Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

TNA Impact!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 94

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Gal kas zinot kaip finisheri atlikt per si game ?

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Kazina ar veiktu ant PC su PS2 Emuliatorium :D Mano PC 2 gb Ram... 3 GHZ(Dvieju Branduoliu) ir Nvidia 8600 :o

P.S Ar šiame žaide yra kraujo ? :D

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-09-11, 07:55

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
nu man jau keliauja geimas, ivertinimai nera superiniai, bet ir nesitikejau kad is karto gaus kokius 9balus gamespote. svarbu nera sudas toks kaip black yard wrestling (ji kure ta pati studija, kuri ir impacta gamino). Na kai pareis geimas isbandysiu ir parasysiu savo nuomone. bet jau aisku kas blogai tag team macai suckina, storyline negali vygdyti su tna wrestleriu, o taip norejos sharki cempijonu padaryt :o

del ps2 versijos tai ji tikrai atrodo baisiai, tad kas turi ps2, patarimas paprastas nemeginkit geimo, nes tik nuotaika susigadinsit. O del blogos grafikos kaltas ne senukas ps2, o grafikos varikliukas, nezinau koki jie ten naudojo, bet tikrai unreal engino 3 nepatempsi ant ps2. galejo black yard westling engian panaudot, visai padoriai jis atrodydavo.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-09-11, 10:44

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Tai PS2 versijoj lievesne tik grafika ar ir visas gameplayjus suckina?

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ant PS2 versijos dar nera Create a Player rezimo.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąEverlast, 2008-09-11, 12:45, pasakė:

Ant PS2 versijos dar nera Create a Player rezimo.

Tai kaip tada story mode zaist? Juk story mode galima pereidinet tik su sukurtu wrestleriu.

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sito dar nezinau, nes nelosiau.
Create a Player rezimas prastas, paziurekit kokie paprasti CAW http://caws.ws/impac....php?cat=1&id=2

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Jei nebutu storylino tada geriau einu WWF RAW 2002 Žaist... :blink:

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sezonas zaidime bus, ant PS2 versijos bus galima sukurti kovotoja tik sezone.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Vakar isbandziau PS2 versija. Toki dalykai kaip teisejo nebuvimas, trumpi entrance ir prastoka grafika palyginus su kitais bugais yra niekis. Visu pirma LABAI lievas, trumpas ir banalus story line. Savo CAW'o susikurt negali. Esi wrestleris apsirenges kazkokiu tai vos ne spiderman'o kostiumu, po laimetos kovos del TNA world championship tave suspardo LAX ir tu prarandi atminti. Pradedi kovot nezinomose Mexicos wrestlingo federacijose su nezinomais wrestleriai ir po keliu kovu vel atsiduri TNA. Po truputi atgaudineji atminti ir pradedi siek kersto LAX. That's soooooo DAMN lame... Kaip matot scenarijus sugalvotas nedaugiau kaip per 5minutes.
Toliau prastas wrestlingo varikliukas, lieva lauzimu sistema, neivienam matche nera countout ir DQ, tag team sistema tiesiog tragiska, kai ringe kaunasi daugiau nei 2 wrestleriai kamera buna gerokai per daug atitolusi nuo ringo, rosteris prikista bereikalingu, neekzistuojanciu wrestleriu is story line, visi matchai pasiulo labai mazai galimybiu. Deja Midway neatsake zaidime panaudot savo kvailu aimanu ir riksmu is MK. Taigi sitam zaidimui nera kuo lygintis su SVR serijos zaidimais kadangi SVR geresnis apsoliuciai visais espektais. Manau pagrindine beda yra tai kad Midway per daug stengesi si zaidima padaryt skirtinga nuo SVR. Jiem kaip tik reikejo paimt pvz is SVR serijos zaidimu. Geriau tegu toliau kuria tuos Mortal Kombat ,o i pro wrestlinga nagu nekisa...

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-09-12, 11:57

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
nu ka parejo pagaliau mano ps3 versija. Pradziai kas nuliudino tai geimo instalas turejau laukti 10minuciu kol sukals zaidima, tai nuejau arbateles atsigerti. Negi jiems taip sunku sukurti geima be instalo? jaigu uncharted sugeba issiversti be instalo tai kas tna impactui kliudo? iskarto ijungiau exibition ir susinervinau kad nera atrakinta didzioji dalis wrestleriu, tada is nervu ejau i story mode, ten bandziau susikurti sioki toki kovotoja, mat negaliu zaisti su sharkiu story mode :D Kuriant cawsa galimybiu neperdaugiausiai, bet kadangi as tu cawsu beveik nekuriu tai man tai neaktualu. Ok geimpeljus tai ganetinai greitas, reversinti gali beleka veiksmai ispudingi, neblogai perteikiamas tna stilius. valdymas labai skiriasi nuo sd serijos, tad kol kas nemoku visko daryti, reiks persimokinti. Pati valdymo sistema patiko. sudetingumo lygis ganetinai aukstas, losiu as ant indy lygmens, tad sekas sunkiau nei sd vs raw zaidimose, kuriose losdavau ant legend. beabejones sudetingumo lygis pakilo del to kad nelabai dar perpratau visa valdyma, neuztenka man tutorial movies, reikia viska isbandyti paciam o ne isgirsti kaip ka daryti. Lauzimo sitema man nebloga, nelabai perprates buvau sd vs raw 08 lauzimo sitema, mano manimu tna impact geimo lauzimo sitema geresne uz sd vs raw 08. apibendriannt geimas tikrai negavo per mazai, kiek dave gamespotas tiek ir yra jis vertas. Nesukele dideles revoliucijos wrestlingo geimose, bet konkurentas rimtas. reikejo ideti pilnus wrestleriu iejimus i ringa, patobulinti tag team macus, praplesti cawsu kurimo galimybe, leisti story mode losti su TNa wrestleriais ir viskas butu buve puiku, na o dabar turime truputi apskrudusi pirma blyna.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Tai turbut PS2 ir PS3 versijos skiriasi viena nuo kitos kaip diena ir naktis, kadangi PS2 versija galeciau nebent su WWF No mercy lygint :D Man apskritai vienintelis kazkiek idomus dalykas TNA zaidime tai ultimate X daugiau nieko...

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Paskaicius jusu postas praejo noras ji siustis :D Bet gal ir parsisiusiu. Tikiuosi bent ka nors gero pamatyt :D

Jeff

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na palošiau ir aš on XBOX 360 :? Tai ką galiu pasakyt..wrestlerių modeliai,meniu,arenos viskas gerai,bet pats gameplay man kažkaip nelabai,season irgi gan sunkokas,dabar paskutinė kova su Jeff Jarret,tai reikės bandyt nugalėt jį,bet nebus taip paprasta :/ ypač nervina tie reversals..kovų tipų mažai,wrestlerių intros labai trumpi,seasono negali lošt su tna wrestleriu..na yra minusų,bet tikėkimės su antraja dalimi pasistengs dar labiau,ir išeis geresnis žaidimas :] o kolkas duodu 6.5/10.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
na ant ps2 isbandziau...story line + gauna,nes kazkas naujo...kazkokia lyga kita kazkas nezinomo :) veiksmai,valdymas gauna abosliutu 0,isvis belekas...kai pakrenti ant zemes,kad atsitotum turi isisirident blt...apie veiksmus ir patyliu.. duodu 2.5/10

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-09-17, 12:26, pasakė:

na ant ps2 isbandziau...story line + gauna,nes kazkas naujo...kazkokia lyga kita kazkas nezinomo :) veiksmai,valdymas gauna abosliutu 0,isvis belekas...kai pakrenti ant zemes,kad atsitotum turi isisirident blt...apie veiksmus ir patyliu.. duodu 2.5/10
paspausk nuliuka ir atsistos :) tik nereik ridentis spaudziant nuliuka :) O del valdymo losiau sianden geima su draugeliu visa diena, draugelis neturejas niekada gyveninime konsoles, valdyma labai lengvai peprato. Kai kuriu bajeriu nepadaro, bet seip losia visai gerai. Tad geriau pasiziurekit tutorial movies ir viskas bus tvarkoi. As jokiu nusiskundimu del gameplejaus neturiu, man jis labai patinka, zinoma yra tam tikru gliuku, nervina reversai, ir tag team macai. bet losiant 1 vs 1 viskas puikai einas.
Jeigu zmogus neturintis konsoles ir minimaliai domintis wrestlingu perpranta valdyma isijaucia i geima, losiant 5valandas neaplanko joks nobodulis, tai galima teigti kad geimas yra geras.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-09-17, 17:53

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
labai tikiuosi ir aš netolimoj ateity pažaisti šitą žaidimuką... nors kaip matau jis nėra tobulas...
Ne į temą
būčiau labai dėkingas, jei kas nors papasakotų ar reikia čipuot ar dar ką nors daryt su XBOX 360, kad veiktų žaidimas jei jį "nusiperki" iš LM?

Nuotrauka

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne į temą
Jeigu parsisiunti si zaidima is LM ar is betkokio kito torrent trackerio reikia atristo XBox 360.

Šį pranešimą redagavo Everlast: 2008-09-17, 20:52

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
ką gi, išbandžiau ir aš. ps2 versiją... galiu pasakyt tiek, kad šitas žaidimas gadina TNA vardą. grafiką galima lygint su WWF Smackdown 2, o visa kita žinot jau... įvertinimui duodu 2/10...

Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jei kas dar neatsisiunte sio zaidimo,ta ir nesisiuskit.Grafika,na bent PS2 kosoleje,yra tragiska,veidai kaip prilipdyti,kartais grafika pasirodo kampuota.Storyline'as gal ir visai nieko,bet uzknisa ilga laiko tarpa zaisti su Ericu tag teame.Matchu Tipu yra kokie 6 ar 5.Valdymas yra 98% identiskas n64 no mercy.Visas matchas syusidarys is punch ir kick,grapple veiksmu yra tavo veikejui 3 ar 4.O ir komentatoriai nieko zaidime gero nedaro ,net ir justukas geriau uz juos komentuoja.Na ir siamia zaidime negalima paprastai wrestlenti del titulu xD.Tokio dalyko nepamatysite,tik per storymode kausies del tna world championhipo.Galima sakyti jog title matchu per exbishion nera.Ir net nera DQ,taifgi galesi kada noresi iseiti is ringo,ir gryzti i ji su kede,nes kito ginklo kaip kede zaidime nera,ir jeio trenksi su ja DQ nebus.Gal todel jog zaidime nera teisejo?Zaidima vertinu 5/10,ir tai su avansu kadangi tai buvo pirmas tna game'as,bet ne midway...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0