Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

džiazas, bliuzas, folkas, klasika. :}}

Temoje atsakymų: 22

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
sudėjau į vieną topicą šitas atšakas, nes kažkaip jie prie ramesnių, ramesnių, kurių aš klausau. Norėjau jūsų paklaust ar mėgstat? xD aš pati tai džiazą klausau pas tėtį. :} o dabar pasiknisus jo fonotekoj radau Puddle Of Mudd dainos "She Fucking Hates Me" džiazinį coverį. ;D axujenas. :>
ką dar čia iš tų mėgstu. Diana Krall tokia yra, pianinu groja, blondinė tokia. tėtis iš pat pradžių kritiškai į ją ant viršelio žiūrėjo, bet paskui įtin patiko. Toliau ką aš dar čia paminėjau. Folkas. nu kžn, mėgstu pakausyt visokių čiabuvių apeigų ritmų, taip pat lietuviškų sutartinių (Atalyja, Kūlgrinda). O kas dėl klasikos taip paganinis paveža. ;D ne rimtai, net nežinau kodėl man šitaip patinka, bet jis kažkoks įdomus. Mocartas ne taip patinka, bet irgi nieko, bachas man kažkaip nelabai, nebent kai Vanessa May atlieja "Toccata and Fugue" vot ji tai yra. jė. ;D
nežinau neapkenčiu kažkodėl Apocalypticos, kažkokia depresyvi man jų muzika, ir tie metallicos coveriai padaryti fuj. :<
a va dar man patinka minimalizmas - Philip Glass (gavo oskarą už filmo Valandos sountracką) ir Yann Tiersen (Amelija iš Monmartro) ;D
jūsų nuomonės.
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Kartais, prie nuotaikos irgi megstu paklausyt, megstu tokia muzika, bet ja nelabai domiuos. Gerbiu zmones kurie ja atlieka, nes cia ne popsas, ir paciam patinka. Gal kada ka nors atsisiusiu :o

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
domėtis tai ir aš nelabai domiuos, bet kai turiu gimdytoją truputį pakvaišusį dėl džiazo ir slipknotų (;D) tai reikia taikstytis. jis dabar plokšteles kolekcionuot pradėjo. :}} melomanas nelaimingas ;DD bet džiaugiuos, kad nesišlykščiu kaip daugelis folkine muzika arba klasika. ;]

kai reiks parsisiųst, bamai, duosiu pasikonsultuot su mano tėčiu ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Dziazo ir bliuzo nemegstu, bet visvien paprasysiu imest ta puddle of mud coveri, idomu but paklausyt. Is folko tai megstu celtiska (airiu, skotu) muzika, klasika ir grazu, ypac kai smuikas ryskus buna (vivaldis jei gerai pamenu) ir apskritai labai megstu smuika pritaikyta prie pvz metalo(diktatura), punk(korol i shut).
Na cia gal su folk nelabai ir susije, bet klausaus rusu punk grupes Korol i Shut, o ju dainos grystos pasaku motyvais taigi gaunasi toks folk-punk.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
am nieko is situ stiliu nemegstu , paprasciausiia nesuprantu jus esmes :o
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_lituvis_*

• Svečiai
klausau nebent klasikos tu atlikeju ar kompozitriu nzn kaip jios ten pavadint, jai pavyksta ka nusisiurbt is neto tai ir paklausau, seip patinka man Apocalyptica nera zodziu atpalaiduoja truputi

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Mar 25 2006, 07:14 PM, pasakė:

am nieko is situ stiliu nemegstu , paprasciausiia nesuprantu jus esmes :?

O kokia kitokios muzikos esme? :o

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBeef, Mar 25 2006, 12:25 PM, pasakė:

Dziazo ir bliuzo nemegstu, bet visvien paprasysiu imest ta puddle of mud coveri, idomu but paklausyt. Is folko tai megstu celtiska (airiu, skotu) muzika, klasika ir grazu, ypac kai smuikas ryskus buna (vivaldis jei gerai pamenu) ir apskritai labai megstu smuika pritaikyta prie pvz metalo(diktatura), punk(korol i shut).
Na cia gal su folk nelabai ir susije, bet klausaus rusu punk grupes Korol i Shut, o ju dainos grystos pasaku motyvais taigi gaunasi toks folk-punk.
o Karol I Shut rusiškai dainuoja? nes jeigu ne pabandyčiau. ;] rusiškai dainuojančių negaliu pakęst, nu nežinau, bet man ta kalba varo į depresiją. xD
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=15BUJCB...WA158MG55UGMQZR
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Aciu, patiko man, is pradziu atrodo, kad bus lievai, bet kai isivaziuoja tai visai smagu klausytis. Jo korol i shut rusiskai ir tik rusiskai. As nuo sitos grupes ir pamegau, galima sakyti, rusiska muzika ir ji dabar uzima tokia pat svarbia vieta mano klausomoje muzikoje kaip ir angliska bei lietuviska.

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
tau gerai. aš neapkenčiu rusų kalbos. ;< nemėgstu ir muzikos jų klausyt. x_x
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Niekas nera tobulas :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Atsisiunciau kazkoki Jazz`o rinkinuka, apie 20 dainu, visai patiko. Dabar Diana Krall klausau, visai nieko. Nera, kad veztu, bet kartais norisi tokios ramios muzikos :D

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
kur tu girdėjęs, kad džiazas vežtų? ;DD
šauniai, kad domies. ;}
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąGrybz, Mar 26 2006, 04:33 PM, pasakė:

kur tu girdėjęs, kad džiazas vežtų? ;DD
šauniai, kad domies. ;}

Del taves bet ka padaryciau, o dar ir paciam idomu :D

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
tikrai? ;OOO

o čia porą pavyzdėlių iš Operos Fantomo. man patinka tokia muzika, plius aš dar nepataisoma romantikė ir ta muzika vež xD

http://rapidshare.de/files/14745976/13_-_A...Of_You.mp3.html
http://rapidshare.de/files/14745444/09_-_T..._Crash.mp3.html
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

koltasXxX

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąLix, Mar 25 2006, 06:35 PM, pasakė:

O kokia kitokios muzikos esme? :D

nu as tai isvis apie tuo dziasus nesuprantu nx tokia muzika kurt ir nx jos klausyt , kazkox garsu kratinys :D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
naaa. jei Tau nepatinka, nereiškia, kad kitiem ji nepatinka, ar yra nemiela. ;]
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

koltasXxX

• Išbaninti
0
o kur as taip pasakaiu ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
na aš atsakiau į tavo em klausimą „nx tokia muzika?“. Juk muzika nėra kuriamą šiaip, kažkas ją klauso.. ;]]
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_kurt_*

• Svečiai
Viska klausau. Nu gal folka ne tiek daug. Klasika pats atlieku (chore, gitara), dziaza irgi (su gitara), ir bliuza tai pogi. Patinka paklausyt Relax fm (103.4 vilniuje).

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Relax'as yra gerai. Mylimiausias mano radijas, tik nervina, kad galiu klausyt tik tada kai būnu Vilniuj ar Kaune ;OO
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_kurt_*

• Svečiai
Relax'as - sunkiausia radijo stotis (ne internetinio radijo).

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Šiuo metu klausau Norah Jones, na pasaka tiesiog, dar reiks kokį penktą kartą pažiūrėt Live DVD, kurį tėvs turi. Nuostabu. Žinot, tokios muzikos grybui kai kada reik (;
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0