Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Guest_aMiGoo_*
2005-11-04, 20:55
Guest_aMiGoo_*
TruBaller pasakė:
nu krc nemoku pasakyti puse roosterio neiko nerodo visi lamos ir krc
o jaj rimtaj taj Cena nu nzn nerodo kokybizko wqreslingo kaip ir Batista bet chia jau kita tema
Guest_aMiGoo_*
2005-11-04, 21:11
Guest_aMiGoo_*
TruBaller pasakė:
nu pvz tokie kaip RVD,Kurt Angle,HBK mano manymu daro kokybiska wreslinga
2005-11-04, 21:22
aMiGoo pasakė:
TruBaller pasakė:
Pirmiausia, tai RVD jau beveik metai kaip newrestlina. Kurt Angle ir HBK... Oho... O kas sake, kad jie daro prastus matchus ? Ir isvis, kam cia juos kisi. Juk tai net durnam aisku.
2005-11-04, 21:26
TruBaller pasakė:
aMiGoo pasakė:
TruBaller pasakė:
Pirmiausia, tai RVD jau beveik metai kaip newrestlina. Kurt Angle ir HBK... Oho... O kas sake, kad jie daro prastus matchus ? Ir isvis, kam cia juos kisi. Juk tai net durnam aisku.
Biski nuklysiu nuo temos,bet RVD buwo praneses kad per naujus ar pan. gali gryst,tai tiesa?ar cia gandai tik?
2005-11-05, 00:38
The Grappler pasakė:
irish whipas,arm drag, tada side slam, ir f-u
arba jam bando daryt clothesline,ir ishsisuka ir tada pagauna
na tiesiog uzhknisa tas pats per ta paty
tik wienas pastebejimas, jis nedaro arm drag'u, jis daro monkey toss'us :wink:

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų