminimas atsiperka :) Pats jau gal 4 metus be pertraukos losiu koki nors MMO, nors ir neskiriu tam itin daug laiko ir daznai keiciu zaidimus/servus. L2 losiau ir neseniai meciau po wipe viena PvP serva, kur lose visai nemazai zmoniu, ir as su draugu praktiskai valdem serva, t.y. owninom visus. Siaip siuo metu losiu WoW globala, bet va baigsis antradieni menesiukas ir nezinau ar verta prasitest... bet tada liksiu be MMO, o man tiesiog nesmagu be jokio MMO, nes kai kada jauciuosi lyg neturiu ka veikti, o daryti ka nors sudetingo tingisi. Siaip dar losiau ir Guild Wars globala.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0