Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

newest EhW show !!!!!!!!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 55

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąPie Man, Jan 28 2006, 09:22 PM, pasakė:

man PWT iki 230-250 varo :blink:

Nu mano senas internetas tai budavo labai letas, greitis visada 5-15kb/s budavo, BET viena diena sestadieni greitis buvo 120kb/s. Tai as ir galiu kad greitis pas mane budavo iki 120kb/s... cia kaip ir per reklamas, greitis iki 3mb/s ar kiek ten, po to po * parasyta kad greitis dalinamas ant 8 snukiu :DDD

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
As juk nesakiau kad minimum 200 varo :blink: sakiau, kad iki 250 traukia, kur mazai seedu aisku, kad nebus tokiu greiciu. pvz dabar siunciu sd, tai traukia 80-90 :) + su ps2 losiu online ir dar ijunges bearshare ir dar apacioj kompas naudoja intika.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
bisky nuo temos nukrypot :blink: , beje dar vienas pastebejimas ko reik kad butu matchas be visu kur sake : daryt ne vien power movus (nors ir tai jau sake , bet as taip sukonkretinau)
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
Kaip matau reiks kada nors atsisėsti ir parašyti straipsnį pro-wrestlingo technika: specialioji dalis.

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
labai pravers :blink: ipac man ir kitiem EhW crew :) gal zinai kur butu galima rasti subookintu machu??? ar pn.???? nes as nelabai talentingas bookeris o is forumo niekas apsiimt nenori!!
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Jei tu norki, kad tau subookintu kas pries ka kovos, tai cia nereikia dideliu sugebejimu. O jei nori, kad tau pasakytu, ka po ko reikia daryti, tai galiu pasakyti tik viena dalyka: "Kaip manau, kdel mes nesakome kad wrestlingas yra suvaidintas ?" TAIP, butent, del to, kad tai nera kaip spektaklis, kur aisku kas po ko eis :blink:

Ir Winstim. Ne viena, o apu DVD :) Nu bet su tuo antru as irgi neskubu. O koks tas antras irgi zinai :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0