Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

EHW skiltis.... to be or not to be??

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 60

Apklausa: Ar leisti padaryti EHW atskira skilti??? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar leisti padaryti EHW atskira skilti???

1. Taip (17 balsai(-ų) [56.67%])

Balso procentinis santykis: 56.67%

2. Ne (11 balsai(-ų) [36.67%])

Balso procentinis santykis: 36.67%

3. palaukim artejancio show (cia tiem kas dar nemate) (2 balsai(-ų) [6.67%])

Balso procentinis santykis: 6.67%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 11:31 PM, pasakė:

Ammm... Manau, kad sakydamas jog as galiu priminti, zinai ir atsakyma, nes as tai jo nezinau :D Butu idomu suzinoti.
Ka suzinoti? As ir pats prasau man viska priminti ;)

Kodel mes tada vieni sprendem kaip turi buti skiltys isdestytus ? Kodel sprendem vieni, kad reikia Eilite media skilties ? Kodel ? Juk memberiai turi tiese pasisakyti. Argi ne ?
Augai, man uztenka paziureti i kitu atsiliepimus. Ir tie atsiliepimai nebuvo stulbinantys. Beje, tau neatrodo, kad as tuo tarpu kai siunciu tavo show, geriau siusciau koki nors kad ir ROH matcha ?
Tau reikia keletos kartu kartuoti? Nariai turi spresti ne butinai visus klausimus. *Po to as pasakiau toki dalyka:* Jie turi teise rinktis temas kurios jiems idomesni. Pvz. si tema man pasirode neteisingai nubraukta admiinu skiltyje - taigi as ja iskeliau i forumieciu nagrinejimui.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 18 2006, 09:28 PM, pasakė:

O tu rask savyje drasos suburti zmoniu, paimti kamera ir bandyti kazka daryti;)

nu seip bandyti ka nors daryti nesunku , tik galim pafilmuot nebent vasara , kai galetumem lauke , nes ant lovos ispudziu dideliu lb ner :D

augas : bet pradziai gerai!!! sito tai geriau neneik nes cia faktas!!!

bet paneigsiu ;) visu pirma tai jusu reff valdo , komentatorius - naujasis radzevicius , o neisizeisk , jusu hardcoras - dauzotes kartoninemis plokstemis? :D
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRazieL_, Feb 18 2006, 09:42 PM, pasakė:

nu seip bandyti ka nors daryti nesunku , tik galim pafilmuot nebent vasara , kai galetumem lauke , nes ant lovos ispudziu dideliu lb ner :D

augas : bet pradziai gerai!!! sito tai geriau neneik nes cia faktas!!!

bet paneigsiu ;) visu pirma tai jusu reff valdo , komentatorius - naujasis radzevicius , o neisizeisk , jusu hardcoras - dauzotes kartoninemis plokstemis? :D

kartonines plokstes?? haha ten gryna poros cm fanera!! is kurios gauti i galva skauda!!! nu nieko antradieni ir penktadieni filmuosim nauja show tai pamatysi tikra hardcore!!!
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 11:17 PM, pasakė:

Ammm... Primink del kieno nuomones, kad negalima balso laikyti iskaitytu, kol nepaliekamas komentaras, nepadareme metu apdovanojimu ?

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 18 2006, 11:23 PM, pasakė:

Ammm... Primink man kas tada pasake, kad klido?

Ammm... Manau, kad sakydamas jog as galiu priminti, zinai ir atsakyma, nes as tai jo nezinau :D Butu idomu suzinoti.

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 18 2006, 11:37 PM, pasakė:

Ka suzinoti? As ir pats prasau man viska priminti ;)

Is pirmo posto galima suprasti, jog kazka zinai, nes kalbi apie kazkieno pripazinima klydus.

Tai elite media irgi buvo neteisetai igyvendinta mano manymu. Gal ir jos nagrinejima dabar perkeliam visiems memberias ? Man juk taip pasirode. As adminas, tu adminas - mes lygus. Tai reiskia as tai galiu padaryti. Argi ne ?

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRazieL_, Feb 18 2006, 11:42 PM, pasakė:

nu seip bandyti ka nors daryti nesunku , tik galim pafilmuot nebent vasara , kai galetumem lauke , nes ant lovos ispudziu dideliu lb ner ;)
Tai jo, man irgi kosmonautu atrodo nesunku... Sedi sau ir isskrendi... bet bli@ as KAZKODEL NE KOSMONAUTAS! :D Tiesiog vienas dalykas sedeti cia ir vertinti "kas sunku, kas nesunku" - o tu perzenk ta moraline riba, kur tau reikes pries zmones daryti bent kazka panasaus i wrestlinga. Eis visokio bobutes ir sakys: "Va, kokie vaikai auga, o mes pioneru laikais..." Zinai, as turbut negalciau iseiti i lauka su draugais ir mustis pries zmons net kartoninemis plokstemis.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Gal todel, kad tu jau pilnametis ;) As pvz kai buvau jaunesnis juk irgi taip dariau. Ir i zmones demesio nekreipem, ir bobutes lyg ir nieko nesake.

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
vo maliok pataikei ziauriai ;) mus daug kas laiko debilais :D (suaugusieji arba 2 is 10-toku klasiu :D )

bet mes nekreipiam i tai demesio ir wrestlinam toliau.. laikui einant daug kas priprato ir pamego tai :D plus aisku turim pilna fanatiku :D as tik 4-dali nufilmavau per EHW siautejima lauke :D
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
nz. pvz prie lovos mano seneliu jokios bobutes nevaiksto ;) o seip ziurovu ir nebutu matcho metu , kaip ir niekada nebuna kai wrestlinam su winston , o wrestlindami su juo atrodo geresniu dalyku parodom , tik sakau ant lovos nera gero ispudzio
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Manau nereikia.. nes jusu wrestlingo kokybe sudina, daug kas apgailetina (pvz, kad ir ref'as ar komentatorius) o ir seip ka tu ten rasytum? show gali mest prasom i media skilti, niekas netrugdo, bet kai jau sukuri atskira sub foruma tai jau taip iseina, kad EHW officiali W-M forumo lyga.. o tai biski daro geda forumui, nes welgi jos kokybe... o pawadinimas irgi nemanau, kad labai derinasi : EHW Extreme (nemaciau wisiskai nieko extreme..) Hardcore (pasidauzymu is skardos extreme nepawadinciau) Wrestling (nu gal ir wrestling'as, bet kokybe wisiskas sudas).

P.S. as wis dar laukiu jusu video kur jus darot burning hammer... ka tu man prizadejai parodyt.. o kazkaip laukiu jau kelis men.. bet gali geriau nebandyt net daryt.. nelabai linkiu nusizudyt ar susitraumuot
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 11:51 PM, pasakė:

Is pirmo posto galima suprasti, jog kazka zinai, nes kalbi apie kazkieno pripazinima klydus.
Tai elite media irgi buvo neteisetai igyvendinta mano manymu. Gal ir jos nagrinejima dabar perkeliam visiems memberias ? Man juk taip pasirode. As adminas, tu adminas - mes lygus. Tai reiskia as tai galiu padaryti. Argi ne ?
Tai jo - gali. Imk dabar ja uzdarik ir duok zmonems isnagrineti... Na tu gi pats jauti, kad cia nerimtai. Jei as sakau, kad kai kurios temos (pagal mano zmogiska nuojauta) galima pateikti zmonems nagrinti - tai nereiskia, kad as dabar kiekviena tema kelsiu nagrineti nariams. As gi ne robotas - nekartosiu kiekvieno veiksmo kelius kartus. Cia man pasirode reikia kad forumeciai issprestu - ten gali taip nepasirodyti. Bet jei as kiekviena tema kelsiu zmonems nagrineti, tai mane cia n@xuj ismes - nes cia bus nenormalu. Gal tavo robotiskas protas to nesupranta? Nekartoju kiekvieno savo veiksmo kaip robotas;)
Dar karta kartoju: Kai kurios temos man gali pasirodyti vertos publikos demesio - tai as ja ir iskelsiu publikai - patinka tau tai ar ne.

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Balsuoju už ne , nes jums dar daug tobulėti, kad uzsidirbtumet atskirą skiltį..

Grįžau?!

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Aha... mano robotiskas protas to nesupranta (cia tipo tokia robotiska intonacija turi skaityti (tai labai svarbi sito sakinio dalys, tai jei perskaitei be to, padaryk is naujo taip, kaip prasiau)).

O siaip dar butu labai idomu suzinoti, kas ten kada pripazino klydes ;)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
O seip as irgi nemanau, kad tokius dalykus tegul sprendzia memberiai, nes tai pvz kad ir weikia forumo ivaizdi ir ji tik blogina o forumo ivaizdziu kaip ir adminai turetu rupintis.. nes welgi kaip jau ir sakiau jai jie gaus atskira sub foruma tai jau taip iseina, kad cia kokia nors officiali WME lyga kas gadina ivaizdi forumo.. cia net btw'istai galetu is musu del to saipytis..
Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
kodel oficiali forumo lyga?? forumas butu sponsorius kuris padeda isviesinti zmones kurie propaguoja wrestliga ;)
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
nu tai, kad ir bunant sponsoriu tai gadina ivaizdi.. Kad toks forumas remia tokios kokybes wrestling'a? Cia tas pats kas ir, kad ir kokia garsi firma (sakykim Samsung ar Nike) remtu kokia maza backyard lyga. Cia realu? cia kelia Nike ivaizdi?
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Feb 19 2006, 12:19 AM, pasakė:

kodel oficiali forumo lyga?? forumas butu sponsorius kuris padeda isviesinti zmones kurie propaguoja wrestliga :D

Sponsoriai uz remiama dalyka irgi kazka gauna mano ziniomis. Ir as tikrai nemanau, kad mes is cia ka nors gausim ;)

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
nu blemba.... o ko tu noretum??? pinigu??? e-gold money???
negi tau sitaip gaila kazkokio vieno topico??? juk ta topika matys tik forumo memberiai!!! as nereklamuosiu nieko...
o jei jau sitas visas feudas baigsis nepalankiai man tai gal nors kelis topikus indie skiltyje galesiu padaryt?? nes as nematau galimybes sukisti visko i viena eilini topika......
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
o ka tu ten jau tiek daug nori kist i ta topic , galima paprasciausiai sukurt po atskira topic kai meti show , apibudinti show ir viskas!!!
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Feb 19 2006, 12:34 AM, pasakė:

negi tau sitaip gaila kazkokio vieno topico??? juk ta topika matys tik forumo memberiai!!! as nereklamuosiu nieko...
o jei jau sitas visas feudas baigsis nepalankiai man tai gal nors kelis topikus indie skiltyje galesiu padaryt?? nes as nematau galimybes sukisti visko i viena eilini topika......

Hmmm... zinai, kai pasiulei pinigu, tai gal ir krypsta nuomone i kita puse :D Cia aisku juokauju. Galima pavyzdi duoti: ka gauna Zalgirio remejai uz tai, kad ji remia ?

Man topic'o negaila. Topic'o mes visi jau kelis menesius laukiam, bet jo kaip ner, taip ner :D

p.s. cia juk i indie irgi nelabai butu galima kisti, nes cia juk ne indie lyga :D cia tik tarp kitko ;)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Feb 18 2006, 10:34 PM, pasakė:

nereikia mum + is sito dalyko ir jai tai butu tiesiog 0 tai gal ir gautum, bet, kad tas sub forumas butu tik - forumui
Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRazieL_, Feb 18 2006, 10:37 PM, pasakė:

o ka tu ten jau tiek daug nori kist i ta topic , galima paprasciausiai sukurt po atskira topic kai meti show , apibudinti show ir viskas!!!

tame ir esme....as nenoriu mesti tik video... as noriu surasyt visus wrestlerius sudet foto... title history.... siaip visokias naujienas ir kad butu atsiliepimus kur det... as isvis cia nieko nemaldauciau jei tureciau galimybe pasidaryti saita... bet kadangi man pasirode kad forume mielesne aplinka tokiam dalykui daryti tai ir iskeliau klausima ar leisit daryt skilti ;)
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
o dabar pasakyk kam pvz reikalinga to smirdancio refferee biografija? seip tu wrestleriu susidariau nuomone kad yra "labai daug" ir kokios gali buti mums idomios naujienos dedamos? pvz? ir kam mums atskira tema kad atsiliepimus det jei galima prie show paciam topic juos idet ;)
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRazieL_, Feb 18 2006, 10:43 PM, pasakė:

o dabar pasakyk kam pvz reikalinga to smirdancio refferee biografija? seip tu wrestleriu susidariau nuomone kad yra "labai daug" ir kokios gali buti mums idomios naujienos dedamos? pvz? ir kam mums atskira tema kad atsiliepimus det jei galima prie show paciam topic juos idet ;)

kas sake kad as desiu referee bio?? hahaha!!!

ir kaip suprast kad wrestleriu yra "labai daug" ????
nujienos tai siaip.. kaip ir visos wrestlingo naujienos :D pvz.. kada vyks kitas ppv , kas susitraumavo ir t.t.
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
nu mums kaip ir nlb idomu kas susitraumavo manau o_O , o kada kitas ppv bus tai galima show topice pranest pvz kad kita savaite ppv , toliau .. o kiek tu bio butu 4-5?
Nuotrauka

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man atrodo taip - tegul Augas pasidaro EHW tema kokiam Indie and Puroresu ir postina. Jūs galit neskaityt jei jūsų nedomina , bet garantuoju , kad atsiras žmonių kurie ir video siūsis ir domėsis. Ir pasakykit ar gali būti taip , kad EHW sugadins mūsų forumo varda?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0