Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Don't try this at home,ar paisote?

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 145

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Fantazy pasakė:

O iš kur stalus ir kėdes paraunat?

stalai ira daromi is gipso ploksciu ir 4 briuseliu :D (ir keturiu medvarzciu)
o kedes paprastos senos su atlosais :D kai suluzta tada perdirbus atlosa galima gauti kazka panasaus i kede is wwe :D
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne nu geraj...
Pirmiausia - taj ne wrestlingas:D taj kazhkox shudas, kox dar neturi pavadinimo:)
Kadangi taj vadinat wrestlingu, taj acakykit man - kas apsprendzhia kovos bajgti?:D t.y. kas bookina matchus?:D ir kas juos zhiuri?:D

Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
mazai mes bookinam tuos machus... machai dazniausiai baigiasi kai kas nors per stipraii prsitrenkia ir jau nebegali kickoutint ir buna nupininamas t.y. atsijungia. o atsijungia daug kas ... nu aisku tik po kokio nors ziauraus move`o o ne po kokio nors kepstelejimo per veida ;) pvz. po sidewalk slam irgi ira geras sansas atsijungti nes jei nemoki gerai nukristi tai lupi pakausi i zeme... ir atsijungi.

o machu neziuri niekas nes juk cia ne koks oficialus show :)
jei kas nors ateina paziuret tai tik draugai ir kartais uzmeta aki praeiviai.
Nuotrauka

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ar daug pasitaiko tokiu kuriem patinka "atsijungti" ?

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
praktiskai nera. bet jei jau wrestlina tai jau neziuri ar atsijungs ar ne..
ir nepilnai atsakiau i Fortaz klausima.....
kartais kovos baigtis buna po kokio nors high spoto pvz. swinging DDT ant siuksliu dezes ;)
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Swinging DDT ant siuksliu dezes nera jau toks high spotas ;) ir beje jus dar gal ir ddt darot, kad zmogus ISTIKRUJU trenkia galwa i zeme? ir as pritariu fortui, kazkaip man cia panasiau ne i wrestlinga o kazkoki suda kuris dar neturi pawadinimo :) ir man wis labiau kyla nuomone, kad jus psichopatai, net USA ar Anglijos Backyard wrestilngas yra normalesnis ir ten nors jau grynas backyard, o cia no offence, bet jau newrestling'as
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tai cia paprasciausios mustynes su wrestlingo judesiais ;)

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Winston pasakė:

Swinging DDT ant siuksliu dezes nera jau toks high spotas  ;)  ir beje jus dar gal ir ddt darot, kad zmogus ISTIKRUJU trenkia galwa i zeme? ir as pritariu fortui, kazkaip man cia panasiau ne i wrestlinga o kazkoki suda kuris dar neturi pawadinimo  :)  ir man wis labiau kyla nuomone, kad jus psichopatai, net USA ar Anglijos Backyard wrestilngas yra normalesnis ir ten nors jau grynas backyard, o cia no offence, bet jau newrestling'as

ar as sakiau kad musu wrestlingas yra pats geriausias???
tu dar lygini USA ir Anglija su EHW?? hahahah gal juokauji??
mum dar milijona kartu toli iki tokio lygio haha..
ir prie ko psichopatai??? o DDT istikruju trenkia galva i zeme... nu nevisalaika bet vistiek :)
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Winston pasakė:

