Peršokti prie turinio

TNA Impact!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 94

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Nuotrauka

Kolkas jokiu naujienu nera, tik zinome, kad 2007 metais Midway isleis pirmaji TNA zaidima, kolkas turime tik viena screenshota, kuris yra kiek nuviliantis. Nes veidai nelabai panasus i tikru wrestleriu, Jeff Hardy atpazinau tik is sleeve`su, Alpha Male is jo kreivos stovesenos, o AJ kiek is veido ir is uzraso ant jo liemenes. Tikekimes, kad zaidimas bus geresnis ir gales konkuruoti su Smackdown! serija.

(didesne versija)

http://www.tnawrestlingnews.com/images/gal...dway/midway.jpg

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
lol. alfa vyras tai kaip tik cystas alfa vyras -__________-
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Alpha Vyro kunas labai gerai padarytas, bet galva nelabai, galva i Primetime`o labiau panasi. O Jeff`o veidas apgailetinas ;)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
nereik is posterio kazkokio sprest, kox geimas bus, gaila, kad jau seniai jokiu naujienu nera.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
cia nelabai officialus posteris.. cia tik prototipiniai modeliai o paciam zaidime turbut kitaip atrodys, juk jau buwau naujiena apie tai rases kuri galima sakyt identiska sitai temai, tik cia bamas sawo nuomone dar dadejo
Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
nu.. nera jokiu ziniu , nes niekas dar prie to zaidimo rimtai neuzsiema. Tiesiog buvo zinia , kad jie gavo teises kurti toki zaidima.
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Pradejau nauja tema, idejau dar nematyta forume pic`a, ir nuo siol cia rasysim visas naujienas apie geima -_- kaip ir buvo su SVR06 ;)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
as nepriestarauju, bet... http://www.wwe.vhost...p?showtopic=749 nematyta pic'a? as ta pic'a jau gana senokai rodziau -_-
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Jo, nerealiai laukiu sito zaidimo. Man tai daugmas px kaip ten kieno morda atrodys, juk vistiek matai jas tik per entrance. Svarbiausia kad gameplay'us geras butu, tikiuosi kad nemazai skirsis nuo Smackdown serijos kuri jau gan issiseme, o Svr06 buvo nuviliantis. Nu ir taip idomu kaip ten jie viska padarys, pirmas rimtas game'as bus galintis konkuruot su Svr tikiuosi -_-

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
0
nu as irgi tikiuosi kad atrodys kitaip nei sitam pice nes cia tai kaip tos plastikines wrestleriu figureles atrodo ;) o su lixu pasigincysiu truputi... svr 06 tai tikrai nebuvo nuviliantis. Na aisku priklauso nuo to ko kiekvienas tikisi.. man svr 06 galbut su trukumais taciau atperkantis lukescius. Crete-a-superstar mode'as ir online yra daug , daug daug daug labiau ispletotas nei svr1. Na ir kas kad seasonas shudas? jeigu tna geimas NETURES bent jau panashaus lygio online ir c-a-s rezimo tai kad ir koks geras season mode'as bebutu, kad ir kiek daug wrestleriu ides, vistiek zaidimas (bent jau man) tikrai nebus toks geras kaip svr 06 :) na o ko dar as tikiuosi is zaido, tai interaktyvesniu weaponu - kad stalas luztu tarkim atliekant superplex'a, o ne pasislinktu kaip ant svr 06 :/, kad butu galima netgi finisherius atlikti ant chairsu ar ladder'iu, kad sugrazintu aerial finisheriu veikimo buda toki kaip ant svr, jei speji paspausti L1 kol opp dar guli tai jis ir gules, o ne atsistos sekunde pries nusileidziant ir viska sugadins (kaip kad ant svr 06 pasitaiko :/)
WWE SmackDown! vs. RAW 2006 online stats:

Owning everyone xD

koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąDaBloK, Mar 23 2006, 09:18 AM, pasakė:

nu as irgi tikiuosi kad atrodys kitaip nei sitam pice nes cia tai kaip tos plastikines wrestleriu figureles atrodo ;) o su lixu pasigincysiu truputi... svr 06 tai tikrai nebuvo nuviliantis. Na aisku priklauso nuo to ko kiekvienas tikisi.. man svr 06 galbut su trukumais taciau atperkantis lukescius. Crete-a-superstar mode'as ir online yra daug , daug daug daug labiau ispletotas nei svr1. Na ir kas kad seasonas shudas? jeigu tna geimas NETURES bent jau panashaus lygio online ir c-a-s rezimo tai kad ir koks geras season mode'as bebutu, kad ir kiek daug wrestleriu ides, vistiek zaidimas (bent jau man) tikrai nebus toks geras kaip svr 06 :) na o ko dar as tikiuosi is zaido, tai interaktyvesniu weaponu - kad stalas luztu tarkim atliekant superplex'a, o ne pasislinktu kaip ant svr 06 :/, kad butu galima netgi finisherius atlikti ant chairsu ar ladder'iu, kad sugrazintu aerial finisheriu veikimo buda toki kaip ant svr, jei speji paspausti L1 kol opp dar guli tai jis ir gules, o ne atsistos sekunde pries nusileidziant ir viska sugadins (kaip kad ant svr 06 pasitaiko :/)

Jau galvojau nebeparasy sio post'o :D , seip manau bus fainiau , nes dar neteko geime 6 side ring isbandyt gal kokiu velniu fainu iseis padaryt su juo
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
DaBlok, tu mastai ne apie pagrindini dalyka.. tau tik swarbu matos, kad butu daug wisko (pvz CAW kurimo galimybiu ko pripazystu svr gera turi) o pvz nepagalwojai apie matchus pacius? juk svr2006 matchai nerealus, nuobodus ir sudini ir monotoniski.. Wa sitoj srity TNA zaidimas gali stipriai lenkt svr..

O seip pats irgi labai laukiu sito zaidimo ir tikiuosi kokybisko matchu zaidimo o ne wisokiu daug CAW'u kurimo galimybiu ar pan.
Nuotrauka
Nuotrauka

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
0
zinoma, sutinku :) as juk ir paminejau pora matcho fizikos detaliu kuriu tikiuosi bet cia tik pora, nenorejau rasyti viso lapo, bet supranti, mano nuomone tokie rezimai kaip ONLINE arba C-A-S BENT JAU MAN tai sudaro beveik visa svr 06 zaidima, t.y. pora pirmu dienu seasona ir seip paprastus matchus gavus zaidima, visus likusius metus online ir superstaru creatinimas :) nu i man neatsibosta, del to labiausiai to ir tikiuosi. AISKU jeigu pats matcho idomumas bus visiskai zemas tai jokio idomumo nebus ir online loshti, ir kam reikes kurti cawus jei net losht nenoresim? bet visgi midway gana rimta kompanija mano akyse taigi jau tikiuosi kad padarys kazka BENT jau pakenciamo, o kad galetum zaisti paprastus matchus pries kompa visus metus ir neatsibostu tai as nezinau koky stebukla reikia padaryti.. manau tai neymanoma, nes kompas vistiek gana greitai perprantamas, naudoja tokias pacias technikas....nu gal ant ps3 butu galima sukurti koky super galinga ir ivairu A.I. Ai beje dar ;] tikiuosi kad bus bent jau 8 zmones ringe galimi vienu metu, argi ne smagu butu 4 vs 4 x division match ? :D

edit: kazkaip tas 4 man tag team kai parasiau kvailai paciam pasirode tai geriau pataisiau i 4 vs 4 :) kad neprikibtu kas ;]

Owning everyone xD

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Na noreciau pritart DaBloKui, kad CAW yra ypatingos swarbos ir man, On-line mode ne tiek jau. PAtinka dar priesh CPU, o geriausia su draugu zaist. Ne gero CAW mode, gero zaidimo nera.. Mano asmenine nuomone.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
0
paziureciau kaip sneketum jei turetum NA ir butum bandes :) O su draugu tai lyg ir tas pats kaip ir online... man ir su draugais patinka tik kad tie draugai... vienas is vis beveik nemoka (nors jau po biskuty mokau) o kitas moka daugiau bet neuztektinai del to pries mane nezaidzia (tyngi neva :) ) tai visada turiu su juo tage loshti ir pries ka... OGI PRIES CPU , fukin boring cpu , del to as taip online mode'o ir noriu :)

Owning everyone xD

koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
man kazkaip on-line mode'as neitriguoja (gal del to kad intiko prie ps2 neturiu ir nesiruosiu jo pirkt) , bet su draugu sale ydomiau lost , pasistumdyt gali ir seip pabajeruot, o del tu CAW'u , as kazkaip sukuriu kokius 3 ir acibosta , nematau net prasmes toky mode'a det , ilgiau loadinasi nuo jo tik :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Butent, turetumet galimybe zaist online, net nejungtumes kito mode`o :) online yra idomiausia, nes vietoj vieno draugo (kuris dazniausia nelabai moka zaist) gauni daugybe gyvu priesininku. Jei neturetu online play`aus, geimas nebutu toks populiarus. O caw`ai yra labai svarbu ir idomu, susikuri savo arba siaip megiama wrestleri kurio nera geime ir gali ji online naudot :)

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu bet pvz as atsisiunciau is interneto svr06 save'a ir turiu visus pagrindinius TNA wrestlerius ir WWE naujus :) Nes paciam tai gi labai nuobodu visus kurti...

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
0
tai koks po velniu skirtumas ar tu atsisiuntei ar susikurei, JUK KAZKAS SUKURE TAI KA TU ATSISIUNTEI! C-A-S MODO VISTIEK REIKIA! :) isvada ta pati, ir labai reikia

Owning everyone xD

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąDaBloK, Mar 24 2006, 07:09 PM, pasakė:

tai koks po velniu skirtumas ar tu atsisiuntei ar susikurei, JUK KAZKAS SUKURE TAI KA TU ATSISIUNTEI! C-A-S MODO VISTIEK REIKIA! :) isvada ta pati, ir labai reikia

Nesakytum taip jei turetum du memory cardus :) Nu as matau kad Bam ir tau cia toks kaip hobis kurti CAWus, tai ir sakau kad patogiausia atsisiust ir nereiks ten nieko kurt.

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
0
:) tu rodos manes nesupratai. as dabar ginu savo pasakyta nuomone jog caw mode'as labai svarbus ir tu savo postu tik tai yrodei, negaletum parsisiusti sukurtu wrestleriu jei ju kazkas nesukurtu. o ju nesukurtu jeigu nebutu caw mode vadinasi tas mode ir tau taip pat svarbus kaip man ar kazkam kas kuria pats caw'us. O bamas kaip tik nelabai megsta kurti, jis visus caw'us is manes gauna :) (ir nelabai moka kurti :) tai gali pasakyti paziurejes i jo "orginalu" cawa su nukopintu jeff'o veidu... ai tiesa dabar jau paeditino biski kai zyziau menesy)

Owning everyone xD

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Deja, nekuriu CAW`u, man DaBloK`as visus savo kurinius atsiuncia :) (uz ka jam esu dekingas) nebent savo asmenini susikuriu :)

RazieL_

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
em.. noriu atsizvelgt i fakta , kad iki 2007 vidurio mazdaug , midway gali jau bankrutavus but :)
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
is kur tokie faktai :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

RazieL_

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
skaityk pckluba.. seip praitais metais j ie patyre didelius nuostolius , nebepamenu kiek ten tu milijonu o_O , o siemet dar buvo uzdare 1 studija..
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0