Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

TNA Impact!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 94

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Bled kaip noreciau kad butu kas nors naujo.... Si zaidas labai galent pranokt WWE SVR2008 tuom jeigu darytu barbed wire arba kokius inferno matchus ir t.t. Tada SVR 2009 pamatytu kad sudas gaunasi ir jie ta pati pasidartu ir tiesiog butu zjbs abu zaidai geri bet si salyga priklauso nuo TNA impactt zaido gerumo

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
supranti, variantas, kad TNA IMPACT bus shviezias zaidimas, jiems nera ko persipusti, visgi jie dar neturi tiek patirties kiek THQ wrestlingo geimuose, beto pasiliks vietos "improvinimui" ir tobulinimui ateityje. pritariu, kad siokia tokia konkurencija privers THQ dar smarkiau dirbti ties svr 09.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
o jus bent zinot kad SVR kuria THQ atstovai kinijoje[ar japonijoje] zodziu patys amerikonai sio geimo nekuria as maciau video interview su tuom kinu kuris kure SVR , tai bl man tada viskas isaiskejo kodel kai iseina geimas rosteris blogas buna puse zvaigzdiu iseja is wwe , ir daug visokiu sudu buna seip THQ yra debilai su next generation grafika jie galetu ispaust daug ir isleisk labai gera gaima bet kad jie rimtai i si geima neziuri vot TNA screenai atrodo ispudingai jie naudojasi gera grafika siuolaikine ir tikiu kad sukurs labai realistika wrestlingo geima kuris sutryps SVR

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
kur geimas kuriamas man jokia paslaptis ar naujiena, puikiai zinau is kur jie. Beto nepamirsk kad yra ne tik THQ bet ir Jakks firma.

Rosteris outdated - kalta WWE. nes vienam interviu buvo sakyta, kad ka LIEPIA WWE deti i geima - ta THQ ir deda. THQ tik daro geima, o ka det, kaip det diktuoja WWE.

O tu paziurek pati pirma SVR skirta PS2 konsolei. Pats maciau kad net PSX paskurine SVR versija atrodo vos ne vienas prie vieno. taip kad kai bus ~SVR 2012 tada rimtai isprogdine akis ziuresim y Ps3 grafika. O siais metais, tikrai NIEKO ipatingo ant nextgen lyginant su ps2 nera.

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-03-27, 23:22, pasakė:

Pats maciau kad net PSX paskurine SVR versija atrodo vos ne vienas prie vieno.
nesupratau sito tavo sakinio

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
na kaip zinai buvo Smackdown! (dar nesivadino SVR) isleista ant playstation 1, dvi dalys.

playstation 1: Smackdown ir Smackdown know your role
Playstation 2: Smackdown: just bring it .... SVR 2008

Taigi Smackdown know your role atrode vos ne geriau nei Smackdown: just bring it.

pagauni minty?

dabar turime SVR 2008 ant PS2 ir ant PS3/XBOX 360, o ipatingu pagerejimu vaisuose frontuose dar nera. aishku tolesnes dalis atskleis tikra nextgen potenciala.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na is tikruju tai mane grafika maziausiai trikdo tam SVR. Mano manymu, ji yra labai gera. Na taip, potencialo yra, bet nera taip, kad SVR2008 grafikos atzvlgiu atsiliko nuo kitu neseniai isleistu zaidimu. TNA zaidimo grafika gal ir bus kiek geresne, bet abejoju ar zenkliai. Man asmeniskai svarbiausia yra pagrindinio single player mode idomumas.

Impaler, as neseniai buvau uzsidejes Shout Your Motuh ant PS2 ir pasibaisejau grafika :thumb: Tikrai per PS2 era daug buvo pagerinta grafika...

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
ja ja galejau as ir klysti, ar pirmasis Smackdown buvo shut yout mouth ar just bring it. bet tikrai buvo pasibaisetina grafika!! O tobulejimas - NESVEIKAS kaip nuo tokio grybo kaip brizganciai atrodo svr 08.

Tas pats laukia musu ir per visa PS3 konsoles gyvavimo eiga, SVR tik grazes ir tobules, tikekimes ir TNA tuo paciu keliu pasuks ir gal net pralenks SVR :thumb:

Lix

• Administratoriai
36
Neklydai, pirmas SD! ant PS2 ir buvo "Just Bring It". Bet as jo neturiu, nes kai nusipirkau PS2, tai jau buvo isejes Shout Your Mouth = neapsimokejo siustis pirmo.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Na is tikruju tai mane grafika maziausiai trikdo tam SVR. Mano manymu, ji yra labai gera. Na taip, potencialo yra, bet nera taip, kad SVR2008 grafikos atzvlgiu atsiliko nuo kitu neseniai isleistu zaidimu. TNA zaidimo grafika gal ir bus kiek geresne, bet abejoju ar zenkliai. Man asmeniskai svarbiausia yra pagrindinio single player mode idomumas.

** Man tas Single Modas :? . Per SVR 2008 niekad nelosiu single kovos.. tik per seasona.. Ir pagal mane sitam zaidimui sudedu visas viltis ir tikiuosi kad iseis geras zaidimas... Ko as labiausia tikiuosi tai normaliu stalu lauzimo =)

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
lix gal nori pirkt just bring it ? ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Koks bus jusu pats pirmas special machas, mano tai Chrsitian Cage vs Scoot Stainer Elevation X

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na siek tiek naujienu: atskelista dalis kovotoju busianciu geime:
AJ Styles, Samoa Joe, Jeff Jarrett, Sting, Kurt Angle, Abyss, Rhino, Christian Cage, Scott Steiner, Booker T, Tomko, Jay Lethal, Christopher Daniels, Chris Sabin, Alex Shelley, Eric Young, Hernandez ir Homicide.
dar 7bus anonsuoti, taigi ziurint i wrestleriu kieki svr lenks tna, bet turint omeny kad tna turi viena divizijona, na o WWE 3, tai ner del ko kaltint kureju. tik va vel bloga zinia tna impact nukeltas i rugsejo menesi, nors anksciau anonsavo vasara kad iseis.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-18, 23:22

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
W T F ????????? Bus kaip su Dukem Nuke : Forever kurs ta zaidima 10 metu =/

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-04-19, 00:12, pasakė:

W T F ????????? Bus kaip su Dukem Nuke : Forever kurs ta zaidima 10 metu =/
na duke nuke perkurtas ir nedakurtas buvo 3kartus. O del tna impact, kurejai nenori pasisikt, troksta padaryt gera debiuta kas uztarnautu geimui varda, kaip tai padare sd vs raw, uzsitarnavo varda, na o toliau, nauja serija - garantuota komercine sekme. zaidimas perkeltas tik kelis kartus, panasiai nutiko ir gta 4, ir artejanciam HAZE. juolab kad vasara yra stilius zaidimu rinkoi, na o rudeninis/kaledinis sezonas yra pats pelningiausias, tad cia menka beda. visvien vasara stacion arios konsoles maziau atima zmoniu laiko, visgi keliones atostagos ir t.t laukem impacto puse metu, palauksim dar puse :?

Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
manau ta idaugiau del komerciniu sumetimu ir svenciu sezono
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Is tikruju 411mania.com buvo straipsniukas kazkoks pries gal savaite ar dvi, kur zmogus testavo zaidima. Ir jis stebejosi, kad pvz Bookeris neturejo dar savo judesiu, o zaidimas buvo pilnas bug'u, labai daznai pakibdavo. Aisku, jis komentavo ir pozityvias zaidimo puses, bet ka noriu pasakyti, tai kad greiciausiai atkeltas del to, jog dar zaidimas nesutvarkytas. Aisku ne beda, bet is tikruju kuo toliau, tuo daugiau manau kad zaidimas niekuo nepralenks SvR ir cia tikrai ne del nukelimo...

koltas, ne man nereikia just bring it. Man tam zaidimui butu gaila net tuscio dvd :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLix, 2008-04-19, 22:40, pasakė:

Aisku, jis komentavo ir pozityvias zaidimo puses...
gal galetum jas pavardinti, jei nesunku?

Lix

• Administratoriai
36
Grafika, lengva valdyma, didelius arenos plotus. Cia pilnas straipsnis: http://www.411mania.com/games/previews/725...ii)-Preview.htm

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na ign straipsniukas geimo per daug nepeikia, mano manimu gausime nebloga produkta, impactas tikrai pirksiu, na o sd vs raw pradziai isbandysiu ant psp, tada jai patiks pasimsiu ant ps3.
Kad postas butu siek tiek vertingesnis, stai tna atskleide koks virselis geimo bus:
NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka
o cia senas koveris:
Nuotrauka
Mano manimu naujasis coveris atrodo daug geriau uz sena, senas labai i fotosopa uznesa :)

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Senas coveris? Reiskia sis zaidimas buvo pradetas kurti dar tada kai TNA kovojo Jeff Hardy ir Monty Brown? :)

koltasXxX

• Išbaninti
0
tai gi buvo tas senas paveiksliukas nete jau seniai :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Siaip tai jauciu bus koks jeff hardy unlock =/ tipo tna legend :lol: nu nzn kas bus dar minejo kad bus daug siuprizu =/

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sis tas naujo sianden, o gal vakar, tiksliai nezinau midway isleido video is geimo. Macas tarp AJ styles ir samoa joe, su Aj ir Joe komentarais, gan neblogai uzkomentavo:
http://www.411mania....mes/news/78330/
cia HD kokybes video: http://www.gametrail...ayer/35391.html

papildyta:
beartejant zaidimo isleidimo buvo per spike tv speciali game trailers tv laida ja HD kokybes galite pamatyti cia:
http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...p;ch=1&sd=0
dalivauja Joe, dixie, AJ stiles ir kiti.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-09-07, 14:30

Nuotrauka

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
Zaidimas jau isejo, paskaiciau atsiliepimus. Gera grafika, neblogos animacijos, taciau yra veiksmu trukumas, nepatogi reversu sistema, Create a Player rezimas atrodo klaikiai, na ir kaip zinoma zaidime tik 25 kovotojai ir 8 macu tipai. Teisejo ringe nera, bet kuriame mace galima trankiti oponenta kede ir nebus DQ, galima atlikt veiksmus su kede, taciau jeigu numest oponenta ant kedes jam bus padaryta tiek pat zalos kaip jei jis butu numestas ant ringo grindinio. Uz ringo galima begiot kiek nori, laikas uz ringo neribojamas. Ant PS2 versijos grafika baisi, pasak kaikuriu ji baisesne nei ant SmackDown! Here Comes the Pain kuri isejo mazdaug pries 5 metus.

Zaidime net toki veiksma kaip Chop reikia atrakinti.
Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Everlast: 2008-09-10, 22:25

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0