Temoje atsakymų: 189
2006-08-17, 18:00
As manau, kad L2 yra totalus mobu kalimas, nes susikuri veikeja ir eini mustis.Musi musi musi, ishimokai skillus pasikeiti ginklus, sarvus ir vel eini musti musti musti tas pats per ta pati.Ir isvis mano mieste labai daug kas zaidzia L2 tik del to, kad nera isbande kitu MMORPG tik Runescape www.runescape.com ir Adventure Quest www.battleon.com, manau todel ir jiem visiem taip patinka tas L2 rado kazka naujo ir pan.As to jum netaikau tiesiog manau, kad L2 baisiai monotoniskas.
2008-10-20, 15:49
L2 zaidziau gan ilgai ir labai gailiuosi. Sis zaidimas yra laiko svaistymas ir nerekomenduoju jo lost. 90% L2 sudaro grindas ,o grindas sucks. Vadinasi 90% L2 sucks. Visos klases labai panasios ir nuobodzios ,sudina pvp sistema ,nereikalauja jokiu igudziu ir mastymo. Labai monotoniskas zaidimas. Idomus nebent pradedantiems zaidejams ,zmonems ,kurie nezino geresnio laisvalaikio praleidimo arba azijieciams grinderiams.
2008-10-20, 16:16
Jei jau prakalbom apie pvp sistema ,tai ji niekuo nera ypatinga. Healeris ziuri party hp ir mygo healus ,buferis turi 2 bufu setus - magu ir dd ,na o visi kiti kala is eiles - robe ,tada light ir tada heavy. Zinoma laimi tie ,pas kuriuos yra daugiau zmoniu ir didesni lvl. Kas cia idomaus? Tas pats per ta pati. O kad pasiektum ta mass pvp lygi (tie visi clan wars ,castle siege) reikia DAUG DAUG grindint ,o grindinimas sucks ,vadinas griztam prie senos isvados - L2 SUCKS. 
Galbut vienintelis bent kiek linkmas dalykas yra PK ,bet jis irgi atsibosta ,taip pat tavo sunkiai keltas lvl ir pinigai nueina suniui ant uodegos.
Galbut vienintelis bent kiek linkmas dalykas yra PK ,bet jis irgi atsibosta ,taip pat tavo sunkiai keltas lvl ir pinigai nueina suniui ant uodegos.
2008-10-20, 18:32
Kažkada gal ir buvo smagu - kai tik pradėjo kurtis tie privatai LT, visi noobikai buvo, viskas nauja, grafika palyginus su kitais online rpg, kai daug kas nuo MU buvo arba apskritai nuo pikselinių single player atėję, pirmieji Castle Siegai, pirmieji turnyrai, mass ally pvp 200 vs 200 +++ t.t. O po to viskas žemyn nusirito, dabartiniu metu tikrai nerekuomenduočiau niekam nei pradėt, nei tęst
2009-04-16, 18:52
Tiesiai šviesiai aš esu dėjęs ant tų banalių MMORPG žaidimų. Negi nieko negalima sugalvot? Man tiesiog dabar vemt noris, kai eini žudai moba ir lauki kol užmuš, o dmg skaičiukai tik eina.. tipo įdomu? Suprantu yra pvp, tačiau kol iki to normalaus pvp daeini, apsivemt gali apsivemt. Šeip kalbu pusiau apie WoW, bet L2 grynai nekitoks, ir nemalkit man šūdo, kad yra kitiap. Patariu mest šitą žaidimą.

2009-04-16, 19:15
BoXiX, 2009-04-16, 19:52, pasakė:
Tiesiai šviesiai aš esu dėjęs ant tų banalių MMORPG žaidimų. Negi nieko negalima sugalvot? Man tiesiog dabar vemt noris, kai eini žudai moba ir lauki kol užmuš, o dmg skaičiukai tik eina.. tipo įdomu? Suprantu yra pvp, tačiau kol iki to normalaus pvp daeini, apsivemt gali apsivemt. Šeip kalbu pusiau apie WoW, bet L2 grynai nekitoks, ir nemalkit man šūdo, kad yra kitiap. Patariu mest šitą žaidimą.
|
Ne į temą | Cia tas pats kas PW hateriai ateina i PW tema, paraso kad PW juos vercia vemt ir pataria uzsiimt kuo nors kitu, vietoj to kad ji ziureti. Jei sitam reikale nieko nesigaudai, tai ko isvis kisi cia nosi, putoji ir gadini kitiem nervus? |
2009-04-16, 19:53
Jeigu tu galvoji, kad tik musi mobus tai ziauriai klysti. Visokie rb, pvp, castle siegai, clan vs clan ir dar daugiau.
2009-04-16, 20:03
Losiu ta Lineage2 apie ~2-3 metus. Pradejau Lineage2 Elite serve, poto seke BeyondC3, BeyondC4.. Nu dabar apsistojas Avalon serve. Ka galiu pasakyti, kad su kiekviena diena vis maziau losiu ir esu laimingas
Mano patarimas butu: Jei gali nezaist L2 - nezaisk, o jei nepradejas dar zaist L2 tai ir nepradek. Bevertis daug laiko uzimantis dalykas. Na nors kartais tikrai smagu ten buna... Bet kas perdaug tas nesveika.

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-04-16, 20:10
Reiskia nesi patyres endgame ir pvp malonumu, kai visas farminimas atsiperka
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų