Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

ŠALTA!

Temoje atsakymų: 85

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
radau nuotrauka, kuri labai tinka temai :)

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąkurt, Jan 19 2006, 04:01 PM, pasakė:

Pas mus atejo arktiniai ciklonai. As, kaip ir bamas visas pamokas buvau su striuke. Kadangi, mokytoja nieko nesake, per giesa buvau su saliku, kepure, kapisonu ir pirstinem (zodziu kaip eskimas):D

Jo,kai tave pamaciau is kuno daliu matesi tik akys ir truputi nosies.

Kad orai dar laikytusi!Nenoriu i sule,o siaip manau,kad lt daug istizeliu neeina i mokse kai buna tik kokie -20 (sestokai-desimtokai) :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Ka tu vadini istizeliais? :D Ketvirtadieni ryte buvo -20-21, o diena -18, bet as vistiek ejau :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Bam klawsyk per tawe jau 5 karta skaitau sita tema wis griztu i index ir ziuriu Pie man parase ooo galvoju naujokas poto perskaitau uzmirstu apie naujoka wel iseinu prisimenu lygtais uzmirsau perskaityt nu nsvrb cia biski offtopic bet kodel tu toki nicka uzsidejai?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 466 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSkorpio, Jan 21 2006, 08:09 AM, pasakė:

Bam klawsyk per tawe jau 5 karta skaitau sita tema wis griztu i index ir ziuriu Pie man parase ooo galvoju naujokas poto perskaitau uzmirstu apie naujoka wel iseinu prisimenu lygtais uzmirsau perskaityt nu nsvrb cia biski offtopic bet kodel tu toki nicka uzsidejai?

Ziurek simpsonus ir suprasi :)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Yeah, Pie Man is the best super hero ever!! :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąPie Man, Jan 21 2006, 07:37 AM, pasakė:

Ka tu vadini istizeliais? :( Ketvirtadieni ryte buvo -20-21, o diena -18, bet as vistiek ejau :)

Tai tu ir turetum per toki ora eit,-18 dar neblogai dienos metu,o ryto temp. dar pusevelnio (lyginus su dabartiniu oru). :(

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu as dar viena ne labai i tema posta parasysiu. Tai jei as paziuriu superman ir galvoju, kad jis butent ura geriausias, tai man tada kaip ir reiktu nicka pasikeisti. O po to paziuriu spiderman ir persigalvoju - tada jau keiciuosi nicka i SPIDERMAN.

Tai va, o dabar i topic'a. As turbut nuo kokios 5 klases vis laukdavau, kol bus tokie orai ir galesiu neiti, tai tik atsiradus galimybiai (kad ir -20 laipsniu), tai as ja ir naudojuosi :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 21 2006, 04:46 PM, pasakė:

Nu as dar viena ne labai i tema posta parasysiu. Tai jei as paziuriu superman ir galvoju, kad jis butent ura geriausias, tai man tada kaip ir reiktu nicka pasikeisti. O po to paziuriu spiderman ir persigalvoju - tada jau keiciuosi nicka i SPIDERMAN.

Tai va, o dabar i topic'a. As turbut nuo kokios 5 klases vis laukdavau, kol bus tokie orai ir galesiu neiti, tai tik atsiradus galimybiai (kad ir -20 laipsniu), tai as ja ir naudojuosi :(

Bet cia tikrai geras :( geriau uz visus kitus :) o del tokios progos, kad del salcio butu galima neit i shule, tai tikrai turbut tik pirma karta pasitaike taip :(

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Tikekimes dazniau taip bus :) Laikom shpygas uz pirmadieni!
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Mano mama sake kazkada savo jaunystej visa savaite nejo del salcio :( kad ir mums taip :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Mama kazka sake pirmadieni -29 nakti, gali but labai neblogas savaitgalis galiu pasakyt :)

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
  • 117 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPie Man, Jan 21 2006, 07:46 PM, pasakė:

Mama kazka sake pirmadieni -29 nakti, gali but labai neblogas savaitgalis galiu pasakyt :)
Melskimės , kad ir ateinanti savaitė tokia būtų.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Pirmadieni tai tikrai bus salta taip,kad nereiks eiti i mokykla,o antradieni zada pustyti, taip,kad jau teks keblinti... :)

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0
Siandien del labai svarbio priezasties isejau i miesta. Su kepure, salika ik akiu apsiviniojus, bet vistiek susalau. Dar mano matesi tik akys, bet vistiek blakstienos baltos patapo.
Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
taj kad snd tik -13 buwo man rodos

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 272 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSkorpio, Jan 22 2006, 04:31 PM, pasakė:

taj kad snd tik -13 buwo man rodos
Nebent 23. Nes salta tai ziauriai
Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
siandien bent jau pas mane ~-16 buvo, rytoj pranesa daug, tai irgi neisiu i mokykla :) gal kas nors prisijungsit? :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąPie Man, Jan 22 2006, 03:14 PM, pasakė:

siandien bent jau pas mane ~-16 buvo, rytoj pranesa daug, tai irgi neisiu i mokykla :) gal kas nors prisijungsit? :D
o kaipgi ryt -28 pranesa net kuprines nesitraukiau

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
:| o mano mama ruosiasi verst waryt.. :)
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Aha maniske irgi... Tik idomu ar mokytojai ateis :)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPie Man, Jan 22 2006, 03:14 PM, pasakė:

aš noriu. manęs neleidžia. ;]]]
kūl šeip, tokį tėtį turėt. X> tik biškį jau namie nusibodo sėdėt. gerai nors, kad vakar draugę atsivežiau;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Taigi sake Naglis Sulija per oru prognoze kad ryt i sule nereiks :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Motka sako eisi eisi sakaw NE!byby jei lieps varyt eisiu pas drawga su ps2 palost :)

Guest_putupas_*

• Svečiai
O man sake ,jei bus 20+ NEISI :) .

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0