Taigi uzkulisiose viksta kalbos, kad Undertaker noretu tureti gera matcha per WrestleMania 22, nes ka gali zinoti - gal tai jo paskutine WM. O ka tai reiskia? O tai reiskia, kad greit bus pradetas buildup'as siam WM matchui (aisku, jei viskas viks sklandziai). Bet yra vienas niuansas. Vienas tures buti heel'u - ir tikriausiai (80%) ta vaidmeni Kurt'as ir tes (bet aciu Dievui, kad be Daivario). Bet dabar kas gali ivykti WrestleManijoje? Kurt'as yra vienas is nedaugelio zmoniu, kam Takeris gali paaukoti savo WM winning streak (tuo labiau, jei jis taip nusistates, kad tai gali buti jo paskutine WM). Taigi dabar as tiesiog... WOOOOOOOOOOOOO!
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-01-16, 22:52
Taigi uzkulisiose viksta kalbos, kad Undertaker noretu tureti gera matcha per WrestleMania 22, nes ka gali zinoti - gal tai jo paskutine WM. O ka tai reiskia? O tai reiskia, kad greit bus pradetas buildup'as siam WM matchui (aisku, jei viskas viks sklandziai). Bet yra vienas niuansas. Vienas tures buti heel'u - ir tikriausiai (80%) ta vaidmeni Kurt'as ir tes (bet aciu Dievui, kad be Daivario). Bet dabar kas gali ivykti WrestleManijoje? Kurt'as yra vienas is nedaugelio zmoniu, kam Takeris gali paaukoti savo WM winning streak (tuo labiau, jei jis taip nusistates, kad tai gali buti jo paskutine WM). Taigi dabar as tiesiog... WOOOOOOOOOOOOO!
2006-01-16, 23:30
2) Takeris turbut lajmetu, nes ir Angle busena gana sunki - jis per plauka nuo tokios busenos kaip Austinas, ir per du plaukus nuo vezhimelio (nes Austinas per plauka nuo vezhimelio)
3) Mano siulymas=Iron man match=draw(jej butu kaip WM12, tai ...=sudden death=DQ)
Nes Takeris dirzho vertas tik tiek, kaip acidekojimo uzh visa kompanijaj padaryta geri - ne daugiau (kaip Benoit - uzh dideles pastangas+gera wrestlinima, bet ne daugiau). Angle, irgi, kaip esantis per du plaukus nuo vezhimelio, nevertas nutraukt tokia Takerio serija.
Ish pastarosios mano pastraipos galim daryt ishvada, kad:
1) nerealu kad laimi Taker (jej Angle su dirzhu)
2) nerealu kad lajmi Angle
3) No clear winner in WM main-event irgi nera geras varijantas (chia jej Angle su dirzhu)
Taj kas sumoj gaunasi - nerealus ir pac matcho buvimas, jej Angle butu chempijonu.
Tajgi, kaip irodyta aukshchiau, matchas bus tik tuo atveju, jej Angle nebus chempijonu, ir matcha lajmes Taker.
P.s. pac savim dzhiaugiuosi, kaip geraj irodzhiau:DDDDDDDDDDD Galim net topic'a closint:D

2006-01-17, 00:45
Fortaz, Jan 16 2006, 11:30 PM, pasakė:
2) Takeris turbut lajmetu, nes ir Angle busena gana sunki - jis per plauka nuo tokios busenos kaip Austinas, ir per du plaukus nuo vezhimelio (nes Austinas per plauka nuo vezhimelio)
3) Mano siulymas=Iron man match=draw(jej butu kaip WM12, tai ...=sudden death=DQ)
Nes Takeris dirzho vertas tik tiek, kaip acidekojimo uzh visa kompanijaj padaryta geri - ne daugiau (kaip Benoit - uzh dideles pastangas+gera wrestlinima, bet ne daugiau). Angle, irgi, kaip esantis per du plaukus nuo vezhimelio, nevertas nutraukt tokia Takerio serija.
Ish pastarosios mano pastraipos galim daryt ishvada, kad:
1) nerealu kad laimi Taker (jej Angle su dirzhu)
2) nerealu kad lajmi Angle
3) No clear winner in WM main-event irgi nera geras varijantas (chia jej Angle su dirzhu)
Taj kas sumoj gaunasi - nerealus ir pac matcho buvimas, jej Angle butu chempijonu.
Tajgi, kaip irodyta aukshchiau, matchas bus tik tuo atveju, jej Angle nebus chempijonu, ir matcha lajmes Taker.
P.s. pac savim dzhiaugiuosi, kaip geraj irodzhiau:DDDDDDDDDDD Galim net topic'a closint:D
2006-01-17, 00:52
2) Jo bukle nera tokia kritishka kaip Austino - kaip jau minejaw - Angle per du plaukus nuo vezhimelio, Austinas - per viena.
Titulo kovos su Takeriu WM nebus.
Edit:
Ka tik sugalvojaw.
Titulo nebus matcho Taker vs Angle for WHC Title.
Bet niex nesake, kad...
Nebent taj butu three way dance su RR nugaletoju.
RR nugaletojas ajshqs - Ortonas.
1) WM Ortonas nupinina Angle - tampa normaliu chempijonu
2) Underis toliau nenugaletas (nenupinintas - chia kaip Samoa Joe - nelajmejo three way dance, bet visi kalba apie pergaliu serija)
3) Matcas irgi padarytas geras - Kaip ir Underis norejo (galetu siekt iki ***1/2 ramiai)
4) Ortonas igauna nerealiai daug Overness, nes nugali dvi didzhiausias WWE SD zhvajgzhdes.
5) Jej nugali be tevo pagalbos - jis igauna ir itikinamumo kaip WHC chempijonas.
Taj butu pac geriausias varijantas, nes Taker vs Angle nebutu labaj gera, nes abu jie nera tokie, kad galetu vienas kitam bumpinti... O Ortonas galetu but malamas visa kova, o po to lajmet. Che nerealiai daug zujkiu nushaunama vienu metu. Takeris gali pasitraukt kaip ne nenugaletas, bet nenupinintas WM ir t.t. it t.t.
Labaj tvirtaj manaw, kad taj galim ir pamatyt...

2006-01-17, 07:30
Fortaz, Jan 17 2006, 12:52 AM, pasakė:
2) Jo bukle nera tokia kritishka kaip Austino - kaip jau minejaw - Angle per du plaukus nuo vezhimelio, Austinas - per viena.
Fortaz, Jan 17 2006, 12:52 AM, pasakė:
Edit:
Ka tik sugalvojaw.
Titulo nebus matcho Taker vs Angle for WHC Title.
Bet niex nesake, kad...
Nebent taj butu three way dance su RR nugaletoju.
RR nugaletojas ajshqs - Ortonas.
1) WM Ortonas nupinina Angle - tampa normaliu chempijonu
2) Underis toliau nenugaletas (nenupinintas - chia kaip Samoa Joe - nelajmejo three way dance, bet visi kalba apie pergaliu serija)
3) Matcas irgi padarytas geras - Kaip ir Underis norejo (galetu siekt iki ***1/2 ramiai)
4) Ortonas igauna nerealiai daug Overness, nes nugali dvi didzhiausias WWE SD zhvajgzhdes.
5) Jej nugali be tevo pagalbos - jis igauna ir itikinamumo kaip WHC chempijonas.
Taj butu pac geriausias varijantas, nes Taker vs Angle nebutu labaj gera, nes abu jie nera tokie, kad galetu vienas kitam bumpinti... O Ortonas galetu but malamas visa kova, o po to lajmet. Che nerealiai daug zujkiu nushaunama vienu metu. Takeris gali pasitraukt kaip ne nenugaletas, bet nenupinintas WM ir t.t. it t.t.
Labaj tvirtaj manaw, kad taj galim ir pamatyt...
Dar as nesuprantu, ar tu geriau uz WWE vadovybe zinai apie Kurt'o bukle? Manau ne. Taigi darau isvada - jeigu WWE vadovybe bent svarsto daryti toki matcha per WM22 ir mano, kad jis gali pasisekti, tai reiskia, kad jie nusizvelgia i fizines Kurt'o ir Takerio sugebejimus. Kolkas Kurt'as normaliai dirba su savo trauma (katik turejo ***+ matcha su HBK) - ne fantastiskai, bet normaliai. Matcha per WM22 Kurt'as siaip ar taip tures ir as "tvirtai manau, kad" Taker vs. Kurt galim pamatyti.
Taigi laukiam WM22
2006-01-17, 12:56
1) 'Gal tu jau skaitei ju med-korteliu israsus?' - paklausk bet kokio zhmogaws apie Kurto svejkata... Bl nu nespank su tokiais klausimajs... Ash dabar taves tada paklausiu:
'Gal tu jau skaitei Austino med-korteliu israsus?' Skajtej ka? Skajtej skajtej skajtej? Taj ish kur zhinaj kad jis wrestlint nelabaj gali? Ka? PZ, nerejketu svajgt su tokio lgyio klausimajs...
2) 'Dar as nesuprantu, ar tu geriau uz WWE vadovybe zinai apie Kurt'o bukle?' - Vel gi, taj ka WWE vadovybe daro, nera geras pavyzdys... WWE vadovybe, suzhejsta Batista idejo i matcha su vaikshtanchia nelajme Marku Henriu - Batista gavo dar rimtesne trauma...
Klausimas: jej ash priesh ta Batistos traumos matcha tau buchiau pasakes: 'WWE durnaj daro, kad suzhejstam Batistai lejdzhia kovot', taj gal irgi butum taip pat acakes?: 'WWE vadovybe geriau zhino ka daro':DDD Irgi juokingaj che pasakej...
3) ' tu iskart darai isvada jog Taker vs. Angle matchas bus blogas' - Man prashau citatele mano zhodzhiu, kur sakaw kad matchas bus blogas... AAA, jos nera... Taj pagalvokime tada visi kuo skiriasi zhodeliai 'blogas' ir 'nelabaj geras' wrestlingo terminologijoj...
4) Nelygink Takerio su HBK, che bet kokio wrestlerio kontexte. HBK turejo **** matcha su lopiniu Sid'u ir ***** su tinginiu Nash - taj jam ***1/2 matcha padaryt su Angle gal daug lengviau, nej Angle su Taker, nemanaj? Gal, manaw, jauti skirtuma, kur zhmogus gali nerealiai geraj selinti, yra lengvas, ir judrus - ir kur senas 2.10 metru 'bevejk pirdyla', kuriam kajp kada uzhejna noras wrestlint:) (ir kuris tajs pachiais Sid ir Nash atitinkamaj tesukrapshto ** ir **1/2 - lygej per pus mazhiau)
5) Nu ir dabar dar klausimeliai jau topico kontexte: jej jau tvirtai manaj, kad Angle vs Taker WM bus, taj:
1) Kas lajmes ta matcha, ir ar shvariai
2) Kas lajmes Rumble matcha, RR

2006-01-17, 17:28
Fortaz, Jan 17 2006, 12:56 PM, pasakė:
1) 'Gal tu jau skaitei ju med-korteliu israsus?' - paklausk bet kokio zhmogaws apie Kurto svejkata... Bl nu nespank su tokiais klausimajs... Ash dabar taves tada paklausiu:
'Gal tu jau skaitei Austino med-korteliu israsus?' Skajtej ka? Skajtej skajtej skajtej? Taj ish kur zhinaj kad jis wrestlint nelabaj gali? Ka? PZ, nerejketu svajgt su tokio lgyio klausimajs...
Nezinau prie ko tu cia man klausimus apie Austin'o kortele uzduodi - as isvis net ne emiausi lyginti ju diagnozus. Tuo labiau, man labai jokinga pasidaro, kai wrestlingo fanai imasi labai isitikine kalbeti apie wrestlerio bukle, zinodami tik tiek, ka perskaito wrestligo saitose. Taigi ir tau ne patariu. Tiesiog as norejau pabrezti, kad tu zinai apie Angle'o bukle nedaugiau, nei as - taigi tau sakyti tokius zodzius, kaip "per plauka/per du" - nelabai jau samoninga;)
Klausimas: jej ash priesh ta Batistos traumos matcha tau buchiau pasakes: 'WWE durnaj daro, kad suzhejstam Batistai lejdzhia kovot', taj gal irgi butum taip pat acakes?: 'WWE vadovybe geriau zhino ka daro':DDD Irgi juokingaj che pasakej...
Tuo labiau, Angle'as yra pasirizes paaukoti savo gyvenima wrestlingo karjerai, ir nerizikos savo sveikata vienam matchui su Takeriu, zinodamas, kad tai gali sukelti ypatingo povojaus jo sveikatai. Taigi pries WWE net pradejus svarstyti tokio matcho tikimybe - Angle'as dave savo sutikima - reiskia blaiviai ivertino savo sveikata.
O apie matcho ivertinima as neuzsiminiau, bet jei jau tu uzsiminei... As nesiruosiu teigti, kad matchas taps ***** klasika arba MOTY
1) Kas lajmes ta matcha, ir ar shvariai
2) Kas lajmes Rumble matcha, RR
1. Galvoju: laimetu Angle'as. Svariai.
2. Galvoju:
Randy Orton (Tada tikriausiai suzaistu tavo scenarijus)
ar
Triple H (Tada tikriausiai suzaistu mano scenarijus)
RR laimetojas priklausis nuo to, ar WWE vadovybe nuspres padaryti Kurt vs. Taker WM22
2006-01-18, 16:44
2) Del Angle ir Austino svejkatos. Shiam klausimuj pamirshk visa kontexta, ir ash taves klausiu tokio klausimo (lyg ish oro, va pvz klausimu skiltyje): 'Kokia yra dabartine Austino svejkata' - ka tu man parashytum? Na man tiesiog smalsu:) Galetum acakyt ir patenkint mano smalsuma?
3) Jej tau Batistos trauma atrodo reiksmingesne jo organizmuj nej Angle savoji, taj...
4) Taker su HBK lyginaj Angle kontexte - sakej kad Takeris pasistenges ishtemptu matcha gera su Angle, o vat Angle irgi nesenaj turejo ***+ matcha su HBK. Tajgi, Angle kontexte, gavosi shiu dvieju wrestleriu palyginimas, taip kad...
5) O dabar pasismaginimuj... Kaj ash pasakaw, kad Kurtas turi rimta trauma, tu man sakaj 'Gal skajtej jo med kortele'...
Na geraj, taj kaj tu pasakaj: 'Dabar Takeris yra rimtai nusistates tureti gera matcha per WM22' - taj ash taves klausiu: 'Kalbejaj su Takeriu'?:DDDDDDD

2006-01-18, 22:14
2. Visu pirma, cia as tureciau tave klausti sio klausymo, nes butent tu isvis pradejai vesti paraleles tarp Austin'o ir Angle'o sveikatu. Bet, is mandagumo, as atsakysiu;) Kiek as zinau, po to lemtingo piledriver'io Austino nugarai buvo padaryta daug zalos (kaklo sritij). Buvo dislokuotas kaulas - isikises tarp nugaros disku; du nugaros diskai nusikreipe nuo vertikalios padetes. Operacijoje jam pasalino du diskus is stuburo ir pakeite vienu dirbtiniu - taip jo stubutas prarado siek tiek lankstumo. Dabar jis nenori rizikuoti savo 'modifikuoto' stuburo sveikata ir nedalyvauja aktiviai imtynese. Nors kiek as zinau jis gali sau lesiti dalyvauti matchose (aisku be itin didelios rizikos).
3. Ar as naudojau zodius "reiksmingesne organizmui"? Ne, taigi dabar as tave prasyciau ne interpretuoti mano zodziu;) As panaudojau zodi - "svarbi". Taip, as ne neigiu, kad galeciau pakeisti ta zodi sinonimu "reiksminga". Taigi dabar, patariu tau grizti i mano posta ir atidziai ji perskaytyti (nes as dazniausiai labai kruopsciai bandau isdestyti savo mintis - bet vistiek atsiranda zmoniu, kas interpretoja tai savaip;) Taigi, dabar, kai tu dar karta perskaitei, tu turetum suprasti, kad "reiksmingesne sveikatai" ten jokiu budu nebuvo net kontekste. Tiesiog ji buvo reiksmingesne nei Angle'o trauma (naujienu atzvilgiu) - nes ji buvo sensacinga. T.y. ji buvo netyketa. O Angle'as turi kaklo problemas nuo pat savo karjeos pradzios - ir kas-kart ji turejo "baigti jo karjera" - bet jis vis grisdavo po operacijos ir reabilitacjos. Todel tai nebuvo svarbu/reiksminga naujienose - tai buvo tiesiog priminimas, kad Angle'as vis dar turi kaklo problemas. Bet tai ne apvercia jo dabartinio darbo rezino 180 gradusu.
