John Cena is da best ! ! ! Ka apie ji manote? ! Blogu zodziu net nebandykite rasyti ir sneketi nesamones kad jis blogas ;] sutikit moka kautis ir dainuoti I am bad bad man 8) 8) 8) 8)
Temoje atsakymų: 71
2005-07-31, 11:54
cena pasakė:
<...>
Blogu zodziu net nebandykite rasyti...
<...>
Blogu zodziu net nebandykite rasyti...
<...>
Dabar gan sudinai kaunasi, pradedant nuo WM21 jis net nebande tobulinti savo moveset'a ir technika. Dainoja jis tik del to kad Vincas yra jo sponsorius. Taigi kolkas nieko gero apie ji pasakyti negaliu. Na gal tik kartais pasijokiu is jo jokeliu. Vaikinui reikia daugiau mokytis...
2005-07-31, 11:56
Pirmiausiai tai pasakysiu, kad esu Cenos fanas, bet bukim realistais. Cena nera tas kuris gali be kito kovotojo pagalbos padaryti gera matcha.
O apie muzika tai galeciau pasakyti ta pati... Nieko ten gero nematau
Taciau, kad ir kaip ten butu jis turbut patektu i mano megstamiausiu wrestleriu desimtuka.
O apie muzika tai galeciau pasakyti ta pati... Nieko ten gero nematau
Taciau, kad ir kaip ten butu jis turbut patektu i mano megstamiausiu wrestleriu desimtuka.
2005-07-31, 12:16
Hunter pasakė:
cena nera jau toks geras kovotojas ir as isvis nemanau kad jis kadanors galetu buti tokia wrestlingo legenda kaip fleras HHH arba daugelis kitu isties puikiu wrestleriu bet nyrasyt jo irgi neskubu juk iskovojo wwe dirza galbut ateitije dar kanors pasieks
Hulkamaniacs = Chain gang
Cenos sugebejimai ringe = Hulk Hogano sugebejimai ringe (na gal Cena siek tiek geriau kaunas, bet jei nesitobulins, tai greit atsiras Hogano lygyje)
Hulk Hoganas turejo karjera filmose = Cena turi karjera muzikoje
Hulk Hogan = John Cena
Cia aisku tik viska apibendrinus dariau isvadas - bet cia ^ yra galimas ateites Hoganas
2005-07-31, 12:27
TruBaller pasakė:
Nu galima taip ir su The Rock, SCSA ar net su tuo paciu Goldbergu sulyginti. Tik lyginant su Rock ir SCSA nelabai tiktu sulyginimas del sugebejimu 
2005-07-31, 12:35
TruBaller pasakė:
Tada duosiu dar viena pavyzdi, kuris atitiks beveik viskam, tik vel ne matchu kokybe - Y2J
Nu cia tik tarp kitko, nes is dalies turbut tau pritariu 
2005-07-31, 12:54
TruBaller pasakė:
As manyciau, kad cia wwe fanu psichologija, kuria sukure Vincas
Tarkim man tikrai nera svarbu wrestlerio rauminingumas. Nu bet cia zinoma tik nedaugelio tokia nuomone.
P.S. Sorry for off Topic.
2005-07-31, 13:55
cena pasakė:
John Cena is da best ! ! ! Ka apie ji manote? ! Blogu zodziu net nebandykite rasyti ir sneketi nesamones kad jis blogas ;] sutikit moka kautis ir dainuoti I am bad bad man 8) 8) 8) 8)
1.
Citata
Blogu zodziu net nebandykite rasyti ir sneketi nesamones kad jis blogas
2.
Citata
sutikit moka kautis ir dainuoti
P.S. Mano nuomone Cena yra grnas WWE idealas, wrestleris su baziniu movesetu ir didele charizma, vsio. Tikrai nevertas koks dabar yra būti čempionu, nes jo tobulėjimas baigėsi (kas beje vyko po truputį iki jam tampant main-eventeriu)
Guest_Muzonas_*
2005-07-31, 17:08
Guest_Muzonas_*
siaip galiu pasakyt ,jei ziurint ju tikru kovos elementu sugebejimu lygi,tai jie skaityk visi pralaimetu profisanalioje kovoje,kaip Rings,Bushido ir panasei su profisonalais ,neisimtis ir daugelis Japonijos wrestleriu,bet sitas WWE wrestlingas yra kitoks ,cia ziurima labiau i ju show wrestlingo,vaidibos sugebejimus,daznai kreipiama i ju isvaizda,svori.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų