Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Megstamiausi zaidimai

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 53

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai

RazieL_ pasakė:

Bam ;DDD kaip manai kodel as to sacred wiso neperejau + ten issigelbejimas nuo gejisko waiksciojimo yra arklys :)

Kad bl uzpisa ten aini ir aini per visa "pasauly" ;) ,bet viena koda atradaw netycia,kai levelis kyla tik reikia ENTER spaudineti :D

Kozlov

Baltas diržas

• Naujokai
0
GTA SAN ANDREAS

Guest_ToNy_*

• Svečiai
Man tai gereusi zaidai yra:
1WWE raw
2Mu online
3Lineage2
4Cs
5Sportas bet koks :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Jai tau patiko raw tai patarciau pabandyt kitus wwe grajus ant emuliatoriu n64 Virtual Pro wrestling, WWF no mercy ir pan grafika blogesne bet uztat wiskas kitas geriau

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
carom3d (online biliardo simuliatorius), diablo2(jauciu niekada nebaigsiu jo lost)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
na man ydomiausi:
GTA visi
NFS visi
wwe geimai(nevardinsiu)
CS
Warcraft
Metal gear solid

vent tiek daba prisimenu ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_`KoM`_*

• Svečiai
1. Tony Hawks Underground 2
2. Need for speed Underground 2
3. GTA SA
ir visi kiti geimai kuriuos kazkada zaidziau...:)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Siaip THUG2 nors ir buvo labai lauktas, bet jis man nepaliko labai didelio ispudzio. Kazkaip kiti labiau patiko, nors cia tik mano nuomone ;)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
THUG2 nemanau kad daug kam patiko, bet kitas Tony Hawk turi buti gerias ;) Net ant BMX'o eis lakstyt
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
thug2 buvo per lengvas ir trumpas , tox smagus geimas , bet neilgam
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
THUG2 neblogas, ir tikrai netrumpas, zaidziau gal pora savaiciu, aisku stengiausi ivykdyti visus goalsus, o jei dar pridejus Classic Mode... Bet THUG1 tikrai buvo geresnis, man vien storyline'as labiau patiko. O siaip tai THPS zaidimus isrikiuociau taip:

THPS3>THUG>THUG2>THPS2>THPS4

O pacio pirmo tai nezaidziau :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
THUG2 buvo pats lėviausias, neįdomiausias t-hawko geimas EVER. Man labiausia patiko THUG, geriausi mapai, geriausias story line`as, tiesiog nerealus geimas.

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Bam taw pritariu,isvis kazkoks S :)

Lix

• Administratoriai
36

Bam pasakė:

THUG2 buvo pats lėviausias, neįdomiausias t-hawko geimas EVER. Man labiausia patiko THUG, geriausi mapai, geriausias story line`as, tiesiog nerealus geimas.

Man tai THPS4 ypac nepatiko, turbut del to, kad sunkus nerealiai. Bet uztat taip daugiau visokiu triuku ir pan, tai savo sarase 3-aja vieta daviau :) Na bet tikiuosi THAW bus tikrai geresnis

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Lix pasakė:

Bam pasakė:

Man tai THPS4 ypac nepatiko, turbut del to, kad sunkus nerealiai. Bet uztat taip daugiau visokiu triuku ir pan, tai savo sarase 3-aja vieta daviau :) Na bet tikiuosi THAW bus tikrai geresnis

THPS4 buvo labai geras, ir nieko ten sunkaus :D

Lix

• Administratoriai
36
Na ziurint ka tu darai. As pvz tai ant visu THPS'u ir THUG'u meginu ivykdyt visus imanomus goalus, tai man kai kurie buvo labai sunkus, ypac paskutiniuose miestuose

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Lix pasakė:

Na ziurint ka tu darai. As pvz tai ant visu THPS'u ir THUG'u meginu ivykdyt visus imanomus goalus, tai man kai kurie buvo labai sunkus, ypac paskutiniuose miestuose

Aš darau lygiai tą patį, nu THUG buvo lengvesnis nei THPS4 ar THUG2, nu dėl THUG2 negaliu sakyt, nes ant minimumo perėjau ir išmečiau, nes labai nusivylęs buvau

Guest_TakeR_*

• Svečiai
Man tai kolkas vsisi yra geri zaidimai tuos kurious zaidziau bet labiausiai patiko nfsu2 zaidimas pasireiskentis gera grafika

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

TakeR pasakė:

Man tai kolkas vsisi yra geri zaidimai tuos kurious zaidziau bet labiausiai patiko nfsu2 zaidimas pasireiskentis gera grafika

Tai ar tu žaidi ar žiūri į gražius vaizdus? :)

Guest_Shadow_*

• Svečiai
Final fantasy,dmc 3,soul calibur 3.ir t.t.

Guest_TourneY_*

• Svečiai
World of Warcraft (Vertas visų 13E/month). O dėl THUG serijos, tai 3 dalies eilinį kartą nebus ant PC...

Guest_UnderTaKeR_*

• Svečiai
Geriausias zaidimas koki tik kada zaidziau tai War3craft.Neblogas dar ir CS.man dar ir Undergraun2 patinka....

Guest_Rossi_*

• Svečiai
zaidziu tik futbolo zaiidmus tai man geriausias FM 2005 :roll:

Guest_putupas_*

• Svečiai
Geriausias RPG:Never winter nights
Geriausias FPS:Half life 2
Geriausias RTS:Rome:total war
Geriausias TBS:Disciples 2:Dark prophecy
Geriausias Action:Gta serija :)
Geriausias Hack & Slash :Diablo2

Vysniuz