O del reiksmingumo - tai manau kiekvienam wrestlingo fanui/wrestleriui zinoma, kad, viena is reiksmingiausiu traumu sveikatai yra butent kaklo - nes tai stuburas, o su stuburu... Bet as tvirtai tikiu, kad Kurtas zino savo sugebejimu ribas ir pats nuspres kada pasitraukti operacijai (dar vienai). Ir lygiaverciai tikiu - kad jis dar karta gris.
Na as cia bandziau labai detaliai viska aprasyti - po zingsniu, kad vel nekiltu klausymu;)
4.
Citata
5. Cia tu mane pagavai
2006-01-18, 22:28
1) O ish kur zhinaj kad ten Austinuj ishimti tie keli diskai ish stuburo - skajtej jo svejkatos knygele?:DDDDDDDDD
2) Nu nzn, jej jau tu ishsizhadi savo zhodzhiu, taj ash neturiu ka su tavim kalbet:
Dabar rashaj:
"Ar as naudojau zodius "reiksmingesne organizmui"?"
Acakymas, taip:
"ju traumos skiriasi pagal savo reiksminguma organizmui"
taip kad, kolega, pirma patardamas man skajtyti tavo postus, pac pirma skajtyk ka pac rashaj;)
Ir, asjshq, nerejketu ishtraukineti savo paties vieno sakinio ish visos pastrajpos, ir daryti ishvados, kad ash pasidaraw ishvadas vien ish jo - jej nesuprataj, ash kalbejaw apie visa tavo pastrajpa: pradzhioj palygini Kurta su HBK (t.y. pakalbi apie ju kova), po to pakalbi apie galima Taker vs Angle kova. Taj vadinama wrestleriu lyginimu kurio nors wrestlerio kontexte lietuviu kalboj;)

2006-01-18, 23:01
Fortaz, Jan 18 2006, 10:28 PM, pasakė:
1) O ish kur zhinaj kad ten Austinuj ishimti tie keli diskai ish stuburo - skajtej jo svejkatos knygele?:DDDDDDDDD
2) Nu nzn, jej jau tu ishsizhadi savo zhodzhiu, taj ash neturiu ka su tavim kalbet:
Dabar rashaj:
"Ar as naudojau zodius "reiksmingesne organizmui"?"
Acakymas, taip:
"ju traumos skiriasi pagal savo reiksminguma organizmui"
taip kad, kolega, pirma patardamas man skajtyti tavo postus, pac pirma skajtyk ka pac rashaj;)
Ir, asjshq, nerejketu ishtraukineti savo paties vieno sakinio ish visos pastrajpos, ir daryti ishvados, kad ash pasidaraw ishvadas vien ish jo - jej nesuprataj, ash kalbejaw apie visa tavo pastrajpa: pradzhioj palygini Kurta su HBK (t.y. pakalbi apie ju kova), po to pakalbi apie galima Taker vs Angle kova. Taj vadinama wrestleriu lyginimu kurio nors wrestlerio kontexte lietuviu kalboj;)
2. WOOOOO! Tikrai naudojau!
O Tu tai priemei, kad as kalbejau apie ilgalaiki effekta - todel as ir pradejau tau irodyneti, kad puikiai suprantu, jog kaklo trauma yra eiksmingiau organizmui (nes pticepsas priaugs, o del kaklko niekad negali buti tikras). Sio poziuriu variantu Kurt'o trauma reiksmingesne.
Zinai koki zodi cia galim panauduoti - nesutapo kontekstai:)
Ir as dar karta kartoju - ta pastraipa, reiskia tik tai, kas ten isdestyta zodziais. Kontekstas, tai yra tai, ka autorius bando iterpti "tarp sakyniu". Tai as nesuprantu, jei as tau sakau (kaip autorius) - kad jokio kontekto ten nenorejau iterpti - o tu sakai kad norejau - tai kaip cia suprasti? Tu gal man nori irodyti, kad as pats nesuprantu, ka norejau pasakyti
P.S. Niekada taip daznai neartojau zodzio "kontekstas" - cia tarsi musu diskusija yra panasi i dveju zmoniu is skirtingu planetu bandyma uprasti vienas kita.
P.S.S. Bli*, man patinka musu kas-menesiniai gincai
2006-01-18, 23:07
Fortaz, Jan 18 2006, 10:38 PM, pasakė:
1) Lexine rejkshme: kaj pasakaj, kad 'nelabaj geras' rejshkia "sudinas; blogas; normalus ir net geras"
2) Ir interpretacija: kaj ish visu tu zhodeliu pasirenki sau paranq: "Blogas"
2006-01-18, 23:13
Del sakinio: "Kontekstas, tai yra tai, ka autorius bando iterpti "tarp sakyniu""
Taj ash tau galiu paprasta pavyzdeli:
Ash pasakaw:
1) "Austinas yra turejes ***** matcha su Rock'u"
2) "Goldbergas nesugebejo turet tokio matcho su Rock'u - gavo tik *"
Taj daug kas pasidarys ishvada, kad ash lyginu Goldberga su Austinu, Rock'o kontexte... Ir taj butu gan akivajzdu... Bet kaip atrodys, kaj ash pasakysiu "ne, ash ju nelyginaw, ash to neturejaw galvoj, taj nebuvo ju lyginimas Rock'o kontexte"?

2006-01-18, 23:18
Fortaz, Jan 18 2006, 11:13 PM, pasakė:
Fortaz, Jan 18 2006, 11:13 PM, pasakė:
Taj ash tau galiu paprasta pavyzdeli:
Ash pasakaw:
2) "Goldbergas nesugebejo turet tokio matcho su Rock'u - gavo tik *"
Taj daug kas pasidarys ishvada, kad ash lyginu Goldberga su Austinu, Rock'o kontexte... Ir taj butu gan akivajzdu... Bet kaip atrodys, kaj ash pasakysiu "ne, ash ju nelyginaw, ash to neturejaw galvoj, taj nebuvo ju lyginimas Rock'o kontexte"?
2006-01-18, 23:20
Edit:ir toj pachioj pastrajpoj, kalbant apie viena ish shiu triju wrestleriu:
2) "Goldbergas yra turejes * matcha su Rock'u"
Ir kaip atrodys, kaj dabar ash pasakysiu "ne, ash ju nelyginaw, ash to neturejaw galvoj, taj nebuvo ju lyginimas Rock'o kontexte"?

2006-01-19, 00:34
TruBaller, Jan 19 2006, 12:18 AM, pasakė:

2006-01-19, 11:16
DeSerT, Jan 19 2006, 09:06 AM, pasakė:
p.s. Ash aplamaj esu tokios nuomones, kad geriau floodint, flamint, lamint ir pyktis ne angeryje, negu sedet wrestlingo meniaku forume, ir didesne dali postu but susirinkus skiltyse 'apie viska', 'pramogos' ir pan... Chia nieko asmenishko, bet tuo pachiu ir daug kam...
p.p.s. Patarineja mat paprastas juzeris dviems moderams, kuriu ir adminaj net nebebando drausmint:D

2006-01-19, 13:55
Fortaz, Jan 18 2006, 11:20 PM, pasakė:
Edit:ir toj pachioj pastrajpoj, kalbant apie viena ish shiu triju wrestleriu:
2) "Goldbergas yra turejes * matcha su Rock'u"
Ir kaip atrodys, kaj dabar ash pasakysiu "ne, ash ju nelyginaw, ash to neturejaw galvoj, taj nebuvo ju lyginimas Rock'o kontexte"?
`MalioK`, Jan 17 2006, 07:30 AM, pasakė:
Taigi laukiam WM22
Fortaz, Jan 19 2006, 12:34 AM, pasakė:
DeSerT, Jan 19 2006, 09:06 AM, pasakė:
2006-01-19, 14:11
DeSerT, Jan 19 2006, 11:54 AM, pasakė:
Ash gal rashiau kartajs kad che nieko konkrechiai neturiu galvoj ir pan? Ne? Ar rashiau? Ne? Rashiau? A.... Taj skajtyt rejkia...
`Maliok`ui: taj jo, jej ne ginchaj/feudaj su tavim, ir mane dominantys informatyvus pokalbiai su XEUS, ir keli media requestaj, ash neturechiau ko shita foruma uzhejt:D nes visi kiti forumaj atemus shitaj turi...
Kas del kontexto - na jo... Dazhnaj buna zhmonem, kad pasako zhodzhius galvodami vienajp, o tiems kurie juos ksjato/girdi atrodo kitaip = atsiranda ir kitos rejkshmes, ir kiti kontextaj.

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų