Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-03-25, 13:33
sudėjau į vieną topicą itas atakas, nes kakaip jie prie ramesnių, ramesnių, kurių a klausau. Norėjau jūsų paklaust ar mėgstat? xD a pati tai diazą klausau pas tėtį. :} o dabar pasiknisus jo fonotekoj radau Puddle Of Mudd dainos "She Fucking Hates Me" diazinį coverį. ;D axujenas. :>
ką dar čia i tų mėgstu. Diana Krall tokia yra, pianinu groja, blondinė tokia. tėtis i pat pradių kritikai į ją ant virelio iūrėjo, bet paskui įtin patiko. Toliau ką a dar čia paminėjau. Folkas. nu kn, mėgstu pakausyt visokių čiabuvių apeigų ritmų, taip pat lietuvikų sutartinių (Atalyja, Kūlgrinda). O kas dėl klasikos taip paganinis pavea. ;D ne rimtai, net neinau kodėl man itaip patinka, bet jis kakoks įdomus. Mocartas ne taip patinka, bet irgi nieko, bachas man kakaip nelabai, nebent kai Vanessa May atlieja "Toccata and Fugue" vot ji tai yra. jė. ;D
neinau neapkenčiu kakodėl Apocalypticos, kakokia depresyvi man jų muzika, ir tie metallicos coveriai padaryti fuj. :<
a va dar man patinka minimalizmas - Philip Glass (gavo oskarą u filmo Valandos sountracką) ir Yann Tiersen (Amelija i Monmartro) ;D
jūsų nuomonės.
ką dar čia i tų mėgstu. Diana Krall tokia yra, pianinu groja, blondinė tokia. tėtis i pat pradių kritikai į ją ant virelio iūrėjo, bet paskui įtin patiko. Toliau ką a dar čia paminėjau. Folkas. nu kn, mėgstu pakausyt visokių čiabuvių apeigų ritmų, taip pat lietuvikų sutartinių (Atalyja, Kūlgrinda). O kas dėl klasikos taip paganinis pavea. ;D ne rimtai, net neinau kodėl man itaip patinka, bet jis kakoks įdomus. Mocartas ne taip patinka, bet irgi nieko, bachas man kakaip nelabai, nebent kai Vanessa May atlieja "Toccata and Fugue" vot ji tai yra. jė. ;D
neinau neapkenčiu kakodėl Apocalypticos, kakokia depresyvi man jų muzika, ir tie metallicos coveriai padaryti fuj. :<
a va dar man patinka minimalizmas - Philip Glass (gavo oskarą u filmo Valandos sountracką) ir Yann Tiersen (Amelija i Monmartro) ;D
jūsų nuomonės.
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-03-25, 13:44
Kartais, prie nuotaikos irgi megstu paklausyt, megstu tokia muzika, bet ja nelabai domiuos. Gerbiu zmones kurie ja atlieka, nes cia ne popsas, ir paciam patinka. Gal kada ka nors atsisiusiu
2006-03-25, 13:59
domėtis tai ir a nelabai domiuos, bet kai turiu gimdytoją truputį pakvaiusį dėl diazo ir slipknotų (;D) tai reikia taikstytis. jis dabar plokteles kolekcionuot pradėjo. :}} melomanas nelaimingas ;DD bet diaugiuos, kad nesilykčiu kaip daugelis folkine muzika arba klasika. ;]
kai reiks parsisiųst, bamai, duosiu pasikonsultuot su mano tėčiu ;D
kai reiks parsisiųst, bamai, duosiu pasikonsultuot su mano tėčiu ;D
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-03-25, 14:25
Dziazo ir bliuzo nemegstu, bet visvien paprasysiu imest ta puddle of mud coveri, idomu but paklausyt. Is folko tai megstu celtiska (airiu, skotu) muzika, klasika ir grazu, ypac kai smuikas ryskus buna (vivaldis jei gerai pamenu) ir apskritai labai megstu smuika pritaikyta prie pvz metalo(diktatura), punk(korol i shut).
Na cia gal su folk nelabai ir susije, bet klausaus rusu punk grupes Korol i Shut, o ju dainos grystos pasaku motyvais taigi gaunasi toks folk-punk.
Na cia gal su folk nelabai ir susije, bet klausaus rusu punk grupes Korol i Shut, o ju dainos grystos pasaku motyvais taigi gaunasi toks folk-punk.
2006-03-26, 09:21
Beef, Mar 25 2006, 12:25 PM, pasakė:
Dziazo ir bliuzo nemegstu, bet visvien paprasysiu imest ta puddle of mud coveri, idomu but paklausyt. Is folko tai megstu celtiska (airiu, skotu) muzika, klasika ir grazu, ypac kai smuikas ryskus buna (vivaldis jei gerai pamenu) ir apskritai labai megstu smuika pritaikyta prie pvz metalo(diktatura), punk(korol i shut).
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=15BUJCB...WA158MG55UGMQZR
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-03-26, 11:51
Aciu, patiko man, is pradziu atrodo, kad bus lievai, bet kai isivaziuoja tai visai smagu klausytis. Jo korol i shut rusiskai ir tik rusiskai. As nuo sitos grupes ir pamegau, galima sakyti, rusiska muzika ir ji dabar uzima tokia pat svarbia vieta mano klausomoje muzikoje kaip ir angliska bei lietuviska.
2006-03-26, 15:01
Atsisiunciau kazkoki Jazz`o rinkinuka, apie 20 dainu, visai patiko. Dabar Diana Krall klausau, visai nieko. Nera, kad veztu, bet kartais norisi tokios ramios muzikos
2006-03-26, 15:39
2006-03-26, 22:54
tikrai? ;OOO
o čia porą pavyzdėlių i Operos Fantomo. man patinka tokia muzika, plius a dar nepataisoma romantikė ir ta muzika ve xD
http://rapidshare.de/files/14745976/13_-_A...Of_You.mp3.html
http://rapidshare.de/files/14745444/09_-_T..._Crash.mp3.html
o čia porą pavyzdėlių i Operos Fantomo. man patinka tokia muzika, plius a dar nepataisoma romantikė ir ta muzika ve xD
http://rapidshare.de/files/14745976/13_-_A...Of_You.mp3.html
http://rapidshare.de/files/14745444/09_-_T..._Crash.mp3.html
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti