Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-02-18, 22:18
noreciau suzinoti forumo poziuri i tai.. as ten deciau rezultatus,ppv rezultatus,biografijas, kaip pradet backyardint... ir visa kita kas susije su EHW
prasau butinai prabalsuoti palikti atsiliepima....
2006-02-18, 22:21
2006-02-18, 22:29
p.s. sitas klausiams jau seniai aptartas.
2006-02-18, 22:36
ir i viena topica nieko nesukisi!! saito as kurt nesiruosiu nes is to nieko gero neiseis.. o cia tarp savu forumieciu ir galima gaut normalius ivertinimus ir siaip fainiau... tai va.. atsakau itavo klausima Tru.. kas bus toliau?? vat bus taip... bus skiltis (jeigu taip atsitiks) ir ten bus viskas dedama
2006-02-18, 22:39
TruBaller, Feb 18 2006, 10:29 PM, pasakė:
p.s. sitas klausiams jau seniai aptartas.
2006-02-18, 22:45
HARDCORE-AUGAS, Feb 18 2006, 10:36 PM, pasakė:
ir i viena topica nieko nesukisi!! saito as kurt nesiruosiu nes is to nieko gero neiseis.. o cia tarp savu forumieciu ir galima gaut normalius ivertinimus ir siaip fainiau... tai va.. atsakau itavo klausima Tru.. kas bus toliau?? vat bus taip... bus skiltis (jeigu taip atsitiks) ir ten bus viskas dedama
Tas klausiams "kas toliau" buvo ne tau adresuotas.
Ar man gaila ? Ne, man negaila, bet man negaila to, kas yra kokybiska. Sakiau jau tai adminu skiltyje, pasakysiu ir dar karta. Duokit man zmogu, duokit kamera bei ciuzini ir padarysiu geresni matcha nei jus ten turit. Neisizeisk, bet taip yra. Ir as isvis nesuprantu tavo to noro mums ikisti tos skilties. Pradzioje is vieno admino gaunam tavo prasyma padaryti tokia skilti - vienbalsiai nusprendziame, po to gauname kita. Nejaugi taip sunku suprasti atsakyma ?
p.s. jei labai noretum, tai sutalpintum viska i viena tema.
2006-02-18, 22:50
TruBaller, Feb 18 2006, 10:45 PM, pasakė:
Ar man gaila ? Ne, man negaila, bet man negaila to, kas yra kokybiska. Sakiau jau tai adminu skiltyje, pasakysiu ir dar karta. Duokit man zmogu, duokit kamera bei ciuzini ir padarysiu geresni matcha nei jus ten turit. Neisizeisk, bet taip yra. Ir as isvis nesuprantu tavo to noro mums ikisti tos skilties. Pradzioje is vieno admino gaunam tavo prasyma padaryti tokia skilti - vienbalsiai nusprendziame, po to gauname kita. Nejaugi taip sunku suprasti atsakyma ?
p.s. jei labai noretum, tai sutalpintum viska i viena tema.
Dabar, zinai kas skiria tave Tru, mane ir kitus nuo AUGO? Mes neimame kameros ir nedarome tai, ka daro jie. Velniai zino ka as padariciau jei tureciau, galeciau ir t.t. Faktas - kad jis turi laiko, turi nora ir kas svarbiau - turi rizto bandyti kazka panasaus i backyard wrestling. Tu - ne, as - ne, jis - taip. Vat kada tu turesi rankose kamera ir padarysi (ne gedisis pries zmones) tai ka jie daro - tada kalbesime. O kolkas...
2006-02-18, 23:04
Beje, kas is tos kameros, kai pamate kas ten yra, dauguma net nebesisiuncia
2006-02-18, 23:05
bet jei jus pageidaujate galime sita klausima spresti ir iki kito penktadienio
2006-02-18, 23:11
TruBaller, Feb 18 2006, 11:04 PM, pasakė:
Beje, kas is tos kameros, kai pamate kas ten yra, dauguma net nebesisiuncia
2006-02-18, 23:15

2006-02-18, 23:17
`MalioK`, Feb 18 2006, 11:11 PM, pasakė:
Ammm... Primink del kieno nuomones, kad negalima balso laikyti iskaitytu, kol nepaliekamas komentaras, nepadareme metu apdovanojimu ?
Beje, kam tada adminu skiltis ? Juk viska memberiai gali nuspresti. Kam mes tada ja darem ? Turbu tik siaip pakalbeti tarpusavyje ir aptarti gyvenima. Juk ji tada praranda reiksme, nes viska sprendzia memberiai. O tie memberiai gali buti ir tokie, kurie turi 10 postu ir is neturejimo ka viekti cia uzejo, arba tokie, kurie be postinimo cia, visiskai nieko forumo labui nepadare.
2006-02-18, 23:20
2006-02-18, 23:23
TruBaller, Feb 18 2006, 11:17 PM, pasakė:
TruBaller, Feb 18 2006, 11:17 PM, pasakė:
2006-02-18, 23:24
ir tu turbut nesi mates levesniu backyarderiu!!! jei noresi as tau galesiu uploadinti tokius levus machus kokiu tu dar gyvenime nesi mates!!! uz musu machus 100000 kartu levesni!!!
2006-02-18, 23:31
`MalioK`, Feb 18 2006, 11:23 PM, pasakė:
As nesakiau, kad nariai turi spresti viska. Ar sakiau? HELL NO! Bet kad jie turi teise patis nuspresti kokios temos jiems butu idomios (ir jie noretu matyti), o kokios ne - ta teise jie gali tureti;)
Ammm... Manau, kad sakydamas jog as galiu priminti, zinai ir atsakyma, nes as tai jo nezinau
Kodel mes tada vieni sprendem kaip turi buti skiltys isdestytus ? Kodel sprendem vieni, kad reikia Eilite media skilties ? Kodel ? Juk memberiai turi tiese pasisakyti. Argi ne ?
Augai, man uztenka paziureti i kitu atsiliepimus. Ir tie atsiliepimai nebuvo stulbinantys. Beje, tau neatrodo, kad as tuo tarpu kai siunciu tavo show, geriau siusciau koki nors kad ir ROH matcha ?
2006-02-18, 23:31
Owning everyone xD
2006-02-18, 23:34
TruBaller, Feb 18 2006, 09:31 PM, pasakė:
Kodel mes tada vieni sprendem kaip turi buti skiltys isdestytus ? Kodel sprendem vieni, kad reikia Eilite media skilties ? Kodel ? Juk memberiai turi tiese pasisakyti. Argi ne ?
Augai, man uztenka paziureti i kitu atsiliepimus. Ir tie atsiliepimai nebuvo stulbinantys. Beje, tau neatrodo, kad as tuo tarpu kai siunciu tavo show, geriau siusciau koki nors kad ir ROH matcha ?
cia jau ne mano reikalas ka tau siustis... bet jei matei tik viena show tai geriau nesakyk kad viskas ira shit ir mes netobulejam!!!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų