Temoje atsakymų: 168
2006-06-19, 21:38
2006-06-20, 09:39
ne nu dėl emo tai čia didiausia nesamonė ką ant manęs kas nors yra pasakęs ;D tu dabar prie visą forumą pasakyk nors vieną prieąstį, kodėl a emo galėčiau būt?
2006-06-20, 09:54
Tu man danai rodydavai "bairius" su nuogais besikruančiais vyrais, pimpalais ir pan
and thats GAY
2006-06-20, 10:04
2006-06-20, 10:07
Nu bet tau patinka tokie dalykai, nuogi vyrai, pimpalai ir panaiai o__O Todėl tu ir esi toks keistas...
2006-06-20, 10:14
aaam...man patinka pedikaj?
wtf? stringai ant vyrų? ką tu čia nusineki?
o Love you James Hetfield nereikia, kad a noriu pamatyt jo pimpalą ar turėt kako susijusio su nuogumu ar sexu ;D man jis kaip mogus patinka, kaip dainų autorius, gitaristas ir t.t. o tau ikart homosexualinės mintys kyla
2006-06-20, 10:15
Fantazy says:
why u dont speak with me
KoltasXxX says:
i suck
Fantazy says:
what?
KoltasXxX says:
cock
Fantazy says:
u suck ur cock?
KoltasXxX says:
no
KoltasXxX says:
my friends cock
Fantazy says:
oh that interesting
KoltasXxX says:
no its not
Fantazy says:
why?
KoltasXxX says:
its daily rutine
Thats GAY too -.-
why u dont speak with me
KoltasXxX says:
i suck
Fantazy says:
what?
KoltasXxX says:
cock
Fantazy says:
u suck ur cock?
KoltasXxX says:
no
KoltasXxX says:
my friends cock
Fantazy says:
oh that interesting
KoltasXxX says:
no its not
Fantazy says:
why?
KoltasXxX says:
its daily rutine
Thats GAY too -.-
Grįžau?!
2006-06-20, 10:17
Bam, Jun 20 2006, 08:14 AM, pasakė:
aaam...man patinka pedikaj?
wtf? stringai ant vyrų? ką tu čia nusišneki?
o Love you James Hetfield nereiškia, kad aš noriu pamatyt jo pimpalą ar turėt kažko susijusio su nuogumu ar sexu ;D man jis kaip žmogus patinka, kaip dainų autorius, gitaristas ir t.t. o tau iškart homosexualinės mintys kyla 
Nu tai pazek tema anger managery kur Homo invasion , ne tu geju puseje stovi , ir dar pasisakai uz stringus topike apie Edge

pilnametis...
2006-06-20, 10:22
aam..apie gėjus, tai a nesu u juos, man pačiam jie nepatinka, a tik esu u tai, kad nereikia jų smerkt, kabinėtis ir pan, dėl stringų a pasisakau u wrestlinge, nes su jais yra geriau ir patogiau ir t.t., ivis yra kvaila, dėl kitų nuomonės kako nedaryt (kalbu apie rūbus, ne pedofiliją ir panaius dalykus), su kuo tu jausies geriau ir patogiau, bijot, kad kiti sakys "eik tu boba, ką tu čia sustringais, dūxas" ir panaiai, čia nereik apsimest dūxu, juk ir taip supratai ką a norėjau pasakyt dėl gėjų ir stringų anose temose
2006-06-20, 10:24
Bam, Jun 20 2006, 08:22 AM, pasakė:
aam..apie gėjus, tai aš nesu už juos, man pačiam jie nepatinka, aš tik esu už tai, kad nereikia jų smerkt, kabinėtis ir pan, dėl stringų aš pasisakau už wrestlinge, nes su jais yra geriau ir patogiau ir t.t., išvis yra kvaila, dėl kitų nuomonės kažko nedaryt (kalbu apie rūbus, ne pedofiliją ir panašius dalykus), su kuo tu jausies geriau ir patogiau, bijot, kad kiti sakys "eik tu boba, ką tu čia sustringais, dūxas" ir panašiai, čia nereik apsimest dūxu, juk ir taip supratai ką aš norėjau pasakyt dėl gėjų ir stringų anose temose 
Nu ir pac tu supranti, kad as ne gejus, vien del to, kad parodziau ishkrypelishku joke'u

pilnametis...
2006-06-20, 10:26
o_O ar a sakiau, kad man patinka nuogi vyrai? jis yra ikrypelis and thats gay
(gay turi platesnę prasmę nei pyderas, watch south park) ivis, visi kas su juo daugiau pabendrauja pastebi, kad jis kiek pakrypęs.
2006-06-20, 10:30
Bam, Jun 20 2006, 08:26 AM, pasakė:
o_O ar aš sakiau, kad man patinka nuogi vyrai? jis yra iškrypelis and thats gay
(gay turi platesnę prasmę nei pyderas, watch south park) išvis, visi kas su juo daugiau pabendrauja pastebi, kad jis kiek pakrypęs.
Nu tu ce vel pradedi varyt, bl jai as iskrypelis , pagal tavo galva , tai turetu but puse pasaulio ishkrypeliai , ne s visiem kam rodziau sis video patiko

pilnametis...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų