Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Metallica konertas Taline

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 60

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
man tai ydomu ir as sprendiu apskritai , tai mzdg trecdalis vidutinio atlyginimo menesinio o tai tikrai nemazi pinigai
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Apr 14 2006, 06:40 PM, pasakė:

man tai ydomu ir as sprendiu apskritai , tai mzdg trecdalis vidutinio atlyginimo menesinio o tai tikrai nemazi pinigai

Tas nemažai dar priklauso kam išleidžiama. Pvz xclube paprastas, metalinis pakabukas su užrašu BAM už 22 lt yra daug, o nerealus koncertas, vienos nerealiausiu grupiu ever (nu čia aišku kiekvienam pagal skonį) uz 300-500 lt su bilietais ir kelione nemanau, kad yra daug. (ten tam puslapį yra keli kelionės + koncerto variantai, vienas brangesnis, kitas pigesnis). Jei tevai nevežtų manės, manau būčiau pats iš savo paties pinigų ten nuvažiavęs, tikrai nebūtų gaila.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
...ir tuo tu norejai pasakyti kad....
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Apr 14 2006, 07:05 PM, pasakė:

...ir tuo tu norejai pasakyti kad....

nepostintum kvailu postu tokiu kaip sis :D

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
grybas irgi važiuoja xDD gavau blatą pas tėvo draugę. :DD
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Tiesiog nerealiai pasiseke man su egzaminais kurie kaip tik tesis birzelio 13 - birzelio 16. Aciu svietimo ministerija, as jus myliu :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Išrauka iš Grybo dienoraščio. :> Metallica ir jos laukimas, pasiruošimas ir kt. x>

Antradienio rytą kėliaus kaip keista labai anksti (07:44), turbūt jaudulys prieš metallicą, pasimatavau suknelę, kuri mane lydės iki koncerto ir iš jo, tiko visai. Pusryčių nevalgiau kaip visada, tėvs įtemptai visą rytą kalbėjos su Linu iš Šiaulių dėl kažkokių naujų staklių, todėl visiškai neturėjau noro jam trugdyt ar kalbėtis apie laukinatį didijį įvykį - Metallicą. Visa diena buvo klaikoka, tėvs pasamdė vieno iš savo darbuotojų sūnų, tam, kad nuojautų žolę, padėtų tvarkytis ir t.t. (atlyginimas savaitei 180litų, ale blembački ir aš noriu). Ech nuvažiavom pas močiutę pavalgyt, gavau guliašo su bulvėm, tada dar nusipirkau ledų, persirengiau jau minėtąją suknelę ir sėdau į tėvo mašiną, kuri įtartinai trūkčioja ir užgesta, ketvirtadienį sakė bandys vežt į Kauną, pas Škodą. <: Jo, toliau visai nuvažiavom iki Vilniaus, paskambinom Aistei, bet ji darbą turėjo baigti vėliau, taigi turėjom į valias laiko pavalgyt, nuvažiavom į kažkurį „IKI“, Čili Picą, fe. ;( Jo, pavalgiau, pasėdėjom, palaukiau eilėj į tūliką, nes kažkokia bobikė ilgai tvarkės. Užėjom į „IKI“ dar nusipirkom lauktuvių Aistei su Erika braškių ir trešnių, trešnės nekokios, tai tėvas nusprendė - vešis jas namo, o ne pas Aistę. Tada susiskambinom su Erika ir susitarėm, kad greit būsim, bevažiuojant mašina užgeso kokį penketą kartų, jau galvojau nebenuvažiuosim, bet nuvažiavom, ten pagaliau vaizdiškai susipažinau su Erika, ale nieko mergiotė šeip. Metalistė tokia. x>> Susiskambinom su Aistei ri susitarėm, kad Erika su savo mašina paims ją iš darbo ir susitiksim prie Katedros, taip ir padarėm, eidami link Katedros, per tą parką kažkokį susitikom ukmergičių biškį, toks bachūrėlis kur kažkada dirbo pas tėvą parduotuvėj, o dabar nesenai iš Švedijos grįžo, nū ir dar tą kur kokį penktą kartą Ukmergės „IKI“ manęs klausė aš aš ne gėlių pardavėja ;E~
Pakalbėjom su jais, po to susitikom su Aiste ir Erika, ėjom iki blyninės prie Aušros vartų, pavalgėm blynų, nu aš nukaliau vieną iš tėvo, nes nenorėjau dviejų.. tipo DIETA ;D skanūs blynai, eisiu ten pavalgyt dar kada, pašnekėjom su Aiste ir Erika, po to prie mūsų prisidėjo Erikos draugas Džo (iš kur pas jį toks vardas o_____________O) jie ėjo pasivaikščiot, o mes toliau kalbėjom apie blynus, tėvas klausė padavėjos ar negalėtų savanoriu padirbt pas juos, blynus paliet, jam tai gražiai atrodė. Po to ėjom dar kažkur pavaikščiot ir užlipom ant gedimino kalno. Nulipom ir tada išsiskyriau su tėvu, sėdom į Erikos mašiną, parvežėm Džo namo, jė. pagaliau vyrų atsikratėm, lengvai atsipūtėm, po to skambinomės su tokia Rūta, kuri su mumis važiuos, neprisikambinom, po to dar pabandėm, pavyko susitarėm susitiks su ja prie „RIMI“, kuris yra prie buvusio „Vingio kino centro“, o dabar jis pavirtęs į Limonado plazą.. :lol: tėtis jį taip draugiškai vadina. Kai Akropolį, mėsmale. Apsipirkom „RIMI“ daug sulčių įvairių, CORNI batonėlių ir kito š. A jo dar „Rūtos“ saldainių, tokie skanūs, skanūs. a jo paėmiau dar guminukų kalną tokį. Aš gi guminikamanė. Susipažinau pagaliau ir su Rūta, jė panelė irgi, kerzus turi. ;o~~~ jo tada ką. a važiavom pradėti krautis daiktų į Aistės ir Erikos namus, krovėmės, krovėmės, susikrovėm, bandom skambint taksui, kad pavežtų iki stoties.. Išbandėm tikrai nioliką numerių, nėr Taksų. :D siaubeks kažkoks, o jau pusė pirmos (pirmą autobusas išvažiuoja) sėdom į Erikos mašiną, važiavom iki Džo ir jis mus nuvežė ir paėmė Erikos mašiną po to. :>>> JĖ pirmas kuriozas įveiktas. Sėdom autobusan ir bandėm miegot o_O ahą, norėtum vaikyti, pamiegok tu ten kai prieky kokie aštuoni švenčia kelionę į Metallicą. O viens dar ir rėkia „užteks galvot, einam baliavot“, draugiškai praminėm jį Lakštingala (: po to susipažinom. Vieno iš vaikinų vyresnių tokių vardas buvo Torvaldas ;D tai Lakštingala jam davė dar milijoną naujų vardų - Gervaldas, Kurkvaldas, Purpvaldas ir etc. :> linksma. Miegot nesimiegojo, nes niekaip neįsitaisiau sėdynėj, užsidėjau ausines ir klausiau Creedų, jo. pradėjo grot „One Last Breath“ tai padainavau tyliau, o kai prasidėjo „Don't Stop Dancing“ užmigau, po to pakėlė Lakštingala prašydamas duot paklausyt ausinuką, nu ką daviau, toliau miegojom, artėjo Latvijos siena, dokumentų (leidimų visų kur pasirašė mama ir tėtis) net nežiūrėjo kekšės pasieniečiai, o aš tiek vargau. Myliu pasieniečius. Kekšės. Jo, toliau vėl miegojom, dar pažiūrėjom kaip teka saulė. Artėjo Estų siena, joooo. Kažkas antram autobuso aukšte išliejo degtinę, pradėjo bėgt ant mūsų Lakštingalos ir jo draugų, teko valyt, toliau miegojom. Siena pravažiuota, važiuojam toliau. Pažiūrėjau lyg ir į lentą, kiek iki Talino - 42 O_________________o net kračiaus iš džiaugsmo, o pasirodo, nepamačiau vieneto 142 :X toliau miegam, stojom nusipraust, jojo. patikėjai kad ten bent šilto vandens yr... ESTAI. Vėl sėdom į autobusą, Lakštingala prisikabino prie mano žydtrų pėdkelnių. Vaidinau, kad miegu. x>> Gudri aš ką. Buvo nuobodu, o va ir matos Talino bokštai, jėa. Autobusas aišku pasiklydo porą kartų, bet apie 12:00 buvo prie Talino senamiesčio, lipom į kažkokią pilį, apžiūrėjom miestą iš viršaus, gidė kažką paaiškino, toliau ėjom, ėjom, atsikyrėm nuo grupės ir patraukėm į Depešų kabaką :>>> jo, ten jį buvo okupavę lietuviai, bo su mumis (bbž su kelintu Busturo autobusu) važiavo Lietuvos Depešų Fan klubo prezidentė, atsigėrėm kolos, bet kietai ją pylė, pzzz. iš tokiso šlangos. tokie purslai taškos. Turbūt estai daržus su kokokola laisto ^__________^V. Jo, krč išėjom iš kabako, valgyt nebėr laiko, o karšta, pzpzpz. Pusę mineralino užsiverčiau ant galvos, jaučiausi kaip danguje, nusipirkom kažkokį pusfabrikatį pašildytą, pavalgėm sėdom į autobusą, važiavom į Talino Dainų Slėnį (Lauluvaljak, aš kieta, bilietą perskaičiau jė jė jė) :D ten buvom apie pusę keturių įėjom. Negaliu patikėt, mes pamatysim metallicą. Atsisėdom ant pievikės, pagulėjom, buvo žiauriau karšta, nusirengiau žydrąsias pėdkelnės, jaučiaus jė, bet kojos baltos ir dar ant kairio kelio mėlynė. PX. dėjus aš X>>> sėdėjom, nėjom artyn, gėrėm kolą, Aistė su Erika ir Rūta sidrą, nu iš pradžių, paskui ir jos perėjo ant kolos. Paskui prasidėjo apšildančių grupių koncai, tas Pedigree visai pusė velnio, paklausėm, bandėm pakliut prie scenos, nebeįleidžia. EINA NX.Prasikeikiau belekaip ten. Po to stovėjom šone ir kai Padaras baigė savo pirmą dainą pradėjo leist, jėėėėėa. Įėjom, o tada pradėjom rėkt, kratytis, nu žodžiu psichozė geroka, šokom pagal Padarą, nesąmonė jis, muzika gal ir nebloga, bet vokalas apgink dieve mus nuo tokio :X fū, Nesiderina visai prie muzikos. Pašokom, atsisėdom šone prie scenos, atsigėrėm kolos dar biškį, nu t.y. pusę litro :D tiek kiek iš buteliuko pila. Susiradom Rūtą su Erika, bet Erika prie scenos nenorėjo tai teko vieną rūtą įsitempt tenai, pakratėm gerokai galvas pagal Bullet For My Valentine, aš kai galvą kratau tai traukias žmonės į šonus, nes plaukais daužau veidus, jėa, vietos daugiau, vieni atsisuka šypsos, nu o daugelis tik pasukioja pirštą prie smilkino, daunai metalista, nežino kaip reik linksmintis ^^ baigė grot Bulletai, ėjom pasėdėt, laukėm ilgai lauktųjų metallicos. :D OMFG. Jie jau čia. prasidėjo eurofija, rėkiau, šokinau, kračiaus belekaip. ;O ypač per Fuel. Ten tai vai jėgų netekau kai grojo :D nors tik antrą grojo, po to užlindo prie mūsų du tokie DIDELI, DIDELI latviai, bet po to užleido, kad matytumėm, nors truputį, džentelmenai, čia tau ne ta lietuvių chebra, kur prastumdė per Bulletus mus ir patys įsispraudė. :X o tie latviai klausė ar mes estės, ne sakom lietuvės. ;D jie: „OMFG, lithuanian chicks“ ;D jo, linksmi jie, dar aiškinos kiek už bilietą mokėjom, nu žodžiu tiek pat kiek ir mes, visur kainos vienodos ;D toliau grojo metallica, toliau euforija, toliau kračiaus. Ir kai baiga dainą grot, tai visi kaukia ŪŪŪ, AA, OOO. nu žodžiu ir aš su jais, bet man kažkaip ilgai išeina pakaut. ;D balsas geras ^^ tai tokie estukai pirma paploja metallicai, o tada atsaisuka man ploja, nes aš dar ten ir dainavau :DD jaučiaus pamaloninta ;D po to kažkaip užsižiūrėjau į tokius su vaikinus kur panašūs į Eimantą ir Domą buvo, bet paskui nusprendžiau kad per aukšti :D o tai Eimis už mane vos didesnis, o tiem aš iki pečių kažkur, aj dėjau, groja metallica, kam tie bernai. :D užsikaifavom, neprisimenu net ką darėm, kai baigė grot nusivyliau, negrojo Unforgiven II, dainavau užtat visą kelią eidama iš slėnio. Bet kol suradom autobusą :D gal koks pusvalandis praėjo, nes kekšė vairuotojas pavažiavo į kažkokią pievą, o mes vos einam nusibaigusios, aš vis dar dainuoju ;D nu aš kaip visada burnos neužčiaupiu, nes nebeturėdama jėgų eit x> autobusą radom, ėjom tiesiai miegot... jooo. ir dar kažkoks durnius autobuse paleido Sporto „Ūdrą“ :> labankt. vėl klausiau Creedų.
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Duokit foto!
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
aš nefotkinau x> nežinau kaip bams, bet aš nefotkinau,nes visų pirma nebuvo laiko man terliotis, viena pažystama, fotografė, ji turėjo leidimą su profesionaliu fotkint, kai gausiu nuotraukas, įdėsiu ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Hm, o tu dienorasty rasai kompe ar rasydama lape dedi smailus? :D

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
į popierinį dienorašį pasižymiu tik smulkmenas, o į elektroninį jas aprašinėju plačiau biškį. x> smailus visur dedu ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nu va 12 valanda, nesenai grįžau iš Talino :D aaam...buvo NEREALU...kelionė kiek ilgoka iki Talino, važiavom su mašina, bet su gera kompanija per daug neprailgo :D Įšvykom apie 5tą ryto iš Kauno, o Taline buvom apie 1 ar 2, paisvaikščiojom po senamiestį, pavalgėm estiškoj kavinėj, neskanu ten pas juos ;/ ir išvažiavom į tą dainų slėnį. Ten buvom apie pusę penkių, žmonių buvo nerealiai daug...tik įėję nesupirkom po Metallicos maike, dar dabar su ja sėdžiu ;D nusipirkę alaus nuėjom prie scenos ant žolės atsigulėm. Dar prieš Pedigree išeinant ant scenos, mačiau Grybą kokias 2 sekundes minioj, su balta/raudona dryžuota suknele buvo ;D Pirmos dvi grupės gana nuobodokos buvo, pagrinde sedėdami ant žemės klausėm, nieko įspudingo, nors geriau nei Lietuvos scena. Kai išėjo kiek laukti Bullet For My Valentine jau stovėjau, įdomu buvo paklausyt, bet kažkaip per didelio įspudžio nesukėlė, bet šiaip visai pavaldė jie. Po to buvo gana užknisanti valandos ir penkiolikos minučių pertrauka kol pradėjo grot Metallica, dar prieš tai bandėm kur nors arčiau scenos prasibraut, bet žmonių tai nerealiai daug o_O minioj beveik neįmanoma praiet, dar kažkokie suomiai draugą aprekė, kad užmynė jam ir jo draugėj ant kojų ;D krč, pamatę, kad nixuja nesimato, prasitrynė minioj apie pusvalandį grįžom atgal kur tėvai stovėjo, šiek tiek ant kalniuko, ten nors šis tas matės ir dar pralaukėm apie pusvalandį...Ir pagaliau...pagaliau pasirodė...METALLICA!! Iškart jautės, kad jei šešiom galvom aukštesni už kitas grupes kurios grojo, visi nuo pat pradžios iki pat pabaigos rėkė, klykė, kaifavo, buvo tiesiog užvaldyti Metallicos (na gal tik išskyrus mano tėvą), išvis visa minia tiesiog buvo pasidavus jiem. Pradžioj pragrojo kelias geriausias ir smagiausias savo dainas, po to švęsdami savo albumo Master Of Puppets gimtadienį mums sugrojo visą savo albumą, man patiko, nes tai turbūt mano mėgstamiausias albumas, bet man labiau būtų patikę jei jie būtų groje kitas savo garsiausias ir geriausias dainas, PX, Metallicos bet ką išgirst yra belekaip zjbs! Tai vat, kuo toliau, tuo visi buvo labiau pavergti Metallicos, tuo labiau visi rėkė, klykė ir t.t...O kai sugroję visą Master Of Puppets jie vėl pradėjo įvairias savo dainas grot, visi dar labiau įsiaudrino. Įsimintiniausia buvo Nothing Else Matters, visi 50 000 žmonių užsidegę dainavo visą dainą, kažkas nerealaus buvo...Su draugu labai laukėm So What? bet koncerto metu, kai jau jis ėjo į pabaigą, jau buvo pirmas bandymas nulipt nuo scenos, manėm, kad nebegros...bet jie grįžo ir sugrojo So What?, kai tik išgirdom melodiją, iškart O_O tokiais veidais atsisukom vienas į kitą ir pradėjom šokinėt, dainuot, rėkt ir kitaip kaifuot ;D krč...įspudžių yra DAUG, kažkas nerealaus, gyveno svajonė galima sakyt išsipildė, širdį dabar gera, laukiu kokio kito konco arčiau Lietuvos su nauju jų albumu :D rytoj dar nuotraukų bus, dabar jau tyngiu telefono ieškot, vėliau dar geresnės kokybės gausiu ir video bus, tik nžnau ar uploadinsiu. vnz buvo kažkas nepakartojamo...

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
grybas suka galvą kur buvo prieš einant Pedigree ant scenos o_________O' a bbž dėjau. ;D a lėvakai jūs kokie, nebuvot prie scenos. :PPP aš buvau, labai ten veržiaus, reikėjo anksčiau atvažiuot jum būtumėt vietas pasiėmę, bet kas padaryta, tai padaryta. Už alų dar atsiimsi ;D jo prisiminiau, kai Padaras grojo Welcome To Estonia. :D mes dainavom Inculto - Welcome To Lithuania ;DD

Tako bazinis internas valdo. :D taip nėr ką veikt, kad litą sumokėjau, dieną pasėdėsiu ;DD
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Atvažiavom tai mes anksti, dar kai ėjom pro tą sektorių, buvo vietos, koks trečdalis tik pilnas buvo, bet kai iki Metallicos buvo likę dar 5 su puse valandos tai kažkaip nėjom dar ;D o po Bullet For My Valentine dar brovemės, buvom jau netoli tos tvorelės kur didžiausi fanai stovėjo, bet nu niekaip neradom padorios vietos kur kažkas matytus... ;( išvis, niekad gyvenime nesu matęs tiek žmonių vienoj vietoj ir kas keisčiausia, kad mačiau gal tik kokia 15 apsauginių ;D lietuvoj mažiausias renginys, visur falk security mirga :D matės, kad žmonės labai normalūs, išsiskyrė tik 5-6 girti šiauliečių tipo lietuviai, kurie ne į temą dainuodavo, šokdavo, ir atrodė LABAI ne į temą ;/

įmečiau kelias nuotraukas, kad suprastumėt kiek žmonių buvo :D

http://img228.images...dsc014211ib.jpg

http://img228.images...dsc014166hg.jpg

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
pas mus autobuse saugos darbuotojas važiavo :DDDD „tik su saiku prašau, su saiku“ ;D tiem kur gėrė. o žmonių tai joo, buvo užtektinai, ;D aš kažkur kairiam kampe stovėjau per. ;D ten arčiau to ekrano vieno ;}
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Normalėj matės? Ar tau besikratant nereikėjo nieko matyt? ;D

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
http://public.fotki....2006/metallica/

Va foto :D

Ačiu, Crazytėj sakykit -.-

Grįžau?!

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
aš vienam iš didelių latvių buvau ant nugaros penketai minučių pasilipus. ;D po to normaliai matės nes tokie pedikai pasitraukė. ;D bet šiaip tas ekranas biškį buvo, bet tiesą sakai per daug kračiaus, kad būtų reikėją kažką matyt. ;'D bet mačiau truputį.

em, čia ta pati fotografė, kurią minėjau, fantazy ;D
ji mum sakė, kad tik tris dainas leis fotkyt, o po to atima fotiką arba liepia išeit. ;}
OMFG, ten ior grybas yra, bet jau kaip atrodo ;DDDDDD
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
aaam..gal galima iš ten kaip nors didesnes fotkes pasimt? ;/

Fantazy

• nMo nariai
0
Manau kad didžiausia yra spaust su dešiniu migtuku ir view image. Bet gal jin turi didesniu ir atsiustu, nu, bet čia reik jost klaust..

Grįžau?!

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Su view image tą patį rodo, būtų geraj, kad Grybas paprašytų kelias geriausias orginalias imest :D manau visi būtų dėkingi :D aš apie Metallicos fotkes kalbu :D

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
tai ilgokai užtruks. ;} reiks pirma Aistei parašyt, po to jinai parašyt Renatai ir po to gal gausiu. ;D laukit kekšės ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Fantazy

• nMo nariai
0
Fantazy rado užhsikaifavusi gryba ^__^

Grįžau?!

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
ten per daug žiauru yra ;DD nežiūrėkit ;DD per daug žiauru. Ten užsikaifavęs gerokai grybas, kaip tik pakliuvęs į sektorių prie scenos ;D turbūt grybas buvo vertas patekti į kadrą ką ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Fantazy

• nMo nariai
0
Antroji nuotrauka verta buvo patekt į kadra :D

Grįžau?!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0