Swinging DDT ant siuksliu dezes nera jau toks high spotas  ;)  ir beje jus dar gal ir ddt darot, kad zmogus ISTIKRUJU trenkia galwa i zeme? ir as pritariu fortui, kazkaip man cia panasiau ne i wrestlinga o kazkoki suda kuris dar neturi pawadinimo  :)  ir man wis labiau kyla nuomone, kad jus psichopatai, net USA ar Anglijos Backyard wrestilngas yra normalesnis ir ten nors jau grynas backyard, o cia no offence, bet jau newrestling'as

ar as sakiau kad musu wrestlingas yra pats geriausias???
tu dar lygini USA ir Anglija su EHW?? hahahah gal juokauji??
mum dar milijona kartu toli iki tokio lygio haha..
ir prie ko psichopatai??? o DDT istikruju trenkia galva i zeme... nu nevisalaika bet vistiek :D

as ir nesakau, kad jusu koks pats blogiausias ar seip kazkas pan, as sakau, kad cia newrestlingas o kaip lix pasake, grynos mustynes su wrestlingo movais, o psichopatai prie to, kad (wel gi mustyniu elementas) kalates tol kol kas nors atsijungia, tai juk paprasciau butu is kumsciu pasidauzyt, juk zala tokia pat ir irgi galima atjunkt ir irgi linksma :) , o DDT trenkt grynai galwa i zeme pavojinga irgi galimybe susilauzyt kakla ir wrestlinge DDT nedauzia ant galwos, tiesiog taip atrodo... ir dar psichopatai todel, kad neapmokyti ar nezinot kaip daryt movus, bet wistiek darot :D ir matos px, kad galit rimtai suzalot zmogu
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
:)
nu ash vis tiek nelabaj tikiu, kad jie ten rimtaj trankosi, ir tuo labiau - po 20minuchiu:)
Mazhdaug sako 3-4 savajtes po to pajudet negalim... Taj ka per fizini darot? Ar specialiuju mokyloj che mokotes?
Nes man ishvis juokingaj nuskambejo viena fraze:

"ir prie ko psichopatai??? o DDT istikruju trenkia galva i zeme..."

nu chia pz nerealiai...:)
jej jus jau rimtaj wrestlintumet ten kaip sakaj vos ne puse metu, kad ir kas menesi... Puse ish jusu jau smegenu sutrenkimus turetu ir ranku koju luzhius... Man uzhteko drauguj Belly to belly suplex padaryt, ir kojyte neatlajke... Nes nej jis krist mokejo, nej ash mest... O ka jaw kalbet apie powerbomb, kur zhmogus skrenda lajsvaj ish 2 metru akschio visa nugara ant zhemes... Dar suprantami sidewalkslam ar powerslam ar pressup slam... Nu dar chokeslam... Nu bet visa kita... Bajkit juokus...
Man vienas bichas padare German suplex... Taj geraj kad girtas buvaw, taj nesijawdinaw kad spranda skauda... Geraj kad kita diena labaj paxmielnas buvaw, ir nesijawdinaw kad galvos negaliu pasukiot, nes bendros savijawtos xujovumas eme virshu... Bet jej butu blajvam padares, taj jau buchiau tikraj i ligonine nulekes...
Ir dar kas svarbiausia, jis dar padare toki german suplex... Toki minimaliai kenksinga... Vos ne kartu griuvom, o ne taip kaip rejkia (kad jis mane mestu, ir ash pakilchiau pirmas, jis ishsiriestu ir jau trenktu mane i zheme), jis visaj neishsiriete, ir taj nerealiai jau palyginus pasekmes... Taj ka jus chia skiedzhiat? Bliamba norechiau kad kas ish musu 'skeptiku' burrelio nuvyktu pazhiuret, ka jus ten svajgstat:)

Nuotrauka
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Fortaz pasakė:

:lol:
nu ash vis tiek nelabaj tikiu, kad jie ten rimtaj trankosi, ir tuo labiau - po 20minuchiu:)
Mazhdaug sako 3-4 savajtes po to pajudet negalim... Taj ka per fizini darot? Ar specialiuju mokyloj che mokotes?
Nes man ishvis juokingaj nuskambejo viena fraze:

"ir prie ko psichopatai??? o DDT istikruju trenkia galva i zeme..."

nu chia pz nerealiai...:)
jej jus jau rimtaj wrestlintumet ten kaip sakaj vos ne puse metu, kad ir kas menesi... Puse ish jusu jau smegenu sutrenkimus turetu ir ranku koju luzhius... Man uzhteko drauguj Belly to belly suplex padaryt, ir kojyte neatlajke... Nes nej jis krist mokejo, nej ash mest... O ka jaw kalbet apie powerbomb, kur zhmogus skrenda lajsvaj ish 2 metru akschio visa nugara ant zhemes... Dar suprantami sidewalkslam ar powerslam ar pressup slam... Nu dar chokeslam... Nu bet visa kita... Bajkit juokus...
Man vienas bichas padare German suplex... Taj geraj kad girtas buvaw, taj nesijawdinaw kad spranda skauda... Geraj kad kita diena labaj paxmielnas buvaw, ir nesijawdinaw kad galvos negaliu pasukiot, nes bendros savijawtos xujovumas eme virshu... Bet jej butu blajvam padares, taj jau buchiau tikraj i ligonine nulekes...
Ir dar kas svarbiausia, jis dar padare toki german suplex... Toki minimaliai kenksinga... Vos ne kartu griuvom, o ne taip kaip rejkia (kad jis mane mestu, ir ash pakilchiau pirmas, jis ishsiriestu ir jau trenktu mane i zheme), jis visaj neishsiriete, ir taj nerealiai jau palyginus pasekmes... Taj ka jus chia skiedzhiat? Bliamba norechiau kad kas ish musu 'skeptiku' burrelio nuvyktu pazhiuret, ka jus ten svajgstat:)
Davai varom, Fortaz, į Kauną vaikams parodyti kaip wrestlinti reikia :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
:lol: Ash kita savajte tik i Vilniu grishiu:)
Bet rejkia rimtaj apmastyt:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Jai apie vaikus tai toks mazius kieme yra,tai viska ant jo darau (suplex'us,powerbomb'us) tai va jis atvare pas mane ir jam labai kieta buvo padaryti chokeslam ant sofos (taip gerai krito) tai norejau pasigirt.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
bl bet keistai atrodo kaip jus chokeclamus suplexus padarot as paprasciausia dropkicka ant lovos dariau ir kai plauciai trenkesi i zeme galvojau uzdusiu TAI KAIP JUS ANT ZEMES TAI PADAROT???

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
na.. jei pvz tu cia prie raiden posto prisikabinai , tai jis juk rashe kad dare ant sofos , taip pat ir pvz as su winstonu irgi wrestlinam ant lowos :lol:
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Skorpio pasakė:

bl bet keistai atrodo kaip jus chokeclamus suplexus padarot as paprasciausia dropkicka ant lovos dariau ir kai plauciai trenkesi i zeme galvojau uzdusiu TAI KAIP JUS ANT ZEMES TAI PADAROT???

Nu man tai labai juokingas tavo psotas :) Cia juokingas tuo atzvilgiu, kad man taip reikia beveik kiekviena diena kristi (jei ka tai as tas zmogus, kuris yra su skirtinga, negu visa sava futbolo komanda, apranga :lol:), o kai ateina ziema, tai saleje sezonas prasideda :) Manau supratai ka norejau pasakyti :)

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
ash taj savo bryta metau kai uzpisa :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Bl as buldog daraw namie,tai ranka isisukau :)

efka00

Baltas diržas

• Naujokai
0
as esu padares Master lock ir tiksliau daznai ji darau ir ant pusbrotako atlikau keliolika kartu Chokeslam

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
hm , tu pirmas zmogus , kuri matau kad skaiciuotu padarytus movus :)
Nuotrauka

orangeboy

Baltas diržas

• Naujokai
0
EHW jau seniai turi sale ir pora ciuziniu taigi matchai vyksta per savaite 2 kartus!
Ir turim puikia kamera taigi viska nufilmuojam ir idedam i sita foruma tiksliau Hardcore agis
aplaudina!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0