Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-02-19, 00:59
Insect, Feb 18 2006, 10:56 PM, pasakė:
taip... Nes cia kaip ir grynas wrestlingo forumas, ten kur zmones daug zino apie wrestling'a ir juo domisi labai ir pan (net btw'istai ta pripazysta..) o yra tokios kokybes "wrestlingo" "lygos" sponsoriai. Aisku gadintu

2006-02-19, 10:47
TruBaller, Feb 18 2006, 11:51 PM, pasakė:
Tai elite media irgi buvo neteisetai igyvendinta mano manymu. Gal ir jos nagrinejima dabar perkeliam visiems memberias ? Man juk taip pasirode. As adminas, tu adminas - mes lygus. Tai reiskia as tai galiu padaryti. Argi ne ?
TruBaller, Feb 19 2006, 12:02 AM, pasakė:
*Cia tipo reikia skaityti Homerio Simpsono intonacija (jei ispradziu perskaitei be Homerio intonacijos, tai butinai perskaitik is naujo).*
TruBaller, Feb 19 2006, 12:02 AM, pasakė:
Gerai, jei rimtai, tai as sakiau, kad poll'as nebutu uzskaitytas, jei nepaliekama atsiliepimu. Veliau at pripazinau buvau klydes;)
Dabar del to "pristizo". Zmones, gal mes cia sali valdome? Arba turime pasaliu pripazinta foruma? Cia yra nesamone. Tai gal mums atsisakyti e-Fed? Nes pavizdziui man rodos sis dalykas blogina musu ivaizdi - rimtame wrestlingo zinovu forume zaidzia kazkokius vaikiskus zaidimus... (cia tipo su sarkazmu intonacija reikia perskaityti). Mes dabar turime galimybe duoti vaikinui bent kiek pripazinimo, kuris teigiamai atsispindes jo EHW "lygoje". Mums tai nekainos nei cento, o AUGUI patis zinote kaip svarbu. Jus dabar siulote neleisti zmogui kuris gerbia si foruma ir myli wrestlinga (AUGUI) kurti subforuma, kad kazkokie BTV'istai is mus nesisaipytu? WTF? Nuo kada jus klausote BTV'istu?
2006-02-19, 10:58
`MalioK`, Feb 19 2006, 08:47 AM, pasakė:
*Cia tipo reikia skaityti Homerio Simpsono intonacija (jei ispradziu perskaitei be Homerio intonacijos, tai butinai perskaitik is naujo).*
What?
Gerai, jei rimtai, tai as sakiau, kad poll'as nebutu uzskaitytas, jei nepaliekama atsiliepimu. Veliau at pripazinau buvau klydes;)
Dabar del to "pristizo". Zmones, gal mes cia sali valdome? Arba turime pasaliu pripazinta foruma? Cia yra nesamone. Tai gal mums atsisakyti e-Fed? Nes pavizdziui man rodos sis dalykas blogina musu ivaizdi - rimtame wrestlingo zinovu forume zaidzia kazkokius vaikiskus zaidimus... (cia tipo su sarkazmu intonacija reikia perskaityti). Mes dabar turime galimybe duoti vaikinui bent kiek pripazinimo, kuris teigiamai atsispindes jo EHW "lygoje". Mums tai nekainos nei cento, o AUGUI patis zinote kaip svarbu. Jus dabar siulote neleisti zmogui kuris gerbia si foruma ir myli wrestlinga (AUGUI) kurti subforuma, kad kazkokie BTV'istai is mus nesisaipytu? WTF? Nuo kada jus klausote BTV'istu?
Ne, mes newaldome saleis ir sitas forumas nera pripazintas pasaulyje. Jaigu ka tai efed jau atsisakyta ;]]]. Ir wistiek ivaizdis krenta.. Ir irgi galima wiska topic'e surasyt tiesiog apseinant be kai kuriu dalyku... Nu tegul pirma jis tai padaro backyard wrestling'o lyga, bet dabar ten nelabai jau wrestling'as..

2006-02-19, 11:03
WinstoN, Feb 19 2006, 10:58 AM, pasakė:
O del to "ivaizdzio". Kas tau dar reikalingas siame forume? Man pvz. cia reikalingi tik ~10 zmoniu, kuriu EHW tikrai neatbaiins nuo forumo.
2006-02-19, 11:16
2006-02-26, 15:05
Be to, dabar jau gi pradetos ten kelios temeles, ir jos apgajletinos... Augas, pazhiurek kaip `Maliok` tvarko biografijas, ir pazhek i savasias... Siulau grejt susitvarkyt, kad tox krejvalishkumas jusu biografiju skiltyje neacpindetu vienarejkshmishkaj kovu krejvalishkumo.
Kinija... Gera shalis:D

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų