Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WrestleMania 22

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 71

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Spoiler'is

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
spoiler, bl baikit spoilint po to neydomu ziuret
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, Apr 4 2006, 03:46 PM, pasakė:

Spoiler'is
Paziurek svezuti RAW... siaubas...

Šį pranešimą redagavo Lix: 2006-04-04, 16:55

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Apr 4 2006, 03:51 PM, pasakė:

spoiler, bl baikit spoilint po to neydomu ziuret
Klausik, musu baxuras koltas, as nesuprantu ka isvis sioje temoje veikti zmonems, kurie nenori sau suspoilint WM22? <_<

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
As siaip asmeniskai tikejaus uzeit, paziuret naujus postus kurie bus ne tarp spoil /spoil, bet kadangi taip gavos tai...
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąDeSerT, Apr 4 2006, 05:16 PM, pasakė:

As siaip asmeniskai tikejaus uzeit, paziuret naujus postus kurie bus ne tarp spoil /spoil, bet kadangi taip gavos tai...

O kokie nauji postai gali buti ne apie WM rezultatus bet WM temoje atsirade po PPV? :unsure: Siaip uzsimeciau warna, tuoj bana gausiu, jei taip ir toliau rinksiuos <_<

Rodyti pranešimą`MalioK`, Apr 4 2006, 04:57 PM, pasakė:

Paziurek svezuti RAW... siaubas...

Jau siunciu <_<

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
[spoiler]
1) JOHN CENA © vs. TRIPLE H
Nu nezhinau...geru zhodziu mazai ka galiu pasakyt. Patiko HHH entrance`as, dvi motohead dainos visada yra labai gerai :D Cenos entrancas ne i tema :unsure: jis taigi ne 50tuju gangsteris, o siuolaikinis hip-hoperis. Matchas, levas, nuobodus, buvo idomiau stebet ziurovus nei wrestlerius :D patiko LETS GO CENA...FUCK YOU CENA...LETS GO CENA...FUCK YOU CENA... <_< Labai nusivyliau cenos pergale, visi tikejosi ir lauke HHH pergales, HHH RULEZ!!! Cmon Vince, visiem uzpiso tas Cena <_< Ir labai tikejaus isvyst Pedigree :blink: vnz, main eventas, kaip jau ir dazniausia buna WWE vienas shudiniausiu.

2) KURT ANGLE © vs. RANDY ORTON vs. REY MYSTERIO
Turbut labiausiai patikes ir geriausias matchas, tik vat trumpas. Dar bent 5-10 minuchiu tikrai galejo patempt, taigi chia wrestlemania, pagrindine wrestlingo show metuose :wacko: Manau geriau butu deja SD i main eventa ir padare classic wrestlemania moment, kai Rey`us apsiverkes stovi ringe, apsikabines dirzha, is lubu popieriukai krenta ir pan, ateina chavo su edzhio zmona, visi laimingi, verkia is dziaugsmo, apsikabineja, o dabar laimejo HW title ir paprastai ishejo, kaip ish paprasto matcho :angry: sita vieta LABAI kvailai padaryta :) Bet dziaugiaus del Rey`aus pergales, tikejaus kad Angle laimes, nu dar neasmone kad bande svelnint jo pergale, kad jis submitino abu ir Rey`u ir randy ir pagaliau Rey`us atliko pylna savo finisheri...

3) CHRIS BENOIT © vs. JBL

Matchas levokas, ner ka noret, wrestlint su karve, kurio netrance girdisi moooooo, nera labai lengva :D Tik galejo ir nepraleimet Benoitas, nes nors ir po pertraukos visiem tikrai uzkniso JBL`o gyrimaisi ir pan, o dabar su tuo dirzu mes ir vel turesim i ji ziuret...

4) TRISH STRATUS © vs. MICKIE JAMES

Kaip divu matchas tai labai geras, tikrai patiko, ir nugaletoja patiko, nes Trishai jau pats laikas buvo atiduot ta title, kiek? Jau turbut metus ji su juo vaiksciojo :) Matchas geras buvo, tik gaila, kad abi sudirbo pabaiga :) bet matchas vistiek geras buvo, man patiko.

5) SHOW & KANE © vs. CARLITO & MASTERS

Tikejaus prastesnio pasirodymo, nieko gero negaliu pasakyt, wrestlingo lygis nekoks ir pabaiga galejo ne vienam kane`ui skirt, galejo abu kaip nors grazhiai laimet, kad ir po double chokeslam.

6) THE UNDERTAKER vs. MARK HENRY

Shudas..Henry`s viska gadino, ner ka chia sneket, nu tik vat suzinojom, kad Undertaker still can fly!!

7) MONEY IN THE BANK LADDER MATCH II (MATT HARDY, FINLAY, BOBBY

Labai patiko, tikrai neblogas matchas buvo, tik vat ir vel kaip Fortaz sake neuzbaigtas, dar truko bent 5 minuchiu ir kodel niekas nenaudojo stalu? :( Man patinka stalai :( + gerai, kad RVD laimejo :D

8) EDGE vs. MICK FOLEY

Irgi labai geras matchas, vienas is geriausiu PPV tik jam ir VEL truko 5-6 minuchiu. Daug neblogu high spotu, Edge`as turbut pirmasis WWE be Folio kuris krito ant smeigtuku, nes anskciau visados Folis ant ju krisdavo :D

9) VINCE MCMAHON vs. SHAWN MICHAELS

Spot O mania ;D matchas patiko, visada malonu kai kas nors musha Vinciuka :D kaip 60 metis jis neblogai pasirode, tik galejo daugiau pasiprieshint :/ Galejo labiau palupt Shane`a :D Tas elbow dropas tikrai geras buvo, negalvojau, kad toks senis taip leisis dauzhomas :D

10) CANDICE MICHELLE vs. TORRIE WILSON

Shudas...tikrai, kad booring, jau geriau Pose Off`a butu padare...

11) THE BOOGEYMAN vs. BOOKER T & SHARMELL

Irgi shudas.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBam, Apr 5 2006, 11:50 PM, pasakė:

Spoiler'is

Spoiler'is

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Zinot karkit mane,bet tokio pergaliu as nesitikejau,visi macai su tokiom pabaigom apie kurias as galejau tik pasvajoti....Manau wm 21 buvo geriau....

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Na siame poste, dede Impaler'is, aptars WM 22 rezulatatusir dalinsis ispudziais. taigi:

Spoiler'is

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
HHH ishejimas buvo pac geriausias kada nors mano matytas ishejimas.
Bow down to the King!
Nereali dajna:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, Apr 7 2006, 12:07 PM, pasakė:

HHH ishejimas buvo pac geriausias kada nors mano matytas ishejimas.
Bow down to the King!
Nereali dajna:)

Nu man irgi labai patiko entrance. Aisku jis gali kai kam juokingai atrodyti, bet tai tada Underio zaibai kaip kvailai turetu atrodyti :) Entertainmentas cia gi. O tas HHH entrance ir daina labai derinosi prie jo gimmicko, ne taip kaip Cena'os :D

`MalioK`

• Administratoriai
34
Na, buvau ziurejes WM22 tiesioginiame eteryje per ineta, bet norejau nerasyti savo nuomones, kol nepaziuresiu puikios kokybes. Katik tai ir padariau;)

KANE & SHOW © vs. CARLITO & MASTERS
Na normalus matchas. Big Show neparode nieko iseinanciu is jo iprasto pasirodimo ribu. Kane'as, kita vertus, nustebino keliom smulkmen - savo nedideliu "high-flying" pasirodimu ir Drop Kick'u. Norejau, kad laimetu Carlito ir Masters'as, bet nesu nusiviles, kad jie pralaimejo. Nes butu nelabai logiskai jei po to, kai Kane'as ir Show kelias savaites laike jos savo "bitches" - jaunuolei laimetu. Dar viena smulkmena, kad visgi nebuvo pamesta svarbi WM'jos detale - WM yra feudu kulminaciju ir feudu pradziu vieta. Pamatysime kaip vistisis Carlito vs. Masters.
MONEY IN THE BANK LADDER MATCH II
Geras matchas. Visi atrode gerai ir stengesi - nepatiko tik Lashlio dalivavimas. Sis matchas akivaizdziai parode, kad Bobbis zalias ir buvo issiustas i WWE be deramo parengimo. Jis taip bijojo skubeti iki lagamino (kad netyciau neuzlipti peranksti), kad net komentatoriai jau pradejo jokauti is jo "aukscio baimes". Atrode apgailetinai. Sheltonas, RVD ir Hardis buvo tas trejetukas, kurie ant savo peciu nese matcha. Respect;)
CHRIS BENOIT © vs. JBL
Tiesiog iprastas vidutinis matchas. Nieko cia siaubingo nebuvo, nors ir nieko fantastisko. Patiko JBL'o isejimas - kaip kazkur buvo parasyta, "atrodo tarsi visa WM scena buvo JBL'o garazas";D Titulas buvo tarsi padeka JBL'ui uz jo darba pastaraisiais menesiais. JBL'as buvo puikus ant mic'o ir graziai issijobino Boogiui - taigi manau uzsitarnavo panesioti auksa. Chrisui titulas nelabai ir reikalingas, jis yra ir taip over su publika ir gali bet kokia sekunde buti imestas i main-eventa ir niekam nekils klausimas "FTF?". Tik jau per greitai jie pradejo metit titula is ranku i rankas.
Dar tas sudas su Edziu pradeda mane nervuoti. Jau Benoit'as pradeda daryti ta maza "soki"? Gerai, tie Three Amigos atrodydavo kaip grazi pagarba Edziui, kuri nebuvo ikiri, o atrode visai subalansota - bet tas "sokis" is Benoit'o puses, cia jau... disRespect.
MICK FOLEY vs. EDGE
MOTN. FOLEY EDGE IS GOD! Dabar turiu pasakyti, kad i Edge'o WWE titulo laimejima ziurejau itin skeptiskai - negalejau ji isivaizduoti main-evente, tuo labiau su titulu. Dabar turiu pasakyti, kad mano akise jis yra puikiai susiformaves kandidatas i WWE titula. Siame matche stengesi abu. Edge'as perzenge ta linija (thumbtacks), kuria buvo (isskirus Foley) perzenge tik Funk'as ir Orton'as (WWF/WWE). Respect.
THE BOOGEYMAN vs. BOOKER T & SHARMELL
Kai suzinojau kad is matchas ivyks per WM, tai buvau tikrai, kad tai bus ne 'Handicap' matchas, o 'Burried Alive'. Kodel? Nes maniau, kad Booker T karjera bus "Burried Alive". Nors ir dabar nesu patenkintas matcho rezultatu, bet BENT jau jam leido sioki toki 'offence', nes jeigu jis pralaimetu Boogiui kaip kiti ir dar per WM - tai cia tikrai butu "жопа". Istikruju as esu isitikines, kad Booker T butu puikus 6-as kandidatas i $ITB, o Lashley ir Boogeyman galetu pailseti ta vakara. Beprasmis matchas.
TRISH STRATUS © vs. MICKIE JAMES
"Oh Mickie, you're so fine, You're so fine, you blow my mind" :D Patiko man sis plakatas;) Geras matchas - ir man nesvarbu, kad susiko spot'a. Svarbiausiai - pamaciau kaip publika palaiko Laree ir simpatizoja jai. Tiesa sakant, as irgi.
UNDERTAKER vs. MARK HENRY
Takeris parode, kad vis dar gali skaraidyti. Gerai tik tas dalykas, kad Takerio WM-streak'as yra tesiamas, taigi bent prasme ivykti sis matchas turejo.
SHAWN MICHAELS vs. VINCE MCMAHON
Dar vienas matchas is istorijos "Don't cross the boss" - ispradziu tai buvo SCSA, veliau Hoganas, dar veliau Undertakeris, dabar Shawn'as. Tiesiog matchas is serijos "What if?" (pvz. Hogan vs. Vince WM19; Rock vs. Hogan18; arba tas neivikes Hogan vs. Austin). Manau nera prasmes girti Shawn'a - nes visi mate kaip jis stengesi. O vat Vince'a pagirti reikia - 'the man of a 1000 bumps":D Ir tas Vince'o fuck'as sukaupe savije daugiau entertainmento, nei visas Boogey vs. Booker matchas :)
P.S. HBK jau pradeda knisti su savo 'born-again christian' smulkmenom. Siandien jis iseina su kryziumi ant kruties - rytoj iseis su Jezaus atvaidzu. Tiesiog nepatiko man jo drabuziai;)
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
WoW. Va tai buvo geras Rey'o isejimas. Jam betruko i viena ranka paimti ritualini durkla ir paaukoti vista ringe. *Sarkazmas* Randzio cheap-shot'as kovos pradzioje buvo gera mazute matcho detale. Visa matcha publik akivaizdziai simpatizavo Angle'ui, kuris dominavo beveik visa matcha ir faktiskai buvo matcho "varikliu". Rey'ui ispradziu ziauriai booino, publika norejo kad Kurt'as apgintu titula. Bet juk Vince'ui to neuztektu - rekia momento, kuri galetum susikti, ar ne, Vince? Matche Rey'us sugadino 619 nuo turnbuckle'o. O Vince'as padare apgailetina "WrestleMania moment" - viskas atrode taip... taip nenaturalu. Taip, i wrestlingo metrascius ieis uzrasas "mazas Rey'us tapo WH championu per WM22" - bet tai bus nieko daugiau nei paprastas sausas faktas. Nera tu nepadirbtu emociju, tuo nuosirdumo - bent jau as to nepajutau.
P.S. Turbut, jei as buciau ten, tai as irgi skanduociau "You Suck" Angle'o isejime, nes jo 'tights' atrode kvailai;)
PLAYBOY PILLOW FIGHT
Labai svarbus matchas. Kodel Nes pastebejau, kad Candice turi riebia sikna;) Na bent paliginus su Torrie. Aciu Torrie uz taska spejimose;) Siaip esu isitikines, kad nuemus si matcha ir Boogey vs. Booker nuo card'o, tai GALETU atsirasti laisvu minuciu tokiems wrestleriams, kaip MNM... Bet cia gi entertainment, ar ne, Vincent?
WWE CHAMPIONSHIP
Cia turiu pagirti Vince'a. Klasiska. Visa PPV itikinti, kad Triple H'as laimes titula (net Backlash reklama parode eteryje, su Cenos zodziais: "At Backlash I'll take back what's mine!"). Triple H'o isejimas buvo nepakartojamas. Vat cia yra tikras "WrestleMania moment", o ne Rey'aus pergale. Cenos isejimas buvo ne i tema. Nors kai jis isejo su mini-gun'u, tikrai mano protas pagimde tokia fraze: "Va, cia bus heelturn'as amziams - susaudyti ji isdavusius fanus - kiek heel-heat!" Daug ka apie matcha negaliu pasakyti, bet pagirti Levesque turiu - svarus job'as. Ir WM22 baigesi visuotiniu shock'u - zmones tili. Cenos fanai negali patiketi, kad jis apgine, jo priesai - kad Triple H tap-out'ino.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
Peržiūrėjęs Rey vs Orton vs Angle tikrai nusivyliau tiek pačiu matču, tiek jo atmosfera - tai buvo niekingas WWE spottfestas vertas **1/2. Žiūrovams nusispjaut ir tai liūdna :D . Matčas nebuvo prastas, tačiau jį visi užmirš.
Edge vs Mick Foley buvo dar vienas Folio stebuklas - Edge overness pakelta ik debesų. Praktiškai šito matčo reikėjo iki atiduodant Edge čempiono diržą ir tada būtų galima jam jį ilgiau duoti pasilaikyti.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Manaj kad vien Folio stebuklas? Man jie abu atrodo ritmaj padirbeje;)
Ash stebuklu aplamaj ta matcha lajkychiau jej machas butu trukes 20+ min ir tas Stalo spotas butu buves tik 3~ nuo galo near-fall'as:) O dabar gi... Na tau matchas neatrode neishbajgtas.?

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Asmenishkai man tai tikrai atrode nedabaigtas, gi folis ir nuo cage'u skrajdes ir tt dabar per staliuka nukrites kad ir deganti buvo nupinnintas. Kazkaip dar truko pabaigos, tikrai truko nors betkokiu atveju matchas geras!

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

koltasXxX

• Išbaninti
0
KAne n big sHow VS mAsTeRs n CarlITo

Paprastas machas , nespejo acibosti, nes buvo ganetinai trumpas, grazi pabaiga....

MoNEy in zE baNk

kaip visada lader machai buna faini , kazkaip flairas nieko gero nerode , tik glaima sakyti uzheme vieta ir viskas

benOIt vs jbL

buvo visai neblogas machiukas trumpokas, keista pabaiga , nes galvojau kad bus jau viskas su tuo cripleriu , pasirodo NE

miCk FolEy vs edGe

LAbai patiko sis machas labai , daug graziu spotu, glaima sakyti man visas machas atrode kaip vienas didelis grazus spotas

boOgeymaN vs bOokEr t n shArmEl

vel apsidziaugiau kad trumpas buvo , nes jau buvo pradeje uzknisti , patiko bairis pries macha (ypac kai Eugene apipiso :D ) , maco esme manau buvo ne paciame wrestlinge o boogey sliekuose.

tRiSh stRatUs vs MickIe JameS

neblogas kaip moterim , netgi geriau uz kai kuriuos vyru machus , gaila pabaigoje buvo klaida ir laimejo po paprasciausio spyrio , galejo ka nors prikurt ir vel daeit iki finisherio

uT vs maRk heNry

nuobodu , tik smagiai ut paskraide , buvo netgi stebetina ;]

shaWn micHaEls vs viNce mCmahOn

labai patiko sis machas primine senus geurs laikus , daug smagiu fyntu ir spotu ir velniu nu fantastiskas machas , daugiau tokiu makalyniu , nes neacibosta jos. Man kazkaip keistai atrode tas DX prisiminas, kazkaip neprciiom visai.

wHC

smagus machas , kurtas visalaika buvo kaip herojus kaip nenugalimasis kury glai tik dviese yveikt ir beveik visi neabejojo jo laimejimu, uto tarpu ortonas blogiukas visa laika kurio niekas nekencia o rei .... ne prie ko ce acivilkes ir vos vos laimejes macha...jo

pLaYboy

patiko uzhrashas per torrie yejima , ganetinia stambiu planu"TORRIE KEEP YOUR DOG, I WANT YOUR CAT" ir chantas abiejoms iskritus ish ringo "show your tits, show your tits". Seip buvo atgaiva pries main eventa to ir reikejo

hHH vs jOHn ceNA

paziurejau tik entrance , grazus buvo hhh entrance , dar nespejau macho paziuret
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Apr 10 2006, 09:56 AM, pasakė:

Man kazkaip keistai atrode tas DX prisiminas, kazkaip neprciiom visai.
Esme buvo parodyti, kad siame matche Shawn'as buvo pamises save nekontraliojantis HBK, kokiu jis buvo DX laikais. Net JR kritikavo jo veiksmus, kad pabrezti Michaelso "zveriskuma":D

koltasXxX

• Išbaninti
0
man kazkaip y zvery jis nebuvo panashus , o sheip kaip kershtas uzh visas skriaudas
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Apr 10 2006, 10:08 AM, pasakė:

man kazkaip y zvery jis nebuvo panashus , o sheip kaip kershtas uzh visas skriaudas
Tai neviskas taip atrodo realibeje, kaip WWE nori tai mums pavaizduoti. JR akivaizdziai oversellino HBK veiksmus - tarsi "born again christian'ui" taip nedera elgtis;)

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Rodyti pranešimąFortaz, Apr 10 2006, 12:28 AM, pasakė:

Manaj kad vien Folio stebuklas? Man jie abu atrodo ritmaj padirbeje;)
Ash stebuklu aplamaj ta matcha lajkychiau jej machas butu trukes 20+ min ir tas Stalo spotas butu buves tik 3~ nuo galo near-fall'as:) O dabar gi... Na tau matchas neatrode neishbajgtas.?
Šis matčas nėra toks geras kaip Orton vs Foley, tačiau sakyti, kad Edge kažką darė abejoju, kad galima - įdomu ar ne pirmą kartą savo gyvenime jis iš vis pamatė dygliuotą vielą - manau visas matčas buvo iš anksto susėdus suderintas su Foley t.y. Folis pasakė, išdėliojo spotus, o Edge pritarė viskam. Nemanau, kad čia buvo matčas iš oro - jis buvo ilgai - kruopščiai gaminamas dar neįžengus į ringą. Dėl to tau ir pasirodė neišbaigtas, nes matčą iš esmės surežisavus iš anksto neįmanoma atsakyti kur ko trūks, o juo labiau galėjo iš vis būti praleisti keli spotai.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Is pirmo cd pakomentuosiu tiek,veliau papildysiu

Kane,Big Show vs Carlito,Chris Master-Atrodo Iprastas machas bet man jis patiko,prikauste prie ekrano...

Ladder mach-Galiu pasakyt SUPER uz wm21 tikrai geresnis machas(bent man)viskas labai patiko tik uzkliuvau uz bobby lashley jis gal kopeciu nemates ar ka?ar nemoka lipt....Ir RVD istiesu moka skraidyti :D

Chris Benoit vs JBL-Tiesa sakius prasukinedamas ziurejau,nes man kazkokie Chris'o machai pasidare neidomus...

Hardcore mach Edge vs Mick Foley-Galiu pasakyt OH MY GOD! pradzia buwo gan nobodoka paskaw isivaziavio,o gale macho isvis indomu pasidare:)

THE BOOGEYMAN vs. BOOKER T & SHARMELL- Juokinga kova:))

TRISH STRATUS © vs. MICKIE JAMES-Prasukau ir ta suzinojau kad Mickie laimejo ;))

UNDERTAKER vs. MARK HENRY- Wo cia tai machas,nepagailejo jegu ir skraidyt ir padaryt The last Ride ant mark hendry,labai patiko sitas machas man;)~

SHAWN MICHAELS vs. VINCE MCMAHON-Patiko machas kaip HBK suplese tiesiog Vinc'a ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0